A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti: remélem jobban leszel és elmúlik ez a fájdalom. Pihenj egy nagyot. Én meg, hogy egyedül maradtam, most már tényleg megyek enni.
Telki után itthon vacsora, fürdés, elrakom a csajokat holnapra, aztán jövök és tuti, hogy 3 oldalt kell majd minimum elolvasnom. :wink: :)

KépKép
KépKép
madar

Süti! Lehet, Berni csak épp kinyújtotta a lábát és valamelyik szervedet nyomja. Jobbulást, az alvás remélem segíteni fog!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti:nekem kezd fura lenni,hogy a gép csak nálad akad ki. :D :D Örülök,hogy minden ok veletek.

Madar:Veronika még mindig csodaszép,formás kislány.

Erika:én is osztozom a többiek véleményén,örülök,hogy így döntöttél.

Mi is megjártuk a dokit bár kicsit kiakadtam, és megint nem csalódtam a magyar eü-ben.
Kezdődött azzal,hogy a dokimnak menni kellett valami konferenciára jópár orvossal együtt.Na mondom de jó.De ha már ott voltam gondoltam megvárok egy dokit,elvégre már egyszer lecseszett a dokim,amiért nem ő volt és hazamentem,nem vizsgált meg senki.Kerek 2 órát ültem ott mire egy orvos megérkezett.Már első ránézésre se volt szimpi.Bemegyek,UH.Megnézte Vikit,még mindig kislány,adatok a következők:

BPD:88 mm
OFD:113 mm
THQ:102 mm
FL:69.3 mm
Norm.mennyiségű magzatvíz.Lepény hátul,II-III.st.
Jó Doppler.

Na mondom ezek jó hírek,minden rendben.Erre kimerevített két képet a lányomról és megkérdezi: kell magának ez a két kép 500 Ft-ért?Csak néztem.Mondom mi van???Köszönöm nem.Egyrészt mert a saját dokim ingyen is oda szokta adni,másrészt meg most már csak 4 hét van vissza és azt már kibírom kép nélkül.De ezen kiakadtam.Már ebből is pénzt kell csinálni???

Ja és amin igazán felhúztam magam az ez a hülye konferencia volt.Elment rá a dokik 90%-a maradt kb 3 doki,akik persze vagy műtenek vagy mittudomén és akkor megáll a kórházban az élet.Ez azért durva.

Na mindegy,nem idegesítem magam.Túl vagyok rajta,jövőhéten meg megyek és beszélek a saját dokimmal,hogy mikor kell mennem megint.

Ezen kívül minden szép és jó!!!!! :D :D :D
Vendég

Hát,lehet igazatok van a lábikóval kapcsolatban,de most így elég car... :cry: :cry: :cry: :cry: Még van 2 napunk!!!! :lol: :lol: :lol: Azért ha mégsem jönne össze a szombat,de ez nem lehetséges,de mindig kell B terv,akkor lehet jövőhétre kérek időpontot ctg-re a kórházba is ,hátha ott nem tudom kicsinálni a gépet és ad egy normális eredményt.
Andi,mennyire vannak tele?????

sutimano76

Lina!

Akkor úgy látszik az összes dokker arra a konferenciára megy, állítólag Debrecen ben lesz és 3 napos. itt is alig fognak lézengeni a dokik, mindenki oda megy....

Kép
arvaerika

Azt nme is írtam a gépről,hogy nem hogy szívhangot nem számol,papírt nem továbbít,de mostmég sípolni is nekiált!!!!!!

Lina,hát neked se egyszerű az életed ezzel a dokival!!!???Most nem azért,de sztem pont ezért nem kéne tb fizetni,hanem otthon gyűjtögetni és ha kell akkor abból egy normális kórházban normális ellátást kifizetni!!!!!Így is ha az ember jó kezekben akarja tudni magát,akkor fizet(még alapszintű ellátásért is),akkor meg.......... :evil:

sutimano76

Nyaaaaaa,nyíregyháza nincs már annyira messze debrecentől,szóval lehet enyim dokker is ott van,bár ma még bizti nem ,mert a telóban hallottam a kislány hangját!

sutimano76

halihó! :)

Bírom ezt a jel-keresésdit :D :D :D előbb utóbb mindenkit utolér, ugye, ugye? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyákdugó: egyáltalán nem biztos, hogy véres, lehet rózsaszínes, vagy sárgás-barnás, s a már említett véres is. Miért pont ez legyen egyen, ha semmi más nem az? :D :D

Hidegfront: ma már van, de nem erős, holnap viszont markáns hidegfront lesz. Hát én is kíváncsi vagyok....

Manóék
sem jönnek még haza, Ákos köldöke kicsit bevérzett, s maradniuk kell még egy alvást, Manó már varratmentes.

Csunyiék
még egyben ;)

Nekünk a tegnapi, és a mai nap is olyan feszült, ideges, hogy most már tényleg jó lenne kicsit kivonulni a világból....

vicger

nyákdugó a neten 2 képet is találtam róla és mindekettő átlátszó,csak nyúlik!!No,mindegy !

Írtam már hogy azt álmodtam,hogy pisiléskor elment a magzatvizem?????Kicsit félve járok pisilni!!

Jajjjj,Kriszti,reméltem ma már jobb kedved lesz....de nincs :cry: Kép Szerintem néz meg egy sírós filmet,bőgd ki magad,hátha utána jobb lesz!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.03 13:06-kor.

sutimano76

Csunyiéknak,nagy simi,nagyon ügyesek.

Manóék,jajjjjj,ilyen is van,ez nem hangzik jól!!!!!!

sutimano76

Helloka lányok!

Megjártam a vérvételt és az EKG-t (megyek az anesztes konzultációra, azért kellett EKG, vérvétel meg amúgy is).

A vérvételes nőci poénkodott, h vajon eltalálja-e a vénám... (roppant vicces :shock: ) mondtam, hogy a jobb karom adom, mert a balban el szokott bújni, erre közölte!!!, hogy:
Igen, talán kicsit diétázni kéne, meg edzeni :shock: :shock: :shock:

Hirtelen nem is tudtam, mit reagáljak! De aztán végül valami grimasszal lezártam, éppen szúrni készült, gondoltam, nem tudom mennyire bosszúálló, ha beszólok... de kiakadtam rendesen, vén kiéhezett pi*a :twisted: :evil: :evil:

No megyek visszaolvasni...

floranan

Kiságy:Kép

Egyik sarok: Kép

Másik sarok: Kép
Vendég

Igazatok van, nem Debrecenben, hanem Nyíregyházán van a konferencia, valami uh-s témában.

Kép
arvaerika

Süti! Azért ez sem semmi álom... de van realitása legalább.. :D :D Hát a ctg-gépen már nem is csodálkozom... :D :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Még lesz díszcsík körbe,meg a sötétítőt is most fogjuk megvenni,de nagyjából ez már a végleges állapot.Ja és majd lesz valami falidekor is,csak nem tudom mit kéne festeni rá.
Vendég

Lina!

nagyon szép a babaszoba, látom, minden készen áll már!

Floranan: vérvételes nőci monnyon le :cry:

Kép
arvaerika

Lina! Tök jó a babaszoba!!

Floranan! Úgy utálom, amikor így beszólnak vadidegenek, köze nincsen hozzá(d), úgyhogy paraszt nagyon!! De tetszett a megjegyzésed róla...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Nemrég derült ki,hogy Ati szombaton pár utcával arébb dajdajozott a tesója szülinapján,haaaaaaaaaaahhhhhhhhhh Kép :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sutimano76

Süti:jaj de ari vagy amikor így álmodozol. :D :D
Vendég

Lina,nagyon szép kis babaszoba!!!!!!!

Itt meg Kép van!

Hát komolyan nagyon idegesít ez a hüle ctg,és itt tök jól elviccelünk,na de ennek már a fele se tréfa!!!! :roll: :roll: :roll:

sutimano76

Lina kb 30 éve ilyen vagyok,pedig a férjemre se panaszkodhatok,vannak tőle sokkal rosszabbak!!!Igazából nem is mint pasi kéne,de ha reggeltől estig énekelne nekem akkor se lenne elég,igazából a hangjába vagyok belecupp!!!

sutimano76

Madar, nagyon jól bírod a strapát, ha még bent lévő varratokkal csak úgy felkapod a hordozót :)

Képeket kérünk majd minden mennyiségben :wink:

Apa mikor jön haza? Remélem nem sokáig lesz tőletek távol.

Floranan, vérvételes nő :evil: :evil: :evil: Ja, majd pont most kezdesz el 9 hónaposan edzeni :shock: :shock: :shock:

Ekg is kell az anesztes rendelésre????
Mennyire kell friss? Nekem pár hónappal ezelőtti van :roll:
Na, ha minden igaz a jövő hétre én is kérek időpontot, remélem kedden tényleg a kezemben lesz a vérvétel eredménye.

Lina, nagyon szép a babaszoba, ügyik vagytok :wink:
Én ennyire még nem mertem kipakolni a cuccokat, mindent takarok le pelussal, nem akarom, hogy porosodjanak (ezért is utálok pesten lakni, hiába viszonylag jó kis csendes utcában lakunk, valahogy a porcicák nagyon hamar betalálnak :x )

Süti, ctg gép már megint :shock: :shock: :shock: Most már tényleg kezdem azt hinni, hogy boszi vagy :lol:

Erika, Nyíregyházán van a konferencia valószínűleg, mert akartam az Istenhegyire időpontot kérni (mert az ismerős aki megnézte volna a heget még két hétig szabin van), és az össz. doki a konferencián van a héten.

húúú, bizti egy csomó mindent kihagytam bocsi bocsi
Vendég

De irigyellek!

Itt hétágra süt a nap és meleg is van.A szél egy picit lengedezik,de semmi több.
Vendég

Floranan,még szerencse hogy ilyen kis nemtörődöm vagy,én tuti kiakadtam volna és kiosztom,persze vv után!!!A néni amúgy hány kilo volt???????

sutimano76

lina: de szépek vagytok és már minden készen áll. :)

Floranan: csatlakozom Erikához, vérvételes nőci monnyon le :(

Most tettem tisztába Veronikát, és leesett a köldökcsonk. Hipp-hipp hurrrááááá! :D

KépKép
KépKép
madar

Boboka:itt nálunk meg a vaspor száll mindenhol,mivel itt van a Dunai Vasmű.De a gyerekszobában be van csukva ajtó,ablak,ezért merem így kinthagyni a dolgokat.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk, jól vagyunk, tejcsi még kevés de remélem lesz több is.
Ma volt gyerekorvos Marcinál: kicsi fitymaszűkület, egyik herében vízsérv Ezek állítólag rendbe jönnek, ja és nem kakiltunk három napja, úgyhogy kamillateát kap, hogy ne kelljen a sebészetre menni. Amúgy minden más rendben

Szülésről röviden: Péntek hajnalban beindultak a fájások, 5 perceseknél elindultunk. Aztán csak császár lett, mert az előző heg helye iszonyatosan fájt, igazából inkább azt éreztem mint a fájásokat.

Remélem lesz ma valami produktum és nem kell holnap a sebészetre menni. Majd jövök még vmikor.
Pussz mindenkinek!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Taranee:üdv újra itthon!Pihenjetek és utána várjuk a képeket és a részletes beszámolót.
Vendég

Jáj,én nem tudom mi van,de ebédre lecsót csináltam,megettem egy tányérral,most meg eperlekváros kenyérrel tömöm a fejem.Eszek,mintha muszály lenne.Ja és megint van barack is a hűtőben. :oops:

Floranan:az ilyen banyekokkal ne foglalkozz.Csak röhögj rajta.
Vendég

Én lefekszek egy kicsit,mert valami nincs rendben a szememmel és nem látok rendesen.Nem tudom mitől lehet,de a dokitól megkérdezem jövő héten.

Meg már megint szóf.sásom van és velem lesz tele az oldal.

Majd jövök!!!
Vendég

Szia,Taranee,de jó hogy már otthon.Futyike ha rendbe jön akkor minden okés,
szülés,lényeg hogy jól vagytok mindketten,
kaksira drukkolok!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sutimano76

Madar: köldökcsonkleesés: hurrá!!!!!

Taranee: a kamilla megoldja a kakilást, de aki érzékeny rá, görcsöket is okozhat. Állítólag az édeskömény és az ánizs(ami a szopiteákban is van)is okozhat görcsöket.

Kép
arvaerika

Hát most nem azzzé,nem kötözködni akarok,(pedig igen),de ezt a konferenciát nem olyan helyen kellett volna megtartani ahonnan egy esetleges szülés miatt a doki hamarabb beér a kórházba,nem pont Pesten,de valahol az ország közepén.Én a helyükbe legközelebb Lentibe mennék!!!!!!!!!! :x :x

sutimano76

Madar,köldökcsonkleesés,de jó kkor ezzel sincs több gond!!!!!!

sutimano76

Itt a kisregény:

Mabe, szalagos képek tündériek!!! Igazi nőcis!!

Süti, miért is nem jó a mai nap szülni? És miért pont a szombat???
Vérvételes nőci nem volt dundi, de sovány se… próbálom magam nem hergelni idiótákon, meg amúgy is egész jó hangulatban voltam épp, mert a másik előtte végig poénkodott egy beteggel, és azon röhögtem… na persze elmúlt hirtelen :evil:

Mi még benn maradunk, telihold és front ide vagy oda, megbeszéltük :wink: Szóval a hétvégi traccspartinál lehet rám számítani elvileg!

Cicke, nagyon-nagyon gratulálok!!! Képek, te és Norka, édesek vagytok!!

Erika, szerintem jól döntöttél, hogy vársz! A doki sem szimpi :evil: illetve a babó majd jön, amikor kell neki!! Nem tudta, és főleg, te nem tudtad, h elutazik???

Vicger, hangulatod jobb??
Nekem a hangulatom jó, de egyre kétbalkezesebb vagyok… minden le-fel-át-meg-el-rá-ide-oda-szét-össze-vissza repül-esik-törik-gurul… stb inkább nem nyúlok semmihez, főzéssel még próbálkozom, bár tegnap az egész makarónit szűrés közben beleborítottam a mosogatóba….
Köszi az infókat!
Anyós-kérdés…

Engem anyum idegel, egyszerűen nincs hozzá türelmem :( jót akar mindig, de idegesít, ahogy sündörög körülöttem és csacsog, lelkiismeret furdalásom is van… bár tegnap összefutottunk ismerősökkel, és elkezdte nekik mondani, hogy még én is egy nagy gyerek vagyok, irányításra szorulok, stb stb úgy éreztem magam, mint egy idióta… mondtam is, h hagyjon fel a nyilvános égetésemmel… és a párom októberben egy csomót fog utazni, anyu fog sokat segíteni, ami nagyon jó lesz, tudom, csak remélem, lesz türelmem, mert akkor még kialvatlan is leszek valszeg, és azt nagyon rosszul tűröm… igazi HP válik belőlem.

Madar! Imádom a képeidet!! Julcsi nagyon szuper csajszi!

Móka, kitartást mára!

Bibi, remélem a nappal kellemesebb!!

Lili, gondolok rád, h mi lesz! Örülök, h a vérzés ellenére minden ok! Fruzsi és Apa szerelme :D

Peppino, nekem úgy belülről szokott viszketni, bizseregni a pocim, nagyon fura érzés, mintha belülről csikizné a babó valami fűszállal :D

Bex, székbe felülni, ismerős, nekem meg előtte még a nacit levenni is mókás, már kétszer bejött a doki, mielőtt levetkőztem volna, vicces volt, ott akrobatikáztam a nádszál testemmel… egyszer még a kezét is nyújtotta, biztos megijedt, h elvágódok, úgy kilengtem :lol:

Vera, érdekes, amiket írsz :evil: :shock:

Lina, doki : evil: Szoba édes!! Nálunk is hasonló ágyikó van, csak zárt helyett polcos.
Vaspor :shock:

Rácsvédőt ki hol vett? Én nem találtam olyat, ami tetszik!

Boboka, nekem azt mondták, valamikor a terhesség alattról kel EKG, de sztem hívd fel, neked mit mond! Kicsit rapszodikus a csajszi :D

Taranee, de jó, h otthon vagytok! Marcikával minden rendben lesz!!! ++++++++++++++++++++

floranan

Mindenki sziesztázik?

floranan

Floranan,szept.5.-e viktor nap,apa és nagyapa névnapja!!!!

sutimano76

Süti,Uzsokiban 3 gép volt,de hétfőn már csak kettő.Abból az egyik sem tökéletes,mindegyiknek van valami "baja".Sokan vannak.Időpontra megyünk,de mindig van minimum fél óra csúszás.Adjak számot,amin be tudsz jelentkezni?

Kép
v.andi

Én nem tudom milyen hatással van Juniorra a front,de itt is nagyon fúj a szél,a gyerek meg a hasfalamon akar kijönni,tombol :shock: :shock: :shock:

Kép
v.andi

Süti, akkor a szombat tényleg jeles nap!

Nálunk nagyon nyomi a levegő, én is még mindig, Ebano se nagyon mocorog... mindenki le van lassulva, még a számítógép is!

Kávézom keksszel, aztán nekiállok lemosni a kiságyat és bepakolni a polcaira!!

floranan

Tara,üdv végre itthon.Remélem most már kapunk képeket Marciról is :wink:

Floranan,én a www.szopiparna.hu -n vettem Vérvételes nő noooormális??????

Lina,babaszoba naon naon szíííííp.A méretekhez pedig gratulálok.A doki nem semmi. :twisted: :twisted:

Móka,hajrá mai nap,remélem rendben lezajlik.

Kriszti,ma telihold is van,a fronttal párhuzamosan,így nem csodálom,hogy zizik vagyunk :lol: :lol: :lol:

Süti,megint????Kiakadt ma is a gép???Egészen elképesztő vagy :lol: :lol:

Madar,neked tuti red bull folyik az ereidben Kép Kép Kép

Annával mi lehet??Remélem csak ügyeket intéz,és minden okés velük!

Vettem ma végre köntöst,mert nem volt :oops: és az ázsiában szopis pizsit,és így nem kell vágyölőben lennem :lol: :lol:

Kép
v.andi

olyan fülledt hőség van......szegény kisnyuszi nemtom hogy bírja...... mindenesetre most alszik.....
olyan kis piros minden szopi után:))) tisztára leizzadom ...
Lányok ti is szenveditek ezt a meleget a babákokkal?

taraneee képzeld nekem a kórházban volt tejci dögivel erre most meg kiderült, hogy a kiscsaj csak cumizik a cicin és nagyon leapadt a tejtermelés....
most tejre gyúrunk - kicsit idegőrlő, de ugye nyugiban kell lenni....

remélem nem kell áttérnünk a tápszerre mert azt nagyon nem szeretném

bevetettük a homeot a teát és fejem is, hogy beinduljon
Azt mondja dokinő, ez császárnál sokszor megesik, hogy a kórházban beindul, aztán otthol meg egyszercsak visszaesik.....

ha van tutti tejserkentő tippetek akkor szívesen fogadom:)

Madar, nagyon ügyik vagytok, hogy így gyarapodik a kicsilány. - irigykedem

Képzeljétek nálunk kutyu (aki sosem kunyerált) most látva, hogy a baba csomószor kap enni, folyton odaáll a hűtő elé ha kinyitjuk, vagy a spájz ajtóhoz ahol a kajcija van:)))) naaagyon vicces:)) kis nyuszimókus nehezményezi a napi egyszeri kajcizást
ja és ha beszagol dorkához és érzi, hogy kakis, akkor megszagizza a saját popsiját is, hogy az övé olyan e...:))))

KépKép
dorkamartini

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, amíg alszik a lelkem :D
Nem volt időm végigolvasni az elmúlt egy hét történéseit (csak beleolvasgattam), de nagyon köszi a drukkokat, igazán meghatódtam,ahogy drukkoltatok értünk!!

Hány új babó van? Cickét és Manót láttam, de a többiek?

Mindenkinek hatalmas nagy gratula!!!!!!! SOk örömet boldogságot kívánok!!

Próbálok Somáról feltenni képet, ha itt nem sikerül ,akkor dobom fel picasara.

Pocakosok: Nektek meg kitartást!!!!!Már nincs sok hátra!!!És fantasztikus érzésben és élményben lesz részetek ,ha végre meghalljátok felsírni a picit. :wink:

pusszantás

KépKép
csikipetra

Uh...látom ,le kellene cserélnem a vonalzót :oops: :lol:

KépKép
csikipetra

Szia Petraaaaa!

Örülök,hogy otthon.Ha van egy perced,picasán a táblában benne vannak a babák,és van egy album is a babáinkról.
VÁrjuk Soma fotókat :wink:

Kép
v.andi

Süti tényleg nem vagy jó hatással a gépekre! Én elvileg csak a számítógépekre "hatok" rosszul. :lol: :lol:
Floranan én mindig ruhában megyek a dokihoz! :wink:
Andi köntös... akkor már minden megvan???
Tata üdv itthon, képet, képet!!!!
Vera, én egyszer voltam ott a klinikán, de azt mondtam soha többet! Lehetnek ott a legjobb dokik is, maga a rendszer, az aszisztensek, nővérek.... most is felhúzom magam, ha csak rá gondolok.
Lina nekem is teccik a szoba.
És ezen felbuzdulva megcsináltam nektek a tartozásom képügyileg. Majd rakom fel pic.-re.
Csajok nekem tegnap a bal kezemen az ujjbegyeimben olyan furcsa, szúrós, zsibbadós, nem tom milyen hülye érzés volt. Ma meg már az egész felső ujjpercemben ez van. Ez mi lehet?
Nekem köldököm fáj és viszket felválltva vagy épp egyszerre.
bex13

Dorka ez a kutyu egy édes pofa! :))) imádni való! :lol: :lol:
Petra, de jó, otthon.... várjuk a képeket!
:D :D
bex13

Dorka,tejszaporításra isteni a

a görögszénamagból 2 teáskanállal be kell áztatni 4 dl hideg vízbe. ezt állni hagyni 10 percig, majd
összeforralni 5 percig. azonnal forrón le kell szűrni, mert megerjed.

kecskerutátból 2 evőkanállal, csalánból szintén 2 evőkanállal beletenni egy edénybe, és kb 6-8 dl vízzel
leforrázni, állni hagyni.

miután a második keveréket leszűrted, össze kell önteni, különben a g.szénamag ihatatlan magában.

Kép
v.andi

tejserkentés: homeo-t és teát egyszerre nem ajánlott, vagy egyik, vagy másik, mert kiolthatják egymás hatását. Nagyon sok folyadék, folyadék, folyadék, valamint nyugi és gyakori mellretétel, majd ezek után fejés, ha nem jön semmi, akkor is ;)

Taraneee, de jó, hogy otthon vagytok!!!!!!!! :) Figyu, meconium kiürült már? Egyébként, ha csak anyatejet kap a pici, akkor bőven belefér egy hét is kaki nélkül, a lényeg, hogy pisis pelus legyen bőven.!!!! Anyatejes babáknál teljesen normális a napi 7 kaki, és a 7 napig nem kaki is!!!!!!!!Nem értem a sebészetet :shock: :shock: :shock: :shock:
fitymaszűkület: egészen egy éves korig ez élettani szűkület!!!! Nem szabad hozzá nyúlni, mert ha piszkálja az ember, akkor sérülést okoz a fitymán, ami hegesedéskor valódi szűkületet fog eredményezni.

Jó tanács, a gyerekorvosok mondandóját is szűrni kell.... van néhány nagyon furcsa hozzáállás....

Flora
: vérvételes bige, tutira f... hiánya van, inkább sajnáljuk szegényt :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scooperék elvileg szombaton jönnek haza, ha minden rendben megy majd a szopival. Majd jön és mesél, van mit, azt mondta ;)

Madar,
gratula a csonktalansághoz :) :)

vicger

Köszi mindenkinek a dícséreteket,de a babaszoba akkor lesz a legszebb,ha a lakója beköltözik. :D

Petra: üdv újra.Meséj ám magatokról!!!

Mabe:most jut eszembe.A pajzsmirigyemmel nincs gond,csak a koleszterinem veri a csillagos eget.

Andi:Viki is egyszerre két oldalon akar kijönni,de ő front nélkül is ilyen.Juniort tessék sokat becézgetni,simizni,hogy egy picit megnyugodjon. :D :D

Dorka:szegény Dorina.De ez a hőség ilyen.Ilyenkor biztos majd megszakad a szíved,hogy látod,hogy melege van.
Kutya: :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: