Sophie, nyugi, lesz még nagy pocakod! Milyen volt a nyaralás? Merre voltatok pontosan? Én nem bírnám decemberig a melót, de drukkolok, hogy Neked menjen
Icu, ha nem végezhetsz megerőltető dolgokat, akkor a torna is kilőve
Verus, beírtam az adatokat. Irigyellek a mai alvásotok miatt. Nekünk össz-vissz ma 1,5 óra napközbeni alvás volt, hulla vagyok...
Arian, megerőltető volt a torna? Ugye nem adod fel ilyen hamar?

Tényleg, nézte már valamelyikőtök, hogy hánykor lesz kedden a torna?
Uxi, néha nekem is rettentő lassú a képfeltöltés. Sőt, van, hogy a privát blogomba nem is sikerül itthonról. Akkor el szoktam küldeni apának a képeket mailen, és a melóhelyéről tölti fel nekem
Kima, mit művelt a dokid, hogy váltani akarsz? Szerintem aki nem fullra betáblázott doki, az elvállal, jól jön neki a szülésért kapott pénz
Szcsm, hogy fogadta a barátnőd a hírt? Túlélte?
Milyen igaz, hogy mennyire más Bogaracska az avatar képen, mint a blogban. Melyik vagy Te valójában????
Detti, a fogorvos bármikor letudható. Én Marcival nem is voltam, mert amikor menni akartam, szabin volt, aztán meg elfelejtettem

Ja, és a háziorvosom sosem ír a könyvbe, pedig 4 hetente járok hozzá. De attól engedtek szülni
Uxi, én meg a Duna Plazanal dolgoztam (és remélem oda is fogok visszamenni dolgozni)
Twist, akkor már csak 2 napig kell nélkülöznünk?
Ági, nem értem, mi a gond az októberi dátummal?
Jövő héten a párom szabin lesz 2 napot

el sem hiszem. Persze pont babatalira mentünk volna, de hát akkor lemondom... Marcinak begyulladt a szeme, ma délután dokinál voltam vele.
És egy fontos a bloggal kapcsolatban. Megnéztem, és az 50 megás tárhelyünkből már 47-et felhasználtunk. Óriási képek is vannak, méretügyileg. Az lenne a kérésem, hogy méretezzétek át a képeket, mondjuk max 640x480-ra, és töltsétek fel úgy, jó? Csak hogy a jövőben is tudjunk képeket felrakni. Addig is utánajárok a tárhely-bővítésnek, de ez fontos lenne.