Kezdem magam szarul érezni, hogy nem szelektíven gyűjtjük a szemetet

...
Na, akkor gondolkodjunk...
Végtelen a "kommunikációs rigolyáim" száma, gyakorlatilag minden kiborít, ami nyelvtanilag nem helyes

Itt csak a szarvashibák zavarnak, de élő beszédben a kisebbektől is kiegyenesedik a gerincem

. Nálam is válóok (volt), ha vki nem ír helyesen, de Ricsinek nagy szerencséje, hogy nem leveleztünk

. Egyetlen ilyen dolog nem zavar: a tájszólás (kivéve persze, ha az illető mondjuk 12 éve Pesten lakik...

).
(
Most hívott az 5 hónapos terhes barátnőm, hogy csőtörésük van, és elöntötte őket a szennyvíz
! Most várják a karbantartókat, mert nem tudják megállítani, folyamatosan zubog fel a víz... Szegénykém vígasztalhatatlanul zokog, mert sok-sok év alatt keserves melóval összehoztak egy kis kérót, erre mindenüket elönti a sz@r
. Nincsenek küszöbök, így szó szerint úszik az egész lakás, és minden bútoruk áll a szennyvízben, így dobálhatnak ki mindent
. Van biztosításuk, de csak a legolcsóbb. Ki tudja mennyit fizetnek nekik...Benzinre se tellett nekik, eddig sem, nem tudják miből pótolni a bútorokat, ráadásul jön a baba
)
Egyéb rigolyáim:
Gyerekkoromban mindent kényszeresen "élére állítottam", pl. addig nem tudtam nyugodtan tv-zni sem, amíg a látóteremen belül nem volt minden párhuzamos, vagy merőleges egymással

. Ezt azért szerencsére kinőttem (nem tudom miért):wink: , de...:
Továbbra is mániám a szimmetria (pl. lakberendezésnél).
A dohányzóasztalon a távirányítóknak a jobb felső sarokban kell lenniük egymással teljesen párhuzamosan, adott sorrendben.
Ezeken kívül alap esetben nem is lehet más az asztalon.
A konyhaasztal és a konyhapultok mindig tiszták és teljesen üresek (még a virágokat sem szeretem rajta

).
A pakolón is csak a befizetésre váró csekkek, és a kapunyitók lehetnek, szintén a jobb felső sarokban, szimmetrikusan elrendezve, A/5-ös méretnél nem nagyobb helyet foglalva.
A ruhákat hozzátok hasonlóan, színek szerint mosom, bár ez sztem nem rigolya, inkább józanész

.
A ruháimat mindig színek szerint hajtogttam be, de anyósom leugatott, hogy ez mekkora f@szság, és akkor úgy kiábrándított, hogy azóta típusok szerint rakom, de arra sem ügyelek nagyon

.
Ricsi pólói, ingei viszont mindig ki vannak vasalva, és azonos méretűre vannak hajtogatva! Fura, hogy ezt ő nem is igényli, és magamon én sem, de rajta kiborít a vasalatlan cucc!
Addig nem ülök le enni, amíg nem tiszta a konyha (mosogatógép van, szóval mosogatni nem kell).
A kávét mindig ugyanolyan pohárból iszom, de ez valójában Ricsi mániája: mindig a "szocreál menzás üvegpohárból" issza, másból nem is esik neki jól.
Nekem a lábamnál KELL legyen a gombolás a paplanon, Ricsinek a fejénél.
A redőnyöket mindig ugyanaddig engedjük le (+/- 5 cm).
Koraősztől, nyár elejéig zokniban alszom.
Képtelen vagyok meztelenül aludni (nekem az = szex

), franciabugyi és spagettipántos top a "pizsim".
Sosem a hajamra fekszem, hanem felfelé simítom.
Ragaszkodom a párnámhoz (szüléshez is bevittem).
A táskám mindig az ölemben/kezemben van (vezetés közben anyósülés), ezért mindig azt hiszik menni készülök

.
Biztonsági öv nélkül nem tudok vezetni (ez inkább erény

).
A tételeim mindig szépen ki vannak dolgozva, sorrendben vannak, és tökéletesen áttekinthetőek (általában összeszedem őket mástól, de át kell formáznom, hogy tanulni tudjak belőle).
Egy ideje már nem jegyzetelek órákon, mert annyira ügyelek a külalakra, hogy nem figyelek a lényegre, ezért inkább már nem jegyzetelek, (úgyis elküldi a tanár a ppt-t).
Ha valamit elírok, kitépem az oldalt és leírom újra az egészet.
Eddig ennyi, de biztos lesz még...
Ami még említésre méltó, azok az "allergiáim", ugyanis teljesen abnormálisak:
A kínai édes-savanyú levestől lezsibbad az egész testem kb. fél órára (kínai büfé-allergiának hívják, Jáksónak is ez van).
Az Olimposzon terem egy növény (nemtommi), attól bedagad a nyelvem, és nem kapok levegőt.
A cerucal-tól begörcsöl a nyakam, ezért kitekeredik a fejem, mint az Ördögűzöben a kiscsajnak, tök rémisztő és baromi ritka.
Júúúj, még van asszem 3 ilyen fura allergiám, dehirtelen nem jutnak eszembe

. Majd megírom, ha beugrik...
És még egy finomság: Ricsi totál ki van a vattától

. Megőrül, ha hozzáér, sőt a "hangjától" is kiakad

. Meg szoktam fenyegetni, hogy "megvattázom"

.