A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Bulizás jó ötlet :D én is meglógok egyszer, ha mentek. A múltkor találkoztam középsulis ismerősökkel, csak kár, hogy 11kor már ásítoztam, pedig jó volt a buli.

Mecsi, jó kis kollázs és mennyi kérdés :D

A torták.. hát nekem most nem volt időm sütögetni, meg tervezhetni a szülinapi tortát, mint a sok gondos, rendes anyucinak itt a fórumon. Meg hát nem is értek én ahhoz igazán, szóval Szamos marcipán figurás tortát szoktunk inkább venni, az volt a vonatos. Az nálunk már több éve sláger. Nagyon fincsi különben, nagyon tömény marcipán, csokikrém, csokis tészta. Volt már labda, meg autó forma is.

Zsófi, szegény kölyök :(

Lei, jövő héttől mi is otthon leszünk, összefuthatnánk valamikor az egyik játszótéren.

Zsomi már nem is nagyon akar mást enni, csak azt amit mi. Bőszen próbálkozik kanállal, villával, ennek következtében minden etetés után tiszta kosz az egész gyerek :) hiába próbálom csökkenteni a károkat :) ott álok ugrásra készen a szalvétákkal, de minden hiába. Viszont már simán megeszi egészben a barackot, paradicsomot, almát és a kanállal is egész sokszor betalál a szájába. Ma reggel lecsapott a snack kolbászra :D
Vendég

Andi, nem semmi Zsombid! :) nálunk is minden kell, amit mi eszünk, de többször köpi még ki, mint nyeli le... és akkor már nem is szopiznak a srácok? vagy hogy álltok most!?

tortával kapcsolatban, nagyfiad már biztosan úgyis jobban értékeli a figurás tortákat, mint a kis sima kereket. nem? ;) szóval lehet, hogy nem is baj, hogy nem vesződtél!

Mecsi, hát igen. én is kerestem a fiamat rendesen. egy-két arc azért megvan, de baromi nehéz...

sophie27

Boniko! Anne Shirley én is imádom!!! már ezerszer láttam!!! :)

Columbine! Az őszi börze novemberben szokott lenni, és lehet, hogy a syma honlapján már fönt va, hogy pontosan mikor lesz, mi tutira megyünk.

Szuszu! Üdv, újra itt.

Dia! De az nem a kismama szervezésében van.
Vendég

Sziasztok!

Mi haza értünk a nagy csavargásból, olyan jó volt megint csecsemőt fogni :) már el is felejtettem, hogy mennyire picik és törékenyek :)

Na látom, már mindenki moccanna egy jót bulizni, akkor ha véget ér a nyári szabadság, megszervezzük és elmegyünk. Addig kinyomozom, hol vannak most a legjobb helyek :)

Zsófi, Lei, Andi, ha a bikásra terveztek talit szóljatok, csatlakozunk!!

Dia, köszike az expos infót, felírtam, el akarom vinni keresztaput és keresztanyut, ők decemberre várják a fiúkat :) !! Te kérdezted azt hiszem, hogy honnan van az "Isten gyermeke lettem" kising, Lili kapta a papbácsitól a keresztelő emlékére. Nem hiszem, hogy van kereskedelmi forgalomban :D Nagyon szépek a tropicariumos képeitek, édes kis szöszke Virág :)

Szilvi, köszi a drukkokat, nagyon rájuk fér, nyitott szívműtét vár a kislányra :(

Mecsike, nagyon kedves meglepetés a kis gyűjtemény, olyan picikék voltak a gyerekeink, mintha igaz se lenne. Még jó hogy megvannak a képek bizonyítéknak :D
Nagyon sokan nem írtak már ezer éve, valamelyik nap nézegettem a régi bejegyzéseket és alig alig vannak már, akik jönnek és írnak néha. Jogos a sok kérdőjel :) én is szeretném tudni kivel mi van!

Zsófi, a hőemelkedésre azért nem érdemes adni a lázcsillapítót, mert akkor a szervezet automatikus védőrendszerét kikapcsolod. Amíg nem túl magas a láz, ne adj neki, és akkor is inkább a természetes lázcsillapítás, hűtőfürdő, ilyesmi. A hőemelkedés a barátunk, irtja a bacikat, azért van :)
Ez csak jó tanács, én a Barbitől tanultam, négy gyerkőc után biztos tudja, én megfogadtam :D

Lei, örülök, hogy te is jöttél, néha fel-fel tűnsz :) Jártok ringatóra még? Ha igen, a jövő héten csatlakozunk mi is! Nagyon jók a képek Csabiról, helyes kis pasi :) !!! Nagyon tetszik a szandálod, hol vetted? Sajnálom, hogy még mindig rosszul alszotok, ha ez vigasztal, mi is...

Beleki köszi az infot, utánakeresek.

Jó pihenést mindenkinek!!

KépKép
columbine

Sziasztok!

Most csak gyorsban, fürdetés, etetés, altatás megy nálunk ezerrel most.

Barbikám: megjöttek a nyuszik új, édes lakóhelyükre! :) Kislányom nagyon boldog, az egyik színkülönbsége fel sem tűnt neki. Imádja őket, már most! Nagyon vigyázni fogunk rájuk! Köszönjük még egyszer az ebben nyújtott segítséged, ezer hála!!!!
Majd készítek Dóriról fotót valamikor, meg a négy nyuszijáról!:)

A többieknek is köszönöm, akik megnézték korábban a helyi c&a-ban a nyuszit!

Sziasztok

Szilvia
emesedora

A kollázst nézegetve az jutott eszembe, hogy elkelne egy-egy név a képekhez :) alig valakit ismerek fel.

Ági, úgy sajnálom szegény pici lányt :( jövő héten Bikás (vagy gátas) sétában benne vagyunk, csak lehet, hogy még inkább csak délután, azután köv. héttől már talán bármikor.

Zsófi, a szopi változatlanul megvan :wink:
Vendég

Sziasztok!
Gyors bekukk szülinapot kívánni utólag a Lurkóknak!
Nekünk zűrösek a napok is és éjszakák is, néha már nem is tudom hogy kerül a gyerek az ágyunkba... :shock: :cry: vagy délután mit is csináltunk...a fáradtságtól a könnyem csordul. :oops: :cry:
Mecsi köszi a kérdést a hasa nem fáj de valami más igen. Gondolom a fogai jönnek,de még mindig csak 2 van kinnt.
Mi holnap elutazunk pár napra, aztán vasárnap lesz a családi buli. Majd hozok képeket.

nagyon jó a kollázs is!!
makadu

Kitti, Levinek holnapra boldog szülinapot :!:

Zsófi, remélem azért lassan már rendbejön Beni :roll:

Hát, mi mégis csak pénteken érkezünk, mert aznap lesz végül a temetés, így csak valamikor délután/estefelé. Sziszka, amúgy mikortól lehet átvenni a szállást?? És fizetni érkezéskor vagy a végén kell? Lehet esetleg kártyával is, nem tudod? Bocs ha sokat kérdezek...

Lei, Kitti, tartsatok ki, biztos lesz jobb is :wink:

Mi 7 fognál tartunk, de a legutóbbit csak utólag vettem észre, és akkor jöttem rá, hogy ezért kelt fel múlt hét elején egyik éjjel :oops: :wink:

yuyu79

Most tényleg már csak mi maradtunk fogatlanul :?: :?: :lol:

Köszönöm a dícséreteket reméltem hogy örülni fogtok neki, kb 230dik oldaltól kezdtem nézelődni , kis nosztalgiára vágytam :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Kissé el havaztam, így csak gyorsan...
Ugyan nem kérdeztem, de szerintem 10-től már el lehet foglalni a szállást, ma pontosítottam velük, minden rendben!

Zsófi, úgy tűnik, hogy ez a szombati munkanap Katicáéknak is nagyon bekavart, azt kérdezte tőlem, hogy nem vennétek-e át az ő foglalásukat, ez alatt csak annyit értene, hogy kifizetnétek neki az előleget, amit ők befizettek, viszont net-ük nincs ,nekem pedig Málnus végképp elintézte a telefonomat :( Így nem tudok vele kommunikálni, Julcsit kérném, hogy Zsófinak elküldené Katica tel. számát, zsófi te pedig felhívnád őt, mert én most nem tudok máshogy segíteni, még a tel, számát sem tudom :( Köszönöm.

Csandi, én is úgy terveztem, hogy ma már nem érdemes elutalnom, és majd a helyszínen fizetek neked, annyira sajnálom, hogy nem tudtok jönni, és mindent köszönünk!!!

Julcsi, őszinte részvétem a nagyidnak!

Binyeknek nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk!!!!

A szombati nap szerintem legyen időjárásfüggő, bár ahogy olvasom szuper idő lesz, szerintem ha így marad, akkor egy közös ebéd teljesen jó, ha pedig rossz idő lesz, akkor marad a terem...

Mi pénteken dél körül indulunk, és mivel összesen nekünk majdnem két hét a nyaralás, így nagyon sok dolgom van, addig már nem biztos, hogy lesz időm jönni!

Ági, beszéltem ma a manussal, és mondta, hogy mindent megbeszéltetek :D

Remélem azért nagyon sokan el tudtok majd jönni!

Adri, nekünk egy két olyan játékunk lenne amit még napközis tanító néni koromból maradt meg, kártya, sakk, ilyesmi....valahogy eljuttatom nektek....szuper az ötlet!!!!

Puszi mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

[quote="sziszka78"]S írta:sziszka78ziasztok!

A szombati nap szerintem legyen időjárásfüggő, bár ahogy olvasom szuper idő lesz, szerintem ha így marad, akkor egy közös ebéd teljesen jó, ha pedig rossz idő lesz, akkor marad a terem...

Szilvi

közös ebédet nem tudom hol tudják bevállalni ennyi embernek :cry:

én azt olvastam hogy hétvégén hidegfront lesz, záporok, zivatarok várhatok. ól megszívjuk ... :cry:

autó még mindig nincs kész :cry:
Vendég

CSiguszom kapott egy új polcos szekrényt a szobájába! olyan jó lett így a kis kuckója de játékok, könyvek még nincsenek rápakolva, mert apa még rögzíteni akarja falhoz! Kép
Vendég

Columbine! Sajnos nincs fent a honlapon, tegnap megnéztem, de azt hiszem Dia írta, hogy nem is lesz, hát nagyon szomorú leszek, de az expos képeket néztem az előző börzéről és nagyon hasonlónak tűnik. Ha az nem, hát lesz ez. :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Kata, én is keresgéltem, de nem találtam a kismamás időpontot, reménykedem, hogy később lesz majd. Megígértem ugyanis Lili keresztszüleinek, hogy elviszem őket, nagyon ciki lenne ha mégsem lenne. De valahogy úgy rémlik, hogy kettő szokott lenni kint az expon, valamelyiket csak megrendezik!

Boni, egy kicsit én is aggódom az idő miatt, szombatra talán még nem lesz olyan rossz, vasárnap már tuti nem fogunk napozni :( de majd ott kitaláljuk :) mind1, csak együtt legyünk.
Nagyon jó az új szekrény, valami hasonló lassan nekünk is kell, mert ellepték a földet a játékok :)

Sziszka, köszi a szervezést, én is leveleztem a pasival, ami kicsit zavar, hogy ugyan annyiba kerül egy felnőttnek mint kettőnek... illetve, hogy anyukám nevére szól az üdülési csekkünk és így akkor nem is fogadják el. Azt hiszem úgy csinálom, hogy két főt jelentek be és anyu lesz a másik. Így talán kijátszható ez a hülye szabály.

Mecsi, örülj, hogy nincs fogacska, minél tovább maradnak bent annál erősebbek és egészségesebbek lesznek! Bent nem fognak maradni :) fogorvos barátunkat kérdeztem és megnyugtatott :)

Levinek, nagyon boldog szülinapot!!!

KépKép
columbine

sziasztok!

Levinek nagyon boldog első születésnapot!!!

Ági, köszi az infót hőemcsi ügyben. igazából azért is adtam neki a nurofent, mert nagyon sírdogált, biztosan fájt a torka, vagy a feje :(

ma már én is katasztrofálisan vagyok! :( lehet, hogy el is megyek este a helyi ügyeletre... fáj a torkom, a fejem, fújom az orrom ezerrel. szóval elvagyunk! biztosan Benitől kaptam el ezt a nyavalyát!

Sziszka, sajnos nem hiszem, hogy tudunk segíteni Katicáéknak, bármennyire is szeretnénk :( egyelőre az sem bizti, hogy a gyerkőc meggyógyul péntekig. illetve a fényes anyagi helyzetünkre való tekintettel csak üdülési csekket akarunk használni! :oops:

amúgy a pasi azt mondta, hogy 12-től lehet elfoglalni a szállást, mikor én kérdeztem ezt tőle! ;)

Bikás játszó, ha meggyógyultunk, megyünk mi is mindenképpen! ;)

Boni, szuper Zsigi új bútora! ;) majd berendezve is muti!

sophie27

Sziasztok!

Boldog születésnapot LEVINEK!! :D :D

Mecsi,
Köszi, jobban van már a tejgyár! :wink: Tegnap óta nincsen csomó, mára meg már nem is fáj a helye. Szóval szerencsére megúsztam! :)

Ági,
Köszi az infót a pólóról. Virágnak is lesz ősszel keresztelője, talán mi is kapunk olyan édi pólót!

Viszont sajnos Virág beteg lett, édesemnek tegnap este óta láza van, nem magas mindössze 38.1 (hónaljban mérve), de most van először láza aszem. Estére adtam neki panadol-t, de reggel ismét lázas volt, kapott hideg borogatást és egyenlőre nem adok neki lázcsillapítót, had dolgozzon a szervezete! Viszont viszem dokihoz késő délelőttre kaptunk időpontot, azért nem árt ha belekukkant a torkába stb. Szegénykém, olyan levert, de azért próbál jókedvű lenni. Viszont már vissza is aludt. Ma van a férjemmel a 3. házassági évfordulónk, nem is tudom, hogy menjünk-e este étterembe ahová foglaltunk asztalt, bár anyum jön vigyázni rá, de nincsen szíven itt hagyni. Na meglátjuk mit mond a doki.

Kép
Kép
dia123

Boni,
Nagyon klassz az új polc, de az egész szoba valami elképesztően édes! Tök jó, hogy olyan nagy, bőven van helye játszani! :)

Kép
Kép
dia123

lányok!elért minket az első betegség :cry:
csengi szombat-vasárnap lázas volt és jó magas azóta meg fosik de nagyon durván.apró kiütéseket is látni vélek a kis testén...ez nálatok meddig tartott? nem marad meg benne semmi :(
valami tanácsot tudtok adni?
mivel fóton vagyunknem tudom elvinni a saját orvosunkhoz csak a védőnővel tudtam beszélni ezügyben megyek is a gyógyszertárba, mert valamilyen port kell kiváltanom a mfogja a székletet...
először tisztára úgy nézett ki,mintha csak az örlőfogai próbálkoznának :roll:
Vendég

zsófi, a pólók ma érkeznek hozzád ezekszerint továbbadod valakinek?el tud valaki menni érte?
remélem azért rendbejötteök péntekig!!!!
én meg folyton prüszkölök , de semmi bajom különben.talán itt a fóti poros, homokos levegőtől van amit egyébként is útálok :twisted:

annyira sajnálom, hogy nem tudunk menni :cry:
érezzétek nagyon jól magatokat!!
Vendég

Csandi,
Sajnálom Csengét! Sajnos nekünk van ilyesmiben tapasztalatunk, ezért igyekszem segíteni! Mindenesetre nagyon figyelj a folyadékra, keveset ittas vele de sokszor, 10 percenként néhány kortyot. TÚl sokat egyszerre ne, mert akkor hányhat. Meg mivel hasmenése van, pótolni kell az elektródákat is, én annó vettem 'Sodioral' port, ezt vízbe kell keverni és ezzel ittasd. Virágnak nem voltak pöttyei, ezért arra nem tudok mit mondani sajna, de talán próbáld meg egy kis hintőporral beporozni, vagy sudokrém. Jobbulást!!

Kép
Kép
dia123

Andi, ohh :( jobbulást Csenginek, én a helyedben elvinném az ügyeletre, nagyon gyorsan kiszáradnak :(
Sajnálom a picilányt, sok sok +++++++ neki és minden más betegecskének Beni, Zsóf, Virág!!

KépKép
columbine

sziasztok újra!

Csandi, jobbulást Csengidnek, na meg Virágnak is!!! :( francba, hogy egyre többen leszünk betegek! :(

3 napos láz kiesett? nem lehet, hogy esetleg a foga miatt megy a hasa, de amúgy a láz meg a 3 napos, azok pöttyel párosulnak!? hm?

polókat várom! egész nap itthon vagyunk... nem tudom, hogy sima, vagy csomagos postás hozza-e, de a lényeg, hogy itthon fog találni minket, az tutkó!

köszi a ++++-kat, mi is küldjük a sok betegecskének, na meg Ági barátnőjééknek! pici lányka remélem, hogy simán veszi a műtétet! ;)

sophie27

köszi lányok,
a folyadékpótlássalnincsen gond, mert kb. állandóan cicizni akar és sokszor keveset, úgyhogy bízom az önszabályozásában, plusz csináltam natúr hígított biokamillateát minden nélkül mert az tény, hogy gyulladásban van az emésztőrendszere és talán ez kicsit csökkenti neki.
vettem spect nevezetű hasmenésre való port a védőnő jvaslatára, de most bealudt a drágám.
olyan anyás lett és extra bújós, sőt ami nálunk még nem volt, hogy éjjel is velem akar aludni összebújva.
annyira rossz volt látni a magas lázzal!még sírtam is.de olyan érdekes, hogy milyen higgadtan tudtam döntéseket hozni és teljes határozottsággal , pedig elég határozatlan tudok lenni más dolgokban... :roll:
ami viszont jó, hogy már csak 63kiló vagyok!!!!68-ról indultam és nem is vagyok olyan maximalista a szétválasztós diétával, szóval egyáltalán nem éhezek és gyümölcsnapokon is eszem valamilyen főtt ételt.pl.natúr lecsó vagy párolt cukkíni...de még lángos is becsúszott :shock:
végülis a lényege az , hogy mindig egyféle dolog legyen a gyomorban.így gyorsabb az emésztés és ami hiányzik a szervezetnek azt hozzárakja a tartalékokból :wink: nekem ez életem első fogyókúrája és nagyon kellemesen csalódtam :D
és mivel sosem voltam hízékony ezért bízom benne, hogy nem is fog visszajönni.
Vendég

zsófi én úgy emlékszem azt írták a lányok, hogy 3 napos láz +fosi és azt hitték a fogak , de mikor a pöttyök előjöttek akkor bizonyosodtak meg róla, hogy betegség...pár nap alatt végigvonulnak a pöttyök tetőtől talpig...málnusnál is így volt , ha jól emlékszem :roll:
én a fosiban nem voltam biztos, hogy a 3 napos lázzal jár az is?
vagy összejött a fogzás a 3 napos lázassal?
bár az is igaz, hogy magas lázunk csak szombaton volt 38 fölötti másnap már csak alúlról súrolta a 38-at és harmadnapra hőemelkedése is alig volt...
Vendég

Nekünk ma szörnyű napunk van mindenki hisztis és nyűgös. Alig aludtam éjjel, most keltem fel, persze 8-f11ig fent voltunk de olyan vagyok mint akit agyonvertek. Érzelmileg se vagyok a toppon , a párommal se vagyunk valami fényesen. Minden esténk úgy telik hogy én gépezek ő meg tévézik és szerinte ez normális :( Valami nagyon nem jó közöttünk! :cry: :cry:

Csandi itass csengivel sok folyadékot vizet teát is amennyit elfogad. Mennyetek ügyeletre, vagy előtte hívd fel mi a teendő.
Nekünk is nagyon magas lázunk volt aztán jöttek a pöttyök de hasmenésünk nem volt. Ha a 3napos lázt kaptátok el az 2-4nap lázzal járhat és utánna 3-4nap a pöttyök a láz pedig egyik napról a másikra eltűnik, mandulla gyulladás is jelentkezhet de ez csak tünet és nem az.
Lányok 38fokos láz még nem vészes figyelni kell. A láz jóó dolgozik az immunrendszer. Ha mi 38nál még nem adtunk semmit csak felette. 38,8fölött van érdemes szirupot adni + priznicelés 10percenként cserélve. Nekünk ez nagyon bevállt a majdnem 40fokos lázánál.

Milyen sokan lettek szegény babócák betegek sajnálom , remélem mindenki mihamarabb meggyógyul!+++++

Sajnos az én uram nem kapott szabit úgyhogy ismételten nem leszünk ott a talin de ezt tőlünk már megszoktátok :oops: :oops:

Hol van az a bikás játszó? Amúgy akartam kérdezni hogy ki tud valami szép és jjó játszóteret valahol a ligeten kívül. Itt a 8ba inkább nem mennék :?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nekünk az egy éves státusz is tolódik majd szeptember közepén jön a dottorenéni mert a 3napos miatt nem adhatja be az oltást se ezért inkább várunk még és egyszerre letudunk mindent.
De tegnap mértem 9,8kiló és kb 78cm lehet Tökikém.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csenginek jobbulást az jó ha cicizik. szerintem lehet összejött fogzással a 3 napos.. ölelés

Mecsi örülök a kollázsnak jó volt nézegetni köszi

elvileg holnap délutánra kész az autó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni juhéj!!!!! A szoba pedig nagyon szupi !

Mi újra alszunk :lol: :lol:

Na meg elfelejtettem mesélni hogy voltunk beiratkozni bölcsibe, ide a százados útiba fog járni majd jövőre a lelkem holnap el is megyünk megnézni, de rosszat még nem nagyon hallottam róla. 40férőhelyes még csak nem is nagyon zsúfolt :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Először is köszönjük a jókívánságokat! Voltunk dokinál, középfülgyulladása van Virágunknak, meg egy picit piros a torka. Kapott antibacit meg orrcseppet, meg azt mondta a dokinő, hogy naponta 3x több napon át kapjon Panadol-t, mivel az nagyon hatásos a gyulladások ellen. Szóval most kúrájuk szegénykét. Most hogy lement egy picit a láza, azért jobb kedve van meg jobban is nézz ki. Akkor most csak azt nem értem, hogy ha folyamatosan kap lázcsillapítót, hogyan fog működni a saját immunrendszere ha az igaz hogy ilyenkor kikapcsolódik??
Ja meg csináltam valami hülyeséget, véletlen az orrcseppet a fülébe tettem!! :oops: :oops: Teljesen azt volt bennem, hogy ez fülcsepp mivel a füle fáj, de aztán döbbentem rá, hogy atyaég, ez orrcsepp! Anyum azzal nyugtat, hogy mivel a füll-orrgége teljesen összefügg, így nem lehet tőle baj....szerintetek????

Kép
Kép
dia123

Huu Mecsi, mesélj hogy kell a bölcsibe bejuttatni? Jövőre Lili is megy, csak nem tudom, hova és hogyan kell beszerveznem.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, jön egyáltalán még valaki?
Bikás a Kelenföldi városközpontnál van, jó nagy park, egész jó a játszótér is.

Boni, hurrá hurrá!!

Csandi, nagy gratula a fogyáshoz!! Szuper ügyi vagy!

KépKép
columbine

Elvileg abba a kerületbe kell irtani bölibe ahova be van jelentve a gyerek vagy ahol ti laktok ,mert Nekünk azt mondták mivel mi szülők nem vagyunk állandó 8keri lakosok ezért lehet fizetni kell az étkezést de ezt még pontositanom kell. De szerintem igazából ez is szabadon választott , de nagyobb az esély a helyi kerületibe kerülni. Tapasztalt anyukák talán jobban tudják.
Én telefonon felhívtam a százados úti bölit, a vezetővel beszéltem hogyan és hogy kell jelentkezni. Vannak azomban bölcsödék ahova már előtte egy évvel kell jelentkezni,mert annyi a jelentkező szóval érdemes már most utánna járni ennek is. Nálunk nincs túljelentkezés mert a 8ba van vagy 3bölcsi is. Nekünk meg pont ez van az utcánkba ezért esett erre a választás.
Igazából semmi papirt nem kértek felírták az adatokat anyuka név cím, gyerek név születés cím, melyik bölcsi és ennyi . Majd jövőre értesítenek.
Azt tudom ha gyed alatt adod be a gyereket nem kérnek semmilyen papírt itt legalább is, ha gyes alatt akkor kérik a munkáltatói igazolást.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Dia, ne aggódj. nekem a szemcseppet kell az orrába csepegtetnem, ami meg onnan lefolyik a torkára, szóval tényleg úgy van, ahogy anyud mondja! esetleg fülmelegítős sapit beszerezhettek patikában. állítólag nagyon jó a fülgyulladásokra! nekünk is kell, bár most épp nem húzódott a fülére a betegség, de nálunk az a gyenge pont!

Mecsi, a beíratkozás nem áprilisban van!? :shock: mondjuk nálunk vannak olyan anyucik, akik tavaly beíratták a gyerkőt, és örülnek, ha idén felveszik... szóval elég elkeserítő a helyzet!

Ági, mesélj. milyen melód lenne!?

Andi, megjött a motyó. akkor, ahogyan megbeszéltük, az egyiket újra csinálom... ja. és én szerintem mégis utalom a pénzt ma-holnap!

nagyon király a fogyód! gratula! én azóta sem álltam mérlegre, mert bedühödök, hogy 2 hét szigorú diéta után is még csak 1 kiló mínusz... szóval most nagyon befellegzett! mozogni kéne. de mikor!? :(

holnap lehet, hogy visszaviszem a gyereket, hogy lessenek rá, aztán rákérdezek, hogy mit szólnak a Balcsis dologhoz... hátha nem fertőzünk már, csak a gyógyulás lassabb folyamat!

gyerekem második napja szívat! :( szegényem nem tud aludni napközben, mert mindig köhög. mire nagy sokára elaltatom, úgy 20 percet képes szundizni, aztán már fel is ébred...

az előbb annyira köhögött, hogy azt hittem megfullad... :evil: az orra olyan szinten tele van, hogy nem tudom leszívni neki!!! a feje olyan, mint nem is tudom. vörös, fel van puffadva szinte, mert egyfolytában sír! annyira sajnálom! be van dagadva a kis szeme. kész vagyok! :(

megyek is!

sophie27

Beiratkozás lehet hogy időpontos , de bölcsödébe való jelentkezés bármikor van , ilyenkor csak beírnak a jelentkezők nagykönyvébe és kapsz egy számot is hányadik vagy :)
Ha már bölcsiről beszélünk később még hasznos lehet , vasalható jelek
http://www.vatera.hu/54db_ovodai_jel_ra ... 21405.html

Dia no problemo az orrcseppnek az a lényege hogyha fülgyulladása van hogy olyan helyzetbe csöpögtesd be vagy csöppentés után úgy fordítsd a kis fejét hogy eljusson a fülhöz is!

Benikének is jobbulást és minden kis betegnek mennek a gyógypuszik!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szerintetek a betegség neten keresztül is terjed??? Úgy néz ki, hogy lerobbannak a kölykeim pedig három napja ki se mozdultunk a házból (kertből). Zéti panaszkodott a torkára még tegnap, ma meg már nem volt étvágy, Zsombi meg a délutáni alvás alatt belázasodott :( Hát ez így szép lesz... anyumék vasárnap jönnek haza, párom ma estére beugrott, de megy vissza dolgozni holnaptól szombatig :( Nagyikám is riogatott tegnap, úgy felizgatta magát, mert nem talált valamit, hogy este fájt már a mellkasa és rosszul aludt az éjjel. Mondjuk a torkomat én is éreztem tegnap este... de a macskák még jól vannak :D a szombati nap így erősen kérdésessé vált számunkra is, de még reménykedek, hogy holnapra meggyógyulnak :)

Ági, a XI ker.-ben a Tétényi úti bölcsiben kell jelentkezni bármelyikbe is szeretnéd adni. De jó lesz ha minél hamarabb felhívod a kiszemelt intézményt és érdeklődsz, mert nem túl rózsás a helyzet.
Vendég

Hát ez nem lehet, hogy mindenki megbetegszik!! :cry: Gyorsan gyógyuljon mindenki, aki meg még nem beteg, az nagyon vigyázzon magára :!:

yuyu79

ági: én még akkor iratkoztam fel a bölcsi várólistára, mikor Csabi 2 hónapos volt. A Tétényi útiban is és a Fraknó utcában is voltunk, mindkettőbe beirattam a listára. Jövő májusban az önkorm fog kiértesíteni, hogy melyikbe vették fel. Sajnos ez így müxik, mert kevés a hely. :(

Kismama bababörze nem lesz ősszel, ezt írták az újságban. Csak az a másik expo-s lesz most.

Zsófi, csenge, Ági: OK, ha mindenki meggyógyul mehetünk a Bikásba talizni gyerkőkkel. Addig meg mindenki gyógyuljon.

Ági: a sarumat a Deichmannban vettem szülinapomkor, Apától kaptam ajiba :)

mecsi: pároddal nem tudjátok megbeszélni, hogy mi a probléma? Sex amúgy van? Vagy mostanában semmi kontakt köztetek? (erre nem muszály válaszolnod, ha nem akarsz)
lei

Sziasztok!

Nem vagyok képben a történésekben, gondoltam rátok a megabulis hétvégén. Sajnos én nem voltam egy hétig online, mert a garanciás gépem beadta a kulcsot és be kellett küldeni a szervízbe, mert az utolsó napok voltak már csak hátra a garanciából. Ma jött haza és minden rendben.
A másik gondom meg azt volt, hogy egy nagyon durva mellgyulladás teljesen kiütött engem vasárnap, ma jöttem haza a kórházból, szerencsére nem kellett a cickómat összevagdosni. Ilyet én még nem pipáltam, mert nem volt bekeményedve, nem volt csomó, még csak vörös se volt, de olyan hirtelen olyan borzalmasan kezdett el fájni, hogy majdnem megörültem töle. Vasárnap még elmentünk a gyerekekkel egy közeli vízeséshez sétálni az erdön keresztül a párommal és a barátnömmel meg a kisfiával, de én percröl percre szarabbul éreztem magam és hazafelé már a szentlélek vitt. Iszonyatosan rázott a hideg, mindenem rettenetesen fájt, a fejem majdnem szétdurrant, a hátam szaggatott és még sorolhatnám. Éjjel kettökor feladtam a harcot, a dögrovás erösebbnek látszott. Párom bevitt a bio mellpumpámmal a kórházba, vagyis Döncivel. Na ott gyorsan ott is fogtak a 39 fokos lázammal, becsavartak két takaróba, belémöntöttek egy liter infúziót, rengeteg antibiotikumot, fájdalomcsillapítót, mellhütést, miegymást. Egy napig vergödtem, mire kezdet minden hatni. Most már nagyjából müködöm, a mellem fáj még, de lehet vele élni. Az antibikát még egy hétig szednem kell és a nögyógyászhoz is el kell kúsznom kontrollra.
A kórházba megtalált a bizonyára még az erdöben összeszedett kullancs is, mehettem a sebészetre kiszedetni. Most annak a helyét is sasolhatom, hogy fertözött volt-e. Nagyon szerencsés vagyok az elmúlt hetekben, mert elöször vörös hangyák csíptek össze, aztán a darázs, most meg a kullancs, a kórházban jól összeszúrkáltak, mert nem ment az infúzió, így most úgy festek, mint egy rendes drogos, tele tüszúrásnyommal... :(
Pedig jó kis hetem volt, csupa hasfájás, hasmenés, míg végre kiderült az oka, mert addig nem értettem a miértjét: végre én is nö vagyok újra és beszálhatok az élesben játszók körébe! Izgi! :)
Na elpárolgok bemüteni a cicimet tejestül, max. Dönci fagyiként fogyaszthatja a tartalmát, s elteszem fáradt énemet aludni.

Emesedora Szilvi! Örülök, hogy a nyuszik hazataláltak! :)

Jó éjt!

Én
Vendég

Andi, basszus, nehogymá' ti is...

Mi a fene van a levegőben, hogy mindenki beteg?

Képzeljétek az előbb írt a Barbi, hogy kórházban volt mellgyulladással, azért nem jelentkezett! Innen is jobbulást drágám!!!

Mindenki gyógyuljon meg!!!

Lei, köszi az infokat!

Nem vidítottatok fel a bölcsivel kapcsolatban, holnap fel is hívom gyorsan. Nem melóm lesz, hanem jelentkezem a Pető Intézet konduktor képzőjébe. Eldöntöttem, hogy ezt akarom csinálni, világ életemben ezt akartam, az informatika nagyon távol áll tőlem és ha már a Csanádnak lehet az álmait valóra váltani minden áron, akkor nekem is. Így aztán jelentkezem. :) Ő úgyis elmegy Afrikába decemberben, most már 99%, én meg nekiállok a sulinak. Mivel a gyes miatt kapok 50 pontot, van nyelvvizsgám- 35 pont, nyugisan bejutok :)

Jön egyáltalán valaki Balcsira vagy csak Sziszkáék meg Julcsiék?

KépKép
columbine

Sziasztok!

Egész délután nem engedett belépni az oldal :(

Csenginek nagyon sok gyógypuszit, és mielőbbi gyógyulást kívánok, és hasonlókat kívánok Csenge fiacskáinak és Drága Barbimnak is.

Boni, rettentő optimista vagy :) Hogy hol találunk ebédet ennyi embernek ...nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy szinte csak azok jönnek, akik le is foglalták a szállást még az elején. 21 család jelezte, hogy jönnének, ebből 9 alszik ott, Zsófi csatlakozott 10.-nek, viszont Katica ma lemondta, mert mindenképpen dolgoznia kell a férjének, szóval nekem úgy tűnik, hogy szinte csak ez a 9 család maradt, viszont nem tudom hol nézted, de én úgy láttam, hogy hétfőtől mondd rossz időt....legalább ez legyen jó! :D
Bár én elhatároztam, hogy bármi is lesz mi akkor is nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Azért Csengééknek még nagyon drukkolok a gyógyulásért!
Szóval én két hétre össze pakolva indulásra készen várom a pénteket :)

Barbikám, a képeslap elindult elsőbségivel, most is azt mondták, mint a csomagnál, hogy 3-5 nap....majd jelentkezz, ha van valami eredménye....és gyors gyógyulást neked, hihetlen, hogy ez ennyire gyorsan tud jönni. A kistesó projekthet pedig hajrá!!!! Szurkolok!

Boni, autóért szurkolunk!

Julcsi, mikor indultok ti? Egyébként hogy vagy :wink:

Ági, hajrá álmok! Ez nappali suli? Egyébként itt csak akkor lehet bölcsis a gyerek, ha igazolt munkaviszonyod van, remélem Pesten másképp van!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszi, én egész jól vagyok... Csak a temetést éljem túl :roll:

Reggel 6-kor indulunk itthonról, 11-kor lesz a temetés, utána halotti tor, aztán ahogy tudunk, lelépünk, de lehet, hogy csak délután olyan 4 felé érkezünk...Kb 1 óra lesz hozzátok az utunk gondolom...Persze attól is függ, Eni mikor-hogyan-mennyit alszik.... remélem út közben és sokat ;-)

Barbi, ez a kórházas mellgyulladás, nem semmi :( Jó hogy már jobban vagy. Vigyázz Magadra és hajrá ötöske :shock: :D

Remélem azért más már nem betegszik le a taliig... Van még, aki csak szombatra jön?? Jelentkezzetek!!

na jó éjt :!:

yuyu79

DJ Barnus vs DJ Andris

Kép

szuszu

képzeljétek Zsiga tegnap már egyedül ment a játszótéren is.jaj és eltűntek a gyerekjátékok a szobánkból! jippijé! nincs totálkáosz hangulat!

Ime ZSiga birodalma berendezve már

Kép

Kép Kép

és lekváros kenyér majszolása tegnap

Kép Kép Kép

a képek minősége car, mert félhomály volt....

Sziszka az OMSZ oldalán az előrejelzést Keszthelyt néztem az esik hozzá közel, de bevettem a lecarom tablettát és csakazártisjólesz!öö én tényleg több személyre gondoltam... de így bizti lesz valami..
holnap reggel megyünk Balatongyörökre , mert kész az autóóóóóóóóóóóó!!!!!aztán egy hét otthon anyukáméknál!

Örülök lányok hogy aki tud eljön, a betegeknek jobbulást! Zsófi így lehet nem lesznek a bodyk lejuttatva? esetleg férjed holnap reggel le tudná adni ha csepelnek megy dolgozni a férjem munkahelyén és akkor lejutnak.. persze annak örülnék a legjobban., ha az orvos ma azt mondaná Beninek hogy jöhet! de ha nem gyógyult meg akkor nincs mit tenni... ugye jöhet? +++++

akik már pénteken jönnek várom a telefonszámokat priviben mi 12re megyünk. szombatiak iis küldjétek legalább képben leszek ki mikor jön ha mellé is irjátok hihi

és ma van a 4.házassági évfordulónk apával! :lol:
Vendég

Dj-k tüneményesek...

BArbi szegénykém jobbulást!
Vendég

Reggelt!
Zsombi legalább már nem lázas, de 6-kor úgy döntött, hogy keljünk fel, pedig 11-kor feküdtünk le és negyed-fél óránként keltünk egész éjjel.
Barbi, eszem megáll, hogy milyen hirtelen jön a baj :( Jobbulást!
Jó nyűgös már szegény csöppöm, megyek is dajkálni.
Vendég

egy kedves ismerősöm F.P. játékokat árul nagyon jó áron

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... r_id=11999
Vendég

Jobb reggelt mindenkinek!

Aranyosak vagytok, hogy egy kicsit hiányoltatok, jól esett!
Sajnos a fejem olyan, mint a szita, mire hátralapoztam, hogy akkor reagálok erre is és arra is, minden kihullott az agyam morzsáiból.
Aranyosak a kispasis képek, ahogy a két komoly fiatalúr játszik. :)
Lili is jól kibújt a "böréböl", nagyot nöt a valóságban is. :)
Dia a te melled már rendben van? Nehogy te is a soromra jussál!?
A kis szülinaposoknak elöre, utólag és közbenvetölegesen is nagyon boldog és emlékezetes szülinapot kívánok! Édesek a duplaszülinapos képek, csudaszépek a torták!
Boni köszi a segítséget még egyszer. Örülök, hogy sikerült a berendezést továbbfejlesztenetek kedvetek szerint. :)
Dorca játékgyüjtési akciója nagyon jó ötlet, én is beszállnék, ha nem lennénk ilyen messze. Talán ezt is sikerül valahogy megoldani, mert összel nekem is postáznom kell hazafelé csomagokat az ismert úton... :)
Yuyu! Öszinte részvétem a nagyid miatt. Olyan szomorú az ilyen. Én a mai napig boldogtalan vagyok, hogy kisiskolás koromban meghalt a dédim. Nagyon szerettem, olyan jó ember volt.
Hát nem tudom milyen világban élünk, de hihetetlen dolgokat müvelnek embertársaink egymással.
Zsófi Beninek jobbulást, remélem sikerül a megatalira lejutnotok, ha már amúgy minden pozitívan alakult. Csak nem most döl össze minden terv, nem?
Felícia iwiw-es elérhetöségét még egyszer elkérném, mert én öt nem lelem a neve alatt. Vagy csak nagyon béna vagyok. :(
Párom tegnap tett egy kört Enivel a biciklin és már megint egy halom cuccot szerzett a lomtalanításból. Valami fenyö fiókos csodát, egy ravensburger tanulást segítö laptop-ot (utóbbi szuperül müködik, 60 funkciós, külön egérrel és tényleg olyan, mint egy igazi számítógép, van még egy angol adapter is hozzá és az is szuper), pár gyerekkönyvet, játékot, pár apróságot. :)
Barátnömmel tegnap elmentünk a játszótérre, ö is odaadta azt a zsákmányt, amit leárazásban nekünk kifogott. Nekem persze sosoncs ilyen szerencsém, de nem is csoda, mert én nem járok be a városba ruhát venni...
Szombaton lesz az elsö jelentösebb bolhapiac, aztán egy hét múlva nálunk a nagy bolha. Már nagyon be vagyok sózva! :) Ági nézek nektek téli cuccost. Ha valakinek valamire nagyon fáj a foga, most szóljon!
Sziszka köszi a postát, írok, ha megjött a töltelékes képeslap! :)

Mennem kell a dokihoz a gyógyszerért, jelentkezem késöbb újra!

Puszi: én
Vendég

Csajok, olyan bajba vagyok ezzel a hétvégi talival, minden ellenem játszik :( Először is, ugyan annyi pénzbe kerül a szoba egy embernek mint kettőnek, másodszor nem fogadják el anyám üdülési csekkjét mert nem az én nevemre szól, harmadszor, nincs aki hazahozzon vasárnap és még az idő is szar lesz. Szégyen, de lehet hogy nem megyünk el. Nincs pénzem rá és a hazavonatozást is kihagynám az utazóággyal, babakocsival.
Sziszka, felhívom még a fazont, hogy megbeszéljem vele hátha tudunk egyezkedni, nagyon sajnálom, hogy én is cserbenhagylak, remélem nem ásom el magam miatta, nem rajtam múlik.

Barbi, örülök, hogy gyógyulsz, de pihizz kérlek amennyit tudsz, ez nagyon súlyos dolog, tudom, hogy hős vagy, de vigyázz jobban magadra, jó? Köszönöm a téli cuccokat, ha megnézed, itt is megjelennek lassan, várom a listát, hogy nektek mire van szükségetek, NEKED tudok e valamivel kedveskedni? Persze, ha végre sikerülne eljuttatni az eddigieket, már boldogabb lennék.

CsengeAndi, Andi, Zsófi, Virág gyógyuljatok, továbbra is!

Szuszu, nagyon vagány a két kispasi :)

Boni, annyira édes Zsiga a lekváros kenyérrel :) ezen felbuzdulva Lili is ezt reggelizte :)

Na megyek, intézkedem, hátha megenyhül a szállodás faszi :)

Szép napot!

KépKép
columbine

Sziasztok Lányok!

Érezzétek nagyon jól magatokat a Balcsin! Biztos szuper idő lesz és jó lesz látni együtt a sok kisoroszlánt. Lélekben veletek leszek.

Barbi neked jobbulást, bár remélhetőleg a nehezén már túl vagy!

Nem tudom mi lett itt gyerekekkel, hogy mindenki beteg. Talán van valami a levegőben. Nekünk a nyaralás alatt jött ki Andrison a takony, de szerencsére más baja nem volt. Viszont mindenkit sikerült megfertőznie és mi felnőttek már nem jöttünk ki belőle ilyen szerencsésen.

Reméljük hamar meggyógyulnak a picik. Puszilom mindegyiket!

Boni, ezt már akartam írni korábban is, nálatok is jó ám gyereknek lenni, mert olyan jó ízléssel és kézügyességel alakítod a környezetet és készítesz ajándékokat, hogy az bizony irígylésre méltó.

A tegnapi talit nagyon köszönöm, elsősorban Nikinek és Barnusnak, meg persze Mazskának és Laurának, akikkel csak kicsit találkoztunk sajnos, és Annának és Emmának is. Nekem ez a nap hihetetlenül jól esett és jót is tett. Egyre izgalmasabb, hogy mit művelnek együtt a gyerkőcök. Vagy ha nem is együtt, de egymás mellett.

Jövő hétre is tervezünk egy Ligetezést, vagy esetleg, ha valakinek lenne még kedve, akkor egy Margitszigetezés is szóbakerült.

Szépséges napot mindenkinek!

szuszu

Sziasztok!

Ági, ha ez segítség lenne, akkor rácsos ágyuk van, azt nem kell cipelned, egyébkémt pedig pofátlanul alkudozz. Amit írtál, hogy bejelented anyud, az nem működne?
A hazaútra sajnos nincs örletem :( Viszont nagyopn hiányoznátok!

Barbi, tegyél fel képeket a zsákmányról :)

Amúgy München közel van hozzátok ugye? Csak mert anyum ott dolgozik, és tegnap jutott eszembe, hogy ezt is meg tudtuk volna oldani....

KÖzben Ágitól kaptam a jó hírt, hogy tudnak jönni :D :D :D

Szép napot mindenkinek!

Boni, Gratulálok az évfordulóhoz, tel szám megy priviben!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ági, én ezt nem értem, hogy miért nem fogadják el anyukád üdülési csekkjét, ennyi "lazaság" már bele kéne, hogy férjen. Én már számtalanszor használtam anya vagy apa csekkjét. Aláírattam velük és ott a helyszínen meg hamisítottam egy hasonló aláírást. Ha már szinte mindenhol elfogadják a csekket, még kajáldákban is, akkor kicsit lehetne rugalmasabb a rendszer.

Ez tényleg csak a szálló tulajon múlik. :(

szuszu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: