A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Ja, csajszik, köszi a mozaikra a sok dícséretet, nagyon jólesett :))))

Kép
Kép
34372

Zsuzsi
az én vonalzóm is késik 1 napot! :wink:

Reni
nagyon édi baba volt Blanki!
türelemmel leszek! majd küldöm priviben a címem,ha hazajöttetek!
jó pihenést!!!!!

Na,csajok,azt hiszem megyek és lerakom magam az ágyba. Most kezdek álmosodni.... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Reni, annyira hasonlít rád Blani, hihetetlen! :lol:
Köszi az infót+képet, én is így gondoltam amúgy, fejrészen baldachin, oldalról meg a forgó.
Figyu, mi lenne ha Edinának a CD-t és a DVD-t amit én viszek jövő szombaton adnánk fel a talikor a postán?
Csak Edina írd meg a címed vmelyőnknek,ok?

Nagyon meleg van ma csajok, ájuldozva értem haza a vérvételről.
Még bekukkantottam a soroksári úti Tescoba, természetesen ki volt fosztva.2 akciós body-t még vettem, bár ezeknek 900 ill 110 volt darabja.
Képzeljétek, ma hívtak a bútorboltból, hogy megjött a konyhabútor és a gardrób, azt hittem lehidalok, szeptember végére mondták.
Gyorsan hívtam is az asztalos pasit, jövő héten vszínűleg össze is rakja.
Szóval Edina nekem is minden hétre jut vmi nagy projekt látod, sose pihenhetek.

Móni, örülök, hogy vettetek rucikat, szerintem egy bébinél teljesen mindegy rugi vagy pizsi-rugi van rajta, nem?Úgyis alszik/fekszik egész nap.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, de jó! Hihetetlen, hogy ennyivel előbb jött. Így legalább hamarabb túl lesztek rajta.
Remélem, jó lesz a véreredmény.

Reni, én is szeretnék CD-t, ha lehet.

Nagyon aranyos kisbaba Blanka, tündéri.

Ma babáztam kicsit, egyik kolléganő behozta a 8 hónapos kisfiát.

Ma este valami esküvőre való ruhát, felsőt megyek venni, szorítsatok!

További szép napot Nektek!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hihetetlen aranyos kép:))) ilyenkor megint sajnálom, hogy nem kislányom lesz.

Kata, szerintem is mindegy, hogy pizsi vagy nem pizsi, ha úgyis főleg otthon van a baba és alszik:)

Egyébként: auchanban is vannak babaruhák?

Zsuzsi, köszi a telefonszámokat -az elsőt azt megtaláltam neten, de ha jól láttam, 6000 forint a tanfolyam (a Beli buba féle) - az újság szerint ingyenes?

Bár lehet, hogy megérné fizetni is érte. Jó lenne profin megtanulni.

Edina:( ezért tartottam én inkább macskát... az is nyávogott, de halkabban legalább. Próbálj meg legalább most délután pihenni egy picit.
Ja: és akinek ilyen szép babaszobája van tapétával és bordűrrel, az ne irigykedjen a Tesco-s pizsamáinkra :lol:

Van még idő bőven babacucc-vásárlásra, csak hát olyan jó ezzel foglalkozni.

Pussz
M
monke

Hali

Nem mentem uhra,holnap úgyis megyünk dokihoz.
Viszont voltam fehérnemü boltba és rendeltem egy szoptatós melltartót.Remélem jó lesz a méret.Már van egy csak az merevítő nélküli,szerintem nagyon praktikus érdemes beruházni.

Akarunk venni a gyerekszobába egy egyszemélyes ágyat,mindenki lehülyézett érte.Pedig most jó lesz nekem,ha ott kell töltenem az éjszakát,vagy szoptatni rajta,vagy csak pihenni,később meg jó lesz babának ha kijön a kiságyból.Szerintem nem hülyeség!!!!
Végülis ennyi lesz benne meg a kiságy a szekrény az adott.

Edina sajnálom a festős dolgot.Az én festőm nem tud elszökni / apa fest / :D :D Csütörtökön kezdi.

Kép

Kép
krisztinaa

Zsuzsi, tényleg örülök, hogy megjött, legalább szeptemberre tényleg már csak a babaszoba marad.
Majd küldök képet, ha összerakják.Remélem jó lesz!
Remélem tudsz felsőt/ruhát venni magadnak.
Most szombatra kell?

Jaja, egyetértek Mónival, Edina egész nap dolgozol, házat újítatok fel, még jó hogy eddig nem igazán tudtál a babaholmira koncentrálni.
Viszont babaszoba design-ban már előrébb jársz mint bárki!

Hát igen Móni, imádom már most a kispapast a pocimban, de mikor ma is megláttam a sok lányos holmit, én is kicsit sajnálkoztam.Észrevetted amúgy, hogy bármilyen üzeltben kb 2x annyi lányoknak való babacucc van mint fiúknak?

Lányok, ki az aki kér a mondókás/dalos dvd-ből jövő szombaton?Majd írjátok meg lécci.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Móni, a Bóbitára és a Mazsolára írták, hogy ingyenes. Bocsánat, csak aztán beírtam az összeset, amit ott találtam. Meg egy pécsi ingyenes is van, de az minket nem érint.

Edina, lesz időd mindent beszerezni, bőven, ne aggódj.
Nyugtatlak én, aki talán a legrosszabbul áll itt.

Most 20-án lesz a lagzi, majd szept. 5-én és 19-én.
Beszámolok majd, hogy mit találtam.

Kata, én szeretnék dvd-t. Köszönöm szépen előre is.
Viszek magammal majd egy üreset, cserébe.

Krisztina, sok embernek van plusz ágy a babaszobában, kifejezetten ilyen célokra, mint Te írtad. Szerintem nem hülyeség.
Valami egyébként is kell szerintem, egy fotel pl.

Sziasztok,
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok lányok!
Csatlakoznék hozzátok, ha nem bánjátok.
Rólam annyit, h van egy 20 hónapos tüneményes kislányom Zita. A pocaklakó úgy néz ki fiú lesz, és hivatalosan nov.1-re várjuk, de Zitust is túlhordtam 5 nappal, így jó esélyem van rá most is.

Átfutottam az utolsó két oldalt, h tudjam miről van szó, majd megpróbálok folyamatában bekapcsolódni. Azt látom, h volt szó a kilókról, én 5-6kg plusznál járok. Zitával is így volt, olyan szűk 10 kiló lett a vége. Nagyon szerencsés vagyok, mert nem vagyok kívánós, és nem ragadnak a kilók sem a terhesség alatt, sőt az elején én még fogyni is szoktam kicsit :D Érdekes a dolog, mert amúgy meg elég könnyen hízok :roll:

A szüléstől természetes, h parázik az ember, bár én nemes egyszerűséggel nem gondolok rá, pedig Zitával nagyon gyors, könnyű szülésem volt. Málnalevélteát ittam az utolsó hétben literszám, így kb. 2 óra alatt megvolt a kiscsaj.

Még a bugyolálásra akartam reagálni. Saját tapasztalatból, nálunk nagyon bevált (A Suttogó ajánlotta, olvasta már valaki?) és lényegében megoldotta az első hetek alvásnehézségeit. Pólyám nem volt, sima plédet használtam, a könyvben benne van, h pontosan hogy kell megkötni. Most is fogom alkalmazni az tuti, pláne, h téli baba lesz, így külön jól fog esni majd neki :)

Kép
Kép
tusimi

Kata
nagyon kedves felajánlás a dupla cd/dvd postán. Élek a lehetőséggel,sőt már el is küldtem a a címem priviben! :lol:
tök jó,hogy ilyen hamar készen lett a konyhátok4nagy mázlitok van. mert ugye a dolgok nem igy szoktak alakulni,hogy 1 hónappal hamarabb megvan valami,inkább késni szokott.... :roll:
várjuk a képeket! :wink:

Móni
igenis irigykedem,mert nektek már van legalább mit nézegetni/mutogatni,hogy mit vettetek a babónak,míg nekünk csak tapétánk meg bordürünk van..... :lol:

Krisztina
bár nekünk nem lesz a szobában ágy,mégsem tartom hülyeségnek az ötletet. Én is sok embertől hallottam már ezt a megoldást. szóval ne is törődj a sok hülye emberrel! :wink:
jó neked,hogy apa a festőd! :lol:

Tusimi
üdv itt! :wink:

Zsuzsi
jó vásárlást! akkor te bizti,hogy nem fogsz unatkozni most 20-án...

hát sikerült lefeküdnöm délben,és akkorát aludtam,hogy csak 14:30-kor ébredtem fel! :shock: most olyan kipihent vagyok... :lol: csak tudnám,hogy mit fogok így csinálni az éjjel? :roll:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

tusimi: üdv közöttünk.
A málnalevél teának milyen hatása van?

Voltam dokinál, aztán mehettem a patikába Maltofer Fol-t írt fel a vérképem miatt. Hát, lassan patikát nyithatok a különböző pirulákból, amiket vagy szedek, vagy nem... :D

Én a Bécsi úti Tesco-ban voltam, találtam négy bodyt, meg micimacis pizsi-rugit. Lassan jó lenne, ha leállnék a rucikkal... :lol:
A találkozóra konkrét listával fogok menni, nehogy megint elcsábuljak!
Babaszobával mi sem állunk még sehogy, majd szeptemberben. Nekünk a nagyi fotelja lesz bennt, van hozzá egy puff.

Reni, nagyon aranyos a fotó!!!!!

Rettentően meleg van, nagyon nehezen bírom. Férjuram éjjel érkezik, úgyhogy vár még rám egy porszívózás, felmosás. Brrrrrr.....

Szép délutánt/estét mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

Edina, a vérvételtől+utazás haza+hőség úgy kimerültem, 4 előtt ébredtem, nagyon jót aludtam én is.
Éjjel majd fórumozunk, ha nem megy az alvás,hm?

Tusimi, üdv köztünk.

Krisztina, nem hülyeség az ágy, igaz nálunk nem lesz, de egy fotelt mi is beteszünk az elején mindenképpen szopizás és babusgatás céljából.

Dorka, nekem is vészféket kell húznom.Rucit már tilos egyszerűen, az első 3 hónapra már bőven elegendő cucc van, max speckó téli sapi-sál-kesztyű, ilyenek jöhetnek még szoba de jó ötlet amit írtál, a talira én is felírom, mi kell(cumik, játék,ilyesmi).Lehet lassan magunkra is kéne gondolni, mert a kórházba/szülés utánra szükség van jópár dologra(nem ruhára gondolok).

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata
én benne vagyok,ugyanis éjfélig ráérek! :shock: (Api nagyjából akkor érkezik haza...)

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Kata
én benne vagyok,ugyanis éjfélig ráérek! :shock: (Api nagyjából akkor érkezik haza...)

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

hoppáááááá :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ma teljesen meg van gágyulva a gépem... :roll:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Edina, ha nem tudok aludni,feltétlenül jelentkezek és jövök.
Amúgy pont most akartalak felvenni msn-en, erre te már felvettél,egyre jár az agyunk.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Dorka, az a tabletta mire való, amit kaptál?
Remélem, nincs baj.
Örülök, hogy Te is kaptál bodykat.

Tusimi, üdv. közöttünk!

Edina, Kata, irigyellek Titeket a délutáni alvás miatt.

Lányok, ruha-ügy kipipálva. :lol: Sikerült vennem egy szövet ruhát, szürke alapon ezüst szálakkal és fekete mintákkal. Nem estélyi ruha, de inkább az én stílusom, olyan kosztümruha-jellegű. Pont jó lesz az esküvőkre, de még színházba, tárgyalásra is fel tudom majd venni.

A C&A-ban is van akció, klassz kis bodyk stb. vannak, nem olyan extra nagy akció, mint a Tescoban, de azért így is nagyon jó áron. Érdemes megnézni. Persze Dorka és Kata nyugodtan kihagyhatja :wink:

Jó éjt mindenkinek!

ZSuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, örülök, hogy kaptál rucit!
A C&Aban mi is voltunk múlt héten, tényleg jó cuccaik vannak, aki tud, nézzen be!

pusza,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Zsuzsi
akkor nagyon ügyi vagy! rakj majd fel képet,hogy milyen csini voltál! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Tusimi: üdv közöttünk. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy milyen hatása van a málnalevélteának?

Zsuzsi: köszi a C&A ötletet, meg fogom nézni én is.

Dorka: vigyázz a maltofer fol tablettával. Két mellékhatása lehet, ki mire hajlamos: székrekedés vagy hasmenés. És sajnos gyakori, hogy vagy egyik vagy másik elő is jön.

Gyerekszoba: nálunk fehér a fal, és nem is akarom kifestetni, viszont szeretnék néhány szép képet, díszt a szobába. Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt saját (nem túl ügyes) kézügyességgel megoldani?

Ja, fotel/ágy téma: tegnap voltam az Ikeában, és most 6000 ft-ért van az a kényelmes, hajlított vázas foteljük, ha érdekel valakit.
Gyerekágyaktól viszont nem voltam elájulva.

Móni: azt hiszem te kérdezted, igen vannak az Auchanban is babaruhák, elég jók, de nem igazán olcsóbbak, mint máshol.

Reni: nagyon édes Blani :D

További szép napot mindenkinek

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Képzeljétek, tegnap nem volt víz az irodában, és hazaengedtek, ('higiéniai okokból') már 2-kor - amit nagyon nem bánok.
A baj csak az, hogy kiderült, hónapokig akadozni fog a vízellátás (naponta órákra kikapcsolják majd, anélkül, hogy szólnának előtte), mert a Margit hídon jött a vezeték, ami a sziget ellátását biztosította:( jó lesz így dolgozni. Remélem, a légkondit nem érinti.

Egész délután csak feküdtem, rémes meleg volt, és a hasam mintha ki akart volna robbanni. tényleg, ismeritek ezt az érzést?

Azt hiszem, ellátogatok a CC&Aba is:)

Zsuzsi, jó szórakozást és kiváncsian várjuk a képeket.

Tusimi, isten hozott a körünkben:)
Kriszti77 hová tűnt?

Írok majd még, csak hirtelen elöntött a munka (a tegnap du-t is most kell pótolnom...)

Pussz
M
monke

Sziasztok,

1-2-szer nekem is feszül a pocakom, de nem vészes és viszonylag hamar elmúlik.

Móni, egyetértek, a munkahelyen a legjobb dolog a klíma :-) Milyen az utódod? Hogy haladsz a betanítással?
Az enyém még mindig sehol. De ma megint felmerült a kérdés, hogy mikor jövök vissza.

Küldök majd képeket a ruháról, ígérem.

Szilvi, a húgom decoupage-olni fog fára képeket a falra nekünk. Neki sincs nagy kézügyessége, szóval szerintem ezt bárki meg tudja csinálni.

Írok majd még én is, csak a munka...

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, az Auchanban elég gyér a választék és közel sem olyan jó babacuccok vannak szerintem, mint a tescoban, de ha arra jársz, nézdd meg!
Nekem ma van ilyen hasszétrobbanós napom, megint nő és nyúlik szerintem, ilyenkor se fekvés, se ülés, semmi nem jó.
Sajnálom a munkahelyi körülményeket, reménykedjünk hogy a klíma marad.

Zsuzsi, merre lesz az esküvő holnap?Tegyél fel majd képeket feltétlenül!

Edina, úgy döntöttem nem megyek jövő héten Szlovákiába, tőlünk azért hosszú az út, apa 10órától-17ig előadásokon lesz, 6-7 órát meg nem shoppingolok egymagam.Meg mi van ha előjön a derékfájás, vagy rosszul leszek...

Szilvi, ilyen relaxa fotelra gondolsz ugye?Nekünk a nappaliban van kettő ilyen, igaz a jobb fajta poang, az egyik bekerül a babaszobába, de szerintem ha vki csak emiatt akarna fotelt venni, a 6ezres is bőven megteszi.
Mesefigurákat festeni eseteleg a kiságy fölé?Netről lehet sablonokat letölteni úgy tudom.
Sajnos az én kézügyességem csak az üvegfestésig és dekupázsig terjed...

Többiek, hol vagytok?

Holnap korán lemegyünk már a Balcsira, vasárnapig maradunk.Be-benézek majd ide, igaz csökkentett üzemmódban.
Holnap este Balatonfüred-tüzijáték, pénteken estze bográcsozás, szombaton grillezés lesz a progi, megint halálra eszem magam, attól tartok.
:oops:

na pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kata
azt hiszem ebben az esetben jól döntöttél.
mi holnap megyünk vásárolni,de előtte még ma este átmegyek a barátnőmhöz a kelengye listával,hogy nézze át,és húzza ki azt,amire nincs szükség. Szóval holnap beindulunk.... :lol:

Ha hazajöttünk a vásárlásból majd jelentkezem,hogy mit vettünk.

Ja, relax fotel... mi is azt vettünk,szoptatósnak,már megvan 2 hónapja. de még ki sem bontottuk,elvileg a mienk is jó minőségű,nem is volt olcsó,de hogy mennyire lesz jó? :roll:

Na,pussz holnap jelentkezem!

Kellemes pihenést mindenkinek a 4 napos hétvégéhez!!!! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Edina, holnap nyitva van valami? Nem hinném, de nem akarok vészmadárkodni...

Kata, szerintem is jól döntöttél, 6-7 óra sok egyedül. Hánynapig marad a férjed kint?

Dorka, férjed hazaérkezett?

Én is csökkentett üzemmódban leszek a hétvégén, holnap lagzi, pénteken utazunk Anyukámékhoz.

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Na meghozták a konyhát este 7kor, a szerelés majd kb 2 hét múlva lesz, mert a gardróbot addigra hozzák és nem jönnek le még1x hozzánk.
Zsuzsi, a bútor egész jónak tűnik, ennyiért, de addig sajna babóca leendő szobájában van.Bababkelengyét kiköltöztettem onnan.
a Szlovákia amúgy csak 1 nap lenne, de lefújtam.

Dorka, mit hozott a férjed kinntről ajciba?Jól érezte magát?

Zsuzsi, nektek jó lagzit holnapra aztán jó pihit anyudéknál.

Edina, nekünk ikeás poang van, írtam is már, az nagyon kényelmes, remélem szoptatni is jó lesz.
Végülis ad a lányos barátnőd babacuccot, nem mondod?Mikor ajánlotta fel végül?
Holnap meg jó shoppingot a szlovákoknál.Várom a beszámolót!

Enikő, merre jársz, ugye nincs baj?
puszi,

jó éjt mindenkinek

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Utolsó két oldalt olvastam most. Próbálok bekapcsolódni :)

Kata
Hidd el magadnál leszel szülés után és te is tudod mondani a nevét. :)
Apát kérd meg, h most már szeretnéd véglegesíteni a nevet.
Babaszoba hurrá :)
Igyekszem gyakrabban jönni, de néha úgy érzem kész káosz az életem :) és ez még csak fokozódni fog....
Ha összejön és megyek én tuti kocsival, szóval szívesen elviszlek, ha gondolod. Nyugodt vezető vagyok és valószínű gyerek is lesz velem.
Konyhabútor :)
Mondókás dalos DVD milyen? Nekem is jöhet..

Tarifa:
Ugye nekem emiatt dokit kellett váltanom, mert akinél Lillát szültem (bár elégedettek voltunk vele) elképesztően sokat kért és még plusz a rendelésein is 13e volt a tarifa (ami a CTG időszakban elég durva, mert azt is privátban csinálja és uannyit kér)
nagyon sokat kért. Úgy éreztem, h más is lehet olyan jó mint ő olcsóbban. A mostani dokim a szomszédom ajánlotta és kategóriákkal olcsóbb és eddig nagyon szimpi volt.
Persze majd a szülésnél ugrik a majom a vízbe, de ez a másiknál is így volt. A szülésznő akit választottunk is nagyon nagyon kedves volt.
Amúgy doki 90 (a privát rendelésekkel együtt) és a szülésznő 40-60 közt, mert már nekik is van tarifájuk :?
Fizetés csak utána. Mi a dokinak másnap adtuk oda, amikor bejött megnézni és a szülésznőnek meg akkor, amikor valami papírt el kellett kérni tőlük 1 héttel később.

Zsuzsi
Bocs, h ezt mondom, de szerintem a pasikat baromira nem érdeklik a mi babakocsis problémáink, főleg egy nehéz értekezletes nap után, csak szeretnének "ülni a kis sziklájukon és a tűzbe bámulni"
ezért vagyunk mi :), hogy mi segítsünk egymásnak.
UH: nekem a dokim csinált a 18 heti után is egyet és most is csinált. Szóval nekem elég gyakran nézi a babát.
Ruha: Mi is mentünk esküvőre pocakosan. Nekem egy vállpántos vajszínű muszlin ruhám volt anno kb 4000 Ft-ért vettem és a pocak is tökéletesen belefért. Ha van egy kiskabátos amit fel tudsz venni, nem baj, ha nem tudod összegombolni az tökéletes. Nem biztos, h a képeket megtalálom, de akkor majd próbálom prezentálni, h milyen volt.

Tali: Én is benne vagyok :) csak írjátok meg mi lesz a befutó. Amúgy a Váci úti Brendonnál szoktunk találkozni egy másik csapattal és ott van leülős beszélgetős hely is.
Én a Váci úti Brendonra szavaznék és szerintem 29.-e nekem is jó.

Monke
Hát remélem többet már nem lesz ilyen görcsöd. Nekem Mei Taim van/volt ahhoz You Tube-on vannak videók.

Kankalin
Tényleg bezárt a Váci úti Brendon :( ezt nem is tudtam.

Ja amúgy lányos anyukák én passzolnám Lili cuccait el, szóval majd nézzetek szét Vaterán felur29 alatt.
Engedményben tudunk alkudni,de csak veletek.

ruházat: én most rengeteg ruhát kaptam a barátnőmtől, meg Lilla ruhái közt is volt egy két használható darab.
Mondjuk szerintem 3-6, 6-9 hónapos ruci már nem nagyon van, de majd át kell néznem.

Reni
Jó utat nektek.

Monke
Ne sajnáld majd legközelebb :)

Szia Tusimi üdv :)

C&A én pont ma voltam, de annyi cuccot kaptunk bnőmtől, h csak egy kis sapit, meg zoknit vettem Daninak. Nekünk majd valami téli cucc kell még.

Málnalevél tea elvileg segíti a méhnyak tágulását. A szülés előtt 1-2 héttel érdemes inni.

Szilvi
Kép dequpázs technikával könnyen készíthetőek aranyos képek.

Jó utat mindenkinek aki utazik. Mi most nyugiban leszünk elvileg, bár azért egy-két látogatásos program lesz a közelben.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Bocs dekupázs :)

Amúgy egy csomó minden történt velem, de már azt sem tudom mit írjak le :) lényeg az pörög az élet.

KépKép
KépKép
fleur

Szilvi, nekem is a szalvétatechnika ugrott be rögtön. Nem kell nagy kézügyesség hozzá, és nagyon élvezetes csinálni. Falapokra kell ragasztani a szalvétákat (amit fillérekért meg lehet kapni), viszont a falapokat elég drágán szokták adni, így amikor rajtam volt ez a mánia néhány évvel ezelőtt, akkor a férjem elment egy lapszabászatba és ott vágatott nekem falapokat egy csomót, kategóriákkal olcsóbban. Sőt a ragasztón is lehet spórolni, sima tapétaragasztóval is fel lehet ragasztani a szalvétákat. Képkereteket meg sztem az ikeában érdemes nézni, jó áron van és sokféle.

Biztos kényelmes az ikeás szék, sokan dicsérik, de amit mégtöbben az a szopipárna. Én Zitával az első hetekben 2-3 párnával oldottam meg a dolgot, de ahogy egyre nagyobb lett, úgy lett kényelmetlenebb. Nehéz volt tartani, főleg amikor 30-40 perceket szopott... Vettem végül egy szopipárnát 3-4 ezer körül volt a minimanóban, és nagyon-nagyon-nagyon bevált. Egyáltalán nem kell tartani a kezeddel a gyereket, lehet közben olvasni, netezni... :D Szóval nagy szabadságot adott, mert ugye napi szinten az ember rengeteg időt tölt szoptatással, és néha úgy érzi, jó lenne azt az időt másra is kihasználni. Úgyhogy én szoptatás közben olvastam a gyereknevelési könyveket :)

Többen kérdeztétek a málnalevélteát. A gyorsabb tágulásban segít állítólag. Nem tudom tényleg így van e, mindenesetre én nagyon gyorsan megszültem, és van egy ismerősöm, aki szakasztott úgy szült, mint én, tehát 5 nappal túlhordta a babáját, így az utolsó napokban már 1 liter ivott/nap, neki is megvolt a gyerkőc 2 óra alatt. Persze tudok egy csomó lányt, akiknél nem használt, igaz ők nem is itták literszám, csak 1-1 csészével naponta. Én most is fogom majd inni az utolsó hetekben, az tuti. Azt még hozzá kell tennem, h én teljesen zárt voltam a kiírt napon, és az utánalévő napokon sem nagyon tágultam, így én tényleg pár óra alatt tágultam ki annyira, aztán negyed óra kitolási szakaszt követően megvolt a 3300 grammos lányom. Engem ez nagyon meggyőzött, persze nincs kizárva, h alkati kérdés is.

Pocakfeszülésem nekem is egyre gyakrabban van, főleg ha valami puffasztót eszek, akkor olyan minta előre ki akarna robbanni a hasam, nagyon kellemetlen :shock: Olyankor csak feküdni jó.

Babaruha ügyben még. A bababörze nagyon jó, ami tavasszal és ősszel szokott lenni a hungexpon, nagyon jó áron lehet venni rengeteg mindent. Igaz idén sajna elég későn, valamikor okt. közepe táján lesz, de még belefér sztem.

Keményedéseitek nektek is vannak? Nekem egyre sűrűbben, kapkodom is egyre szorgalmasabban a magnéziumot.
Aki dolgozik, az meddig tervezi még? Hogy bírja az ücsörgést?

Kép
Kép
tusimi

Sziasztok,

Fleur, de jó, hogy jöttél! Olyan aranyos vagy, hogy ennyi mindenre tudsz reagálni egy levélben. Biztos a Te memóriáddal nincs baj.

A 90-be a szülés, terhesgondozás is beletartozik?
Elhiszem, hogy váltottál, a 13e nagyon húzós.
Hol fogsz szülni? Bocs, ha írtad már, de nekem valahogy kimaradt.

Babakocsi-ügyben Rátok hallgatok!

Kata, örülök, hogy tetszik a konyhabútor :-)
Jó pihenést, szórakozást Nektek hétvégére.
Ha jól értem, akkor Anyósodék is Balatonon laknak, ugye? De jó Nektek, így legalább nem kell kétirányba utaznotok mint nekünk.

A málnelevél teát ajámották többen, biztosan ki fogom majd próbálni. Mire idekerülünk, túl leszünk minden nagy beszerzésen.

Szopipárna: mindenképp beszerzek. Nektek a patkó-alakú van?
Kata, Te ahhoz vetted meg a huzatot és azt töltötted fel a hungarocell-golyócskákkal?

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Mindenkinek jó pihit a hosszú hétvégére. Nálunk ma is meló van (nemzetközi cég, nem a magyar ünnepeket tartjuk stb.)

Köszönöm az Auchan-nal kapcs. tippeket, akkor NEM megyek oda, viszont megnézem a CA-t.

Fleur, asszem az Árkádnál maradtunk, mint találka-helyszín. Időpont még nincs, a dátum augusztus 29.:) én már nagyon várom.

Málnalevél-teát elvileg csak az utolsó hetekben szabad inni, nem?

Megint elkezdett fájni a hasam:( alig aludtam valamit. Nem görcsös, de nyilal, húzódik, a derekamba is.kisugárzik. Talán megint nőtt a hasam egy 'méretet', és attól van.
Hétfőn megyek dokihoz, remélem, csak a szokásos. Múltkor írtátok, meg a kismama-könyvemben is olvastam, hogy a derékfájás lehet rossz jel is...
Zsuzsi, jó mulatást a lagzin! Az utódom szimpatikus és normálisnak tűnik. A hordozó-tanfolyamos számot felhívom jövő héten, és beszámolok.

Szopipárnát lehet valahol készen is kapni, normális áron?

Pussz
M
monke

Móni, ez bosszantó, hogy nektek ma is munka van. Cserébe vannak más szabadnapjaitok?

A szopipárna árára én is kíváncsi lennék... Elég széles a kínálat, ki tudja, mi lenne a jó.

Kata, a lagzi a Petneházy Lovasklubban lesz (majdnem kint van Nagykovácsiban), lesz templomi először, aztán egy eljátszott polgári (mert nemzeti ünnepen nem lehet anyakönyvbe bejegyezni, ezért korábban meg volt a polgári, most pedig jön egy rendezvényszervező cég...). Fura nekem az ilyen egyébként.

Szerintem is az Árkádnál maradtunk, aug. 29-én. Én is várom már.
Kinek milyen időpont lenne jó?

Málnalevél-teát az utolsó hetekben kell inni, én is úgy tudom.

Móni, reméljük, csak nő a hasad és nem lesz semmi baj. De ha úgy érzed, inkább menj haza pihenni.

Igyekszem majd jól mulatni, jókat enni és beszámolok, milyen volt. Kár, hogy 10-kor már simán el tudok aludni...

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Tegnap hajnalba arra ébredtünk, hogy Anna tűz forró:((( 39,2 volt a láza. Gyorsan kúp fürdő. Aztán reggel hívtam a dokit hogy jőjjön ki nézze meg. Valami vírus fertőzése van. piros a torka is:((Éjszaka alig aludtam este adtam neki panadolt de féltem nehogy ne vigye le. Éjfél körül rámértem nem volt lázas meg nyugodtam elaludtam aztán 1 óra múlva mikor felébredtem már megint 39 fölött volt:((( onnantól 3 ig fent voltam vele. És most megint lázas:(((

Hajnalba már a hasam is fájt nem tudom mitől mert az alja fájdolgált olyan tompán!!!

Ne haragudjatok hogy most nem reagálok senkinek.
Ha majd jobban lesz Anna akkor jövök.

Nektek szép hétvégét jó pihenést!!!

Puszi

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Enikő, Neked is jó hétvégét, Annának jobbulást.

Zsuzsi, igen, van más szabadnapunk helyette (plusz ezt is ki lehetne venni, pl a családosok kiveszik), és ráadásul dupla fizu jár mára.
Csak ne fájna a derekam/hasam:(
monke

Szalvéta technika: a falap is szuper, de nem csak arra lehet. Lehet ilyen nagyon vastag papírból készült kereteket is kapni már. A keretet le lehet festeni és belülre tenni dekupázs technikával a képet. Vagy gipszből is ki lehet önteni a kép keretet.

Szopipárna: Nekünk is van :) volt az első időben hasznos volt utána nem sokat használtam. Lillát viszont sokszor bele tudtam fektetni pihizni. Meg a terhesség végén aludni is jó volt nagyon.

Zsuzsi
De :) csak jegyzetelek :lol: így elveszni sem tud amit írtam és mindig megjegyzem hol tartottam :)
Igen a 90-be minden. Pesterzsébeten a Dél Pestiben.

Tali: ok Árkádot is megoldom :) inkább délelőtt, mert este lehet megy el a férjem és akkor nem lesz kocsi.

Szopipárna én neten rendeltem innen: http://www.szopiparna.hu/
Ágyneműt is lehet innen. Szerintem jó áron van.
Itt vannak az árak: http://www.szopiparna.hu/arak.html

Mei tai:
A barátnőmtől Emesétől neten keresztül lehet venni, Teszveszen keresztül. Azért, ha kell segítség szóljatok, mert akkor felveszem a kapcsolatot vele.
http://www.teszvesz.hu/item709359609_uj ... _gall.html
És ilyenek vannak:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=6891618

És találtam egy videót amiben az összes kötés benne van, mert azt hiszem ígértem. Nagyobb és kisebb gyerkőccel is demonstrál a csajszi. Bár itt a picinél úgy tűnik mintha nem tartaná a fejét, az enyém megtartotta a Lilla fejét. jA és bocs angol, de a lényeg látszik.
http://www.youtube.com/watch?v=jeyfZT2pOe8

Áfonyácska
Puszi szegény Annának

No megyek Lillát ébreszteni kellene :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

dupla idő alatt sikerült leérnünk ma a Balcsira :?

Zsuzsi, igen, a szüleim és anyós is egy helyen laknak, ráadásul egy utcában is.Ez néha jó, máskor kevésbé...
Remélem jó lesz a lagzi, bár ott még nem voltam, ez egy menő hely, asszem,ugye?
Egyél jókat!

Móni, az én munkahelyem is ilyen, mivel német érdekeltségű a részleg ahonnan táppénzen vagyok, a magyar állami ünnepeken is munka van dupla fizuért.
Remélem elmúlik a hasfájásod, hétvégén pihenj sokat,jó?

Fleur, nálam csak jobban vezethetsz, én ugyanis a félős fajta vagyok. :?
Örömest társulok hozzátok!
Ha jól emlékszem, délelőtti időpontot beszéltünk és aztán egy közös ebédet is , nem csajok?
Így hogy kocsival megyek-jövök, inkább a bkv-sok mondjanak konkrét időpontot szerintem,nekik nehezebb.
Fleur, azért beszéltük az Árkádot,mert ott van Kenguru gold, Brendon is már, C&A, H&M is és kajáldák.

Enikő, sajnálom Annát,ápold csak, de vigyázz magadra és Bátikára is,el ne kapjátok és jelentkezz majd.

Szopiárna:Nekem patkó alakú van Zsuzsi, úgy varrattam itt vidéken, van egy belső fehér huzata és két külső cserehuzat, amit egy macis gyerekágyneműből varrtak rá, ami még a mienk volt a tesóval és unokatesóméktól kaptam hozzá 1 zsák ilyen golyócskát, így nagyon minimális összegből kijött.
Aki tud varrni, vagy varratni,szerintem megéri.

Fleur, a terhesgondozásért akkor külön nem is kér a doki,vagy az elején fizetsz már,hogy van ez?

puszi lányok,

holnap jövök

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

HALi!!!

Enikő ,Annának jobbulást!!!!

Móni te meg menj dokihoz minél hamarabb.

Szerencsére az én derékfájásom elmúlt,jól tippeltem becsípődés volt.

Megvolt tegnap este a doki,minden rendben,méhnyak még mindig 3cm úgyhogy azt mondta lassan túl vagyunk a veszélyen,de azért pihizzek tovább.Picur is szépen fejlődik.

Apa elkezdett ma festeni,nagyon jól halad,és nagyon szép lesz csak iszonyat rumli van mindenhol.Kosz az nincs mert mindent leragasztottunk,így csak azt kell összeszedni.
Képzeljétek festjük a babaszobát is,nem akartuk mert tavaly volt fehérre,de most anyósoméknak maradt sok rózsaszín festék,így adott a dolog és átkenjük.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Krisztina, voltam végül dokinál (beugrott a kórházba, hogy nézzenek meg, szerencsére tök normálisan fogadtak). Nincs baj a méhszájjal stb. Ahhoz képest már napok óta fáj:( ha fekszem, rosszabb, úh megpróbálok nem venni róla tudomást.

Én is vettem szoptatós melltartót, meg elöl gombos hálóinget is:) Az előbbi nagyon praktikusnak tűnik, ja és remélem, hogy nem 'növöm ki':) C kosarasat vettem, a jelenleg B mellemre.

Szerintem egy ilyen kényelmes szoptatós fotelt mindenképpen megéri beszerezni...

Mi egy szobában szeretnénk kezdeni a babával, aztán ha nagyon nem tud aludni a férjem tőle, maximum alakítunk rajta. valaki tervezi még hasonlóképpen?

pussz
M
monke

Sziasztok!

Szilvi: akkor legalább tudom, mitől megy a hasam. Már kezdtem megijedni... :?

A férjem hazaért, megfázott és összeszedett egy kis gyomorrontást. De azért kipihente magát és jó párat merült is. Most én kúrálom.
Ajándékot nem hozott. Hűtőmágnest szokott, de azt mondta, mostanra minden ajándéktárgy nagyon silány kínai. A mágnesek is lepotyogtak úgyhogy nem hozott. Ilyenkor ők csak leszállnak a repülővel, fel a hajóra és ki a tengerre. Nem mászkálnak a szárazföldön, így korlátozottak az ajándék beszerzési lehetőségek. Tegnap ünnepeltük a névnapját, meghívtunk pár embert, szegény reggel nyolctól csinálta a halászlevet. Este 1/2 9-re lett kész. Állítólag nagyon finom lett, én sajnos nem tudtam belőle enni, a szagától felfordult a gyomrom. Ma pihizünk! :D

Enikő, remélemAnna már jobban van, vigyázzatok magatokra!

Krisztinaa, örülök, hogy minden rendben veletek, remélem ez a csípődés dolog nem ismétlődik meg.

Móni, jó, hogy veled is minden rendben van!

Nálunk a baba már az elejétől külön szobában lesz, de szerintem mindenki érzi, hogy a legjobb a kicsiny családnak....

Szép hétvégét mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok!

Enikő
mihamarabbi gyógyulást Annának!

Zsuzsi
milyen volt az esküvő? Kassán voltunk tegnap vásárolni,csak az elfelejtettem írni.... :wink:

Kata
nem,a "drága" barátném még mindig nem ajánlott fel semmit. de szerintem már nem is fog... :roll: de ha valami csoda folytán mégis megemlít valamit,már csak azért sem fogom elfogadni!!!!! 8)

Móni
Gréta eleinte velünk lesz bölcsőben, aztán 2-3 hónap múlva megy a saját szobájába.

Tegnap sikerült megvenni végre a babakcsit. Hát csajok, ajánlom, hogy mindenki kösse fel a gatyáját,mert nagyon-de nagyon nehéz választani... végül a Cam Cortina Evolution X3 mellett döntöttünk. hát semmivel nem volt olcsóbb,mint itthon.... :shock: szóval feleslegesen mentünk ki...

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Köszi csajok!
Úgytűnik Anna már jobban van ma még nem volt lázas:)) Viszont tegnap már ebéd előtt elég magasra szökött, meg utánna du is korán felment.Akkor kapott egy kúpot és éjszaka már nem volt semmi!!
Remélem már estére se fog felmenni neki!!

De jó hogy én most kimaradok ebből a babakocsi témából:))) emlékszem mi is nehezen választottunk, bár én katalógus alapján beleszerettem egy bergon kocsiba, és végül élőben is bejött. És tényleg nagyon szerettem még most is olyan mintha új lenne, pedig annával nyúztuk ám rendesen:)
Egy bajom van vele most hogy bordó :oops: de végülis van benne elég sok sötétkék is úgyhogy azért nem kifejezetten lányos:)

Nálunk Anna velünk volt egy szobába (kicsi volt a lakás) És csak mikor kiköltöztünk ide akkor került külön szobába (1,5 évesen)
Szerintem nem hülyeség a gyerekszobába egy ágy!!! Mi is vettünk ahogy átkerült Anna mert azért elég sokszor szükség volt rá!!
Most a picur megint velünk kezdi aztán ha már nagyobb lesz akkor átmegy (egyenlőre) Annához.

Krisztina!

Örülök, hogy minden oké!
Ne aggódj minden rendben lesz!

Móni!

Te szegény! Te is otthonosan mozogsz már a kórházban!!
Azért minimális kis görcs ebben az terhességi korban már természetesen is előfordul!!! Neke is szokott néha fájni de ha elmúlik és nem válik rendszeressé, akkor nincs gond!
de azért fő az óvatosság.

Szopipárna: Mi is onnan rendeltük aonnan Fleur! akkor ott volt a legjobb árban.

málnalevél: utolsóhetekben kell inni és könnyebben nyílik a méhszáj.
Én nem ittam mert nekem nem volt rá szükségem.
Most is még a palástfüvet iszom néha hoyg még ne nyíljon!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hali!!!

Már a sírás kerülget,a festéstől!!!!

Nagyon bosszant hogy nem tudok segíteni és a drágám egyedül csinál mindent.Utálom hogy nem lehet mozdulni a lakásba olyan felfordulás van.
Viszont a háló és az előszoba már csodaszép.Már csak picur szobája van.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Móni: nálunk is először velünk lesz egy szobában a bébike, aztán később (úgy tervezem, hogy kb 2 hónapos kora körül) átmegy a szomszéd szobába. Mondjuk ott is kb 3 méterre lesz tőlünk, ajtók meg nyitva lesznek. Persze, ember tervez... Majd meglátjuk.
Ma megint voltam jógán, persze Csabika megint a relaxáció alatt rugdosódott :lol: úgy látszik, mikor én pihenek, ő akkor van elemében. Amúgy este, amikor leülök a kanapéra, szintén akkor szokott felébredni :lol: Kíváncsi vagyok később is ez lesz-e: amint leülök, ő felébred... Remélem nem :lol:

Ma megyünk kiságyat nézni! Már nagyon várom.

Jó pihenést mindenkinek

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,
Enikő, köszi az együttérzést:) nem a fájdalom a rossz, (bár az is szar), hanem, hogy órákig-napokig nem szűnik, és persze hogy jól rá is parázok. Azzal vigasztalom magam, hogy majd rutinos mamaként a második babánál csak legyintek rá.

Szilvi, sajnálom, hogy nem találkoztunk jógán- én is terveztem menni, csak nem voltam túl jól.

Krisztina, a férjed festett saját kezűleg? minden elismerésem... elhiszem, hogy tehetetlen érzés, hogy nem tudsz neki segíteni. De legalább szép lett!!! Anna szobáját milyennek tervezitek?
Nagyon amatőr kérdés, bocs, de meg szeretném kérdezni: az, hogy feküdnöd kell, pontosan mit jelent? tehát pl. ágyban ülve olvasgatni még belefér?

Pussz
M
monke

Valahogy a folytatás lemaradt:(

Fleur, sokáig mei-tait nézegettem, de aztán letettem róla, mert azt hittem, újszülöttnek nem jó... ezért is vettem kendőt, de ez jóval macerásabbnak tűnik.

Kata, írtad, hogy 2x annyi a lányruha... hát nekem úgy tűnik, hogy legalább 5x annyi:( és mind rózsaszín. A fiúk meg mind kékek??? Úgy szeretnék néhány zöld, sárga, narancssárga, mit tudom én milyen más színű dolgot is. Meg lehetőleg olyat, amin nincs ismert mesefigura.

Enikő, szerintem a bordó-kék babakocsi fiúnak is ideális.

Dorka: a bécsi úti Tescóhoz BKV-val ki lehet kijutni? a Kolosi térnél lakunk, de még nem jártam a 17. villamos végállomásán túl:)

Zsuzsi, várjuk a képes beszámolót a lagziról:) ez az eljátszott polgári elég fura ötlet, főleg, hogy ha úgyis van egyházi ugyanakkor.

Tusimi, kérdezted, hogy meddig akarunk dolgozni - én úgy gondoltam, hogy szeptember végéig, ha minden rendben lesz. Ücsörögni se kényelmetlenebb nekem, mint feküdni, sőt.

Jó pihenést mindenkinek a hétvége további részében,

Pussz
M
monke

Sziasztok!

Krisztina!
Ha ez vigasztal....én se tudok semmiben segíteni a páromnak, bár én elég sokat talpalok, de hajlongás emelés stb-t én sem merek kockáztatni.

Móni!

Nekem is furcsa még megszokni a fiús szineket. De nem csak kékek vannak lehet barna drapp sárga zöld ahogy írtad is.
Én mondjuk a feketétől iszonyodom picibabának. Pedig Apa hozott egy bodyt amibe elég sok a fekete csík :?

Bodyról jut eszembe: jó átverés a tescós body akcióPersze még így is jó árban volt. De ma láttam, hogy rendes árban 499ft-ra van beárazva darabja a bodyknak nem pedig 700ft

Képzeljétek ma megint hogy megijedtünk...ugye Anna lázas volt pár napja..ma reggelre piros volt az arca. Először úgy tűnt mintha elaludta volna jöttek a szomszédok ebédre mert kint főztünk. Kimentünk és egyre csúnyább lett szegénykémnek az arca meg az egész testén jöttek kifelé v.mi kiütés szerűek....nézegettük mi lehet az szomszédasszony mondta hogy ez vagy vmi himlő vagy kanyaró jellegű jól bepánikoltam mert ugye ez rám is veszélyes lehet.....irány az ügyelet! De hálistennek azt mondta a doki, hogy ez csak vírus kiütés és rám nem jelent veszélyt!
Remélem tényleg nem lesz semmi gond a babókával!!

Mi is kinéztünk egy szekrénysort a gyerek szobába a ballába félárra van akciózva. Remélem a jövőhétvégén sikerül is megvenni. Ez már rendes ifjusági bútor. Nekem kicsit furi hogy íróasztal is van benne(még az nekünk nem kéne)de egyébként olyan praktikus jól kihasználható.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Harmadjára száll el a hozzászólásom második fele:( mindenkitől elnézést, ha később mégis megjelennének:)

Szilvi, majd mesélj a kiságyról:)

Szóval:
Kata, szerintem nem 2x, hanem 5x annyi lányruha van, mint fiú:( megpróbálok majd valahol zöldeket, sárgákat, színeseket is keresni, mert a TESCO-sak zöme kék vagy fehér. Meg egy csomón van ilyen disney-s mesefigura, azt nem szeretem.

Fleur, én is mei-tai-t nézegettem először, aztán úgy olvastam, hogy újszülötteknek nem jó. ezért vettem kendőt, ami jóval macerásabbnak tűnik. Picit későn jött a tapasztalatod, hogy Nálad bevált.

Enikő, szerintem a bordó-kék babakocsi fiúnak is tökéletes, ráadásul szép szín is. Mit mondjak, nem csodálom, hogy örülsz, hogy ezzel nem kell most foglalkoznod.

Zsuzsi, várjuk a fényképes beszámolókat az esküvőről:) Kicsit tényleg furcsa a megrendezett polgári, főleg, ha úgyis van egyházi esküvő is.

Tusimi, kérdezted, hogy meddig akarunk dolgozni - én szeptember végéig gondoltam, elvileg november 9-re vagyok kiírva, de több ultrahang alapján is legalább 1 héttel 'idősebb' a baba.
Remélem, a méhszáj is kitart addig, meg más baj se lesz.

Tényleg, ki dolgozik még? mármint munkahelyen, mert azt hiszem, aki otthon háztartást vezet/tanít/örökmozgó kislányokat nevelget, az legalább olyan keményen dolgozik...

Jó pihenést még holnapra.

Puszi mindenkinek,
Móni
monke

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem jelent gondot.
Nekem iker lányaim vannak( Hanga és Eszter), akik 3 évesek múltak áprilisban.Most kisfiút várunk, akivel nov. 1-re vagyok kiírva.
Nem is gondoltam volna, de a lányokkal sokkal könnyebb várandósságom volt, mint Vincével.
Nekem is gyakran fáj a hasam,főleg alul,keményedik is minden nap, valamikor többször, valamikor 1-2-szer. A dokim szerint segít, ha térdelek és alkar támaszban előre-hátra billegek, mert felszabadítja az addig nyomódó részeket.
Babaruha ügyben én sem mondhatok mást,sajnos minden kislány ruha rózsaszín, amit én alapból nem szeretek és sokkal kevesebb fiús dolog van a polcokon, mint lányos.
Így most nekem is nézelődnöm kell, mert bár az első időszakra a lányokra is vettem kéket, sárgát, zöldet és sok fehéret, azért kell pótolgatnom.
Ha erről a málnalevélteáról (vagy valami ilyesmi volt)tudtok bővebb infot, az érdekelne(hol lehet kapni stb.)
Előre is köszönöm, ha válaszoltok!
Szép napokat a következő napokra!
Szép napot mindenkinek

vick
Kép
Kép
ervick

Hali!!!

Nem tudok aludni :(
Megfáztam,fáj a torkom és köhögök,holnap irány a doki.Persze főleg éjjel vesz elő,napközben semmi bajom.

Móni,Anna szobája papaja szín lesz.Igazából tavaly volt festve és nem akartuk,de anyósék most festenek és kimaradt nekik sok festék,így elhasználjuk.Egyébkén szerintem sötét rózsaszín.A hálónk nap sárga és az előszoba fehér.
A kedvesem mindent egyedül csinál,sajnos nincs segítsége.Anyukám jön majd jöv héten takarítani.

A fekvés azt jelenti,hogy a nap nagy részében feküdnöm kell.Kerülni kell a sok állást és ülést,meg persze a mászkálást.

Kép

Kép
krisztinaa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: