Itt a kisregény:
Mabe, szalagos képek tündériek!!! Igazi nőcis!!
Süti, miért is nem jó a mai nap szülni? És miért pont a szombat???
Vérvételes nőci nem volt dundi, de sovány se… próbálom magam nem hergelni idiótákon, meg amúgy is egész jó hangulatban voltam épp, mert a másik előtte végig poénkodott egy beteggel, és azon röhögtem… na persze elmúlt hirtelen
Mi még benn maradunk, telihold és front ide vagy oda, megbeszéltük

Szóval a hétvégi traccspartinál lehet rám számítani elvileg!
Cicke, nagyon-nagyon gratulálok!!! Képek, te és Norka, édesek vagytok!!
Erika, szerintem jól döntöttél, hogy vársz! A doki sem szimpi

illetve a babó majd jön, amikor kell neki!! Nem tudta, és főleg, te nem tudtad, h elutazik???
Vicger, hangulatod jobb??
Nekem a hangulatom jó, de egyre kétbalkezesebb vagyok… minden le-fel-át-meg-el-rá-ide-oda-szét-össze-vissza repül-esik-törik-gurul… stb inkább nem nyúlok semmihez, főzéssel még próbálkozom, bár tegnap az egész makarónit szűrés közben beleborítottam a mosogatóba….
Köszi az infókat!
Anyós-kérdés…
Engem anyum idegel, egyszerűen nincs hozzá türelmem

jót akar mindig, de idegesít, ahogy sündörög körülöttem és csacsog, lelkiismeret furdalásom is van… bár tegnap összefutottunk ismerősökkel, és elkezdte nekik mondani, hogy még én is egy nagy gyerek vagyok, irányításra szorulok, stb stb úgy éreztem magam, mint egy idióta… mondtam is, h hagyjon fel a nyilvános égetésemmel… és a párom októberben egy csomót fog utazni, anyu fog sokat segíteni, ami nagyon jó lesz, tudom, csak remélem, lesz türelmem, mert akkor még kialvatlan is leszek valszeg, és azt nagyon rosszul tűröm… igazi HP válik belőlem.
Madar! Imádom a képeidet!! Julcsi nagyon szuper csajszi!
Móka, kitartást mára!
Bibi, remélem a nappal kellemesebb!!
Lili, gondolok rád, h mi lesz! Örülök, h a vérzés ellenére minden ok! Fruzsi és Apa szerelme
Peppino, nekem úgy belülről szokott viszketni, bizseregni a pocim, nagyon fura érzés, mintha belülről csikizné a babó valami fűszállal
Bex, székbe felülni, ismerős, nekem meg előtte még a nacit levenni is mókás, már kétszer bejött a doki, mielőtt levetkőztem volna, vicces volt, ott akrobatikáztam a nádszál testemmel… egyszer még a kezét is nyújtotta, biztos megijedt, h elvágódok, úgy kilengtem
Vera, érdekes, amiket írsz
Lina, doki : evil: Szoba édes!! Nálunk is hasonló ágyikó van, csak zárt helyett polcos.
Vaspor
Rácsvédőt ki hol vett? Én nem találtam olyat, ami tetszik!
Boboka, nekem azt mondták, valamikor a terhesség alattról kel EKG, de sztem hívd fel, neked mit mond! Kicsit rapszodikus a csajszi
Taranee, de jó, h otthon vagytok! Marcikával minden rendben lesz!!! ++++++++++++++++++++