Sziasztok!
Ma reggel megint itt vagyok

látszik, hogy kezd vége lenni a nyárnak, már nincs annyi ficánkolás erre-arra.
Zsófikám, hogy is gondolhattad, hogy rossz néven vettem, nagyon aranyosan írtál, én semmi bántót nem éreztem benne

Gyógyuljon Beni, mert nincs olyan, hogy nem jöttök

köldöm a sok+++++++
Binyek, boldog szülinapot!!!
Mi ott leszünk a talin, ugyan csak ketten a kiscsajjal, nem hiszem, hogy apa vagy más becsatlakozna, de annál nagyobb kedvvel

pénteken megyünk, délelőtt, úgyhogy Julcsiék nagyon jó,hogy ott lesztek, nem várunk egyedül, ha a többiek később jönnek csak le.
Lili olyan 75-80 cm között van, pontosan itthon nem tudom megmérni, és csak a jövő héten megyünk védőnénihez, képzeljétek, elfelejtett szólni, hogy van egy éves státusz vizsgálat, én hívtam fel tegnap, hogy na mi a helyzet...
Jut eszembe, nem tudjátok mikor lesz az őszi bababörze? Nézegettem, de nem láttam még időpontot, viszont lassan kéne beszerezni a téli ruhatárat, mert a kisasszony kinőtt minden meleg ruhát.
Mecsi, örülök, hogy jól sikerült a kimenőd, mi is voltunk pár hete és csak egyszer ébredt fel, viszont a szörnyű az volt, hogy 7re értünk haza a bulizásból és nyolckor már kelhettem is fel hozzá. Azt hittem belehalok
Csajok, én már nagyon elmennék bulizni egyet, na nem nagy piálás, csak valami laza táncolós, nincs kedve valakinek eljönni? Mecsi???
Ma elmegyünk a barátnőmékhez Taksonyba, jó nagy kertes házuk van, olyan jó nekik. Vagyis nem igazán, mert fél éves a kislányuk és veleszületett szívbetegsége van, nem soká műtik, majd szólok mikor és egy nagy közös drukkot küldünk neki, jó?? Hiszek a tömegek erejében...
Szép napot mindenkinek!!