Kaqk
nagyon szorítok!
És ekkora lelkiismeretet.....de azért a saját érdekeiteket is nézd.
Boldog évfordulót nektek! Jajj a Wasabit imádom
Emma is de cuki lehet
Regi
Neked is szorítok. Olvastam mi volt azért én még ezzel is vitatkoznék, h megtehetik e. Azért nem semmi.
De jól tűrte a vágást.

és az a vigyorgós kép nagyon cuki!!!
Móni
Na mintha az enyém mondta volna. Ezt én is megkaptam, de én örülök neki, h ilyen. Persze néha nagyon fárasztó, de azért jobb mintha tojna a fejemre.
Cumival meg nagyon ügyes vagy.
Kezed: vigyázz magadra te nőszemély!
Panndi
Jesszusom, de vakok az emberek. Ezt én is mindig megkaptam, amíg nem voltak ilyen fürtjei Lillának. Ugye fülbevaló sincs. De az a durva amikor még némelyek most is megkérdezik.
Detty
Hát én nem értem miért nem mehet addig bölcsibe amíg a párodnak nincs állása. Nyilván azzal van elfoglalva, h legyen

szorítok, h minden rendbe menjen.
Nálunk meg év közben nincs felvétel pl. Ha nem vették fel májusban akkor nem veszik fel egy évig.
Panka
Vindo
Gratulálok a forgalmihoz

nagyon ügyi voltál!!!!!
Na most már Rugó is beindul

nemsokára csak nézel, h miket mond
Vera
Báló nem is lett kopi, szerintem aranyos
Míra
Gica
LE a kalappal, h 2 gyerkőccel gyalog játszóztatok.
Maggie
Hát nem semmi napod volt kedden, én is elfáradtam volna.
Jajj jajj nem tudom milyen dologra gondoltál....
Mesi
Mi is Babé-t használtunk, nekünk bevált. Lillának is visszatért a koszmó most és mivel vakarászni nem hagyja így Babé van megint és múlik.
Bercó és Emma olyan édesek
Heni
Védőnő

így kell ezt csinálni. A tietek nem olyan jó, ha jól emléxem.
Boldog szülinapot Robesz!
Boldog névnapot Rebeka!
Köszi lányok a rám gondolást...idén különösebben nem érdekelt, h szülinapom van.

Azt kértem, h aznap menjünk 4D-re és összejött, meg utána még ettünk tortát apával. Lilla meg a barátnőmnél volt és utána meg a bébi szitterrel addig.
Meg mászkáltunk is egy kicsit, mert valami klassz színes köntöst szerettem volna, de sehol nem lehet kapni

úgy nézem ki ment a divatból. Ha esetleg vki tud vmit akkor írja meg.
A 4D klassz volt nagyon szépen látszott Dani baba, aki szép nagy. Méretei alapján 1 héttel nagyobb, szóval nem lesz kicsi

1500 g felett van már most.
És hosszú a lába is állítólag. Az arca meg édes kis pufi volt és tiszta enyém a szája. A nóziján még vita van, de talán az is inkább az én családomból jön. Majd teszek képet valamikor.
Szülinap: nekünk jó össze vissza lesz. Most 7végén jön anyósom, aztán jövő 7végén Egerbe megyünk és mi is szeretnénk köszönteni, tehát az később lesz.
Lehet valami kis bulit mi is csinálunk neki még nem tudom, mert nincs igazán hely hozzá.
Ajándéknak babaházat nézünk neki, csak azt most égen földön nem lehet kapni....

úgy hogy még nem tudom.
Szobatisztaság ügyileg kissé el vagyok kenődve, mert amilyen ügyes volt mostanában annyi baleset van. Persze nem hibáztatom, csak lehet még nem érett meg rá.
Kaki mindig máshova sikerül, csak nem a bilibe

úgyhogy ma eldöntöttem, h pelus és megvárjuk a kakit. Nem akarom, h sikertelenségi érzése legyen. Ha vagyunk valahol és játszik akkor a pisivel is balesetek vannak.
Lehet azt csinálom majd mint Ágica. Mert tök sokszor meg szól, ha pelus is van rajta, h kaki benne (nála ez a pisi is) és akkor megyünk és pisil.
Bölcsi: mi hétfőn kezdtük volna, de nem engedik. Már tudom pár napja, csak nem írtam. Eléggé kivoltam miatta, mert másképp készültünk. Lehet most páran kivagytok, h én itthon leszek és mégis gondolkoztam a bölcsin.
Amúgy ez csak amolyan szóbeli tanács volt, h jobb lenne, ha nem járna. Hivatalos végzést nem kaptunk. Mo. ez is. Persze utólag lehet jobb is így nem lesz annyit beteg és nem hozza haza a picinek.
Mi is Csana-ban gondolkodunk most mert azért nagyobb foglalkoztatásra szüksége lenne. De csak 2 napot adjuk be 1 héten. Mondjuk nem is bírnánk többet anyagilag, de nem is adnám be többre. A bölcsibe sem biztos, h minden nap vittem volna. A lényeg az lenne, h jól érezze magát, játsszon, mondókázzanak vele és kötetlen legyen.
A Csana ilyen szempontból biztos, h jobb és az Erzsi néni akivel lesz nagyon aranyos. Persze ott van, h nem óvodapedagógus, de 2 napra sztem ez nem is számít. A nagymamák sem óvodapedagógusok mégis elvannak az unokákkal.
Amúgy Lili is nagyon sokat dumál és mi is jókat mulatunk rajta. Van, h csak úgy magának magyaráz a kocsi hátsó ülésén mi meg csak nézünk
Cumival küzdünk mi is. Napközben elveszem tőle, de nagyon kell terelnem, mert mostanában állandóan kéri vissza. Mondjuk a foga is jön. Alváshoz nagyon kell. Meg anya is

a nyakamat átölelve alszik el.
Ami jó érzés mert ilyenkor összebújunk, szeretgetjük egymást, de néha meg rossz, mert mennék, vagy nincs kedvem hozzá és neki mindig kellek. Meg hát más nem jó csak én.
És ez kicsit nehéz lesz, ha már Dani is itt lesz, de majd alakul mind a két gyerek egymáshoz, remélem.