Helló, drága lányok,
bocs, csak most tudtam jönni, okokról majd később, előbb Nektek írok:
A DRÁGA SZÜLINAPOSUNKAT, VIKDANIT (MEGKÉSVE) SZERETNÉM FELKÖSZÖNTENI: Isten éltessen, drága!
VINDO, késve, de szeretnék egy nagyot gratulálni a nyelvvizsgádhoz, szuperügyes voltál!!! (Hé, tudod, hogy kb. 3 hét múlva találkozunk Szegeden?

)
KISPOCC: szegény drága Bulcsi, remélem, jobban van. Én szélcsöveztem Ádit annak idején kakielmaradáskor. Szorítok Nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++
FOTÓK: hihetetlen jók, a Zsozsi-szülinap, a Rugó-Maggie családja képek, Panndiék nyaralási fotói, Zsozsi új frizkója, Rugó portréi, Ildike szülinapja, Verusék családi fotója (és mecsoda tortacsoda!), imádom őket!
MESI: gyurma: Ádi megeszi ezt a Plah-doh-félét, asszem, ez nem okoz nagy gondot, de azért hülyét kapok tőle
HENI: etetés: ez remek ötlet (a kisasztal + szék), hozzánk sajnos nem férne be egy ilyen, a nagyszoba így is négyfunkciós, a kajálást már nem viszem így be. De a bölcsiben így esznek és ott úgy ül a fiam, olyan fegyelmezetten, mint egy katona. Hát hiába...
MAGGIE: Bercó nagyon ügyes a bölcsivel. És hát a bilivel -- valami fantasztikus, gratulálok!!!
MÓNI: drága Cicus, aggódtam értetek a cumi miatt. Én biztos meginogtam volna, de nagyon jól csinálod, riszpekt, ahogy laza körökben mondják!
Nálunk is el kéne hagyni, de most nagyon kapaszkodik bele Ádi a bölcsi miatt, ezért elnapolom (hónapolom) a dolgot, majd ha már biztosan beszokott.
VINDO, MÓNI: remélem, jól telik a hét ilyen nehezékekkel (=anyósék) is

Járdaszintezés, ááááááááááááá...
PANNDI: csecsemők súlyával kapcsolatban én csak annyit jegyeztem meg, hogy havi átlagban legyen meg a kívánt minimális gyarapodás (ez anno 600 g/hó volt a gydokink szerint), a belek állapotától stb., sok mindentől függ, épp mennyit mutat a mérleg.
TIMI: remélem, Ádi már jobban van!
REGI: Neked mindjárt írok odaátra!
FOGKRÉM: nagyon köszi mindenkinek a tanácsokat, ezek szerint túlbonyolítottam a dolgot. A Gabi jó lesz később. Heni, a nenedent az, amihez van ujjra húzható fogkefe, na az kerül felénk 1400-1600 forintba.
BÖLCSI: vegyes volt a héten, két reggel erősen sírt Ádi beadáskor és nem akart menni, de gyorsan elterelték a figyelmét (+cumit kért), pénteken már nem, csak a kocsiban tiltakozott kicsit. De alszik, eszik ott szépen, és amikor megyek, nagyon jó hangulatban találom. A védőnénink szerint a sírásos rész akár 1-2 hónapig is eltarthat.
Ami fura, van ott egy kisfiú, aki már régóta jár, és mindig elsírja magát, ha másért jön valaki.
Amiért nem tudtam jönni: próbáltam dolgozni, amíg Ádi bölcsizett, de nem sok idő maradt rá a rengeteg utazás miatt + kiborított a meleg, én a buszon többször majdnem elájultam. Nem bírom a nyarat, sose bírtam. Plusz volt házassági évfordulónk (ma ünnepeltük meg, de nem ma van

), és kirúgtam a hámból is, elmentem pénteken két kiállítást megnézni a Szépművészetiben, azok nagyon tetszettek. És a légkondit meg a mélyhűtött termeket külön bírtam.
Most S-val eléggé izgulunk, mert ha veszünk jan-ban lakást, csak devizahiteles törlesztőrészletet bírnánk egyáltalán fizetni, de azok meg ugye elég változékonyak. Sok mindennek kell még utánanézni.
Megyek odaátra is, puszi mindenkinek!