Túrórudi?Danonino?

Te jó ég!Az enyémnek meg a víztől is fájt a hasa.Jó,ez is extrém,de akkor is!Hogy lehet valakinek ennyi esze.A baba hogy reagál rá?
Egyébként most olvastam egy babaszakácskönyvben (ami amúgy nagyon jó,sok jó recept van benne)hogy narancsot már 1 hós kortól lehet adni

Na ezt se volt normális,aki leírta

Nem az van,hogy a citrusfélék baromira allergizálhatnak???Persze ha belegondolok,hogy minket citromlével

itattak csuklás ellen
Nálunk tegnap fáklyásfelvonulás volt,ez itt szokás ilyenkor,és ahhoz képest,hogy normális esetben Lara 7kor fürdik,eszik, és alszik,most nekifogott sikongatni fürdés után,úgyhogy úgy döntöttünk,hogy kimegyünk(8tól volt).(Bulizós lesz a csaj

máskor az is előfordul,hogy már fél 7kor fürdetni kell,mert nyűgös,mostmeg úgy csinált,mint aki tudja,hogy buli lesz

)Haláli volt,egyfolytában az eget nézte a fáklyák helyett

biztos furi volt neki,ilyen sötétben még sosem volt kint.Hamar meg is unta,bealudt,csak aztán a zenekar elkezdett hangolni,és a dobra felébredt

úgyhogy jöttünk haza.9kor itthon voltunk,még evett egyet és csak fél 4kor kelt!!!Én viszont akkor már nem tudtam visszaaludni,tiszta hülye vagyok,mire majdnem sikerült,adddigra ébredezett,6 körül,úgyhogy hagytam a fenébe az egészet.
Viszont mégsem lesz disznóvágás

Ez most azért poén,mert véletlenül se vettem ki semmi húst ebédre,merthogy lesz kaja.Úgyhogy közöltem a férjemmel,hogy ezért ma ő főz.Szerintem nem eszünk semmit
Nemlajos!
Nagyon jó a szőnyeg!!!

Meg a birkák is,meg minden!Ügyes vagy!Takarításhoz meg már hozzá se szólok....Ide is jöhetne valaki
Juj,most mennem kell,mert jött az asztalos

Hátha végre lesz szép új ajtónk.