Moncsi jobbulást! Cebiont kaphat Livi, de reméljük anélkül sem kapja el.
Nekem bazira görcsöl a hasam.

Vagy felfáztam, vagy nagyon meg fog jönni. Amit kicsit már várok, hogy ne azon parázzak mikor ázok el vhol séta közben. Persze lehet még várhatok hónapokat, ami szintén nem lenne gond, ha nem aggódnék.
Gabka irtó szép a kicsi lányod, és milyen erős!!!!!!

Mint aki épp egy fekvőtámasz közben néz a gépbe.

Levi is husi a medencében. Nagyobb a hajó, mint ő.
Bea nem egyszerű ez az apukás dolog. Sajnálom. Biztosan alakulni fognak a dolgaid nemsokára. Kopogtat majd vki amikor nem is gondolnád. Maja mosolya fantasztikusan cép! Sírt is a fülcupp után?
Ébredés: pont ma éjjel gondoltam arra, megpróbálom, mi lenne ha nem cicit kap, hanem vizet, hátha egy idő után nem ébredne. Asszem Botit is így szoktattam le az éjszakáról. Sztem csak brahiból kel ennyiszer. Csak az alapvető feltétel, hogy elfogadja a vizet hiányzik. Ma 3x evett éjjel, nem hiszem, hogy ennyire éhes lehetne. Vélemény?
Masut : „Imádom azt a füvet.” Ez félreérthető volt.

:D:D
Wicca Bálintod nagyon kis puszilgatnivaló! Micsoda bambi szemek, és hogy dugdossa a kis tictac-ot!!! Jó a szék, bár ennyiért én inkább újat vennék, de ki mit szeretne.
Vicával egyetértek, fontos az 5 pontos bekötés, nekünk is van. Nekem ezért nem szimpik a székké és asztallá alakítható etetők. Egy igazi fincánka mellett meg sem tudsz annál mozdulni. Persze amúgy sem hagyjuk ott, de a fejemet nem merném elforgatni. Sok ismerősünknek mégis bejött az is.
Erpé most eszembe juttattad, tényleg először tolatni szoktak. Kata tök ügyin veti magát előre. Nem tolat. Remélem nem marad ki vmi.
Lilla ez a mosoly vmi hihetetlen cuki! Olyan, mintha alul teljes fogsora lenne.

:D
Katka benéztem, azt hittem most lesznek együtt a nagyok és utána tábor. Sorry. Akkor csak Boti lenne egyedül lótifuti? Hoz vki még csirkefogót?
Zita gratula a fogacskához. A Margit hídnál lemész a megnyitott rakpartra, végig jössz teljesen, a legvégén sorolj be a legbelső sávba, onnan tudsz majd a Lágymányosi híd lábát elhagyva bekanyarodni. lesz egy óriási őrzött parkoló, ami ingyenes. Ott már látni fogsz minket. Ha gondolod szívesen megadom privibena számom, és ha vmi nem stimmt felhívhatsz.
Szerdával kapcsolatban nagy kérdés lenne, hogy a játszi környékét célozzuk meg? Akkor lehet jobban el lenne Bobó. Persze csak ha nem gond.
Elkezdtem lesni a szeptemberi topicot. Bnőmnek 19 napja van még ottan hátra Ákoskával.

Már 4 baba van, igaz 2 májusban született (incifinci ikrek, de jól vannak). Nemrég még hogy vártuk az sms-eket egymásról. Nagyon jólesett, hogy mikor bent voltam és éppen nemszültem de mégis, sokan érdeklődtetek. Ez csak most eszembe jutott. Kicsit el is érzékenyültem. Kitakarítom magamból.

:D