Sziasztok!
Nagyon eltűntem, tudom, bocsika.
Balcsin nyaraltam két hetet, netre a sok pihizés közben nem volt kedvem felmászni... a héten meg nagy pörgés volt, mindent pótolni, amit kihagytam, illetve az előre következő 12 napra is... ugyanis holnap megint megyünk nyaralni...

Görögbe, kocsival. Kicsit hosszú lesz az út, de tavaly is ott voltunk, tudom, hogy éjjel végigalszom a kocsiban, nagyon kis komfortos vackot tudok magamnak ott csinálni
Sarti-tól 30km-re leszünk egy kis faluban, a nagy családdal. Sartiban pedig magyar orvosok vannak, ha szükséges.
Kiváltottam tegnap az EU-s taj kártyámat is, meglepő módon csak fél órát kellett várni, és csak 34-en voltak előttem
Jó egyébként tudni, hogy utasbiztosítást kismamákra nem kötnek, így az EU-s kártya az egyetlen lehetőség, hogy ne kelljen a gatyánkat is kifizetni külföldön orvosi ellátásért. De adja ég, hogy ne legyen szükség orvoshoz menni!
Szóval holnap este indulunk, utána majd 9-10-én jelentkezem megint.
Ja, apa talált babakocsit, minden igényemet kielégíti, TravelSystemes, de úgy, hogy a vázra közvetlen pattintható a bébihordozó.. könnyű, kicsire csukható, szép, nekem tetszik. Apának az ára tetszik

:D Giordani 3per8
Ím:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/giordani
más oldalakon több a leírás, de itt sokféle színben van róla kép. Apa választása a narancs-szürke... naggggyon tetszik!
Egészségpénztári elszámolhatósággal kapcsolatban:
én Axás vagyok, és a honlapjukon (meg a belépéskor kapott tájékoztatón) fent van minden, hogy mit tudok elszámolni rá. Ultrahangot, integrált tesztet, fogorvost, ezeket simán. Meg minden gyógyszertári vásárlásomat is... Én egyébként úgy vagyok vele, hogy amit nem lehet elszámolni számlát, azt úgyis visszaküldik.
Kiskirályfi a pocakban ezen a héten feltűnően élénk volt. Hétfőn pl hajnal 4-től du.1-ig folyamatosan, max 5 percekre megszakítva dörömbölt...

nagyon sokat van fent, és nagyon érzem. Néha meg is ijedek, mert néha nagyon a gondolataimba tudok esni, és ilyenkor a semmiből egyszer csak belémrúg belülről...

én meg ugrok egyet ültömben

:D
De nem baj, én örülök, hogy legalább érzem, minden rendben odabent.
Hülye dolog, ami mostanában még foglalkoztat ezzel kapcsolatban... annyit mocorog, forgolódik, ugye nem tud nagyon belegabalyodni a köldökzsinórba még ilyenkor? Néha szeretném, ha átlátszó lenne a bőröm és belelátnék, mi a helyzet
ÉN már 9 kiló körül tartok. Azt mondta a védőnő, hogy ő meg nem mondaná, hogy ennyi van már rajtam... persze ő elég ritkán lát, és előtte sem ismert, így ebben kételkedem. Ha hazajöttem nyaralásból, teszek fel én is képeket, biztos lesz pár jó fotóm
Na, egyelőre lépek, lassan rendezni kell soraimat és apa is hazaér.
Reggel még benézek azért.