A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Csenge!
Nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok a drága kicsi fiacskáidnak!
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kristóf nagyon ügyes vagy!

Lili hercegkisasszonynak gratulálok a keresztelőjéhez, igazán szép hölgy volt!!!

Csenge!

Boldog szülinapot a kisfiacskádnak!

Lányok!!

Bár még nem írtam, sajnos még mindíg rossz a szemnyomásunk, volt, hogy 22 órakkor kellett telefonálnom Sényi doktornőnek, mert olyan iszonyatos visítási rohamai voltak Dorcának a fájdalomtól -ezzel nem untatlak benneteket - szóval ők mindig olyan készségesek velünk, hogy nagyon szeretném meghálálni nekik valahogyan. Sajnos pénzt nem igen adhatok, meg talán nem is mennének sokra korházi szinten az én alamizsnámmal, hanem arra gondoltam, adnék a vizsgálónak, illetve az osztálynak játkokat. /nagyon szegényes a felhozatal/ Talán egy jelentősebb készletet sikerülne elvinnem, ha tudnátok segíteni! Megunt de ép játékokra gondoltam, bármely korosztályból. Természetesen nem pont 1 éves gyerekeitek játékaira, hisz idejük sem volt megunni, hanem a rokonságéra! Ha tudtok segíteni, nagyon jó volna így meghálálnom a sok önzetlen segítséget, amit az orvosoktól kapunk!!!!
Kép
Még mindíg fényérzékenyen, de együtt!!!!

KépKép
koadri

Köszönjük szépen a jókívánságokat!

Most úgy meghatódtam, telefonon beszéltem az én tündér nagyimmal, aki ma pont kilencvenéves. Holnaptól viszont együtt is leszünk vele egy hétig, a két kicsikémmel megyek hozzá vigyázni rá, amíg anyumék nyaralnak.

Adri, ez nagyon szép ötlet. Rám számíthatsz, csak azt beszéljük majd meg, hogyan tudom hozzád eljuttatni a játékot. Sajnálom szegény Dorcát :(
Vendég

Sziasztok!

Csenge: boldog születésnapot az édes porontyoknak!!!! Nagyon meg szoktam én is hatódni, főleg ilyen jeles napokon!

Adri: nekem is van pl. babáknak való játékaim (csörgők) most szortíroztam ki, meg sok plüss, de én tatabányai vagyok. Ha esetleg erre jár valaki, szívesen oda adom...
Nem örülök Dórid fájdalmainak, rossz mindig az ilyet olvasni... szegény pici lányka! :(

Mecsi: irigy-irigy a lagzis bulizáshoz! Minden rendben volt közben Áronnal, ugye? Csak mert annyira aggódtál.... (én is ilyen vagyok, totál... ).

Mi nem mentünk ebben a négy napban sehova, nagytakarítás volt (ablakpuci, függöny mosás, kisszobát rendbe vágtuk, mivel lassan suli kezdés), de azért programoztunk is (volt itt az alma együttes, meg egyéb gyerek programok).

Bence mostanában nagyon rosszul alszik éjjel, de két ismerősöm egy éves fia is. Front van????

Na megyek, álmosak-éhesek a picik, rendezem őket. Emese anyuéknál alszik ma...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Boldog születésnapot kívánok holnapra Bonikonak! Nem tudom, hogy tudok e jönni holnap...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csenge, boldog szülinapot mindhárom ünnepeltednek :!: Képeket rakjál majd!!

Boni, Neked is sok boldogságot!!

Sajnos nekem ma elhunyt az egyik nagymamám, ami önmagában is nagyon rossz, de ráadásul lehet, hogy pont pénteken temetjük Zalában, és így nem hiszem hogy el tudunk menni a talira. Egyébként 83 éves volt már, és 3-4 éve egyszer már nagyon rossz bőrben volt, de sikerült akkor felépülnie. Most viszont 2 hete még teljesen jól volt Eni szülinapján, és hihetetlen hogy most meg már nincs velünk :cry: Már kórházban volt a héten, és most úgy bánom, hogy nem tudtam már meglátogatni... de ma Anyuék voltak nála, és már nagyon rosszul nézett ki, nem is volt magánál igazán szegény...Na ennyi, mert bőgnöm kell... Nyugodjon békében!

yuyu79

KÖszönöm:oops:

Csenge Utólag is Boldogságosat a kis ünnepelteknek!

kis betegek remélem meggyógyultak!

hétvégén mi csavarogtunk, mert nagynénéim fennt voltak, szombaton mi is fent voltunk a várban a Mesterségek Ünnepén, imádjuk!

TALISOK! ÉS AKKOR SZOMBATON ELMEGYÜNK EBÉDELNI KÖZÖSEN? VAGY MI LESZ? VAGY A KÖZÖS NAGYTEREMBE LESZÜNK?

ZSófi d de jó! Mecsi remélem sikerül szabi :lol:

Adri megpróbálok csatlakozni nővéremék által a kórházi játékokhoz... sajnálom Dorcit! gyerekeid gyönyörűek!

Yuyu őszinte részvétem
:cry:
Vendég

Julcsi, nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet.
Vendég

Koadri!

Szerintem ez egy kedves és fontos "ajándék" lenne, erre szerintem nagyon kevesen gondolnak és nagyon jól jöhet.
Mi társasjátékokat tudnánk adni, az van plusszba, ha az is jó (2-6 éves korig), akkor egyeztessünk, hogy hogyan juttatjuk el. A páromat megkérdezem, hogy a környéketeken merre jár és megírom, ha jó, akkor a pestiekét le tudjuk juttatni.
Vendég

sziasztok lányok!

nagyon el voltam tűnve, de van mentségem...

először is! Julcsi, fogadd őszinte részvétem. sajnos tudom, hogy miről beszélsz. mi is nem olyan régen éltünk át hasonlót! :(

Boni, Neked nagyon boldog születésnapot!

tegnapra pedig Bencének nagyon boldog névnapocskát!

és akkor, akiked eddig nem köszöntöttem! utólag is nagyon boldog első születésnapot Zsombinak, és természetesen Zétinek is, de neki a 4.-et! :)

és Csabinak mára nagyon boldog első szülinapot!!!

mi sajnos betegek vagyunk, vagyis lettünk! remélem, hogy péntekig meggyógyul a kisbabám, mert nagyon rá vagyunk kattanva a Balcsi találkozóra...

ma voltunk a gyerekorvosnál, kaptunk szemcseppet, ami antibiotikumos, és az orrába és a szemébe is kell belőle cseppenteni. csak a szemcseppentés nagyon nem megy! :(

iszonyatosan folyik az orra, és köhög is már! :( láza szerencsére nincs. csak nem szeretnék porszívóval felszerelkezve nyaralni menni... szóval légyszi drukkoljatok nekünk egy picit!

viszont így az e heti Ligetes tali nekünk tutira nem fog menni! :( sajnálom! jó lett volna találkozni!

Adri, nagyon jó ötlet a játékgyűjtés. szerintem mi is benne tudunk lenni. körbekérdezem a családot! Dorcinak jobbulást! szegénykém, hogy miért kell egy ilyen pici lánykának ezt a sok szenvedést átélnie!? :(

Mecsi, örülök, hogy tudtatok egy jót bulizni! Áron simán elaludt nagyiékkal?

Szilvi, tényleg, már csak ez a hét a nagylánykádé, utána suli!? várja már? vagy ő már annyira nincs oda érte!? :( nekem unokaöcsém lesz most elsős. akkor még annyira nagyon odavannak érte... :) hát, kíváncsi leszek meddig tart a lelkesedés!

Barbi. veletek mizújs!? nagyon el vagy tűnve! autótok megjavult? gyerekek jól vannak? na és Te?

Jázmin Andiéknak jó nyaralást, azt hiszem, hogy holnap mennek! remélem, hogy jól emlészem, és nem 15-én... :) mert akkor már lehet, hogy haza is jöttek!

sophie27

ZSófim sajnálom BENit! :cry:

ÉN is kérek drukkokat, mert az autónkat szervizbe kellett vinni, és azt mondták, hogy csütörtökre megpróbálják de legkésőbb Hétfőn lesz kész,,

Szerdán indultunk volna haza anyuékhoz! miért miért miért? totál padlón vagyok.. :cry:
Vendég

Boni, drukk-drukk!

sophie27

Sziasztok!

Adri,
Szegény Dorca, nagyon sajnálom! Jobbulást neki!

Zsófi,
Beninek szintén jobbulást! Ez valami vírus féle??

Boni,
Boldog Szülinapot!! :D :D
Drukkolok, hogy hamar megcsinálják az autót!

Csabinak is boldog első születésnapot!! :)

Yuyu,
Jaj szegénykém, nagyon sajnálom a nagymamádat, őszinte részvétem :cry:

Kép
Kép
dia123

Nekem sajna megint mellgyulladásom volt, ma jobb de még mindig ott a csomó és fáj, a világért sem akart eltűnni pedig masszírozom meg fejem, de nem múlik :? Azt hittem vége a mellgyuszi korszaknak, de úgy látszik mégsem! :evil:

Kép
Kép
dia123

Dia, jobbulást! de azért ezt fel lehet pozitív dologként is fogni! van még annyi tejcsid, ami képes mellgyulladást okozni! nem?

sophie27

dia homeósat szeded?

Mellgyulladás kezelése homeopátiával

Mellgyulladás kezelése homeopátiávalA mellgyulladás nagyon kellemetlen állapot szoptatás alatt. Legjobb megelőzése az, ha nem hagyunk pangó tejet, ahol a baktériumok elszaporodhatnak, a mellben. Néha, főleg abban az időszakban, amikor még nem áll be a kereslet-kínálat szerinti tejtermelés, a mellek fájdalmasan duzzadtak lesznek reggelre. Ilyenkor hatékony segítség, ha fejeskáposzta-levelet a mélyhűtőbe teszünk rövid időre, és ezzel borogatjuk a mellet.

Homeopátiás elsősegély:
Ha mellgyulladás gyanúja lép fel, szedjünk Phytolaccát és Belladonnát felváltva, óránként. A Belladonnás mellgyulladásnál piros csíkok lehetnek a bőrön, a Phytolaccát kemény, duzzadt csomók jellemzik.

Ha a mell annyira érzékeny, hogy még járás közben is fáj, viszont a feszes melltartó nyomása kellemes, Bryonia lesz a szer.

Ha egyik sem használ, próbáljuk meg a Calcarea carbonicat.

A gyulladásos akut esetekben 15-30 CH javasolt, akár óránként, de legfeljebb 10 adag.
Vendég

most hozta meg apa ajándékát a futár :lol:

az Anne sorozat 6.7. részét :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Adri! Nagyon kedves ötlet, mi is csatlakozunk, összeszedem én is, amit tudok. és valahogy eljuttatjuk.
Dorcának sok sok gyógypuszit és ölelést küldünk!! Nem untatsz a problémáitokkal, ilyet ne is mondj, szívfacsaró ami ezzel a pici lánnyal történik, ha tudunk bármiben is segíteni szólj!! Édesek a srácok a képen, látszik mennyire szeretik egymást!!! Nagyszerű anyuka vagy, hogy a sok nehézség ellenére ilyen szépen neveled őket!

Andi, ha visszajöttök hívj fel, már szörnyen hiányoztok, és a fiúknak is meg kell húzzuk a fülüket személyesen is :)

Julcsi, részvétem. Nyugodjon békében a nagyika!

Boni, nagyon boldog szülinapot!! Mi is voltunk a várban, nagyon igényesen megcsinálták ezt a vásárt, szuper jó volt.
Én ma írtam a faszinak, hogy végül ketten mennék Lilivel, van e szobájuk, kiderül, hogy tudunk e menni, ha igen,a szombati ebédbe benne vagyok :) Megy a drukk a kisautónak!

Zsófi, ejnye-benye, kapd össze Benit, nehogy ne tudjatok jönni!!! Tessék gyógyulni ezerrel :) !!!

Nagyon boldog szülinapot Csabinak!!!

Nagy esemény történt nálunk, Lili megtette élete első három lépését!!
És végül egy kép, amit muszáj megmutatnom, lehúzta magáról valahogy a bodyt :) mint egy kis gettókölyök :)
Kép

KépKép
columbine

Lányok!

Nagyon meghatott az önzetlenségetek és a segítíteni akarásotok! A részleteken még nem gondolkodtam, de örülök, hogy ti is jónak találjátok az ötletet! Beleki Katának külön köszi, ha esetleg az eljuttatásban tudsz segédkezni!!! Legközelebb szeptember 25-én kell mennünk altatásos vizsgálatra, akkor talán el is tudnék juttatni nekik egy jó adagot!

Arra gondoltam, mivel úgy is Bp. Tömő utca a végcél, talán nem is kellene idejuttatni, Sényi doktornővel lelevelezem a részleteket, talán a portán is átvennék Kopa Dorottya köszöni a sok segítéset a gyerekszemészeknek! -címmel? Na majd megírom, ha van megoldás! Addig is NAAAAAGYON KÖSZI a sok pozitív hozzáállást csajok, tényleg meghatott, komolyan!

Adri

KépKép
koadri

Én is jobbulást kívánok Dorcának, és Beninek is!! Meg Boniék kocsijának :wink:

Lehet, hogy mégis ott tudunk lenni mi is a talin, mert végülis a temetés nem messze lesz Balatongyöröktől (60 km), csak még nem tudom hogy csütörtökön vagy pénteken lesz, meg hát így Enit is vinnünk kell a temetésre, de megpróbáljuk megoldani...Itthonról a temetés helyszíne az mondjuk 200 km, de onnan már nem kellene messze mennünk utána ;-)

Nagyon laza ez a kép Liliről :lol:

Adri, nagyon jó a kezdeményezés!! Sajnálom, hogy nem tudok mivel beszállni, de remélem sok minden összejön majd...

yuyu79

Julcsi, én nagyon örülnék, ha jönnétek!

Adri, részemről mehet így a játékos dolog, szólj, ha lebeszélted és vihetjük!!

KépKép
columbine

Ági, már akartalak hívni :) csak nem nagyon volt időm. Ez a kép tényleg nem semmi. És nagy gratula a lépegetéshez!

Csabinak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Meg Boninak is, ha jól értettem holnapra :)

Dia, jobulást! Nagyon kellemetlen tud lenni a mellgyulladás és tényleg nem szokványos, hogy ilyenkor is legyen, remélem hamar elmúlik.

Beninek is jobbulást kívánok. Rájár a rúd szegényre :) Hétvégére még simán meggyógyulhat.

Hát ha úgy alakul, lehet, hogy elugrunk mi is néhány órára szombaton a talira, csak én a kölykökkel, mert párom dolgozik.

Játékgyűjtéssel kapcsolatban: ha ez segít valakinek akkor Budapesten én is összeszedhetem a játékokat azoktól akik adnának, és akkor együtt el lehet juttatni a kórházba, csak nem ezen a héten, hanem hétfőtől leszek otthon.

Próbálok képeket kicsinyíteni és feltenni párat.
Vendég

Adri barátnőm is szívesen ad :lol:

Dia fantasztikus a kiscsaj! jó hogy lejönnétek!

JUlcsi jó lenne ha lejönnétek talira! tényleg!

azért mégiscsak sokan leszünk :lol:

Csenge mára köszi :lol:
Vendég

Andi, Boninak mára! holnapra Binyeknek! :) az még egy vasárnapi hsz volt, amiben a holnapot emlegették! :) képeket! sokat!!!

Ági, eszméletlen a csajszid! gratula az első sépegetésekhez. enyém már rohan, de tényleg, pedig de jó lenne, ha néha el tudna ücsörögni egyhelyben pár percecskét! :P na mindegy! azért jó ez így is, csak néha nosztalgiázom, mikor még 1-2-3 hónapos volt, hogy akkor mennyire nyugis volt! most meg folyton idegeskedni, hogy hol esik el, üti meg magát, stb!

Adri, elfelejtettem az előbb megdícsérni a gyerkőceidet! tényleg nagyon szépek, és látszik, hogy mennyire kiegyensúlyozottak! gratulálok hozzájuk!!!

na. most megyek. gyerekem elaludt. picit pihenek, mert aztán megyünk nagybevásárolni! juhéjj!

ja. és egy kérdés! gyerekek nálatok mennyire bírják az orrporszit!? hogy fogjátok le, hogy ne ficánkoljon? én annyira sajnálom szegényemet, de, ha nem fogom le, akkor iszonyú károkat tudna okozni a cucc, így meg nagyon nagyon sír... mit csináljak? mit javasoltok?

ja, és Andi, játékgyűjtés szuper ötlet. bár nem bp-i vagyok már, de odáig meg tudom oldani! ;)

sophie27

Boni, mi ez a sorozat apának!? vagy a Te ajándékod csak apától? nem egészen vili, de nem is tudom, hogy mi ez!? nagyon cool a csiguszod!!!

sophie27

Köszi a jobbulást kívánságokat! Most nemrég kínoztam magam, és mintha sikerült volna kimasszírozni a csomót, legalábbis kisebb lett!

Zsóf,
Igen, talán ez az egyetlen pozitívum benne! Bár nem értem, mert nemrég tápszer kiegészítés kellet, most meg.....
Ami az orrszívást illeti, Virágot nem kell lefogni, szinte hogy élvezi amikor szívom az orrát. Lehet hogy azért van, mert amikor először csináltam, játékot csináltam belőle. Először az én orromba dugtam és mutattam neki, hogy milyen vicces dolog, nevettem meg buta arcokat vágtam hozzá. Erre jött az ő orra, és akkor is nevettem amikor csináltam, közbe hol betettem az orrába, hol kivettem gyorsan és nevettem és ő is nevetett, és egyre hosszabb ideig tartottam bent hogy jól kijöjjön a takony. Ja meg közbe a kedvenc mondókáit is mondom néha ha nagyon ficánkolna, ez is bevált! Próbáld ki ezt a játékos módszert, hátha bejön nektek is.

Boni,
Nem, még nem próbáltam a homeót erre. De köszi az infókat, elmentem és ha legközelebb lesz ilyen (vagy ez nem múlik el hamar), kipróbálom. :)

Ági,
Nagyon jópofa Lili gengszter képe! :wink:

Kép
Kép
dia123

Sziasztok Lányok!

Csillió éve nem írtam és most olvastam vissza pár oldalt, hogy ne legyek annyira lemaradva.

Először is minden babának nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok. Andris nevében pedig köszönöm a köszöntéseket.

Yuyunak gratulálok a második babához, és könnyű várandósságot kívánok.

Boninak boldog születésnapot kívánok!

Végignéztem a képeket és ámultam-bámultam, hogy micsoda tortákat művészkedtetek a gyerkőcöknek és milyen klassz szülinapja volt mindenkinek. Ebben a topikban csak szuper anyukák vannak, ezt mindig megállapítom.

A szerdai Ligetes találkozóra mi is mennénk, meg Nikiék is, de ha valakinek van még kedve, akkor kezdhetnénk korábban is, mint 3 óra, aztán a többiek majd becsatlakoznak.

Sajnálom, hogy szombaton mi nem tudunk menni a megatalira és hogy nem lesz ilyen szuper body-ja Andrisnak, de remélem a jövő nyárira mi is eljutunk.

Zsófi, mostanában a mi családunk is betaknyosodott és Andris sem tűri az orrszívást, ezért kénytelen vagyok ilyenkor egy plédbe becsavarni, mert akkor legalább a végtagjai le vannak fogva. Pedig én is próbáltam játékkal bevezetni a dolgot és a saját orromba is sokszor bedugom, de ennek ellenére nagyon utálja.

Igyekszem majd gyakrabban jönni, mert most szinte semmire nem reagáltam. Ne haragudjatok.

szuszu

Ma nagyon ráérős napom van, úgyhogy harmadszorra is írok :D

Andika hívj, nagyon várom :) én is hívhatlak, ha megmondod mikor van időd dumcsizni! El vagyok kenődve, hogy nem jöttök hétvégére, a pár órát legalább hozd össze, jó? Dobj képet is. És még ludat is, meg kakast és kacsát :D :D

Zsófi, köszi a bíztatást :D tudom, hogy innentől még az a csöpp nyugalmam is elvész. De nem baj, mert legalább nem kell a kezét mosnom állandóan, amikor leteszem a földre :) van előnye is a járásnak. Bár még nem szalad, néhány ügyetlen lépéske csupán a tudománya, de amilyen ütemben fejlődik, egy hét és szalad is :)
Orrszívás itt is nagy mumus, de tudom, hogy jót tesz neki ezért muszáj kicsit sanyargatni. Nem hiszem, hogy meg lehet ezt szerettetni velük, max. ahogy Dia csinálta, a kezdetektől. Bár ahogy így emlékszem, Beni eléggé sokat volt taknyos, akinek többet használják, biztos jobban utálja. Lassan lesz annyi eszük, hogy fújják az orrukat, akkor már jó lesz. Addig marad a kínzás :D

Dia örülök, hogy jobban vagy!

Szia Szuszu, örülök, hogy te is megvagy :), még ha olvasol és van időd válaszolni, elmesélhetnéd, mit csinálsz Andrissal, amíg dolgozol, mert úgy néz ki nekem is lenne meló, de nem tudok mit kezdeni Lilivel. Nem itthoni, el kéne járnom...
Tegyél képet légyszi, ezer éve nem láttam a kispasit!!!!!

KépKép
columbine

Üdv Szuszu :)

Bocsi a keverésért, akkor Binyeknek holnapra sok boldogat.

Orrszívás nálunk se tetszik, akárhogy próbáltuk. Szerencsére rég nem kellett (kopp-kopp)

Akkor pár kép:

Kép Szülinap alkalmából voltunk dinokiállításon

Kép Melyiket szeressem?

Kép Kívántam, akkor most elfújom a gyertyát

Kép Ezt is megkóstolom
Vendég

jelentem a pólók elkészültek!!
holnap postázom a (bné)Zsófinak és ő fogja szétosztani a helyszínen.aki kp.szerette volna kiegyenlíteni az nála megteheti, az utalásokat pedig továbbra is várom.még csak yuyu fizetett :(

mi sajnos nem tuunk mégsem lemenni különböző okokból kifolyólag, de remélem emlékezetes kis tali lesz és fotóztok sokat :roll:

yuyu, nagyon sajnálom nagyikádat :cry:

szuszu, jó hogy felőled is lehet hallani valamit :D
Vendég

nagyon köszike Andi a fáradozást, én akkor Zsófinál pengetek :)

KépKép
columbine

Csandi :cry: sajnálom hogy nem jöttök :cry: ZSófinak adom a pénzt... remélem mi lejutunk..

CSenge fiaid édesek!
Vendég

Boni Boldog Születésnapot! Autónak drukk++++

Csabinak is nagyon Boldog Első Szülinapot!
Kép

Benikének jobbulást, mostanában nagyon beleharap ebbe a sok nyavalyába :(

Yuyu részvétem!

Adri nagyon szép cselekedet ez a játékgyűjtés de inkább a dokinővel egyeztess mint leadni a recepción onnan csak eltűnne!

Lilikének gratulálok a lépésekhez, hidd el marad a sűrű kézmosás :lol: majd eszik homokot, kavicsot , falevelet a földről stb..... ja és sarazni a legjobb :))

Dia körömvirágkrémmel kenegesd a cicit nagyon jóóó!

Köszönöm kérdésetek, a fiam egy tündér gyerek. Jól lefárasztottam mamáékat aztán fürdetés és etetés , majd be is aludt a tápin ahogy szokott. Reggel mikor hazaértünk akkor megébredt , pedig próbáltunk halkan hazamenni, de aludt is tovább. többször kéne esküvőre mennünk,csak akkor kevesebbet iszok mert még mindig nem érzem 100%osnak magam :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csenge, nagyon jók a képek :-D

Lei, boldog szülinapot Csabidnak!!! Képeket rakjál!!

Csandi, kár hogy nem tudtok jönni :-( De köszi a bodyt!!! Én fényképeket nem ígérek, nem valami jó a gépünk, de re mélem más csinál majd...

Ági, Lili milyen magas? Olyan nagynak tűnik abban a járókában... De lehet hogy a járóka alacsonyabb a miénknél ;-)

Mi lehet hogy még egy nappal előbb is érkezünk a talira, ha lesz hely, és csütörtökön lesz a temetés (ami még nem dőlt el).

Ja és köszi mindenkinek az együttérzést, jól esik :wink:

És akkor most kik és hányan jönnek csak szombatra? Már nem vagyok képben... :oops:

yuyu79

Jó regeglt!

Zsófi Anne Shirley egy kis vöröshajú kislány, akit magához vesz egy idős testvérpár. később tanítónő lesz.. Avonlea ban játszódik mint később a Váratlan utazás. Karikor szokták játszani régebben... :lol: így sem rémlik?

no én függő vagyok meg Avonlea rajongó, úgyhogy ha Zsiga nagy lesz tuti eljutunk Prince Edward szigetre :lol: :lol:

orrszivás áááááááááááá nincs tippem, Zsiga remeg a félelemtől ha már a porszívó szót meghallja

Julcsi hehe azt hiszem meglepi lesz hogy végül kik leszünk ot, mert én is már annyiszor kérdeztem... 8) :lol:

Mecsi örülök,hogy apuddal is volt közös program és hogy Áron most mennyire jól elvolt és remélem mára már megint magad vagy :wink:

BOldog szülinapot a napokban ünneplőknek!
Vendég

Sziasztok!

Julcsi:
őszinte részvétem a mamid miatt, de tényleg! Nekem mindkettő él (papák már nem), öregesek, betegesek és sokszor elérzékenyülök, mert sok kis apró emlék jut eszembe velük kapcsolatban: az ott alvások, a mamám finom, friss kalácsának illata még mindig az orromban van, ilyesmik. És akkor rájuk nézek most, öregek, betegesek, az egyik pl. abszólut nem életvidám és ez elszomorít. Szeretem őket én is! :(

Zsófi:
nekünk a szinte ráfekszem módszert vált be orrporszívózásnál, meg takaróba tekerés, nagy ritkán mindkét pici jókedvűen megengedi, sírás nélkül. Bezzeg múltkor anyám csinálta nekik és no hiszti volt!!!
Köszi a kérdést, igen, Emesének jövő héten suli. Nagyon nem várja, és nekem is tök furi lesz. Hiába van itt még két kicsi, meg egy halom tennivaló, de mindig úgy hiányzik, ha nincs velem. Jó volt nyáron együtt lenni vele! Imádom! Nagyon nem várja sulit, persze! :)
Nagyon ügyi Beni, hogy már rohan. Bence még nem akar. Pár lépés megy egyedül, de inkább lerogyaszt (szó szerint) és mászik. Látom, hogy nem akar még menni, vagy fél, ki tudja...

Adri:
szerintem is inkább a dokinéninek, vagy általa megnevezettnek adjátok le az ajándékokat, mert hát ki tudja. A mai világban... Képzeljétek, itt pl. idős emberek nyakából tépnek le mostanában láncokat, vagy pl. a mamámnál ki kellett kapcsolni a csengőt (apu), mert hetek óta azzal szórakozik valaki, hogy éjjel többször becsönget. Mamám már teljesen ki volt tőle, félt és kialvatlan volt. Szerintetek normális világban élünk????

A mega talihoz sok sikert kívánok és nagyon jó mulatást! Húúú, néha nagyon bonyi volt olvasni, hát gondolom, még meg szervezni! :) A lényeg, hogy biztos lesztek jó páran és biztos azoknak pedig szuper élményei lesznek!!

Binyeknek boldog születésnapot!!!

Szilvia
emesedora

sziasztok!

köszi a tippeket orrporszi ügyben! a betakarós módszer egészen bevállt, bár így is sírt, de talán annyira nem érzi lefogva magát, de mégsem tud hadonászni.

amúgy nem hinném, hogy annyira betegesek lennénk... 8 hónaposan volt először beteg Beni. igaz, azok eléggé elhúzódnak, meg a füle érzékeny szegénykémnek. sokmindenre fogékonyak még ilyenkor. az immunrendszerük sem alakul ki úgy 3 éves korig. itt lent pl., kb. kiscsoportnyi gyereksereg van egy-egy délután a homokozóban.

kis barátnője is beteg. az sem kizárt, hogy tőle kapta el. szóval nem egyszerű!

a hétvégre rossz időt mondanak! :( remélem, hogy azért meggyógyulunk, és az eső nem fog esni, mert a bezártság nagyon nem kedvez senkinek!

Szilvi. én nagyim is nagyon rossz állapotban van... :( ő depis, és egyáltalán, szinte sosincs jó kedve... :( hiányzik neki a társaság, de, ha társaságban van, akkor meg az idegesíti. kb. semmi nem jó már neki! :(

Binyek! nagyon boldog születésnapot!!! ;)

Boni. váratlan utazást én is imádtam! ezt a sorozatot nem ismerem :oops:

Ági. remélem, hogy nem vetted zokon a hsz-em... amúgy Lili is iszonyat tempót diktál, szóval tényleg hetek kérdése, és úgy fog szaladni! ami tényleg jó, de azért veszélyes is! és az én fiam, még így is sokszor leereszkedik négykézláb, ha olyanja van poénból, és úgy teper... :) szóval most még ilyen kis kétéltű! :D

sophie27

Sziasztok!

Ma reggel megint itt vagyok :) látszik, hogy kezd vége lenni a nyárnak, már nincs annyi ficánkolás erre-arra.

Zsófikám, hogy is gondolhattad, hogy rossz néven vettem, nagyon aranyosan írtál, én semmi bántót nem éreztem benne :) Gyógyuljon Beni, mert nincs olyan, hogy nem jöttök :) köldöm a sok+++++++

Binyek, boldog szülinapot!!!

Mi ott leszünk a talin, ugyan csak ketten a kiscsajjal, nem hiszem, hogy apa vagy más becsatlakozna, de annál nagyobb kedvvel :) pénteken megyünk, délelőtt, úgyhogy Julcsiék nagyon jó,hogy ott lesztek, nem várunk egyedül, ha a többiek később jönnek csak le.

Lili olyan 75-80 cm között van, pontosan itthon nem tudom megmérni, és csak a jövő héten megyünk védőnénihez, képzeljétek, elfelejtett szólni, hogy van egy éves státusz vizsgálat, én hívtam fel tegnap, hogy na mi a helyzet...

Jut eszembe, nem tudjátok mikor lesz az őszi bababörze? Nézegettem, de nem láttam még időpontot, viszont lassan kéne beszerezni a téli ruhatárat, mert a kisasszony kinőtt minden meleg ruhát.

Mecsi, örülök, hogy jól sikerült a kimenőd, mi is voltunk pár hete és csak egyszer ébredt fel, viszont a szörnyű az volt, hogy 7re értünk haza a bulizásból és nyolckor már kelhettem is fel hozzá. Azt hittem belehalok :)

Csajok, én már nagyon elmennék bulizni egyet, na nem nagy piálás, csak valami laza táncolós, nincs kedve valakinek eljönni? Mecsi??? :)

Ma elmegyünk a barátnőmékhez Taksonyba, jó nagy kertes házuk van, olyan jó nekik. Vagyis nem igazán, mert fél éves a kislányuk és veleszületett szívbetegsége van, nem soká műtik, majd szólok mikor és egy nagy közös drukkot küldünk neki, jó?? Hiszek a tömegek erejében...

Szép napot mindenkinek!!

KépKép
columbine

Sziasztok!

Ági,
Babaexpo október 17.-én lesz a Hungexpoban, 'A' pavilon. :)

Binyek,
Boldog születésnapot! :) :)

Szuszu,
Örülök, hogy írtál, és hogy jól vagytok! Kérünk fotókat Andrisról!! :wink:

Csenge,
Húú, micsoda szép torták! És az a vonatos, hát nem semmi!! :) Milyen ízű volt?

Boni,
Én is nagyon szeretem az Avonlea-t, olyan jó hangulata van annak a kórszaknak! Azok a ruhák, meg környezet! Nekem az első részek tetszenek meg amikor először tanítónő lesz Anne. A háborús rész már annyira nem tetszik, meg kár hogy nem lesz saját közös gyerekük a végén, vagyis nem mutatják, pedig az olyan szép lenne! Na de amúgy tök jó film, én is imádom!

Sajnálom a nagyikat, akik nincsenek jól :cry:
Nekem már csak az egyik nagyim él, Virág egyetlen dédije, de ő szerencsére jól van, bár neki is vannak kisebb bajai, de összességében jól tartja magát hála Istennek! Viszont sajnos Virágnak csak egy nagypapája van, az én apukám. Férjemé meghalt pont most volt két éve. Olyan szomorú, hogy ő nem ismerhette meg Virágot, pedig nagyon szerették volna egymást!

Kép
Kép
dia123

Ja mi is voltunk a tropicariumban hétvégén, sajna Virág nyűgi volt így hamar végig szaladtunk rajta, de azért jó volt. Néhány kép:
Kép aranyhal
Kép
Kép
Kép aj jajjj!
Kép

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Zsófi: én mamám is depis! Szerinte jobb lenne már nem élni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő nagyon aktív, mozgékony ember (mint én) és 5 éve volt egy agyvérzése, fél oldala lebénult. Folyamatosan épül le, pedig szokott rehabilitációra járni. Bántja, hogy sehova nem tud kimozdulni, a közeli piacra megy le bottal, de az is órákba telik neki és nagyon elfárad. Sajnálom őt emiatt! :(

Ági: előre is sok drukk a barátnőd beteg gyerkőcének! +++

Dia: jók a képek, nem látszik, hogy Virág nyügi volt! Ősszel mi is elmegyünk szerintem. Dórikával, Bencével még nem voltunk, Emesével igen, de az is már jó pár éve volt.
Gyönyörű a fotón az az aranyhal, még nem is láttam ekkorát (bár kisebbet sem nagyon) :).

Na megyek főzni, krumplis tészta lesz. Igyekszem már olyanokat, amit Bence is bátran ehet. Tegnap húsgombóc levest evett, jó sűrűre csináltam, hétvégén rakott kelt evett. Nagyon ügyin.

Sziasztok

Szilvia

Barbi: tényleg nagyon ritkán írsz mostanság. Csak nincs baj??
Nyuszik még nem értek ide az új lakhelyükre! :( Biztos lassú a posta...
emesedora

Ja, Csenge torták tényleg szuperek! A vonatos teljesen élethű! Thomas mánia van? Nálunk, Dórikánál most kezdődött.
emesedora

Halihó!

Binyek Nagyon Boldog Születésnapot!

Dia jobban van már a tejközpont?

Boni visszavezettél emlékezetbe fiatalkorom kedvenc filmjébe és történeteibe :)

Buli jó ötlet én mennék csak hova? Ezer éve nem voltam sehol így azt sem tudom hova lenne érdemes menni ? hmmmm rég volt a bulizós korszakom :oops: :shock: :lol:

készítek nektek valami meglepetést remélem tetszeni fog és hamarosan elkészülök vele úgy 1órán belül. :D

Aprookával mi újság miért tűnt el????
Barbi helyzetjelentést kérünk ?!
Kitti hogy van Levi pocakja?
Zsófi voltatok Noelnél mi van velük?
Eltűntek pár sor erejéig tessék jelentkezni! Lei, Rizsi, Nicike és a többiek!
Ritus pocakfotó?
Gabi babafotó?
Elmaradt szülinapos beszámolókat is szeretnénk behajtani?
Feliciáról még mindig nem tud senki semmit?
Van esetleg újabb zugolvasónk??

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, ne csigázz! :) Most megyek olvasni, de aztán pontosan 1 óra múlva jövök... :P

Noeléknél szuper volt! Csak páran voltunk, a helyi magból. Vikica sajnos beteg lett, Aprooék voltak és Bucsek Szilviék. Noel igazi kis csillagszemű babuci! Pöttömék is nagyon aranyosak voltak. Párja is otthon vol, így az egész családdal megismerkedtünk! :) Tervezzük, hogy sűrűbben összejövünk, ha már ilyen közel lakunk egymáshoz. Sajnos én nem vittem fotót, így képekkel nem szolgálhatok, de majd legközelebb. Ja, szerintem Noel vitte a prímet fogak tekintetében! Na meg haj ügyileg is! :) Édes kis pasika!

Aprooékról annyit tudok, hogy elutaztak...

Dia, nagyon jók a fotók! Apa nem semmi, ahogy Virágot teszi jobbra-balra! :)

Szilvi. Nálunk ilyen jellegű gond még nem merült fel, csak úgy egyszerűen, betett neki a sok egyedüllét. De az a baj, hogy mással együtt élni sem tud már. Mindenkinek beszólogat, szóval nehéz ügy... :(

Ági, Kismamás börze idén nem lesz ősszel. Legalábbis az újságból ez jött le... Amúgy szerinted ott jobb, olcsóbb cuccokat lehet kifogni, mint a turikban? Én még sosem voltam börzén, mindig csak elindulok oda... :( :oops:

És örülök, hogy nem értettél félre! :)

Ja, még egy kérdés... Ti milyen hőmérsékletnél adtok Nurofent!? a 38,1, ebből még le kell vonni a 0,5 fokot, szerintetek mi!? Hőemcsi?

sophie27

Kép Kép

Egy kis nosztalgia régen feltöltött képeinkből , remélem nem haragszotok hogy csináltam egy ilyet

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi: ez nagyon aranyos lett!!!

Zsófi: igen, az hőemelkedés. Elvileg 38 alatt nem kell adni, de én ha úgy érzem a gyerkőcökön, hogy nagyon bágyadt tőle, rossz kedvű, rossz a közérzete, akkor beadom már 37,5 felett is. Köszi a helyzetjelentést Noelékről, róla is szívesen olvasok!

Na megyek, egy barát családdal nemsoká megyünk játszózni, és addig még van kis dolgom.

Ja, Felíciáról múltkor Nicike írta, hogy iwiwen értekeztek. Sajnos semmi változás náluk magánélet terén, viszont hál istennek daganat mentes. Jó lenne, ha az első része az elmúlt időszakban rendeződött volna. Felícia, ha tudsz és olvasol minket, néha írj, nagyon sokan aggódunk Érted és hiányzol!!! Dávidkát is megnéznénk!

Sziasztok

Szilvia
emesedora

sziasztok csajok!

rég jártam felétek, de nem nagyon volt időm netezni mostanában.
Köszönjük a köszöntéseket Csabika nevében !!
Sniky receptje alapján csináltam Csabinak banános túrós tortát. Úgy széttúrta a kis kezével, de ízlett neki nagyon :) majd ha lesznek képek, rakok fel.
Nem volt nagy buli, de szerintem ilyenkor még nem is nagyon értik, hogy mi ez az egész. Majd jövőre biztos élvezni fogja.

Milyen talik lesznek most? Szerdán, vagyis holnap ligetben taliztok? Szombaton meg Balatonon?
Lemaradtam kicsit, bocsi. :(

Csabi is már feláll kapaszkodás nélkül és elindul. Megy 6-8 lépést, aztán leül, vagy előre vetődik a drága. :) Jástzótéren már csak menni akar, fogom a kezét és keresztül-kasul bejárjuk az egészet.

Viszont az alvás terén még mindig nincs változás, sőt most pár napja még rosszabb a helyzet. Hajnali kettő körül felébred és másfél-két órát nem tud elaludni. Próbál elaludni, de nem megy neki és ettől behisztizik és elkezd sírni. Hihetetlen, de nem tudunk vele mit csinálni. Simizzük, meg a hasamon fekszik, és csak négy óra körül alszik végül el. Ezt csinálja már 4 napja. ÉS nem a foga miatt, az látszik rajta. :( apával azzal vígasztaljuk magunkat, hogy biztos ez is csak egy átmeneti helyzet, valami nagy változás megy végbe a gyerekben és majd elmúlik hamarosan. Hát meglátjuk....

Én is voltam esküvőn a múlt héten, és apával tök jól elvolt otthon Csabi. Szóval akár egy ligyhtos buliban én is benne lennék Ági!!!!már nekem is hiányzik egy kis zene és táncolás.

puszi minden babának és mamának! A balatoni talihoz meg sok sikert!

Lei
lei

Kép homokozunk

Kép zongorázik nagyinál
lei

Lei, jók a fotók! küldtem sms-t, megkaptad!? sajnálom, hogy nem tudunk már megint jó ideje talizni... egyszer összehozunk egy közös bikás parkos játszózást! okés!? ha végre meggyógyulunk satöbbi!

alvásproblémákhoz kitartást! minden csak átmeneti, ezzel vígasztal a mi védőnénink is...

lázra visszatérve. egyik ismerősöm most mondta, hogy nekik a kórházban, mikor sajnos bent voltak a kislányukkal, azt mondták a dokik, hogy ne vonogassák a fél fokokat. 38 felett menjen a nurofen! én is most beadtam neki, kész vagyok, hogy elaltatom, és olyan köhögőroham jön rá, hogy 5 percenként felébred... :( szegénykém! francba ezzel a sok nyavalyával![/quote]

sophie27

Mecsi, nagyon jó lett a kis kollázsod! köszi a meglepit! ;)

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: