Taranee: de jó, hogy otthon vagytok. A lányod pedig nagyon jó fej. Annyira aranyosan tudósított. Büszke lehetsz rá (is).
Tejcsi: hát, én szerencsés vagyok, kb. egy egész bölcsődét el tudnék látni, úgyhogy pont azon dolgozom, hogy optimalizáljam a mennyiséget.

De ne görcsölj rajta, rendben lesz. Ha meg nem, akkor sem dől össze a világ.
Drukkolok, hogy holnap ne kelljen dokihoz mennetek. ++++++++++
Floranan: én anyum is ilyen volt, és Julcsi születése után apa is sokat utazott, és anyáék voltak velem .... hát, nem volt egyszerű ... nagyon sok türelem kellett hozzájuk, csak hát pont akkor nem rájuk akartam figyelni .... pedig nagyon szeretem én is anyáékat és nagyon sokat segítettek, de akkor megfogadtam, hogy legközelebb másként szervezem ... nem elkeseríteni akarlak ezzel kapcsolatban, inkább csak felkészíteni, hogy ha így érzed, biztos, hogy lesz feszültség, legjobb, ha most felkészíted magad, hogy hogy fogod kezelni a helyzetet, magad, őket ...
Andi: meséld már el Juniornak, hogy merre van a kijárat, rossz helyen dörömböl.
Timi: Veronika sincs oda a melegért. Julcsi pont ma meg is jegyezte, hogy Veronikának az sem jó, ha meleg van, meg az sem jó, ha hideg ...

Szerencsére a házunk jó adottságú, télen a meleget őrzi, nyáron a hűvöset, szóval jó a hőmérséklet, levegőre pedig később viszem ki, amikor jobb a levegő és inkább árnyékos, szellős helyre.
Nálatok kutyu olyan, mint nálunk a tesó féltékenység
Petra: de jó, hogy Te is vagy. Képeket kérünk, meg írj, gyere ha lesz egy kis időd.

Táblázatban benne vannak a babók. A lányok nagyon rendesen frissítik.

... most látom, hogy tettél képet fel, minnyááá megnézem.
Fejkörfogat: Petra, ez miért kóros. Julcsié 36 cm és nem mondták, hogy baj lenne vele
Cicke: de szép nagylány Abigél.

... és ez a vigyor
Mabe: de jók ezek a vigyorgós Molli képek. Olyan szép.
Astrid: üdv. Neked is megint. Képet!!!! és Story-t, majd!!!! Gyere, amikor tudsz.
Süti: ne mááááááá! Ez a fű gyönyörűűűűűű! A jól megérdemelt munka "gyümölcse".