Sziasztok!
Mi haza értünk a nagy csavargásból, olyan jó volt megint csecsemőt fogni

már el is felejtettem, hogy mennyire picik és törékenyek
Na látom, már mindenki moccanna egy jót bulizni, akkor ha véget ér a nyári szabadság, megszervezzük és elmegyünk. Addig kinyomozom, hol vannak most a legjobb helyek
Zsófi, Lei, Andi, ha a bikásra terveztek talit szóljatok, csatlakozunk!!
Dia, köszike az expos infót, felírtam, el akarom vinni keresztaput és keresztanyut, ők decemberre várják a fiúkat

!! Te kérdezted azt hiszem, hogy honnan van az "Isten gyermeke lettem" kising, Lili kapta a papbácsitól a keresztelő emlékére. Nem hiszem, hogy van kereskedelmi forgalomban

Nagyon szépek a tropicariumos képeitek, édes kis szöszke Virág
Szilvi, köszi a drukkokat, nagyon rájuk fér, nyitott szívműtét vár a kislányra
Mecsike, nagyon kedves meglepetés a kis gyűjtemény, olyan picikék voltak a gyerekeink, mintha igaz se lenne. Még jó hogy megvannak a képek bizonyítéknak
Nagyon sokan nem írtak már ezer éve, valamelyik nap nézegettem a régi bejegyzéseket és alig alig vannak már, akik jönnek és írnak néha. Jogos a sok kérdőjel

én is szeretném tudni kivel mi van!
Zsófi, a hőemelkedésre azért nem érdemes adni a lázcsillapítót, mert akkor a szervezet automatikus védőrendszerét kikapcsolod. Amíg nem túl magas a láz, ne adj neki, és akkor is inkább a természetes lázcsillapítás, hűtőfürdő, ilyesmi. A hőemelkedés a barátunk, irtja a bacikat, azért van
Ez csak jó tanács, én a Barbitől tanultam, négy gyerkőc után biztos tudja, én megfogadtam
Lei, örülök, hogy te is jöttél, néha fel-fel tűnsz

Jártok ringatóra még? Ha igen, a jövő héten csatlakozunk mi is! Nagyon jók a képek Csabiról, helyes kis pasi

!!! Nagyon tetszik a szandálod, hol vetted? Sajnálom, hogy még mindig rosszul alszotok, ha ez vigasztal, mi is...
Beleki köszi az infot, utánakeresek.
Jó pihenést mindenkinek!!