A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Egyszerűen nem tudok ide ülni mert a pasik elfoglalják a gépet.

Utólag Isten éltessen minden Szülinapost!

Vindo!
Gratulálok!
Nagyon jók a képek.

Sőt minden kép nagyon jó! :D

És most jön a kép áradat! :D
Nem írok kommenteket.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Bocsi ha sok lett. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szülinaposokat istenke éltessen!

Hörcsög, de jók a képek.

Móni, háááát, én sem adtam volna, ügyes vagy, ha már így alakult, és ennyit kibírtatok, akkor ne add fel, nem vagy rossz anya, sőőőőt, szerintem jobb előbb, mind később.

Én ma piszok szarul vagyok, nem bírom már ezt a meleget, remélem nem lesz így sokáig, legyen jó idő, de ne ennyire.

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt!

Milyen érdekes, hogy én mindig minden ellenkezőleg csinálnék mint ti :roll: :oops:

Ildike is már milyen nagy lány!!!!! Hű de megenném a habos tortáját:-)

Vera Ok:-) már várom!

Heni
KépKép
heni81

Maggie: HURRÁÁÁÁÁ De ügyes Bercó!!!

Móni: kitartás..ha már így alakult hogy eltünt a cumi..szerintem isjó ötlet leszoktatni..és ügyesen haladtok....nagy lán már nem igazán van rá szüksége! Alváshoz van vmi szuszimacija? vagy vmi amivel alszik...
nem baj ha egyenlőre nem ragaszkodik hozzá...de mindig tedd be mellé az ágyba...1-2 hét múlva már az lesz a nyugi tárgya..és nem kell cumi..viszont h vhol máshol alszotok akkor az mindig kelleni fog....

Vindo: JUHÉJJJJ ügyes vagy! Gratulálok! Rugó képek

Heni: az nagon jó h ilyen közel vannak...

Hörcsög: de jók a képek!

Takarítás kész...Emm tündérek olyan édesen eljátszott magában... már tudja h péntek takarítás..és ilyenkor egyedül játszik..

Ma megyek angol szülőire..megtudjuk mikor lesznek az órák..szorítsatok hogy du-án legyen..!!

Du-án meg holnap pakolunk..van egy bérgarázsunk ahol vannak a bútoraink meg a cuccaink..na ezt szépen bepakoljuk anyós garázsába meg anyuékhoz a padlásra....így spórolunk havi 10e-t.

Tegnap itt volt a kis barát Keve. olyan édesen eljátszottak..mostmár együtt játszanak nem egymás mellett.. annyira cukik

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Minden szülinaposnak nagyon sok boldogságot így utólag is!! :oops:

Vindo: gratulálok a nyelvvizsgához, nagyon ügyes vagy!!! :D

Mi jól vagyunk, leszámítva a tegnap éjszakát, fél 1-kor felkelt Dávidka, hányt, ment a hasa :( Este pizzát ettünk, és ő is evett pár falatot(már máskor is megkóstolta), ez lehetett a ludas, mert a pizza-darabok jöttek kifele. Bocsi a részletezésért :oops:

Most akarom lemásoltatni a Gyes-hez szükséges papírokat, ma vagy holnap jó lenne feladni. Utólag is köszönöm az ezzel kapcsolatos információkat!

Mi nem voltunk nyaralni, csak anyósoméknál a Dunántúlon. Elmentünk Veszprémbe az állatkertbe, nagyon tetszett, szép a környék is.

Ha lesz időm, írok a problémákról is :arrow: van miről :?

Kép
aniko15

szép napot :)

Vindo!
gratula :) :) ügyes vagy :) Neo kutya és peklenka :) :) anno miénk is ette mikor még nem volt elkülönítve :) :) bizti van benne vmi fini :wink:

kész vok :( öcsém olyan fasza progamot beszervezett az életembe,h. gőzőm sincs hogy fogom megoldani+Bnek alvásideje lenne+Mnek ovis játszónapja csoportjába :) :) max. fiam nem alszik és majd este 6kor az őrült hisztit fogom hallgatni :) s az otp oldala is le van lassulva :evil:

Panndi!
lélekben veled vagyunk ma :(
képek szupik :) állatkertbe elmentetek?

Anikó15!
na nekem a veszprémi állatkert nem tetszett :oops: most már a nyíregyházi Zoohoz hasonlítjuk őket :) :) azt überelni nem lehet szerintem :)

no és akkor pár kép :)
a szokásos évi 8:15-ös családi fotó
Kép
ilyen tortát alkottunk Apával :) (a rózsát és 5-öst Apa csinálta a többit én)
Kép

KépKép
viranka

Kaqk takaritás, hát nálunk mostanság mindig csak a rend fenntartása a lényg, nem tudok belemélyülni jobban, de majd télen jól kitakaritok, aztán elleszünk megint egy ideig :oops: Igy is minden nap felmosok, porszizok, súrolok, de csak lopva, lopva.
Bérgarázs :roll: sok a havi 10, pláne ha csak ott áll a cucc benne és főleg, ha megtudjátok oldani az elhelyezést.
Miközben a Péterkének ajándék után kajtattam a neten, találtam egy interaktiv angol nyelvtáblát, ami nagyon megteccett. Meg is fogom venni neki, de még nem keverném össze, majd ha már normálisabban beszél :roll:

Ez az : http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=16380

meg ez is jónak tünik: http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=19332

Anikó jó, hogy jelentkeztél:-) Lehet meleg is volt a pizza, vagy csak nem esett épp jól a kis gyomrának :roll: remélem csak ennyi és nem lesz folyatása.

Móni egyébként Péterke csinál cumizós mozdulatokat a szájával elalvás közben :shock: de nem kéri a cumit, magától nem kérte egyszer csak.

Vindo takaritasz? Vagy hol vagy??? Nem irtad, hogy ma valami programod lenne :roll: vagy csak én siklottam el felette :oops:

Heni
KépKép
heni81

Vera:szupi foto!!!!!
olyan jól néztek ki! a torta is szupiiiiii

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: jók! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, van programunk...

Anyós/após érkezett délben, vasárnap mennek csak el :shock:
Amúgy takarítok épp. Várunk egy adag sódert (járda), anyósom rugózik, én meg a székek kárpitját takarítottam. Két éve koszolódtak :?

De most csak úgy csillognak a napfényben :D

Jövök majd, ha ráérek. Ha elaludna, az jó lenne :roll:

Viranka, ti olyan szépek vagytok.

Anikó, remélem, nem komoly gondok.

Jön Rugó :shock: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo ja tényleg, anyósék, az kiment a fejemből. Takaritson az anyós, te meg netezz:-) :wink:

Vera jaj de szépek vagytok!!! Szupi a torta, valami jó kis tortarecepteket szivesen fogadok:-) :arrow:

Heni
KépKép
heni81

bulcsi ölben...kicsivel írok :roll:

lányok,egész nap ordít, és már 3. napja bem kakilt :roll: :cry: , sztem ez a baj. mit egyek,vagy igyak,hogy jobb legyen neki?segítsetek :cry: :cry: :cry:
kispocc

Kispocc :( :(
paradicsomlé nekem ilyenkor bevált :roll:

Viranka szépek és ügyesek vagytok :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni mindenki másképp csinálja
ki így,ki úgy
Ha Grétinek lenne kistestvére én is vettem volna neki cumit

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni :arrow: írtam egy torta receptet

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni,köszi a tippet :roll: , de sajna nem volt p.lé itthon, így ittam narancslevet, hát az nem jött be :cry: . De végülis 5-től abbahagyta a sírást, s fél8 óta szndít. Persze a kaki nem sikerült neki :roll: jajjjj, olyan tanácstalan vagyok.
Remélem éjszaka sikerül produkálnia valamit :wink:

Ügyi vagy a cumival!!!!! :wink: Én is így csinálnám, ha cumztunk volna!Csak maradj következetes, és meglesz az eredmény+++++ :wink: :)

Vindo,ajaj...akkor kitartást a hétvégéhez(anyóshoz-apóshoz) :wink: :lol: :lol: Heni, "takarítson az anyós" :lol: :lol:
kispocc

Helló!!!!

Itt voltak anyuék, gyorsan kiszedtük a krumplit legalább :wink: Péterke nagyon élvezte, Áron annál inkább nem. Folyamatosan leállt a szája, nagyon anyás mostanság :roll: nem mehetek 1 métertől távolabb tőle :evil: apjával nincs el nagyon, csak Péterke , vagy én :roll: Szoktak együtt jáccani, vagyis P jáccik Á nézi:-)

Mindkettő jól kidőlt:-)

Kispocc nekem Áron simán 3 naponta kakil, de nem gond ez neki, Péterkének viszont annó az volt, csak szélcső segitségével birt kakilni :roll: ezt kb produkálta 2 hónapig, aztán amikor már evett gyümiket, ment neki simán. Egyébként a cukros kamillatea meghajthatja.

Heni
KépKép
heni81

Móni! Lehet, hogy Gréti még nem érett meg a cumi elhagyására, ő azért eléggé sokat cumizott. De ha így alakult, akkor kitartás, légy következetes, mert ha kiskaput hagysz, akkor vége. Zsozsi magától hagyta el, vagyis kis segítséggel, elkezdte kirágni a két oldalát, én meg nem voltam hajlandó hetente újat venni, nem is reklamálta napközben, majd nem is kapta meg a déli alváshoz, majd az estihez. Párszor rákérdezett (nem sírt érte), hogy hol van, én azt válaszoltam, hogy elvitte a cica kicsi babának, akinek szüksége van rá. És ennyi.
Ügyes vagy! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kispocc! Én meghőmérőzném. Nem fog rászokni, ha esetlegesen használod, és hihetetlen megkönnyebbülés neki.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!!!!

Cumi elhagyás témához: Péterke is kirágta teljesen, mivel ő leginkább a fogzás miatt használta, mindig azon az oldalon tartotta, ahol épp a foga jött. Teljesen szétrágott vagy 4et, de már nem vettünk újat :roll: igy azok meg már nem kellettek neki. Szerintem maguktól letudnak szokni maguktól is róla. Tesóm 5 éves volt igaz, de hót nyugodt gyerek volt 8)

Péterke éjszaka bepisilt kicsit, nagyon fáradt volt, nem ébredt fel :roll: de adott némi hangot, igy gyorsan szaladtam is át és még pisilt a bilibe is.

Szóval mai program ágynemű mosás
:roll:

Heni
KépKép
heni81

Na, Rugó is bepisilt éjszaka. De én lusta vagyok, egy 5 cm-es babapisi-tócsa miatt nem húztam át az egész francia ágyat. Megszáradt :roll:

Majd egyszer :roll:

Jó reggelt, megyek is dolgomra, igen elfoglalt vagyok...

Kép
vindolanda

Kispocc? Volt éjszaka valami?

Móni, Ti hogy álltok?

R. is 2-3 naponta produkált régen, de szerencsére nem volt tőle baja.

Most mát tényleg megyek, felöltözök, és megnézem, hogy áll a járda.

El kellene mennem a boltba kávéért, tejszínhabért, vajkrémért meg sörért (ez utóbbi nem nekem kell) :roll:

Kép
vindolanda

Vindo igyál te is egy sört! az uram most teljesen rákattan a citromos sörre :shock: minden nap lehúz egyet, persze én is belekortyolgatok, már csak a tejcsi szaporitás miatt is 8)

Vindo hát már esedékes is volt az ágynemüje mosása, meg büdi már az ő pisije is....

Péterke reggel észre vette, hogy itthon az apja, pedig már 6kor felkelt, hogy nyugodtam dolgozhasson kint, heggeszt, és az P mellett nem lehetne. Nagyon nagy hiszti volt, apa apa.... de ügyet sem vetettem rá és pikk pakk el is felejtette :D

Zeneoviztunk, nagyon szereti hallgatni:-) csipőre teszi a kezét, forog, meg csettintget a kezével:-) kis cigánygyerek:-)
Áronnak is teccik úgy veszem észre:-)

Heni
KépKép
heni81

Na, apósom a hét-nyolc méteres bővítés melletti járdán egy kb. 10-15 cm-es szintkülönbséget produkált :roll: :shock: Nagyon durva :shock: Most gondolkodhatunk, hogyan hozzuk helyre.

Az egészben az a poén, hogy szinte Gábornak kellett kiásni az egész járdát körben, mert apósom egy akkora vízmértékkel rohangált egész tegnap délután, mint egy zsiráf nyaka. És így nem ért rá ásózni :roll:

Atyaég.

Anyósom meg festett tegnap, életében először hengerrel :shock: Ott is volt egy kis betanítási idő... :wink:

Heni, nagyon muzikálisak vagytok. Bár Péter, ha jól emlékszem, kisebb korában is nagyon tudott táncolni.

Alapíthatnának Bercóval valami break-tánccsoportot.

Na, most anyósom elment a kocsmába sörért Rugóval. Pedig tegnap józanul szintezett apósom :shock: Remélem, a nap további részében már nem kell egyenes vonalakat húzni.

Megyek el :arrow:

Kép
vindolanda

Heni, ebben a melegben jól esik egy kis sör 8)
De sajna minden alkohol-féleségtől pattanásos vagyok :roll:

Ez egyetemista-középiskolás koromban nem is zavart, de most már jobban :roll:
Csak ritkán ihatok így.

Sajnos a csokival, mogyoróval, pisztáciával, szotyival, mandulával ugyan ez a helyzet.

Hogy a fene essen bele.

De a citromos jó lehet :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hörcsög! Jók a képek! :D

Vera! Jól van na... :oops: :lol:
Őszibarackot kimagoztam, héját leszedtem, úgy be a lábasba, míg főztem szétesett nagyjából, de azért botmixerrel még turmixoltam, aztán a végén tettem bele cukrot, 5-6 kilóba 2 kilót, de kicsit túl édes lett, elég lett volna a 1,5 is. Barátnőm ajánlotta, hogy a végén tegyem bele a cukrot a lekvárba, a sárgabaracknak és a szilvának gyönyörű színe maradt! :) A szilvalekvár viszi a pálmát egyébként, utána a sárgabarack. Az őszivel annyira nem lettem elégedett. Befőttnek jobb szerintem... :roll: Bár az is igaz, hogy Zs nem várta meg, hogy érettebbek legyenek, mert estek le a fáról, és félt, hogy kárba vész... :roll:

Heni! Asszem én is elrohantam volna a boltba venni egy cumit... :oops: Már csak azért is, mert ha én még bírtam volna Szelivel valamilyen szinten, Zsolti biztos nem... :roll:
De nagyon ügyes Móni! Én azt várom, hogy hátha meg tudom majd vele beszélni... :roll: Szeli rettenetesen ragaszkodik hozzá... :roll: Meg én is cumiztam sokáig, semmi bajom nem lett tőle... :)

Kopp-kopp-kopp, de Szeli 2 napja bilibe kakil... :) illetve fosik, mert rengeteg szilvát eszik... :? De nem csikarja a hasát szerencsére.

Kép

Kép
regcsiken14

...ja, és lassan 2 hete teljesen száraz a pelenkája reggel és a nappali alvás után is! :) (Csak lepedőt kéne már vennem...)
+ tegnap csupasz fenékkel aludt ebéd után! 8)

Ma egyébként jön egy barátnőm, megpróbálja valahogy megigazítani a haját. A hosszát meg szeretném hátul hagyni, csak nagyon kis bozontos a feje, nem tudok vele mit kezdeni, szanaszét áll a haja... :? Remélem, hagyja majd magát!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, a gyeses papírok engem is érdekelnek!!! Erről lemaradtam... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Dávidkának jobbulást!!!!

Képzeljétek, Szeli ebéd utáni alvása megint eltolódott, most már 2 körül fárad el eléggé, egyébként állandóan kijön, hogy nem akar aludni... :? Az esti lefekvés is problémás, mindig van valami kifogás: pisinike, bizet (vizet kér)... stb.. :? :lol:

Míra tortája nagyon szép lett! :)

Kispocc! :( Talán szilva? Mármint Te egyél szilvát, úgy gondoltam természetesen...

Vindo! :evil: Minek kellett akkor a vízmérték??? :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli ma Anyunál alszik, este elmegyünk moziba 8), ha minden igaz. Kicsit muszáj kikapcsolnom. Holnap meg délelőtt megcsinálom gyorsan a rengeteg apró elmaradt dolgaimat, mint például vasalás, a számlák rendszerezése... stb.
Aztán szerintem dél körül már megyek is érte, mert 2-ig simán fent van. Most is játszik... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

És ma még lekvárt kéne főznöm megint, mert Zs leszedett egy jó adaggal... :roll: De hogy ezt mikor fogom, azt még nem tudom, mert Szeli mellett képtelen vagyok darálni. Mindig kellek valamiért neki...
4-kor meg jön a fodrász barátnőm... :roll:

Na, megyek is, kicsit összepakolok, mert a reggeli rend már tovaszállt... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, nálunk is így kezdődött. Egyre később álmosodott el, egyre jobban tiltakozott... :roll: :wink:

Majd fotózd le a frizírozott Szelit!!!

Most festenek, apósom befejezi a járdát. Mi lassan tényleg elmegyünk a boltba, de olyan meleg van :roll:

R. végre leült a sejhajára, Mézga Gézát néz 8) ÉLvezem a nyugalmat.

Kép
vindolanda

Regina, mit nézel a moziban?

Rám is rám férne egy film. Lassan fél éve nem láttam egyet sem. Le vannak töltve, csak most nem érek rá éjszakánként.

Kép
vindolanda

Vindo! Mindegy, csak film legyen! 8) Még nem tuti, hogy odaérünk, mert Zs Miskolcra ment munkaügyben, de remélem, hogy hazaér addigra!
Egyébként kizárásos alapon a Nász-ajánlat-ot fogjuk esetleg megnézni, mert nálunk 1 mozi van, és ezt játszák este! :) Van egy kamaraterem is, de ott nem teszik a film, amit adnak. :roll:

Nem akar aludni... már kezd fárasztani, mert egyre hisztisebb... :?

Itt már hűl a levegő, kellemes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Nálunk esik már vagy 3 órája :roll: jó hideg is van!

Jó szórakozást este REgi!!!!

Mi is kiugrunk szloviba sz unokatesómékhoz kicsit traccsolni:-)

Heni
KépKép
heni81

Mi itt a végeken még majd megdöglünk, olyan meleg és fullasztó az idő :roll:

Regina, akkor jó mozizást 8)

Kép
vindolanda

Köszi! :)

Hát Vindo, lehet, hogy igazad lesz, azóta se alszik, de legalább itt a Mami.
Megyek a barátnőm elé a buszmegállóba... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Hú, három házzal arrébb bekéredzkedett Rugó az udvarra. Kiderült, hogy van ott egy kovácsműhely. Úgy hoztam haza, mint az ördögöt, tiszta fekete volt. Meg én is :roll:

Kovácsműhely-szagunk van. Eszek, aztán fürdünk...

Még én sem láttam kovácsműhelyt testközelből :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak gyors életjel...

Jól telt a nagy vendégeskedés előző hét végén. Jó zsúfolt hetünk volt, alig voltunk itthon. Közben jött az új védőnő látogatni, tegnap pedig először voltunk a bölcsiben szétnézni. Mostantól hetente 1x megyünk, aztán szeptember végétől élesben. Zétusnak bejött a dolog, de főleg a szoknyám mellől.....

Sajnos éjszakától Zéti nagyon lázas, még jó, hogy a pénteki pótlás miatt ma is volt rendelés. :( Vírusos torokgyulladás, lényegében csak a lázat kell csillapítani. Szegény nagyon nem jól van, be is költöztettem az ágyba magam mellé.
Páromon tombol az allergia, hiába van gyógyszere+orrspray+szemcsepp.... Úgy néz ki mellé Zéti vírusát is benyalta. Én is nyűglődök, nem vagyok beteg csak rámférne pár óra pihi egy lakatlan szigeten.

Ha sikerül jövök egy beszámolóval valamikor a közeljövőben. :arrow:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Próbálok visszaolvasni, néhány dolog ami eszembe jut:

Vindo hatalmas gratula!!!De jó neked, bár én is itt tartanék már. :wink:

Mesi Zsófi egy tündér és micsoda frizurája van! :D

Bilizés: néha szól, hogy üljünk rá a wc-re (szűkítővel). Bili nem nagyon izgatja. Eddig még nem produkált semmit, bár szól ha kakált vagy valami, de csak utólag. A bölcsiben azt mondták hagyjam, nem is akartam erőltetni. Majd ha úgy gondolják ott elkezdik leszoktatni. Sajnos van pár ismerős akinek már majdnem szobatiszta a gyerek, most utólag vannak zűrök.....(pl. fél percenként bárhol vannak azt mondja pisilni kell, közben semmi nem jön. Nem is ez a baj, de ha nem vele foglalkoznak rögtön ezzel jön, vagy ha valamit nem úgy csinálnak ahogy ő szeretné....)

Manóm ébredt...

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Helló, drága lányok,
bocs, csak most tudtam jönni, okokról majd később, előbb Nektek írok:

A DRÁGA SZÜLINAPOSUNKAT, VIKDANIT (MEGKÉSVE) SZERETNÉM FELKÖSZÖNTENI: Isten éltessen, drága!

VINDO, késve, de szeretnék egy nagyot gratulálni a nyelvvizsgádhoz, szuperügyes voltál!!! (Hé, tudod, hogy kb. 3 hét múlva találkozunk Szegeden? ;-))

KISPOCC: szegény drága Bulcsi, remélem, jobban van. Én szélcsöveztem Ádit annak idején kakielmaradáskor. Szorítok Nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++

FOTÓK: hihetetlen jók, a Zsozsi-szülinap, a Rugó-Maggie családja képek, Panndiék nyaralási fotói, Zsozsi új frizkója, Rugó portréi, Ildike szülinapja, Verusék családi fotója (és mecsoda tortacsoda!), imádom őket!

MESI: gyurma: Ádi megeszi ezt a Plah-doh-félét, asszem, ez nem okoz nagy gondot, de azért hülyét kapok tőle :?

HENI: etetés: ez remek ötlet (a kisasztal + szék), hozzánk sajnos nem férne be egy ilyen, a nagyszoba így is négyfunkciós, a kajálást már nem viszem így be. De a bölcsiben így esznek és ott úgy ül a fiam, olyan fegyelmezetten, mint egy katona. Hát hiába... :-)

MAGGIE: Bercó nagyon ügyes a bölcsivel. És hát a bilivel -- valami fantasztikus, gratulálok!!! :-)

MÓNI: drága Cicus, aggódtam értetek a cumi miatt. Én biztos meginogtam volna, de nagyon jól csinálod, riszpekt, ahogy laza körökben mondják! :-)
Nálunk is el kéne hagyni, de most nagyon kapaszkodik bele Ádi a bölcsi miatt, ezért elnapolom (hónapolom) a dolgot, majd ha már biztosan beszokott.

VINDO, MÓNI: remélem, jól telik a hét ilyen nehezékekkel (=anyósék) is ;-) Járdaszintezés, ááááááááááááá...

PANNDI: csecsemők súlyával kapcsolatban én csak annyit jegyeztem meg, hogy havi átlagban legyen meg a kívánt minimális gyarapodás (ez anno 600 g/hó volt a gydokink szerint), a belek állapotától stb., sok mindentől függ, épp mennyit mutat a mérleg.

TIMI: remélem, Ádi már jobban van!

REGI: Neked mindjárt írok odaátra!

FOGKRÉM: nagyon köszi mindenkinek a tanácsokat, ezek szerint túlbonyolítottam a dolgot. A Gabi jó lesz később. Heni, a nenedent az, amihez van ujjra húzható fogkefe, na az kerül felénk 1400-1600 forintba.

BÖLCSI: vegyes volt a héten, két reggel erősen sírt Ádi beadáskor és nem akart menni, de gyorsan elterelték a figyelmét (+cumit kért), pénteken már nem, csak a kocsiban tiltakozott kicsit. De alszik, eszik ott szépen, és amikor megyek, nagyon jó hangulatban találom. A védőnénink szerint a sírásos rész akár 1-2 hónapig is eltarthat.
Ami fura, van ott egy kisfiú, aki már régóta jár, és mindig elsírja magát, ha másért jön valaki. :shock:

Amiért nem tudtam jönni: próbáltam dolgozni, amíg Ádi bölcsizett, de nem sok idő maradt rá a rengeteg utazás miatt + kiborított a meleg, én a buszon többször majdnem elájultam. Nem bírom a nyarat, sose bírtam. Plusz volt házassági évfordulónk (ma ünnepeltük meg, de nem ma van ;-)), és kirúgtam a hámból is, elmentem pénteken két kiállítást megnézni a Szépművészetiben, azok nagyon tetszettek. És a légkondit meg a mélyhűtött termeket külön bírtam.
Most S-val eléggé izgulunk, mert ha veszünk jan-ban lakást, csak devizahiteles törlesztőrészletet bírnánk egyáltalán fizetni, de azok meg ugye elég változékonyak. Sok mindennek kell még utánanézni.
Megyek odaátra is, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui: Zétinek mielőbbi jobbulást kívánok!!! ++++++++++++++3

Kép
Kép
irina

Halihó

megvagyunk....emmán nevetünk sokat, ügyesen ragoz....olyan szavakat mond, használ hogy csak lesünk..és egész nap mondja....:-)

ma pihizünk....délben templom du-án ha nem esik megyünk a vasárnapi bicózásra......
szervezük a szülinapját...csak pont jöv hét vasárnapra mondanak rossz időt...kerti party lenne. :cry: de mi remnykedünk hogy nem fog esni...+++++++++++++++++++

Móni: mi újság??? hogy vagytok...igaza lett a pszichologusnak??van cumi?

Vindo: lassan távozóban a rokonok?
huh hétfőn vizsga?

Regi: frizura? mozi milyen volt?

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok én is!

Csak megint takarítottam. Még folyik a munka, szerintem a többiek csak este felé mennek haza. Plusz még bejelentkezett egy család, hogy kiugranak megnézni minket. Úgy hogy most fejeztem be a takarítást épp.

Regina, tényleg, mi volt tegnap? Szeli aludt végül? Mozi? Frizura?

Kaqk, igen, holnap megyek :roll:

Irina, akkor kirúgtál a hámból:) Hú, már az alvás is megy Nektek... Igen, három hét, de egyelőre semmit nem csináltam a konfira, még szállást sem foglaltam...

Hát, mi most nagy szülinapozást nem tervezünk. Igaz, nem vagyok egy party-szervező típus :roll: Ajándékot már kapott, tortát nem eszik :roll: Valami apróságot még veszünk neki, de szerintem annyi lesz :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vindo, szerintem hívd fel az Apáthy koleszt (nagyon közel lesz a konf. helyszínéhez), amit ajánlottam anno. Én elvileg oda megyek, de hát annyi a jelentkezés, hogy "oké, beírtuk". Fizetni ott kell.

Kép
Kép
irina

Igen, tervezem én, hogy felhívom :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: akkor holnapra ++++++++++++++++++++++++++
épp forma 1-et nézünk! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Hát végre itthon. Tegnap 4 után indultunk Nyíregyh-ról és sikeresen belefutottunk az M3-as dugóba. 2 óra hossza alatt tettünk meg 4 km távolságot miközben felforrt a hűtővizünk. Éjjel f 12-re értünk haza. A gyerekek óriási piros pontot kaptak, mert különösebb hiszti nélkül megúsztuk ezt a hosszú utat.
Igyekszem visszakapcsolódni a fórumba, mert igencsak lemaradtam.

Vindolanda!
Olvastam, h sikerült a nyelvvizsgád! Nagyon ügyes vagy! Gratulálok!
Jó lehetett a kovácsműhely! Milyen érdekes dolgok vannak körülöttetek! Házikó alakul?

Irina!
Nagyon ügyes Ádi, h ilyen szépen szokik a bölcsibe!
TEljesen megértelek, a hőségtől én is totál ki tudok bukni. Jó lehetett a kiruccanás!

REgi!
Milyen volt a mozi?
Szeli már nem akar napközben aludni? Kemény.
Bölcsiben mikor kezdtek?

Kaqk!
Reméljük nem jön még a rossz idő!
Együtt szoktatok bicajozni?

Heni!
Jó volt a traccsparti?

Mi délután megyünk egy kicsit dédizni, aztán holnaptól újból visszazökkenünk a régi kerékvágásba.

Puszi Mindenkinek

Gica

Kép
gica1

Kaqk, én is képernyő előtt vagyok :wink:

Gica, nem semmi gyermekeid vannak, hogy ilyen jól viselkedtek a dugóban. Olvastam, hogy volt valami kavarodás az M3-on.

Na, megyek is vissza Forma 1-et nézni... :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak szokás szerint el vagyok havazva. Szülinapok, napi gondok + ezerrel készülődünk az iskolalezdésre. Ma volt az évnyitó, Rebeka teljesen be van zsongva.
Kedden kezdődik.
Én meg ennek tudatában kivettem 1 hét szabit, ami azt jelenti, hogy Rebi suliban lesz, Viktorka bölcsiben én meg 8-4-ig azt csinálok amit akarooook!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem ki tudom magam pihenni egy kicsit.

SZÜLINAPOS CSEMETÉKNEK EZÚTON KÍVÁNUNK UTÓLAGOSAN NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

És mi is köszönjük a köszöntéseket!

Rebeka szülinapi bulija nagyon jól sikerült, lazábbra vettem a doglokat, mint tavaly, így én is jól éreztem magam.
Viktorkának családi körben ünnepeltük, az is jó volt.
20-án megnéztük az abonyi állatkertet, nagyon tetszett a gyerekeknek. De előtte rutinszerűen beugrottunk a baleseti sebészetre. Viktorkának most a homlokát sikerült szétcsapnia... :roll:
Jelentem, már begyógyult a seb! :lol:

Kb. ennyi, mert Vik felébredt és nem hagy írni, a képeket még megpróbálom feldobálni.

Puszi!!!

Rebeka szülinap, unokaöcsi is ott volt:
Kép

Viktorkának is volt ott kihaver:
Kép

És természetesen Panka is! :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Gyere baby, jó lesz hidd el: :lol: