A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Neo kutya megint megszerzett egy sz...s pelenkát, és megette a tartalmát. Én ezt nem értem :shock: Most már tuti, hogy szereti :shock:

Kép
vindolanda

Azta, ennyi hajat :shock:

Bea, nem, Zsófinak nincs felkötve a haja, és nem is vágtuk le: neki ennyi van :roll:
Vendég

vindo: :lol: :roll:
Vendég

Jó reggelt!!!

JAj de kis csinike Zsozsó!!!!!!!! Gondolom nem volt egyszerű menet :wink: Nálunk 2 napja végigorditotta Péper ( igy hivja magát:-) ) a hajvágást :evil:

Regi na csak megkerültél :wink:

Vindi micsoda izlése van a kutyátoknak :shock:

PAnndi ne aggódj, lesz ott még nagy hajzuhatag:-)

Emese fürdőt porszizod? :roll: leszőnyegeztétek azt is??? :D :wink:

Nálunk vagy annyira erős a fogzás, vagy a szájpenésze viszket
:roll: de folyamatosan a Áron szájában van a keze, sőt egész éjjel szopizott, de szó szerint :evil: ennyire nem lehet kevés a tejci szerintem :roll:

Heni
KépKép
heni81

Panndi:..akkor vizes volt és ezért tünt úgy mintha ....értem..lesz ott még rengeteg haj.... :lol:

Heni: bele tudsz nézni a szájába? szájpenész? mivel kezeled?
A borax ha nem segít akkor canasten oldat tuti fog.nekünk is az vált be végül...és tényleg minden szopi után kezelni.."ledörzsölni" amennyire tudod...

Voltak Bercó és Maggie..csak nagyon pici időre..:-( De Bercó is hamr feloldóott..beszélt..annyira édes hangja van..és a szeme.....olvadozok..annyira különleges hogy csoda kék és fehér pötyökk vannak a szélén...nagyon csábító.....

Móni akkor a cumi volt a hiba...na akkor kitartás...hátha leszokik róla...már ha bírjátok mindketten a leszokás időt. :shock: :?

Vindo: akkor ezek szerint ha kedveskedni akarsz neki akkor csak egy sz..pelust kell adj... :lol: micsoda ízlés.. :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Háát, szerintem nem lesz sok haja, de hát ez van, nem tudok mit csinálni. A nyaraláson is többször is fiúnak nézték, a fodros (!!!) fürdőbugyijában :roll:

Heni, Fruzsi is állandóan könyékig a szájában matat, tuszkol befelé mindent, és ömlik a nyála, nagyon. Viszont mára hízott. Remélem összekapja magát :)

Holnap temetés, jó lenne már túllenni rajta :?
Vendég

Panndi: sok sok erőt holnapra!
Zsófi annyira kis csajos pedig....annyira sötétek az emberek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszönjük! :D

Heni! A hajakat porszívóztam fel a fürdőben. :D
Egyébként nem volt gáz a hajvágás. Ugye neki 1 éves kora előtt 6x vágtam.
Felültettem a szennyes tartóra, fogtam a fésűt, bevizeztem elöl, az ollót, és vágtam. Néha megkértem, hogy nézzen rám, levágtam alul egyenesen (vagy 5-6 centit), majd tépettre vágtam. De úgy látom, még igazítanom kell rajta.

Zsófit fiúnak? Mit nézett? A cseh kettőt? :roll:

Vindolanda! Idáig 1x sikerült Zsozsinak a teraszon a bilibe kakilnia. Az egyik kutyám elpusztította a termést.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!!!!

Vikdannak, Mírának, Raniának nagyon boldog szülinapot!!!!

Móni,szegénykéim, jó nehéz lehetett az este! Nálunk is volt már többször hasonló :( , s vártam is Tomit,mint a Messiást, hogy jöjjön már haza :) .

Panndi, mi múlt hét hétfőn temettük Mamit :cry: , Veled érzek :cry: :cry: . Nehéz, de muszáj túljutni ezen. Sok erőt, s vígasztalódást Nektek!

Lányaid csodaszépek! :lol: Micsoda?? Zsófit fiúnak :shock: :shock: ...hiszen gyönyörű kislány! :wink: Hol tart Fruzsi a hízásban?
Ő is milyen édes!!!

Bulcsi visít :arrow:
kispocc

Heni! Most olvasom, hogy eltettem Szelit télire... :lol: :lol: :lol: Jót nevettem rajta! :lol:

Panndi! Aki Zsófit fiúnak nézi, annak tutira szemüveg kell... :!:

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként szilvalekvár fő! 8) Meg dunsztolok szilvából befőttet is, mert Zs leszedett nem elég éretteket is... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Móni,szerintem nekem ma lesz civakodós napom a Kölkekkel :cry: Bulcsú egész nap ÜVÖLT!!, Boti pedig rettenetesen vadorzó, mindennek neki, rombol, ordibál :? Nem értem...
Pedig nemrég dicsekedtem, hogy Bulcsinak vége a hasfájásnak...most mi lhete??Fogalmam sincs, de csak üvölt és üvölt. :cry:

Vindo! :lol: :lol: :lol: :lol: Kutyátok egy ínyenc!!
Bud Spencer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesi,milyen szép Zsófi!Mikor a képeket nézem, mindig eszembe jut, hogy bizony már nem is Babáink, hanem KISGYEREKEINK vannak :lol: Úgy megnőttek... :roll:

Regi!Jaj de jó, hogy akkor nem csak egyedül vagyok a problémámmal :oops: :D !Bo :D bó is a bilibe pisil, Ő szól, hamar bili, pisi. Kakinál messze nagy ívben kerüli a bilit, ma az alsónadrágjába, tegnap a parkettára került az eredmény :? Bilire az istennek se... :roll: Na, de erőltetni semmiképpen nem akarom.Ja! És visít kaki után, hogy "TÖRÖÖÖÖÖÖLJ!!!"Azonnal ki kell törölni a popsiját, annyira undorodik :shock: Pedig én sosem, egy fél szóval sem mondtam, hogy a kaki undorító, vagy büdi, vagy ilyesmi... :roll:

Beáta,"Szia, nagyfiú, gyere..." :lol: :lol: :lol: :lol: De édes lehet Emma :D

Bulcsi újra visít :twisted: :roll: :cry:
kispocc

Megint itten vagyok :) Bulcsú most már csak méltatlankodva dumál az ágyában, de nem veszem fel, mert akkor nem tud elaludni :? Folyamatosan ezt kántálja: ÁÚÚÚÚÚÚ,ÁÚÚÚÚÚÚ :D
kispocc

Halihó!

Jaj, Mónikám, de szörnyű is lehetett. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz később. :roll: Igazi hős vagy.

Emese, nagyon jó lett az új frizura. Még tépett is. Nekem is pont az jutott eszembe, hogy kész hölgy, nem is baba már. :lol:

Heni! :cry: :cry: Jobbulást Áronnak.

Regi, örülök, hogy jelentkeztél! :lol: Akkor lesz mit ennetek télen. :wink:
Mindjárt olvasok.

Kaqk, nagyon köszönjük, az a kicsi idő is remek volt. :lol: Emma-angyalka annyira édes, társasági emberke, szerintem teljesen levette Bercót a lábáról. Itthon is elmesélte az egyik szomszédunknak, hogy Emmánál voltunk. :lol:
Ez a beszéd meg tényleg nagy dolog, ilyen talán még nem is fordult elő. :lol: A bölcsiig meg nem tévedtem el. :wink:
Ma du-n vásárolok, de valamelyik du-n, ha mentek a játszira, szólj!

Vindo, érdekes ízlése van Neonak. :lol: Mindent megcsináltál tegnap, amit elterveztél?

Kispocc, neked sem lehet egyszerű. De azért édes lehet Bulcsú. :lol:

Panndi, gratulálok a gyönyörűségekhez.
dmaggie

na hogy miért is aludnának egyszerre :evil: Áron kezdi a félórás alvásokat :evil: jaj de utáltam Péterkénél is, épp hogy leteszed, már ébred is.

Kaqk sokat nevet, igy látom még a manduláját is :wink: nem vészes, törölgetem gézlappal, aztán ecsetelem is. Majd csak elmúlik.

Na ordit :wink: , aztán felébreszti P is :evil:

Heni
KépKép
heni81

Bölcsi: ma is rendben mentek a dolgok. Bár az elején nem hittem. Egyből hívogatott Bercó mindenfelé, anya deje. Aztán néhány perc múlva már úgy tünt, lassan belelendül majd a játékba, akkor búcsúzkodtam tőle. Erika kérte, ha sír, akkor is menjek, ne nyújtsuk a "szenvedést". De szerencsére nem volt rá szükség. Elmondtam, hogy most mennem kell dolgozni, de a nyamira vissza fogok jönni és akkor megyünk együtt haza. Puszi, integetés, stb., majd mentem. Átmentem apához a suliba, de ahogyan megbeszéltük fél óra múlva már a bölcsiben voltam, megint az öltözőben vártam. Egy bakit azért elkövettem. :oops: Ki kellett volna mennem az öltözőből, hogy ne lásson meg, amikor jöttek be az ebédhez. Mindegy, bekisértem a szobába, majd Erika kérte, hogy szivárogjak ki. A WC-re mentem. :wink:
Bercó nélkülem ebédelt a gyerekekkel, majd amikor befejezte, kihozta hozzám Erika. Megdicsérte, hogy nagyon ügyes volt.
Már tegnap is nagyon tetszett neki a védőcipő, amit a szandimra húztam, azt ma is nagyon emlegette, meg nézte is. Az ágyikó továbbra is izgatja, szívesen lefeküdne egyre.

Szóval, ennyi.
dmaggie

Na, ideértem én is. Ha Rugó hagy, akkor ki is bontakozok... Mert éppen alszik 8) 8) 8) 8)

Már nem is emlékszem rá, mikor aludt napközben utoljára. Persze nem csak úgy kidőlt. Tegnap fél kilenckor kelt reggel, de este tíz után pár perccel aludt el. Hajnalban viszont felkelt, mocorgott, beszélgetett. Vagy egy-két órán keresztül. Mikor elbóbiskolt volna, akkor meg megszólalt G. ébresztője.
Ja, mikor együtt felkeltünk, jöttem rá, hogy hajnalban telepakolta a pelenkáját, és abban forgolódott szegény :roll: :roll: :roll:

Délelőtt elmentünk a boltba vásárolni, meg a zöldségesnél is jártunk. Hazajöttünk, játszott egy kicsit a verdájával, majd azzal szórakozott, hogy megfogta a fejem, magához húzott, és nagy nyálas puszikat adott :shock: Soha nem ad puszit senkinek.

Na, utána lefeküdtünk az ágyba, mert láttam, hogy nincs ereje mozogni. Ott is maradt 8)

Rögtön elkezdtem takarítani, le is poroltam az egész lakást, felmostam a lépcsőt, locsoltam a növényeket az udvaron. Aztán ettem. És most itt vagyok.

Hát, most a lakásban rend van, de R. este tovább fennmarad majd. Így később tudok elkezdeni melózni, szóval megint én szívok, aki ugye ma is hajnalban kelt, meg tegnap is éjszakázott :roll:

G. csak este jön. Hétig-nyolcig színét sem látjuk :roll:

Panndi, kitartást és erőt kívánunk Neked holnapra :!: Gondolok Rád :!:

Móni, ma milyen napotok van? Hogy megy a cumi nélküli lét?

Kispocc, gyerekekkel mi újság? Nyugodtabbak?
Lehet, hogy elkezdtek Bulcsú fogai nőni?
Rugó egy hónapig tudta végigaludni az éjszakákat, mert három-négy hónaposan már javában fogzott...

Emese, ezek a kutyák :lol:

Regina, lassan nyithatnátok lekvár- és befőtt boltot :wink:

Heni, akartam tegnap kérdezni, hogy hány perc autóval, ha hazaugrotok Szlovákiába?

Kaqk, azzal az állással mi volt a gond, amiről írtad, hogy nem megfelelő? Munkaidő, fizetés, ilyenek...

Most ennyit sikerült írnom.
Itt-ott a sarkokban még pókhálók lengedeznek. Le kéne szedni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, hát bizony, szerintem fog lesz :roll: ...Most aludt el végre :?
Nyálas puszi :D :D
kispocc

Meggie,jaj de jó, hogy ilyen jól megy a bölcsi Bercónak!!!Nagyon ügyi :wink:
kispocc

Na van pár percem, Zsófi alszik, Fruzsi 10 perc múlva követi, de még a szőnyegen birkózik Zsófi plüss hóemberével :)

Fruzsi 6200 gramm. Nem sok, 3730 grammal született.

Lebukta a hóembert :arrow:
Vendég

Az előbb lehagytam:

Panndi, Drága! Nagyon sok erőt kívánok neked holnapra!!! Gondolunk majd Rád!

Kispocc, ez a fogzás. :twisted: Az a legrosszabb benne, hogy nagyon sokáig elhúzódik. Emlékszem mindhárom fiúnál így kezdődött, aztán nyolc hónapos koruk után már pikk-pakk ki is jött az első foguk. Botinál hogy volt?Édes kicsi bogárkák.

köszi, de szerencsére nagyon ügyesek a gondozók, nagyon értik a dolgukat. Egyébként én sem gondoltam volna ezt, eléggé össze vagyunk gyógyulva.

Vindo, nagy ajándék. :lol:
dmaggie

Na itt :)

ügyesek a gyerekek a bölcsivel :)
Vendég

Panndi, Rugó még nem háromszorozta meg a születési súlyát, pedig két hét múlva két éves lesz :wink:

Mikor is kellett volna az előírások szerint? Egy éve kb... :roll:

Szegény hóember.

Tényleg megyek pókhálókat gyűjteni :?

Kispocc, milyen aktív vagy ma :wink: Szegény Bulcsú... Azokat a dentinoxos-panadolos éjszakákat nem hiányolom.

Bár R. most épp a 17.-kel kínlódik.

Na, mentem, de mindjárt jövök.

Maggie, írtam tegnap, hogy van olyan kosaras Puma sport alsó az Intersportban 3490-ért. Nem olyan kellene a nagyfiadnak?

Kép
vindolanda

Vindo, jaj bocsi. Olvastam, csak nem ragáltam rá. :oops: Ma majd megnézem. Te hol láttad, mert én most átlapoztam az újságot, de abban nincs. Meg a múltkoriban is megkérdeztem személyesen, de csak lestek ki a fejükből. Ez egy elasztikus latex v. milyen anyagú combközépig érő alsó. Még erre szokta rávenni a sortot.
dmaggie

Na, lefolyót is tisztítottam. Beleöntöttem az előírt adagot, sistergett, de nem lett jobb. Ideges lettem, beletettem a dupláját. Gőzölgött, sistergett, bugyogott fel valami barnás lé, mint a gejzírnél, és olyan szag lett a házban, mint egy kémia-szertárban. Tartott mindez vagy két percig, a helyiséget el kellett hagynom...

A lefolyó viszont jó lett utána :roll:
MOst szellőztetek.
Még jó, hogy Rugó alszik :wink:

Bercó tényleg ügyes akkor :wink: Megy ez Nektek, Maggie :wink:

Kép
vindolanda

Ja, ez szerintem nem olyan passzos, ez a felső lehet... A friss Intersport katalógus címlapján láttam.

Na, megnéztem, szóval sort-nak hívják.
Akkor nem ez kellett volna.
MIndenesetre huszonhatodikától él az akció...

Az a baj, hogy ezekhez a sport-dolgokhoz nem értek.

Kép
vindolanda

Na lányok alszanak, én megyek olvasni.

Most elvileg négyig csend van :lol:
Vendég

Sziasztok!

Az éjszakánk rossz volt. Sokszor ébredt majd 6-kor már nem is bírt visszaaludni. A nappalunk pedig katasztrófa. Sír, hisztizik, bújik hozzám könyörög a cumiért. Felváltva. Most sikerült elaltatnom pedig rettenetesen álmos volt. Remélem pihen valamennyit. Én totál kivagyok. A szívem szakad meg érte de fogalmam sincs mit csináljak. Éjszaka a sokadik felsírásnál bennem volt, hogy összekapom cicust és megyünk a tescoba venni egyet :oops: de aztán mégsem. Z-nek meg nagy a szája, kibírjuk szerinte. De csak aludni jár a házhoz. Tegnap is fél éjfél volt mire jött. Ma se Ő fog fürdetni azt mondta.

Kaqk joghurtos sütit sütöttem sok almával

Vindo fura egy ízlése van a kutyátoknak

Panndi holnapra+++++++++++++++++++

Dettyk sajnálom :(
ha Pesten keresne? Itt talán jobban van :roll:

Mesi Zsozsi milyen szép.
Jó lett a haja.

Kispocc sajnálom, hogy rossz napotok van :(
Kitartás++++++++

Regi én a szilvát leszedtem és odaadtam a szomszédasszonynak :oops:
nem volt kedven órákig kavargatni a lekvárt :roll:
Ügyes vagy nagyon.

:arrow: ledőlök egy kicsit

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meggie,Botikámnak is így kezdődött. És borzasztóan szenvedtünk minden fogával :roll:

Vindo,felbuzdulván a lefolyós sikereden nekiesek a fürdőszobának :wink: :arrow:
kispocc

:lol: :lol: :lol: Mi is történelmet írtunk!!!!!
Bercó ébredés után bilit kért ééééééés belekakilt. :lol: :lol:
dmaggie

LMóni! Le a kalappal, hogy megpróbáljátok cumi nélkül! Szeli néha annyira ki tud akadni, hogy nem tudom, mi lehetne más megoldás, én nem tudom megnyugtatni eléggé... :roll: Meg mostanában nem akar aludni, és az hat, hogy ha nem alszik, akkor elveszem a cumit... :oops: :lol:

Szilvánál Apa besegített, leszedte, megmosta, kimagozta, és daráltam és kavargattam! :) Így ezerszer könnyebb volt, mint egyedül! :) Meg hát Szeli közben a lábamnál csimpaszkodik ilyenkor, így legalább ő is látta, miért nem álltam egyedül neki, hogy Szeli is itthon van... :roll:
Szeli egyébként kissé anyás mostanában, ha pl. elesik, csak én vagyok jó a vigasztaláshoz, meg ilyenek... :shock: :?
Meg mindig "gyeji anya"... De olyan édes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

éN daráltam és kavargattam...

Kép

Kép
regcsiken14

MEGVAN A NYELVVIZSGÁM :D :D :D 8)

Panndi, 11 pont lett a labor a múltkori kettő helyett. Kb. annyi, mint Neked :wink:

8) :mrgreen:

Kép
vindolanda

Vindo GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D jaj nagyon ügyi vagy!!!!!
22 km anyuhoz az út, max fél óra kocsival. Semmi az egész.

Móni vegyél neki cumit :oops: majd megszakad itt érte a szivem.... Péterke már elhagyta magától, de ha nagyon sir kap egyet, és csak szorongatja :roll:

Maggie alakul :wink:

Heni
KépKép
heni81

Vindo: gratulálok :lol: :lol:

Móni: ha már pár napot kihúztatok így, én nem adnék cumit :roll: Bár sok tapasztalatom nincs, mert sosem adtam. Mi az egyedül elalvásnál voltunk így. Zsófi kb egy hétig cirkuszolt lefekvések előtt, azóta nincs gond, egyedül elalszik. Szerintem ha már így alakult (és amúgyis szeretnéd leszoktatni), tarts ki!
Vendég

Zsófinak kijött a 18. foga :)
Vendég

Na vége a szabadságomnak, megyek csajozni :)
Vendég

Vindo! Gratulálok!!!! Ügyes vagy!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönöm a gratulációkat :wink: :D

Tennék fel képeket, de nem találom a kábelt :roll:

Kép
vindolanda

Hú, mennyi esemény.

Rugó életében először elkezdte a fenekét fogdosni, miután kipakolt egy adaggal :shock:

Kép
vindolanda

Mármint a pelenkáját fogdosta. Eddig simán elvolt benne.

Most viszont motorozni akar az utcán, megyünk is.

Kép
vindolanda

Vindo GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol:

Maggie :lol: :lol:

1,5 órát aludt, sírva kelt. Felhívtam egy pszichológust :oops: (még a családsegítőktől ismerem) azt mondta, hogy tapasztalat szerint 2 nap a nagyon nehéz. Ebből 1 már eltelt. A mai éjszakát még át kellene valahogy vészelni és onnantól már könnyebb :roll: Szerinte. Majd meglátjuk :?
Most épp tejszínhabot eszik, más nem volt jó.
Mindjárt megyünk biciklizni. Azt szereti, hátha most is fog tetszeni.

Viranka amit beszéltünk csak a jövőhéten jön össze, nem baj?

:arrow: hív

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már jöttünk is. Bár Rugó még ment volna, de nekem olyan melegem lett, ahogyan tologattam a biciklijén, hogy bejöttünk.

Móni, reméljük, akkor már csak egy nap van hátra.
Szegény Gréta...

Kép
vindolanda

Na, megkerült a kábel. Valaki elrejtette a régi számítógép mögé :roll:

Szóval íme négy délutáni kép.

Kicsit egysíkúak lesznek :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

El is zártam magamat.
:arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!
Csak gyors bekukk,visszaolvasni nem tudtam :roll:
Köszönjük a dicséreteket :oops:

Minden szülinapos manót ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Szuper lett Zsófi sérója!Regi fésülős mondatán jót nevettem :lol:
Egyébként mi sem szeretünk fésülködni,neki is loknis a haja és sokszor úgy összetud gubancolódni,akkor lefújom gliss kurral és máris könnyebb.Aranyos mert amint elkezdem húzni a haját rögtön mondja cipp-cipp(hogy fújjuk be)

Vindó!GRATULA a vizsgádhoz!!Édes Rugó haja!És a Bad Spersertől padlót fogtam :lol:

Pandi!Szuperek a nyaralós képek,a kedvencem amikor a két manó együtt alszik,olyan édesek!

Móni!Jajjj!Nagyon sajnállak mindkettőtöket!!!!
Berti nagyon kevés ideig cumizott csak,a fiókban találtam a minap egyet bontatlan csomagban,kivetette velem,bekapta és jó nagyokat nevetett magán,aztán eldobta és nem foglakozott vele.
Sajnos nem tudok tanácsot adni,úgyhogy csak azt tudom mondani,hogy kitartás,remélem mielőbb megnyugszik majd!
Írtad,hogy elmentek bicajozni,hogy sikerült?

Ennyire futott,próbálom majd felvenni a fonalat...

juba0

Halihó!

Csak most tudtam jönni, de megérte!! :lol:

Vindo, nagyon gratulálok!!!! Éljen, éljen, éljen. Rugó nagyon édes, angyalarcú, gyönyörű tündérmanó. Egy rugóra járnak a fiúk? :wink: :lol: :lol:

Mónikám, csak drukkolni tudok, hogy igaza legyen a pszichomókusnak. Szerintem én is kitartanék. Nálunk sem volt soha cumizás, illetve volt, csak nem ilyen módon. :oops:
dmaggie

Na, itt vagyok megint :wink:

Maggie, a fiúk egy rugóra járnak, húzzák a lóbőrt... G. ruhástól, R. meg a szokásos módon, a hátamon aludt el. Én meg kijöttem dolgozgatni...

Juba, ezen a Gliss kuron (vagy min) jót röhögtem :lol: Hogy mi nem jut az embedbe :lol: Amúgy Rugónak is gubancolódik, mikor hosszabb. Nem is nagyon hagyja fésülni, de egyszer azért naponta megkergetem a fésűvel.

Bud Spencer: Ez úgy kezdődött még régen, hogy tavaly áprilisban kezdtem el angolra járni. Addig R. csak velem volt (rokonok ugye nincsenek). Hirtelen Gáborral maradtak hetente két és fél órában egyedül. Elég nyögvenyelősen indult a dolog :roll: És G. keresett valamit, ami tetszett Rugónak. Ez volt először a Nincs kettő négy nélkül c. opuszban a szaxofonos rész. És innen már nem volt megállás... Volt egy csomó dvd-nk tőlük, mert G. szerette mindig. Én nem kedveltem különösebben, de most már szívesen nézem.

Na, G. felébredt, ide akar jönni a géphez :x

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

LMóni! Milyen volt az éjszaka?

mennem kell...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Második éjszakánk cumi nélkül! Egész jó volt. Lent kellett mondjuk aludnunk a nappaliban de csak pár alkalommal sírt fel álmában, ébredni nem ébredt. Kelni viszont 6-kor kelt megint. Igaz még csak 8 óra van de talán kevésbé nyűgös mint tegnap ilyenkor. Lehet, hogy igaza lesz a pszichológusnak :roll: Remélem 8) A mai napra még nagyon kíváncsi vagyok :roll:
Lányok én is sajnálom Grétikém rettenetesen. Szörnyű szülőnek érzem magam. De azt nem szeretném ha még évek múlva is a szájában lógna a cumi. Valamikor ezt a folyamatot végigcsinálnánk. Most a sors úgy hozta, hogy 2 éves kora előtt. Meginogtam ám sokszor tegnap. Ha lett volna itthon cumi (nincs) akkor megkapja.

Juba jó volt. Imád kint biciklizni vagy motorozni. Mikor melyiket fogja meg.

Vindo Rugó sorozat :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gó jeggelt :) (ahogy B. mondaná)

Móni!
okés :) s hidd el nem vagy szörnyű anya,én sem vettem volna Neki új cumit :) nálunk M. úgy szokott le a máról h. beütötte azáját és nem tudott cumizni :) próbálta de fájt neki.így nem kapta meg :) 3. éjszaka már nem is kereste :)

Mesi!
jó lett :) (én is vágtam neki mikor kicsi volt,azóta Ő vágja mert mindig elkezdjük növeszteni,de amint nem tűzöm fel elől a haját,fog egy ollót és nyissz :) ) olyan nagylányos lett :)

Regi!
én is hangosan felkacagtam mikor olvastam a kisfésülted kérdést :)
mi a recepted baracklekvárra?

Heni!
jövő héten küldöm vmikor hét közepén :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: