A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Megjöttünk mi is, némi macerálás után. Délelőtt a csecsemősök kitalálták, hogy tulajdonképpen minket is elengednek (éjjel volt Dóra 2 napos), akarok-e menni. Férj felhív, jöjjön, megyünk. Erre délelőtt a gyerekorvos kitalálja, hogy hát a babasúly esik még (előző esti mérés, amúgy tök normális, hogy még esett), van-e tejem (mondom mi tudom én, nincs a cicin mérce, Dóra meg két nap óta nem száll le róla, de hogy most csak cumizgat, vagy eszik azt én nem tudom (bár bukni bukott már, tejcsiszerű is csorgott már a szájacskáján), gyerek eszik-alszik, ennek azért jelentenie kellene valamit...), és hogy ő így nem engedheti el. Na jó, de akkor reggel még miért kérdezték, nem hívom be a férjem, maradtunk volna egy napot, úgy is volt tervezve. Mérjünk szopit. Csak jólneveltségem miatt egyeztem bele, de a legcikibb az volt, hogy 1 órán át éheztetni akarta és majd utána. Csak az a baj, Dóra ennél okosabb, ha neki ennie kell, akkor ennie kell. Szóval kénytelen voltam ordíttatni, de azért az 1 órát nem vártam ki, azért nem kínzom már a gyerekem. Szóval végülis szopott mérhetőt, így jöhettünk.

Scoopernek, Vikinek, Szezsonak, Cickének
gratulálok!

Süti!

Nyákdugesz nálam nem volt. Se előtte, se közben.

Bibi!

És burokrepedés se, megint nem. Pedig gyakorlatilag kitágulva mentünk be. Kitolás előtt repedt...

Erika!

Szerintem jól döntöttél. A babák tudják, mikor kell érkezni, Dóra is tökéletes időpontot választott.

Dokik: Nyíregyházán... Az enyém is elment, de azért előtte megcsinálta a záróm. Amin persze épp csak a kórházi asszisztencia akadt fent (Ki fogja aláírni? Ja, mert nem dolgozik 20 másik is ott, és ha még egy csomóan el is mentek szintén, nem akad egy ottmaradt írásképes egyed belőlük délutánra :mad:... Délelőtt még vagy 20 masírozott vizitkor a folyosón.)

Majd írok a szülésről, kicsit felemás lett, de nem miattunk, igaziból a kórház miatt. A dokinénimmel minden rendben volt.

Astrid

Kép
astrid

Vicger
8-án lesz Molli 1 hónapos :wink:
Szombaton csak 4 hetes lesz, az meg nem egész hónap :wink:
Vendég

Astrid
Dóra baba is tudja, mi a jó neki... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Astrid,sziaaaaaaaaaaaaaaaaa,de jó hamar kiengedtek!!!!Pic-re kérünk még képeket!!!!!!!!!!!!légyszi légyszi légyszi

Nyákdugesz...köszi.

Történéseket várjuk!!!!

sutimano76

Babcika teljesen tiszta vagy már?????? Kép

sutimano76

Csak jövök gyorsan beköszönni: egyben vagyunk, apika elvitte bibikét ugrálni, én pihentem, mert éjjel alig aludtam valamit ... a spenótos tésztát megfőztem, de mire leszedtem annyi spenótot a szárakról, amennyi kellett hozzá, megint (bocsi a kifejezésért, de) taknyom - nyálam egybefolyt ... totál be lehet szórva parlagfű porral ... úgy döntöttem, egye meg a fene ott ahol, van, nem fogok vele küszködni ... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: ... pedig már sokkal jobban voltam, most megint viszket a szemem ...

a fészekrakó ösztön elhatalmasodott rajtam: az összes mosható textília kimosva :) ... most egy adag bibiruhát mosok ... meg vagyok őrülve: mint egy mosómedve egész nap :roll: :shock: :shock:

reggel 8ra jönnek a korlátot csinálni a pincelejáróhoz, 9re pedig befejezni az ablakmosást-függönymosást ... holnap is mozgalmas napom, délelőttöm lesz, azt hiszem ... de főznőm nem kell majd, mert apika hoz gyrost :)

enyim gyerek semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki akarna jönni ... de, mint tudjuk, ez semmit nem jelent :):):) ... ugye-ugye sutyiban, az éj leple alatt szülő kartársnők ??? :lol: :lol:

izzadás: valami borzasztó: azt hiszem Rita írta, hogy a tokája izzad: na, nekem a dekoltázsom, és a nyakszírtem .... ilyet még soha nem éltem meg ... csurom víz a hajam alja ... köv pillanatban meg, mintha nem is izzadtam volna hóóóóót vizesre magam ...

és sikerült ma több, mint egy óra alatt bevásolnom a kb 20 perc helyett ... mint a lassított film ... még szerencse, hogy bibike türlemes hangulatában volt ... az emberek úgy bámulnak rá, mintha ufo lennék: tényleg nagy a pocim :lol: :lol: :lol:

visszaolvasok, vagyis megkísérlem, aztán folyt. köv. ----

Kép

Kép
bibiesbrumi

Astrid,helóóóóóó,de jó,hogy már itthon.Látom nagy "küzdelmek" árán,de a lényeg,hogy már együtt.Várom a beszámolót és a képeket majd :wink:

Süti,szolis kép haláli.

Kriszti,milyen előrelátó vagy :lol: :lol: Atesz ebben a melegben edz? :shock: Szegényke,de gondolom neki van ehhez kondija.

Molli már egy hónapos lesz??Atyaég,nemsokára 1 gyertyás szülinapja lesz.Megint nagyon édes képeket kaptunk a kisasszonyról.
Védőnő hogy mondhat ilyet???Áh,már számos alkalommal kiveséztük őket,egyik hülyébb,mint a másik.

Süti,sztem lehet klimaxolni terhesség alatt,én is szoktam Kép Kép Kép

Nálunk majd Dani tudósít,már lezsíroztam vele.

Kép
v.andi

Andi,
[quote]S írta:üti,szolis kép haláli.
van ám ott még ahonnan ez jött!!!

sutimano76

brumi,látom követed Manó példáját és addig nem nyugszol,míg Lotti meg nem unja és ki nem jön.......gondolja,hogy
"ez az anya nem nyugszik,akkor kijövök,hátha úgy nyugtom lesz?!?!?!"

sutimano76

[quote="sutimano76"]b írta:sutimano76rumi,látom követed Manó példáját és addig nem nyugszol,míg Lotti meg nem unja és ki nem jön.......gondolja,hogy

Ha kijön, akkor már ő fogja az iramot diktálni... :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Emlékeztek még csajok,pár hete még ilyen volt:
Kép

Ééééééééééés most már ilyen:
Kép

sutimano76

[quote="sutimano76"]b írta:sutimano76rumi,látom követed Manó példáját és addig nem nyugszol,míg Lotti meg nem unja és ki nem jön.......gondolja,hogy

nagyon-nagyon jó lenne, ha megszületne most hétvégén, és beindulna magától ... végül is már a 39. hét vége lesz ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="mabe86"] írta:mabe86

Ha kijön, akkor már ő fogja az iramot diktálni... :lol: :lol: :lol: :wink:

Ne is mond....még mindig nem tudom elképzelni se milyen lesz,pedig uncsiöcsém mellettem nőtt fel,de milyen lesz most .......hát elképzelni se tudom még.....de már nagyon várom!!!!!!!!!

sutimano76

Süti
KépKépKép
Vendég

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi

nagyon-nagyon jó lenne, ha megszületne most hétvégén, és beindulna magától ... végül is már a 39. hét vége lesz ...

Ne aggódj,elintéztem odafönn,kérvény 3 példányban beadva,hétvégén szülünk!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti
Majd sok-sok ilyen lesz.... :wink:

Kép
Vendég

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi

Ne aggódj,elintéztem odafönn,kérvény 3 példányban beadva,hétvégén szülünk!!!!!!!!!!!!!

szupi !!! :)

Süti: sziiiiiiiiiip a fű ! :) ... vakondok ??? ... nálunk is jött egy, most bedobunk a túrásba egy wc frissítő patront, ezt a tippet kaptuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti

Kép

Jaj de irigy vagyok!!!
Én is én is én is!

Kép
v.andi

Sütikém,emelem kalapom,szép lett a fű Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Andi
Neked is... Kép
Vendég

Bébi szunnyad... én meg kicsit apa mellé bújok... :oops: :wink:

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Még egyben, de egész nap nagyon rosszul vagyok ettől a hidegfront előtti melegtől. Remélem, hamar jön már, mert teljesen kész vagyok.

Jobb estét és napot nektek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="mabe86"]S írta:mabe86üti

Kép

Ennél még majd az lesz a finomabb,ha mi kapjuk tőlük :wink:

Kép
v.andi

Süti!

De szép a fű, tényleg sokat változott!

Anna!

Kitartás!!!!!! :lol:

Mabe!

Irigy-irigy, hercegnő gyönyörű!!!!!

Kép
arvaerika

Reggel megyek nst-re, csak utána jövök, ha mégsem akkor Vicgernek megy az sms.

Kép
arvaerika

Vicger:ha a kislányod is úgy sit,ahogy te akkor ebből reggelre baba lesz.Én mindenesetre drukkolok,bár kettőtök közül még csak te kívánkozol a szülőszobára,ahogy látom. :D :D

Mabe:köszi a képeket.

Süti:szép a fű,gratula.Látom te is sietsz,bár a család miatt megértem a dátumot.Jó ha együtt tud ünnepelni mindenki.És lehet még a hidegfront is segíteni fog neked.Nálunk holnap 29 fok lesz még utána meg már csak 21-et írnak.Kíváncsi leszek.

Erika:hajráááá!!! :D

Ha mindenki megszül hétvégén,akkor én is akarok!!!!

:D :D
Vendég

Szép estét!

Önző leszek, fájok, rendszeresen, fürdésre nem múltak el, erősödnek, kitartanak másfél-két percig is némelyik, most 5 percezek.
Lassan indulunk a kórházba.
Drukkoljatok, hogy Luca most ne gondolja meg magát! ;)

vicger

Taranee: de jó, hogy otthon vagytok. A lányod pedig nagyon jó fej. Annyira aranyosan tudósított. Büszke lehetsz rá (is). :)
Tejcsi: hát, én szerencsés vagyok, kb. egy egész bölcsődét el tudnék látni, úgyhogy pont azon dolgozom, hogy optimalizáljam a mennyiséget. :wink: De ne görcsölj rajta, rendben lesz. Ha meg nem, akkor sem dől össze a világ. :wink:
Drukkolok, hogy holnap ne kelljen dokihoz mennetek. ++++++++++

Floranan: én anyum is ilyen volt, és Julcsi születése után apa is sokat utazott, és anyáék voltak velem .... hát, nem volt egyszerű ... nagyon sok türelem kellett hozzájuk, csak hát pont akkor nem rájuk akartam figyelni .... pedig nagyon szeretem én is anyáékat és nagyon sokat segítettek, de akkor megfogadtam, hogy legközelebb másként szervezem ... nem elkeseríteni akarlak ezzel kapcsolatban, inkább csak felkészíteni, hogy ha így érzed, biztos, hogy lesz feszültség, legjobb, ha most felkészíted magad, hogy hogy fogod kezelni a helyzetet, magad, őket ...

Andi: meséld már el Juniornak, hogy merre van a kijárat, rossz helyen dörömböl. :) :wink:

Timi: Veronika sincs oda a melegért. Julcsi pont ma meg is jegyezte, hogy Veronikának az sem jó, ha meleg van, meg az sem jó, ha hideg ... :wink: Szerencsére a házunk jó adottságú, télen a meleget őrzi, nyáron a hűvöset, szóval jó a hőmérséklet, levegőre pedig később viszem ki, amikor jobb a levegő és inkább árnyékos, szellős helyre.
Nálatok kutyu olyan, mint nálunk a tesó féltékenység :)

Petra: de jó, hogy Te is vagy. Képeket kérünk, meg írj, gyere ha lesz egy kis időd. :) Táblázatban benne vannak a babók. A lányok nagyon rendesen frissítik. :) ... most látom, hogy tettél képet fel, minnyááá megnézem. :)
Fejkörfogat: Petra, ez miért kóros. Julcsié 36 cm és nem mondták, hogy baj lenne vele :roll:

Cicke: de szép nagylány Abigél. :) ... és ez a vigyor :)

Mabe: de jók ezek a vigyorgós Molli képek. Olyan szép. :) :) :)

Astrid: üdv. Neked is megint. Képet!!!! és Story-t, majd!!!! Gyere, amikor tudsz.

Süti: ne mááááááá! Ez a fű gyönyörűűűűűű! A jól megérdemelt munka "gyümölcse". :)

KépKép
KépKép
madar

Húúúú, Kriszti, ez izgalmas. Mennek a drukkok +++++++++++++++++++++ Kinek írsz? Ha gondolod, én egyedül vagyok a csajokkal, gép közelben, bármikor küldhetsz sms-t.

KépKép
KépKép
madar

Gyerünk Luca, hajráááááááá!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti++++++++++++++++++++++

Kép
lipót beatrix

Petra: jaj, de jó kispasi ez a Soma. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Mabe ,puszi miatt én is irigy,énisakarom!!!!!

Vicger,++++++++++++++++++++++++++++++++!!!
Na,Erika is jól választott hírnököt,lehet reggel dobok rá egy sms-t hogy Krisztinek már ne írjon!!!!
Andi,Madar titeket foglak ajánlani,már magamat se merem.

sutimano76

Köszönöm szépen a fű dicséretet,majd továbbítom apikának is!!!!!!

sutimano76

Helyes Süti, számíthatsz rám. :)

KépKép
KépKép
madar

Most elmegyek én is pihenni, de amikor éjjel Veronika felébred enni, majd azért ránézek a topicra, hogy történt-e valami. :wink:

Jó éjt Nektek és mégegyszer Kriszti szorítunk nagyon!!!!!

KépKép
KépKép
madar

Anna,kitartás szerintem holnap már jobb idő lesz!!!!!!!!!!!

sutimano76

Hajrá Kriszti!!!!!!!!!!+++++++++++
Vendég

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Mabe, betetted a kaput. Én ma éjjel megyek szülni. Punktum.

Max azt mondom, hogy 5perceseim vannak, s jéééééééééé most nincsenek, na de bármikor lehetnek megint ugye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: méhszáj nyitva totál, más ilyennel már a szülőágyon fekszik 8) 8)

Molli olyan gyönyörűűűűűűűűűűűűűű, s egyre husibb, már olyan rágnivaló hurkái vannak :D :D

Mindenki kívánsága így teljesüljön !!!!

KRISZTI, LUCA ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti!! Drukkolok nagyon!! Ügyesek lesztek Lucával! :D :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Menszeszszerű érzéseim vannak,nem görcsnek mondanám,hanem inkább kicsi fájdalmaknak,vagy hogyis mondjam.Olyan mintha meg akarna jönni.Ez melyik fázis?????Ja és Berni mozog rendesen!!!Ha szülni készülnék,akkor mozogna,vagy olyankor leállnak???
Az a nagyon fájós levegőutánkapdosós még nincs itt,amiről Kriszti írt!!!
Megyek és fürcsizek egyet hátha jobb lesz,mert nekem még nincs itt az idő!!!!!Ma akkor sem szülök!!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76enszeszszerű érzéseim vannak,nem görcsnek mondanám,hanem inkább kicsi fájdalmaknak,vagy hogyis mondjam.Olyan mintha meg akarna jönni.Ez melyik fázis?????Ja és Berni mozog rendesen!!!Ha szülni készülnék,akkor mozogna,vagy olyankor leállnak???
Az a nagyon fájós levegőutánkapdosós még nincs itt,amiről Kriszti írt!!!
Megyek és fürcsizek egyet hátha jobb lesz,mert nekem még nincs itt az idő!!!!!Ma akkor sem szülök!!!!!!

SÜTI: csak Krisztit tudom ismételni: a jóslót a fájástól az különbözteti meg, hogy a fájás rendszereződik ....

ami azt jelenti: 15 percenként érzed mondjuk 2 percig ...a köv 15 perc múlva kb ugyan így .... aztán egyszer csak 10 percenként jön, majd 5 percenként ... ha érzel valamilyen rendszerességet, akkor mérni kell a fájások KÖZÖTT eltelt időt !!! ... én írtam, anno ... és a jóslók elmúlnak, ha beülsz meleg vízbe, vagy tusolsz, az igazi pedig nem :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Kriszti ++++++++++++++++++++++++++++++.
Akkor nem némítom le a telót.
Süti várunk vissza fürdésből. Mi a helyzet?
bex13

Hát a fürcsitől nem lett jobb, semmi rendszeresség nincs benne,szinte állandó,most kicsit jobb,de beton az egész hasam.És a fogfájásnál gyengébb!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76át a fürcsitől nem lett jobb, semmi rendszeresség nincs benne,szinte állandó,most kicsit jobb,de beton az egész hasam.És a fogfájásnál gyengébb!!!

Ird fel (óra perc), amikor elmúlik ... és ha újra kezdődik, azt is írd el ... mjad, amikor elmúlik, azt is .... : ebből fogod látni, mennyi idő telt el a kettő között, és maga a fájás milyen hosszú volt ...

az erőssége-gyengesége egyén függő: csak a rendszerességről tuti, hogy felismered ...

(sokunknál erősödnek, de nekem pl az 5 perces ugyan olyan volt, mint a 15 ... csak a 3 perces lett jóval erősebb ... )

nem kell parázni: tedd be szépen a kedvenc musical dvd-t ,hallgasd Atit, és próbálj lazítani ... közben, ha fáj, írd az időpontokat ... :) ... ha meg elmúlik,é s nem jön újabb, mehetsz aludni !!!! :) ... és igen, mozoghatnak is közben a babák, Lilla mozgott :)

Én anno a Love Actually (Igazából szerelem) című filmet néztem meg, az tudott ellazítani :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Nekem is szokott ilyen lenni. Van, hogy egész nap beton az egész. Az állítólag nem jó. Szülésznőm erre azt mondta jósló.
bex13

Flora: én innen vettem sok mindent, nekünk a Mothercare Baby Jungle range nagyon bejött, az illene a ti fillingetekhez is :)

de 100 félét találsz itt, angolul cot bumper a fejvédő, és cot a kiságy :)

http://baby.shop.ebay.co.uk/?_from=R40& ... sacat=2984

http://baby.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw ... sacat=2984

Kép

Kép
bibiesbrumi

hűha: én vagyok a lap tetején ... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

na, ha sehol senki, megyek alukálni ... kíváncsi vagyok, hogy reggel, ha bekapcsolom a telót, hány baba-sms vár :) ... Krisztié tuti :) ... Süti, szerintem te még nem ...

Jó éjt, ISTENNŐK :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi igyekszem írni,de Húz az oldala a hasamnak,így elég nehéz megállapítani,mikor múlik!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: