A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

hááát, biztos nem örültek, dehát ezt nem vállaltam be Mátéval, aki amúgy sem repes a hosszú autózástól, hogy oda-vissza órákig...
40 perc alatt Budaörsre értünk... és amerre szem ellátott álltak az autók... szóval szerintem megértette. de egyébként sem mi voltunk a fő attrakció, voltak elegen nélkülünk is!
nagyon ügyi vagy! ha már otthon nincs mit csinálnod, és még mindig nem bírsz leállni, szeretettel várlak!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

:wink:
Most a fürdőszoba selejtezése van soron (persze nem a fürdőszobát dobom ki 8) )
Csak közben Döme emlékeztetett, hogy van egy gyerekem is... (akinek remek kis játszószőnyege lett a diegoból, majd mutitom! :D )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

képzeljétek, beleolvastam kicsit a májusi topikba, mert oda ír egy barátnőm, és olvastam egy olyan hsz-t, hogy kiakadtam...
a 3 hónapos gyerekének túrórudit meg danonínót ad... :shock:
annyira hülyeség, hogy kezdek azon gondolkodni, hogy ez is valami szivatás... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

volt tegnap egy szuper esténk, és nem rajtam múlott:)mintha a férjem megérzett volna vmit :wink:
ja, és jöttünk fel a lépcsőn, és azt mondta nándinak, hogy jobban vigyázok rád, mint a szemem fényére, és utána rögtön hozzátette rám mosolyogva, hogy:ja nem, mert a szemem fénye az anyukád :)hát nem aranyos?
azt bírom, h alig kommunikálunk, de ilyenekkor újra úgy érzem, egymásnak vagyunk teremtve, hogy valahogy beszéd nélkül is megérezzük a másikat...pedig nem 1 régi kapcsolat...2007 szept óta van..
csibb danonino, túró rudi?én is majdnem szélütést kaptam...
zazzy, disznóvágást sajnálom...nekem se lenne semmi kedvem
ja, nándi tegnap csak 3 szor kelt..10,1,4,5kor meg fel.egész kipihentnek éreztem magam az előző hetek után..rem hamar visszaáll az első kelés 3-kor-ra.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

szerintem nem hülyeség... Mármint nem az, hogy ad, hanem hogy komolyan gondolja, szóval nem szívatás.
Bár három hónaposan elég gáz, én ismerek, aki 8 hósnak adja, a csokit nem, csak a túrót belőle (tudom, nem ugyanaz a kategória, de én még akkorának se adnám...)
Mondjuk ha belegondolok, a nővérem is ilyen gyümölcsjoghurtokkal etette a nagyobbikat, mikor párhós volt (nem volt teje, csak 3 hónapig, utána feles tej, meg ilyenek...).
Igaz, ez 18 éve volt, és nem rossz szándékból, csak akkor még nagyon nem figyeltek ezekre.
No, lényeg, tényleg durva!:))))

(leálltam, a nappali-konyha felseprése, mosása holnap reggelre marad)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én meg befőztem a szilva egyharmadát....21 üveg lett 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Huuu, milyen aktívak egyesek!!!! :shock: :D

Jesszus, ezen én is fent akadtam, h danonino meg társai... :shock: :shock: :shock: Szegény babuci.... :cry:

Csibb, sztem is jól tettétek, h letértetek a pályáról. Rádió is folyamatosan mondta, h dugó hegyek vannak.

Meg már nem tudom mire akartam reagálni....
:oops:

Mi tegnap Dobogókőn voltunk, nagggyon jó volt... sípályán piknikeltünk egyet...Szonja evett cumisüvegből. (mivel nem vagyok nyilvános helyen szoptató). Sétáltunk egy nagyon nagyot, úgyh jóvót, szépvót, elfáradtunk. 8) :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Na tudom, mit akartam még...
Zazzy, én is kétsége tudok esni, ha egyedül kell maradnom Szonjával. Nemtom miért. És most nyáron itthon volt férjemuram, de kezdődik a suli, így nem lesz itthon. Pedig olyan jó volt hármasban.
Régen alig vártam, ha elment buliba stb, h egyedül lehessek kicsit, most meg?! De azt mondták egy idő után megint várni fogom... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!!

Köszi a Vik dícséreteket masut, erpé és mindenki! Majd igyekszem mindig új képeket küldeni. :)

Hú, indult a tűzijáték, csibb jó szorakozást nektek, majd írd meg Máté élvezte-e.

Masut, akkor kollégák vagyunk ;-) én is németes vagyok, és ugyanigy Bt., és néhány iroda, aki megkeres.

pulcsi, jót nevettem a dm-es kicsi könyv-ön, nem hiszed el, de én is ugyanezt csinálom, ha Vik esetleg megunja a banát valahol és nyavizik, megnyomom a kacsán csipogót, és kérdezem tőle "no, hogy csinál a kiskacsa?" Igeen, azt mondja sáp-sáp" ;-) ugyan ezt mondom mindig, és tényleg megnyugszi, és nevet, lehet már az agyára mentem vele... :wink:

tehuti Dobogókő?? De jó, akkor itt jöttettek el melletünk, Vörösváron lakunk :-) Én is szeretem, gyakran vagyunk fönt.

Katka egyszerűen lenyűgöz, hogy állandóan mentek vhova. Komolyan ezt hogy csinálod? Megszervezni, elmenni, kimosni, vasalni, cuccolni ennyi gyerekkel, komolyan le a kalappal, és nem is akár milyenek a túráitok, ahogy a szuper képek mindig dokumentálják! Hát, nekem, asszem venni kell nálad órákat. Kérni is zserettem volna tőled tanácsod egy úticél kapcsán, írok magánba.

Huh, csibb a túró rudi tényleg hihetetlen sztory...
anna**

Gyöngyi: egyharmadából 21 üveg? :shock: hány évig lesz elég az a lekvár? :roll: nem semmi vagy!!! én ma alig bírtam megmozdulni.. de rájöttem hogy fél óra alvás nagyon pihentető tud lenni :P sikerült egyet szunnyadnom délután :D

Csibb: túrórudi??? 3 hónaposnak?? szegény gyerek.... én már elkezdtem a hozzátápit.. mondjuk nem minden nap adok neki, de úgy érzem a tejcsim már nem elég neki .. :( egyébként nagyon megrázó ez az érzés.. nekem olyan jó volt a tudat hogy belőlem táplálja magát és szépen növekszik egy kis lény:) de ennek így kell lennie... és szinte kinézi a kaját a számból mikor eszek :lol:

KépKép
KépKép
adryn

anna, esztergom felöl támadtuk dobogókőt. tatán lakunk. dm-es könyvünk nekünk is van! szonja élvezi, ahogy zörög. :) viktor baba ari-bari :wink:

adryn, szonja is egyre jobban gerjed, ha eszünk. lassan én is elkezdem az almát, de télleg sz@r érzés...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Zazzy, tudom hogy ez nem vigasztal, de én imádom a disznóvágást :P

Katka, Tunézia, Bakony :shock: :shock: na jó Tunézia helyett... de hogy mennyit utaztok a nyáron, irigy-irigy :lol: :lol: :lol:

Adryn, sajnálom a nemalvást, nálunk is kb ez a műsor, de most kicsit javul, viszont van helyette nappali nyügi :lol:

Gyerekek én egyszerűen nem jutok ide mostanában, iszonyat nagy nálunk a jövés-menés
:x

rakok képet, a mosoly az Kedd (rosszul írtam, de nem is lényeges :lol: :lol: mikor) plaza-zas után, szoknyát kapott, de nem hinném, hogy ennek örül.....

a másik kettő mai, Tokaji kirándulás

Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.08.20 21:22-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka jó kirándulást. Én is irigyellek a sok menésért, csak ugye a középsőmmel még nehéz.

Sajnálom a rosszul alvó, nyügis babákat :( szerencsére nálunk nem ennyire durva a helyzet. Az igaz hogy felébred, de csak egyszer-kétszer és vissza is alszik hamar.
Amúgy egyre többször eszik egy nap, azt hiszem már kevés neki a tejci, úgyhogy holnaptól már tényleg elkezdem élesben a ht-t. :roll:

Túrórudis sztori nagyon durva :shock: Csak tudnám honnan szednek ilyen hülyeséget az anyukák.

Nemlajos te nagyon belejöttél ebbe a rendrakásba :D Jó nyaralást, remélem azért jó időtök lesz.

Gyöngyi nem semmi szilvamennyiség :shock: gondolom van munkád vele.

Mi ma ünnepeltük a papám 80. szülinapját. Jó volt, találkoztam rég nem látott kedves rokonokkal, jót beszélgettünk, végre nem csak 2 és 5 évessel beszélgettem egész nap :D Végül egy boros hordót vettünk a papámnak, jól meglepődött. :lol:
Panna ma megint nem alszik itthon, most az unokatesóknál alszik, szombaton meg megint anyukáméknál. Mostanában alig alszik itthon :D De nemsokára úgyis kezdődik az ovi, utána úgyis megritkulnak az ilyenek.
Ma reggel, amíg aludt Nimród végre jutott egy kis időnk egymásra a férjemmel :D már ránk fért. Azt hiszem valami program után kellen néznünk, vagy nekünk is elmenni valahova kirándulni, utána is nézek mindjárt :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea, tündéri ez a mosoly :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

bea: Hát ez nagyon édes kép :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Köszönöm, nehezen sikrül mosolyt fotóznom :D
...néha már az se tudom milyen nap van, annyira összefolynak a napok, dátumok

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Bea, jók ezek a kollázsok nagyon!

Csibb, visszafordulást megértem. És akkor ma nem volt kalandparkozás?

Tehuti, biztos jó volt Dobogókő. Fotók készültek?

Adryn, igen, egy fél órás szunya is életmentő tud lenni...

Gyöngyi, ti holnap mentek nyaralni? Sajnálom, hogy ennyire fáradt vagy, remélhetőleg a nyaralás alatt sikerül pihenni. Nem vagy semmi a szilvalekvárral. Én is imádom.

Nemlajos, te még mindig nagyon pörögsz :) Jó nyaralást nektek is!

Mi hazajöttünk a szüleimhez, voltunk a közeli lovardában, ahol aug 20 alkalmából mindenféle gyerekprg volt. Samu tök sokat lovagolt rendes nagy lovon. A Balatonon is kipróbálta, de ott pónin (biztos ismeritek: rudak végén körbesétálós pónik), és úgy, hogy végig mentem mellette. Itt magas lovon ült, csak a kantáránál vezette egy lovász, és Samu mindenféle segítség nélkül ült tök ügyesen a ló hátán. Felszállni persze segítettünk. Annyira tetszett neki, hogy ment jó néhányszor, és több lovat is kipróbált :)

Lépek, az előző esténk elég rossz volt és napközben nem pihentem valami sokat.
Jó éjt!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Bea :D :D :D

vica: egyik barátnőm szemez a kendőddel a mamamin... :wink:

No, lányok, most már tényleg búcsúzom! Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Máté nagyon jól bírta, szerencsére nem volt olyan hangos ahonnan mi néztük, a mei-taiban volt, és egy ideig nézte a fényeket, aztán szépen elaludt, és végigaludta az egészet. Fanninak is tetszett, ráadásul rég nem látott barátnője is eljött velünk, úgyhogy dupla öröm volt!
megyek én is aludni! jóéjt!

Bea
szupi képek!

Gyöngyi
ügyi vagy a lekvárral, tényleg jó sok! el is szokott fogyni?

Nemlajos
te már mész is nyaralni holnap?
érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

no, csak nem bírom ki, hozok képeket az aktuális állapotokról:
először a kis birkák, ahogy bekerültek az akolba, ahol várják, hogy visszatérjek:
Kép

Az éppen nyerésre álló elrendezés (az utolsó birka után gomba lesz):
Kép

És egy fotó az új játszószőnyegről, kész főnyeremény!
(ennek köszönhetem, hogy átdózeroltam az egész gyerekszobát, ahol minden kezdődött...):
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tehuti Én is úgy vagyok, mint Te. Tök jó volt ez a nyár hármasban, igaz mi ugye csináltuk a kölcsönzőt, de akkor is. Egész nyáron együtt voltunk. Most meg kezdődik a suli, Géza meg megy dolgozni.

Adryn Remélem, Nálad is az lesz, mint nálam. Mikor Máté 5 hónapos lett, én is azt hittem, hogy kevesebb a tejem. Aztán elkezdtem barackot adni neki, és mellette 2 mellből szoptatni. És csak 3 napig kapott barackot, és azóta is szépen szopik, és még nem kap semmi mást. Pedig ő már elmúlt 6 hónapos.

Nemlajos Jó nyaralást! És szupi az a kis játszószőnyeg.

Kép

Kép
rszg

Túrórudi?Danonino? :shock: :shock: :shock: Te jó ég!Az enyémnek meg a víztől is fájt a hasa.Jó,ez is extrém,de akkor is!Hogy lehet valakinek ennyi esze.A baba hogy reagál rá?
Egyébként most olvastam egy babaszakácskönyvben (ami amúgy nagyon jó,sok jó recept van benne)hogy narancsot már 1 hós kortól lehet adni :shock: :shock: :shock: Na ezt se volt normális,aki leírta :shock: :evil: Nem az van,hogy a citrusfélék baromira allergizálhatnak???Persze ha belegondolok,hogy minket citromlével :shock: itattak csuklás ellen :roll:

Nálunk tegnap fáklyásfelvonulás volt,ez itt szokás ilyenkor,és ahhoz képest,hogy normális esetben Lara 7kor fürdik,eszik, és alszik,most nekifogott sikongatni fürdés után,úgyhogy úgy döntöttünk,hogy kimegyünk(8tól volt).(Bulizós lesz a csaj :lol: máskor az is előfordul,hogy már fél 7kor fürdetni kell,mert nyűgös,mostmeg úgy csinált,mint aki tudja,hogy buli lesz :lol: )Haláli volt,egyfolytában az eget nézte a fáklyák helyett :lol: biztos furi volt neki,ilyen sötétben még sosem volt kint.Hamar meg is unta,bealudt,csak aztán a zenekar elkezdett hangolni,és a dobra felébredt :? úgyhogy jöttünk haza.9kor itthon voltunk,még evett egyet és csak fél 4kor kelt!!!Én viszont akkor már nem tudtam visszaaludni,tiszta hülye vagyok,mire majdnem sikerült,adddigra ébredezett,6 körül,úgyhogy hagytam a fenébe az egészet.
Viszont mégsem lesz disznóvágás :D Ez most azért poén,mert véletlenül se vettem ki semmi húst ebédre,merthogy lesz kaja.Úgyhogy közöltem a férjemmel,hogy ezért ma ő főz.Szerintem nem eszünk semmit :lol:

Nemlajos!
Nagyon jó a szőnyeg!!! :D Meg a birkák is,meg minden!Ügyes vagy!Takarításhoz meg már hozzá se szólok....Ide is jöhetne valaki :lol:

Juj,most mennem kell,mert jött az asztalos :wink: Hátha végre lesz szép új ajtónk.

Kép
Kép
zazzy

zazzy, szerintem elírás, és egy év lenne odaírva...
A pár csepp citromlevet még mostanában is hallottam.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="nemlajos"]
írta:
nemlajos
vica: egyik barátnőm szemez a kendőddel a mamamin... :wink:

Az aki cserélni akar pelusra? Vagy valaki más?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

autodidakta fotósiskolám tegnapi eredményei (kérésre nem a gyerekeimet fotóztam! :wink: )

Kép
a kosár alma éles, de a közvetlenül mögötte lévő ajtó homályos, tehát sikerült a kiemelés!!! :D :D :D

Kép
katica éles, ikea katalógus homályos!!!

Kép
katica éles, porszívó homályos

Kép
porszívó éles, katica homályos

Kép
logico éles, papucs homályos

Kép
papucs éles, logico homályos

úgy örülök magamnak!!! :P :P :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb:de jó :) és ezt a géppel állítod be vagy a letöltés után programmal. Van egy hipper-szupper gépem, de még fekete-fehér képet se tudok vele csinálni

lekvár tuti elfogy, mert nagy a család :)

Kép

Kép
pgyöngyi

nem programmal, ezt így fotóztam. nem nyúltam semmivel a képhez, csak lekicsinyítettem! :wink:
igen, mindenféle állításokat csinálok, meg fókuszálgatok, meg a fókuszt is lehet mozgatni. ezekkel szórakoztam tegnap... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na ismét csak bekukkantok, mert átjáróház vagyunk mostanában :twisted: és este jön apu is, hogy Majával lehessen :x

Köszi Maja dicsiket

Csibb profi vagy! Tök jó

NemLajos jó utat, érezéttek jól magatokat, ugye mentek valahova :oops: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

k..va nagy szemétségek vannak!!!! Maja apu a vonaton, hülye picse le akarja szállítani, mert a Nyugatiban hibáztak! fizetett 4400-et és ugye ő nem látja, hogy mi van ráírva, csak a helyjegyet, adták oda neki, és most még 1X ki kell fizetni.

Felhívtam a Máv ügyfélszolgálatot semmi összeköttetés nincs a vonatra állítólag, azt mondta a pénztáros jóindulátán múlik, hogy eladta -e ugyanazt a jegyet még1X!

Bea, Maja

Kép
bea1978

így duplán fizet, tanulópénz, legközelebb ötször megnézi ő is

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok. ma itt voltak a keresztapámék akiket már öt éve nem láttam:) nagyon jót strandoltunk végre kipróbáltuk az új tatabányai élményfürdőt. soha nem csúzdáztam még ennyit :D

és a legnagyobb meglepetés : Kibujt az első két fogunk lent középen :lol: :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé, vannak Dobogókői képek, de mire feltöltöm, mire lekicsinyítem...lusta vagyok! :oops: :wink:

Csibb, marha jók a képek! :)

Bea, hülye MÁV! :evil: És odaért Maja apu???? Minden oké???

Rszg, hát igen, könnyű a jóhoz hozzászokni...

Moncsi, huuuuu, már két foga van Lívi babának???? Gratula!

Nálunk semmi extra, Szonja napközben alig aludt, azt hittem most pikkpakk beájul...de nem. Letettem szopi után, már tiszta kóma volt, aztán egyszercsak az ágyban felpörgött. Vagy fél órát sikított több hangszínben. Sztünk skálázik! :lol:
Ja, ma beleugtam baracklébe (nem boltiba :lol: ) az ujjamat, és onnan nyalogatta. Bejött neki! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tegnap én vultam az uccsó, ma én vagyok az első! na ilyen sem volt még! :shock: :D

megyünk anyuékhoz, csak este leszek!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti, megérkezett, és már elegem van belőle, szerinte Maját én csak kihrdtam, semmiben nem hasnlít rám, ezenkívül tegnap újra elkezdte a szokásos szövegét, hogy náluk nem divat hogy a család nincs együtt, szerinte a gyerek érdekében együtt kellene maradni, így tök idegesen feküdtem le tegnap, már látom, hogy jó hétvégém lesz :twisted: megyünk a strandra együtt :x

amióta beleömlött a bor a billentyűzetbe, néha beragad az o

bocsi az offért :oops: :oops:

szép hétvégét mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea hát elég bunkó ha ilyet mond.
a gyerek érdekében nem lenne jobb ha együtt maradnátok mert akkor egész életedben "idegbeteg" lennél... biztos találsz valakit aki majd lányaként tekint majára.
itt az én nővérem pl. a volt férje ütötte verte még előttem is . őt is és a kicsit is .engem nem egyszer bántott és kiakart velem kezdeni.és a nővérem msot boldog a másik férjével , és a pasi nagyon aranyosan bánik a kislánnyal. te is biztos találsz majd ilyet aki mellett boldog leszel. de az hogyegyütt legyetek szerintem nem a gyerek érdeke :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi: gratulálok az első két fogacskához :D

Kép

Kép
pgyöngyi

én is gratula!!!!

Mi meg tegnap végre elmentünk kirándulni, menetközben kitaláltuk, h legyen a szentendrei sziget, ott pedig követtük az autókat és egy tök jó helyet találtunk Kisoroszi után :lol: persze a tömegtől távol, képekben illusztrálom:
Kép Lizike az agyagos földön a kisszigeten egy lepedőn, mögötte a Duna
Kép törpe és óriás
Kép a kis tűzoltó;-)
Kép Zidike is baromira élvezte, mint egy kis eszement
Kép aztán itt is szoptattam, hát a tisztaság hagy némi kívánnivalót maga után
Kép és aztán el is aludt a drága, jól bebugyoláltam, a fűz alatt hüvi volt és a föld is nedves, bár dmes pel.alátétet terítettem alá

Szóval király hely, milyen jó lett volna, ha Lizi már pacsálhatott volna benne :lol:

és ha még nem untok, a Bea féle képszerkesztővel machináltam ezeket:
Kép ezt mondjuk simán géppel csináltam
Kép
Kép
Kép ez válásom után készült....
Kép erre vok a legbüszkébb

Na befejeztem.

Bea, sajnálom, h ilyen apája, közben gondolom élné a saját életét, ha együtt lennétek, te meg jól kiszolgálhatnád őt :?

Mennyi szilva :shock: ügyi vagy Gyöngyi!,

Túrórudi? Danonino??? ezek bolondok....ajjajj.

Ma megyünk bnőm esküvőjére, kettesben Lizivel, apa dolgozik. És vettün este a tecsoba, azért mentünk, üdvözlőlapot, erre nem otthagytam a kosárban??? :twisted: apa rendes vót, reggel meló előtt vett nekem újat :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jók lettek a képek . lizi nagyon édes:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Újra itthon. Mára még terveztünk programokat, de az eső elmosta.... :( Etyeken még nem esik, de fog, mert erre jön....

Moncsi: Nővérdet nagyon sajnálom.

Bea: Maja apu miatt ne fájjon a fejed. Ha nem szereted szerelemmel, akkor nem menj bele semmibe. Persze Maja miatt a jó viszony az fontos.... :roll:
A kollázs nagyon szuper és Maja mosolya falnivaló! :P

Túró rudi: Nekem a keresztlányom járt úgy, amikor 4 hónapos volt, hogy a nővére 1 pillanat alatt betömte a szájába a túrórudit, ő meg falta! :lol: Én meg láttam az egészet és kérdeztem (én tudtatlan :oops: ) az anyját, hogy szabad már a Pannának túrórudit enni? :roll: :oops: Szegény anyuka frászt kapott, aztán szépen elmagyarázta a nagyobbiknak, hogy milyen aranyos, hogy a túrórudit megosztja a tesójával, de ezt még nem kéne... :lol Szóval nagyobb tesókkal érdemes vigyázni!

Tehuti: A képeket feltenni valóban strapás, de mi is szeretnénk ám látni Szonját! :wink:

Pappilon: Tök jó kis kirándulás lehetett! És Liza nagyon szép kishölgy! :) Kutyus is aranyos!

Csibb: Kész fotóművész vagy! Én csak kattingatok egy autómatával!

Anna: Köszi a dicséretet, de most könnyű volt menni, mivel csak a Peti van velünk. Pont azt élveztük, hogy nincs a másik 3 és kicsit egymásra is tudunk figyelni, meg nagyobbat túrázni.... :roll:
Egyébként szerencsére mindketten imádunk jönni-menni, szóval ez nálunk nagyon jól működik.... ;) (Az exem úgy jött minden nyaralásra, mint akinek a fogát húzzák....)

Katka

katka22

Anna: Neked akartam még írni, hogy Petiapu szentiváni, szóval sokat szoktunk arrafele járni, nagyon szép vidék. Túrázni is szoktunk arra, mert Petiapu ott minden fát ismer.... ;)
Ti szerettek túrázni?

Katka

katka22

Katka, neked akartam írni: engem érdekelne egy őszi bakonyi vagy egyéb kirándulás, igaz, páromnak még nem említettem...

Masut
masut

Mi van itt? Kihalt a topic? :shock: :shock: :shock:

Masut: Akkor már 3-an vagyunk. ;) Remélem még nőni fog a csapat!
Ki szeretne jönni még túrázni 2 napra? Na, gyeretek el, ne habozz! Jó kis kikapcsolódás lesz és a többiek meg itt fognak irigykedni! 8) Egyébként nem ragaszkodom a Bakonyhoz... Ha van más ötlet szívesen veszem!

Jövő heti tali: Szerda, Kopaszi gát, 10 óra
Remélem sokan el tudtok jönni! :)

Katka

katka22

én úgy mennék !!:( de nekem se jogsim se kocsim a párom meg sztem nem vállalná be..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok

hát nem volt nagy pörgés a napokban :D no sebaj legalább gyorsan tudtam olvasni..

Csibb: szuperek a képek! ilyen kiemelést csak az olyan profi gép tud mint a Tiéd?

Papillon: szupik a képek :D tök jól érezhettétek magatokat! nagyon jók az ilyen spontán autózunk és majdkilyukadunkvalahol kirándulások :D

Bea: nem semmi a magyar államvasútak.... és még sztrájkolnak... mocsokládák.... Majaaput meg építsd le. a gyereknek az kell hogy boldog kiegyensúlyozott szülei legyenek. vagy együtt vagy külön.

mi ma bícseltünk Nicoval.. hát ő tuti élvezte.. homokozott ezerrel :D haláli egy kispasi :D tengerbe most csak térdig vittem be mert hideg volt (mármint a víz) meg persze pancsolt. képek nincsenek mert egyedül voltam vele, nem volt ki fényképezzen :( azért egy homokozósat gyorsan csináltam félkézzel .. olyan is lett... :lol: na meg még két másik friss kedvenc :D
Kép HOMOK

Kép letettem a játszószőnyegre és elszaladtam pisilni... ez várt mire visszaértem

Kép anya.. most tényleg dagi vagyok? :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Bea, Maja apu... :evil: :evil: :evil: De tény, várt lány várat lel! Egyik bnőm mamája mondta mindig. Majd jön az igazi! :wink:

Katka, üdv újból otthon! Képeket kérünk!!!!! Én most megerőltettem magam.
Íme: Kép Kép Kép Kép

Papillon, szépek vagytok! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Papillon: nagyon szép képek, és te gyönyörű vagy azon a válás utáni képen(nem is tudtam, hogy váltál)

Na jól elfáradtam ma is, szegény Maja is kimerült estére, jót strandolt :P

Képekben: Kép

Hová túráztok?

Bea, Maja

Kép
bea1978

ja.. Katka: a Te élménybeszámolódat még meg sem dícsértem... pedig utána még rá is kérdeztem haveromnál arra a várra meg a barlangokra... a várnál jártam.. de mi csak olyan uncsi utakon caplattunk fel oda.. na ha én azokról a barlangokról tudok!!!!! :lol: 8)

szomszédban buli van :? a tegnapi éjszakánál nem gondoltam hogy létezik rosszabb (óránként-másfél óránként kelt :shock: ) na hát tévedtem.. ha ezek így fogják nyomatni akkor ma semmit sem alszom tuti.. pedig füldugót is beszereztem :lol:

KépKép
KépKép
adryn

No közben felkerültek Supernico és Szonja - kirándulások is, milyen egyszerre írtunk, gyönyörűek.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jah azt én is mindig mondom neki, hogy nem az számít együtt, vagy külön, csak boldog szülőket lásson a gyerek, ne veszekedőket, jó nyilván ideális együtt, csk az élet nem mindig ilyen egyszerű...

Bea, Maja

Kép
bea1978

jaj mennyi kép:) dejó nézni őket :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: