Na, ideértem én is. Ha Rugó hagy, akkor ki is bontakozok... Mert éppen alszik
Már nem is emlékszem rá, mikor aludt napközben utoljára. Persze nem csak úgy kidőlt. Tegnap fél kilenckor kelt reggel, de este tíz után pár perccel aludt el. Hajnalban viszont felkelt, mocorgott, beszélgetett. Vagy egy-két órán keresztül. Mikor elbóbiskolt volna, akkor meg megszólalt G. ébresztője.
Ja, mikor együtt felkeltünk, jöttem rá, hogy hajnalban telepakolta a pelenkáját, és abban forgolódott szegény
Délelőtt elmentünk a boltba vásárolni, meg a zöldségesnél is jártunk. Hazajöttünk, játszott egy kicsit a verdájával, majd azzal szórakozott, hogy megfogta a fejem, magához húzott, és nagy nyálas puszikat adott

Soha nem ad puszit senkinek.
Na, utána lefeküdtünk az ágyba, mert láttam, hogy nincs ereje mozogni. Ott is maradt
Rögtön elkezdtem takarítani, le is poroltam az egész lakást, felmostam a lépcsőt, locsoltam a növényeket az udvaron. Aztán ettem. És most itt vagyok.
Hát, most a lakásban rend van, de R. este tovább fennmarad majd. Így később tudok elkezdeni melózni, szóval megint én szívok, aki ugye ma is hajnalban kelt, meg tegnap is éjszakázott
G. csak este jön. Hétig-nyolcig színét sem látjuk
Panndi, kitartást és erőt kívánunk Neked holnapra

Gondolok Rád
Móni, ma milyen napotok van? Hogy megy a cumi nélküli lét?
Kispocc, gyerekekkel mi újság? Nyugodtabbak?
Lehet, hogy elkezdtek Bulcsú fogai nőni?
Rugó egy hónapig tudta végigaludni az éjszakákat, mert három-négy hónaposan már javában fogzott...
Emese, ezek a kutyák
Regina, lassan nyithatnátok lekvár- és befőtt boltot
Heni, akartam tegnap kérdezni, hogy hány perc autóval, ha hazaugrotok Szlovákiába?
Kaqk, azzal az állással mi volt a gond, amiről írtad, hogy nem megfelelő? Munkaidő, fizetés, ilyenek...
Most ennyit sikerült írnom.
Itt-ott a sarkokban még pókhálók lengedeznek. Le kéne szedni