Utolsó két oldalt olvastam most. Próbálok bekapcsolódni
Kata
Hidd el magadnál leszel szülés után és te is tudod mondani a nevét.
Apát kérd meg, h most már szeretnéd véglegesíteni a nevet.
Babaszoba hurrá
Igyekszem gyakrabban jönni, de néha úgy érzem kész káosz az életem

és ez még csak fokozódni fog....
Ha összejön és megyek én tuti kocsival, szóval szívesen elviszlek, ha gondolod. Nyugodt vezető vagyok és valószínű gyerek is lesz velem.
Konyhabútor
Mondókás dalos DVD milyen? Nekem is jöhet..
Tarifa:
Ugye nekem emiatt dokit kellett váltanom, mert akinél Lillát szültem (bár elégedettek voltunk vele) elképesztően sokat kért és még plusz a rendelésein is 13e volt a tarifa (ami a CTG időszakban elég durva, mert azt is privátban csinálja és uannyit kér)
nagyon sokat kért. Úgy éreztem, h más is lehet olyan jó mint ő olcsóbban. A mostani dokim a szomszédom ajánlotta és kategóriákkal olcsóbb és eddig nagyon szimpi volt.
Persze majd a szülésnél ugrik a majom a vízbe, de ez a másiknál is így volt. A szülésznő akit választottunk is nagyon nagyon kedves volt.
Amúgy doki 90 (a privát rendelésekkel együtt) és a szülésznő 40-60 közt, mert már nekik is van tarifájuk
Fizetés csak utána. Mi a dokinak másnap adtuk oda, amikor bejött megnézni és a szülésznőnek meg akkor, amikor valami papírt el kellett kérni tőlük 1 héttel később.
Zsuzsi
Bocs, h ezt mondom, de szerintem a pasikat baromira nem érdeklik a mi babakocsis problémáink, főleg egy nehéz értekezletes nap után, csak szeretnének "ülni a kis sziklájukon és a tűzbe bámulni"
ezért vagyunk mi

, hogy mi segítsünk egymásnak.
UH: nekem a dokim csinált a 18 heti után is egyet és most is csinált. Szóval nekem elég gyakran nézi a babát.
Ruha: Mi is mentünk esküvőre pocakosan. Nekem egy vállpántos vajszínű muszlin ruhám volt anno kb 4000 Ft-ért vettem és a pocak is tökéletesen belefért. Ha van egy kiskabátos amit fel tudsz venni, nem baj, ha nem tudod összegombolni az tökéletes. Nem biztos, h a képeket megtalálom, de akkor majd próbálom prezentálni, h milyen volt.
Tali: Én is benne vagyok

csak írjátok meg mi lesz a befutó. Amúgy a Váci úti Brendonnál szoktunk találkozni egy másik csapattal és ott van leülős beszélgetős hely is.
Én a Váci úti Brendonra szavaznék és szerintem 29.-e nekem is jó.
Monke
Hát remélem többet már nem lesz ilyen görcsöd. Nekem Mei Taim van/volt ahhoz You Tube-on vannak videók.
Kankalin
Tényleg bezárt a Váci úti Brendon

ezt nem is tudtam.
Ja amúgy lányos anyukák én passzolnám Lili cuccait el, szóval majd nézzetek szét Vaterán felur29 alatt.
Engedményben tudunk alkudni,de csak veletek.
ruházat: én most rengeteg ruhát kaptam a barátnőmtől, meg Lilla ruhái közt is volt egy két használható darab.
Mondjuk szerintem 3-6, 6-9 hónapos ruci már nem nagyon van, de majd át kell néznem.
Reni
Jó utat nektek.
Monke
Ne sajnáld majd legközelebb
Szia Tusimi üdv
C&A én pont ma voltam, de annyi cuccot kaptunk bnőmtől, h csak egy kis sapit, meg zoknit vettem Daninak. Nekünk majd valami téli cucc kell még.
Málnalevél tea elvileg segíti a méhnyak tágulását. A szülés előtt 1-2 héttel érdemes inni.
Szilvi
Kép dequpázs technikával könnyen készíthetőek aranyos képek.
Jó utat mindenkinek aki utazik. Mi most nyugiban leszünk elvileg, bár azért egy-két látogatásos program lesz a közelben.