[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok,
Magyon aranyosak a gyerkőcök és úgy nőnek mint a gomba.
Mi megvagyunk, volt másfél hét amikor igen hisztis voltam, de már jobb. Sokat fájdogált a hasam és feszült, néha keményedett, de szerencsére elmult. A baba nagyon nagy állítólag, hát majd kiderül, igazából mi sem vagyunk apró termetűek. Tegnap nézték és végre befordult. Az elmult két napban nagyon dolgozott aminek úgy tűnik meg is lett az eredménye. Remélem most már így marad, mert tegnap is iszonyatos munkában volt odabent. Rengeteget mozog, néha már én is azt mondom, hogy egy felnőttnek becsületére vállna.
Holnap teszek majd fel pocakfotót, de mindenki elképped, hogy milyen picike :lol: pedig én óriásinak érzem. Eddig hét kg-t híztunk, de az szerencsére csak a hasam, így máshova még semmi nem jött fel. Még szükösen fel tudom venni a nadrágjaimat :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Hoztam nektek pocakfotót, nem túl jó a minősége, de azért a pocak látszik rajta :lol: Kép

KépKép
csige-bige
 
 


a fénykép csal, élőben azért nagyobb :lol: :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

Csige-bige!

De jó vékony vagy...neked nem lesz gondod a szülés utáni diétával h visszanyerd az alakod!!! :wink:

Édi pocak!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Húúúúú CSige, te aztán jól tartod magad! Rám már másfél hónapja nem jönnek rám a gatyáim, viszont nagyon élvezem, hogy igazi kismamis ruhákat hordhatok. A pocakfotóhoz még egy kicsit gyűjtöm az önbizalmamat, mert én azért egész más alkat vagyok mint Csige.

Andrist a sok tornáztatás ellenére a tegnapi csípő uhn terpeszpelusra ítélték. Van valakinek tapasztalata ezzel? Mennyire lesz kényelmetlen a gyerkőcnek és egyáltalán segít-e valamit?

tücsökbogár
 
 


Sziasztok, tudom, régen nem jártam erre. Gondoltam, most a vége előtt bekukkantok, adok némi életjelet.
Jól vagyunk, bár már nyűgösen. Zsigmond bármikor kibújhat. Félek is, meg iszonyatosan várom is!!! :lol: :lol:

Ha sikerül, teszek képet...

Gyönyörűek a gyerkőcök, remélem én is hamarosan büszke anyukaként fogok jelentkezni...

Panni :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom.... és kívánom, hogy angyalka minél hamarabb közbenjárjon az égieknél. Sok erőt most Neked!!!

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Jaj nagyon jók a pocifotók!!!!

Most már én is itthon,csak mostam,takarítottam stb.És jöna fogunk!!!És valószínű h kinn is van 1,de nem metsző fog...na majd kiderül h jól látom e!!!
Még egyedül,mert apa még lenn van...jövőhéten jön csak...

annus11
 
 


Csige!

Nagyon szép alakú kismami vagy! Te is hamar a régi leszel! csak így tovább!!!
Tücsi! neked pedig szükséged van azokra a + kg-ra hiszen 3 gyermekhez kell is majd az energia! Pláne ilyen hasonló korúaknál!!!

Madran! Hatalmas lett a pocid, ami szerintem számunkra az utolsó kép, hiszen napokon belül kibújik gyönyőrű nevű kisfiad! Én is úgy jártam, hogy aznap amikor feltettem az utolsó pocis képet, pár órán belül indulhattam szülni, és ez nekem a 39.hét volt... :wink:

Annus!
Ti aztán hamar "fogasodtok" ! Iza nem sokat teketóriázott! Én az 5. hónapban már láttam a foga tetejét, ám csak most a napokban gondolta úgy a fogacska (2-ő is!), hogy kibújik! Teljesen nem emelkedett még ki, de az ujjammal már érezni, hogy kint van a teteje.

Egyébként a fogak nem mindig jönnek úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva. A nagyfiamnak pl. egyel kevesebb metszőfoga nőtt, nem volt fogcsíra. Egyébként nem volt észrevehető, mert nem volt hézag. A fogváltásnál aztán a csontfog mind kinőtt!


Ui: Hajrá Madran! Mindjárt itt a célvonal és kezedben tarthatod végre picurkádat!!! Istenem milyen jó is az!!!!!
merszi
 
 


Sziasztok!

Egy másik topicból jöttem, és Panny üzenetét szeretném nektek tolmácsolni.
Sajnos elromlott a számítógépük és pár napba beletelik, míg újat vesznek.
Addig is mindenkit üdvözöl, és amint lesz gépe jelentkezik! :wink:

Szép napot kívánok nektek!

Judit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Köszönöm lányok, aranyosak vagytok. Szerintem szerencsés vagyok, mert az én gyermekem olyan kajás, hogy az összes fölös kalóriát elszívja tőlem :lol: :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Egyszer már feltettem a képeket, de elszállt. Remélem most összejön.

Fiaim:
Kép

Kis felfedező:
Kép

Kismacskával álmodik Andris
Kép

És végül a pocak - tényleg kisebbnek látszik a fotón.
Kép

tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár: nagyon édesek a gyerkőcök :lol: a pocid pedig szépen látszik már. Nekem a 20. héttől ugrott meg, onnantól hihetetlen tempóban kezdett növekedni. Volt olyan pólom amit két hét alatt kinőttem :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige
aranyos a pocak!

Tücsi
tündériek a gyerkőcök! és csini a pocakod neked is!
lehet már tudni a babó nemét?

Madaran
sok sikert a szüléshez,és jelentkezz amint tudsz! :wink:

és ha már mindenki mutogatja magát,akkor dobok 1 képet én is... :lol: (tegnap készült)
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy nagyon csini a pocakod, szép nagy már :lol: lehet hogy a kép csal, de szerintem simán van akkor mint az enyém :lol: gömbölyödjetek csak szépen

KépKép
csige-bige
 
 


csige
a kép bizti,hogy nem csal.... :roll: lehet,hogy ha élőben látnád,még inkább azt mondanád,hogy nagyobb,mint a tied,mert így képen nem igazán jön vissza a méret. Csak ahhoz viszonyítva mondom,hogy nagy a pocakom,hogy el sem akarják hinni,hogy még nem megyek szülni.... :lol: bár elejétől fogva azt hallottam mindenkitől,hogy nem a terhességi kornak megfelelő mértekkel rendelkezem..... :shock:
na,de nem fáj ez.... vagyis csak a derekam... :?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Csige, Dy, nekem is azt mondta a dokim, hogy nagyon szép fejlett pocakom van. A tegnapi uhn már 22 hetesnek mérte a babát. viszont ő azt mondja, hogy egészen biztosat majd csak a 28. héten tud mondani a baba neméről.
Ti kenegetitek valamivel a pocakot?

tücsökbogár
 
 


Látoma többiek is szépen kerekednek!!!Annyira szépek vagytok!!!

Tücsi!
Neked meg csodás a 2 srác!!!!Remélem h a pocakban egy kislány lapul,gondolom akkro teljes lenne a csoda!!!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok.

Hazajöttünk az első közös családi nyaralásunkból! Hát fantasztikus 5 nap volt. Közben kibújt az 5. fogacska, mondhatom, minden különösebb csinnadratta nélkül :lol: Végre :lol:

Olivér minden felesleges mozgásformát kihagyva, felállt kedden. Hason fekvésből...odakúszik hozzám és húzza magát felfelé, a fenekét az égnek tolja, lábait kinyújtja és már félig áll is. Ekkor közelebb lépeget és teljesen kinyomja magát, a kezével pedig feljebb kapaszkodik. A technika nem tökéletes, de ahogy látom, célravezető és hát orrvérzésig gyakoroljuk, úgyhogy lesz ez még jobb is :lol: :lol: :lol:

Elkezdtünk darabosat enni..kapásból paprikás csirkét kívánt meg a fiatalúr, aztán folytattuk lekváros kiflivel. Persze én adagolom neki, de mindig az kell, ami a mi tányérunkon van és olyan szívesen eszik, amilyen szívesen adom neki. Szóval a kis haspóknak nincs semmi gond az étvágyával, pedig úgy két hete szinte nem is akart enni. Most ismét a régi, csak hát neki nem kell a bébipapi, csak amit apa, meg anya eszik. (Természetesen módjával :wink: )

Íme néhány fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép
wruska
 
 


Igaz is. Van akinek van hordozója?

Nagyon hiányzott a kirándulásokkor, és elhatároztuk - mivel tervezünk még kirándulni az elkövetkező időszakban is, meg leendő kistesónak is szerettünk volna mindenképpen egyet - hogy veszünk. Még most. A Mei tai hordozókendőket néztem, nekem ez volt a legszimpatikusabb. Van valakinek esetleg tapasztalata?

Kép
wruska
 
 


Tücsi
én nem kenegetem magam rendszeresen,csak hébe-hóba. akkor is sima johnsons baba olaj géllel. De ez tényleg ritka,mert nem bírok semmit sem elviselni a bőrömön,még a kézkrémet se... :shock: de ennek ellenére még nem repedek.... :P

sikerült végre megvennünk a babakocsit! nagyon szuper, és a választás,hát az nagyon nehéz volt.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Wruska, szenzációs a kisfiad!
Olyan irigy vagyok, hogy ő már kóstolgathatja amit esztek. Csabi le van tiltva, mert nem tudjuk, hogy volt-e ételallergiás a családjában. Pedig úgy nézi ha eszünk, hogy majdnem szégyenlem magam, hogy eszek. Talán ha egyszer végre idetalál hozzánk a védőnő újra, akkor kapunk engedélyt a kóstolgatásra.

Nekünk kengurunk volt, ami 9 kilóig volt használható, olyant szerintem már nem nagyon érdemes vennetek. Én imádtam, mert sokkal könnyebb volt cipelni Csabit, mint kézben tartva és ő is nagyon szerette, mert a takarítástól a főzésig mindenben részt vehetett. Én szívesen használnám már Andrissal is, de sajna a pocakomtól most nem tudom rendesen feltenni.

tücsökbogár
 
 


Tücsi: mi is csak módjával adjuk ám neki a dolgokat és mindig csak egyféle újat, mert ki tudja, ő mire lesz érzékeny, függetlenül attól, hogy mi nem vagyunk allergiásak.

Pocakra én a DM-es olajat használtam és minden este apa kente vele a pocakomat. Nekem nagyon jó volt. A végén már többször is kenni kellett egy nap - éreztem, hogy viszket és így megúsztam két aprócska csíkkal, pedig nagyon nagy volt a hasam. De ha nagyon gáz volt a helyzet, akkor a Vichy krémet vettem elő. Ez nagyon drága volt, viszont szükségem volt rá alkalmanként. De a DM-est érdemes kipróbálni, mert szerintem jó. Meg ajánlották a váltott vizes tusolást, mert az segíti a bőrt tágulni, vagy mi.

Kép
wruska
 
 


Hali!

Én is ugyanazat a dm-es olajat használtam mint Wruska,Nekem is nagyon bevált...egy darab csík sincs a hasamon...bár ez lehet geneteika is mert anyunak sincs pedig akkor még nem kenegették nagyon semmivel :lol:

Wruska!

Sztema a mei-tai nagyon jó!! régi topicomból egy csajnak több is volt,nagyon esküdött rá!A neten rendelte, de a végén már varrt is magának.
Háti hordozó is létezik,inkább kirándulásokra való.Nekünk van,jól ki tudtuk használni azt is...azt is sokáig lehet használni,egész nagy gyerek is belefér.Aztán van Chicco kengurunk is,az a legelején volt jó ahogy Tücsi is írta...én is abba locsoltam kinnt a babával meg takarítottam meg stb.

Pocakok édik!

Olika tünemény továbbra is!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Wruska: Olika nagyon édes, annyira jóképű kis pasi :lol:
Én már kenegetem a hasamat 18 hetes korom óta. Nekem a dm-es olaj nagyon zsíros volt, így nem mertem megvenni, de van dm-es baby love krém, ami ugyan olyan az mint az olaj csak krémben. Én azt használom minden este nagyon bőven kenve, szinte tocsog és utána hagyon beszívódni. Nagyon jól beszívódik és egy védőréteget képez. Az ára nem olyan gáz, attól függ melyik dm-ben veszed, 800,-ft körül van. Nekem sincs eddig csíkom, pedig magamhoz képest nagy a hasam.
A gyermekem hiperaktív az elmúlt napokban. Állandóan kepeszt odabent. Valamelyik testrészét mindig kinyomja a hasamon, olyan mintha egy tojás szaladgálna a bőröm alatt :lol: remélem kint egy kisangyal lesz.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát őszintén szólva én ilyen melegben nem tudok elviselni semmilyen krémet a bőrömön, úgy érzem megfojt. Így is lett három pöttyöcske a pocakomon, remélem a melegtől van. Már attól folyik rólam a víz, ha a ruha a bőrömhöz ér, olyan izzadékony lettem, hogy nagyon. Egyébként az elmúlt pár napban látványosan nagyot nőtt a pocakom.

Panni!
Lett új gépetek, vagy a régibe sikerült életet lehelni?
Hogy vagy? Mi a helyzet piri ügyben?

tücsökbogár
 
 


Tücsi!

Egyenlőre a régibe vertünk életet ideig-óráig :wink:

Pirit nagyon várom...még így soha nem vártam :wink: ..sztem 1, max 2 héten belül meglátogat és utána hajrá :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Kicsit tompa vagyok a héten,írni sem volt hangulatom.
Történt egy két dolog amit most itt nyilvános fórumon nem akarok kiteregetni.
Nem azért mert az érintettek szemébe nem mondom v mondanám,csak nem akarok az ő szintjükre süllyedni. :?


Nagyon jók a pocakos képek!
Madaran,te már lehet,hogy meg is szültél közben.

A gyerekek mind nagyon édik! :lol: :lol: :lol:

DM-es krémet használtam én is.Bár szerintem nem ezen múlik.

Panny
Lenne egy kérdésem.
Sosem voltam jó alvó.De mióta a műtétre várunk nagyon rosszul alszok.Az első 3 héten szinte semmit.(komolyan).Mostanában sikerül akár 3 órát is aludnom egy éjszaka.
Tudsz valami homeopátiás cuccot ami esetleg segítene?
Érzem,hogy az erőm végén járok,de nem szívesen szednék altatót v ilyesmit.(a férjem szerint már orvoshoz kellene mennem.)De tudom,hogy arra könnyű rászokni.

Azért azt még elmondanám,hogy a pocakosokat nagyon irigylem.Na nem tőletek,csak magát az állapotot.
:lol:
Remélem a műtét után nem lesz akadály előttünk.

Zalán közben elmúlt 3 éves. :cry:
Kezd nagyfiú lenni,persze még lehet ölelgetni meg ilyesmi,de már nem baba.Olyan rossz,hogy ilyen hamar megnőnek. :(
Vendég
 


Alziza!

Először is bocs h elfelejtettük :oops: :oops: :oops: :oops:

Boldog Szülinapot Zalánnak!!!!!!!

Megnézem neked mindjárt a homeos cuccot..tuti h van valami alvásra.

És remélem nem haragszol de küldtem hozzád egy lányt(Rozsaág)aki többször elvetélt már koraterhesen hormongondok miatt...két kislánya van és most a 3.baba nemrég ment el..szal te vagy itt a hormonprofi,légyszi segíts neki hogy hova menjen stb..köszi!!!!

És mi az ami vagy aki bánt?Priviben esetleg?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sajnálom, hogy még ilyenek is felzaklatnak a műtét előtt.

Zalánnak boldog születésnapot kívánunk!

Kép
wruska
 
 


Alziza!
Alvásra homeós: Sedatif Pc. Én használtam többször a nagyfiamnál! Természetesen még pici korában. Azóta már jól alszik...:)

SEDATIF PC

A SEDATIF PC homeopátiás különlegesség olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek csökkentik a stressz okozta vegetatív funkciók hevességét, oldják a stressz következtében kialakuló szorongást, feszültséget. Mellékhatást, hozzászokást eddig nem tapasztaltak.

A SEDATIF PC hatásos a stresszreakció minden szakaszában – mind tüneti, mind megelőző kezelésre, valamint gyermekek alvászavara esetén is.
Adagolás: Felnőtteknek naponta 3x2 tabletta, gyermekeknek 14 éves kor alatt 4x1 tabletta, nyelv alá téve vagy elszopogatva. A tünetek enyhülésekor az alkalmazás gyakorisága csökkenthető.
Alvászavar esetén a napi adagot kell bevenni, de az utolsó adagot közvetlenül elalvás előtt kell elszopogatni. Amennyiben a tünetek a kezelés ellenére egy héten túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.
Kiszerelés: 40 tabletta.
merszi
 
 


Boldog születésnapot kívánok Zalánnak!

Most látom, hogy csak egy nap van Zalán és Csabi szülinapja között. Ja, meg persze két év.
Remélem, hogy használni fognak a homeos bogyók!

tücsökbogár
 
 


Akkor én most együtt kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT, Zalánnak és Csabikának!!!! :wink:
merszi
 
 


Tücsi: ha még nem tettem volna, Csabinak boldog születésnapot kívánok!

Na csajok: lassan vége a nyárnak, kezdődik a suli. Megvolt már a nagy bevásárlás a tanévkezdésre?

Annus: veled most mi újság suli ügyben?

Kép
wruska
 
 


Alziza!

Merszi már megírta homeos ügyben a tutit :wink:

Wruska!

Nekünk már midnen megvan az első osztályos nagyfiúnak :wink: Holnap vesszük át a könyveket...nagyon izgi :wink: Mi apával jobban izgulunk mint a Márk :wink:

Csabikának is Boldog első szülinapot!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hú, Panni, akkor tényleg nagyon izgalmas lesz a 2009/2010es év:-)

Képzeljétek, a héten Olivér magától felült - minden kapaszkodó nélkül, a hasról háta fordulás technikájából :lol: Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyes. És persze - és ezt előbb, mint a felülést - fel is áll. A kiságyában már egyre többször sikerül neki, de általában játék közben egyszerűen belém csimpaszkodik és úgy feltornázza magát. Hihetetlen, hogy kevesebb, mint 2 hét alatt mekkora fejlődésen ment keresztül - csak ámulok és bámulok. És értelmesebb is lett. Olyan érdekes. Figyeli, hogy mit és hogyan mondunk, teszünk és látom rajta, hogy agyal, hogy ezeket az információkat most hova is tegye. Egyszerűen meg kell zabálni.

Egy zűrös dolog viszont most felkavarja az életünket és nem tudjuk mi okozza.
Két napja nem akar egyszerűen este lefekvéskor szopizni - egyáltalán bármit enni - csak sír, mit sír, sikít, üvölt, dobálja magát, ahogy bírja. Alig tudjuk elaltani. Aztán éjszaka kel, ahogy szokott, szopizik, ahogy szokott és reggel, mint ha mi sem történt volna csupa bűbáj és jókedv. Mi lehet ez? Már félek a ma estétől, hogy mi lesz. Egy hete porszívózzuk az orrát, mert beteg, de egyébként jókedélyű, nem nyűgös, nap közben jól alszik és végül is éjszaka is. És soha - egyetlen ilyen helyzetben sem viselkedett így, mint most.
Próbáltuk, hogy esetleg játszana, vagy menne, mozogna, vagy mást akar enni, nem szopizni. De semmi. Sírás, sírás, sírás. És látszólag fájdalmai sincsenek. Nagyon tanácstalanok vagyunk. Hétfőn felhívom a védőnőnket is, hátha neki van valami ötlete, mitől lehet, vagy egyáltalán mit tegyünk, de hálás lennék, ha ti is hozzá tudnátok szólni a témához.

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Ha ilyen hirtelen fejlődésen mennek keresztül, az a szokásaikat is meg szokta zavarni. Lehet, hogy most az esti altatásnál is valami mást igényelne. Nem tudom, csak gondolom. Pl. ha eddig egyedül aludt el, lehet hogy most kicsit még anyázna este, vagy ha sötétben aludt, most fél a sötétben. Remélem, hogy megoldódik a dolog.

Csabi nevében is köszönöm a gratulációkat!

tücsökbogár
 
 


Wruska!
Én is arra tippelek amit Tücsi írt!Nálunk az átfordulás miatt vannak rossz éjszakáink...de remélem hamar rendeződnek a dolgok újra!!!

Panni!
Nem semmi hogy Márk már iskolás!!!! :shock: Hogy szalad az idő!!!!Unoka hugom már másodikos lesz...ezen is mindig meglepődök :wink:

Alziza!
Remélem h megoldódott az alvás probléma!!!Hogy vagytok mostanság???

Szülinaposoknak utólag is sok sok boldogságot!!!Szülinapos képek nincsenek :oops: 8)

Suli:jelenleg passzív féléven vagyok,meg lezsek is most ősszel az tuti...Iza mellett nem tudok bejárni,főleg h nincs kire bízzam....intézkedem h levelezőre átkerüljek...de egyenlőre bemenni se tudok a tanulmányi hivatalba,Izára vkinek vigyáznia kéne...Apa meg sokat melózik...meg a mamájánál csinálta a felújítást! http://felujitas09.annus.fotoalbum.hu/ itt vannak képek róla.
Itt meg a szülinapozásról képek http://malacsutes.annus.fotoalbum.hu/

Sok leszek,lehet vkinek sokk is :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Annus: tüneményes ez a kisasszony!

Hát megoldódott a rejtély. Olivér nem akar szopizni este :cry: Ennyi és nem több. Elhagytuk ezt a számomra olyannyira imádott szokásunkat, hogy cicin alszik el. Megpróbálom mellre tenni, de nem erőltetem. Nem kell neki, így nem is próbálkozok vele sokáig, nem nyüstölöm, de azért még egy pár napig megkínálom cicivel is, aztán elengedem a témát.

Most fürdés után vacsi van (tejpép), aztán rövid mese és álomba ringatás. Megmondom, kicsit szomorú vagyok, azt hittem ez marad meg legtovább, de nem így lett. Még éjszaka egyszer felkel és akkor szopizik (olyan 3 körül) és aztán a reggeli szopizás fél 7kor. Mindezek a változások totálisan egybeesnek a felülés képességével.

Most már nem filózok rajta, melyik szopi legyen a következő a sorban, amit kiváltunk, hagyom, hogy jelezze, mikor van itt az ideje, hogy már ne szopizzunk éjjel, vagy hogy már reggelizzünk. Mondjuk, mikor mi reggelizünk, akkor mindig megkínálom valamivel, azt elcsipegeti, míg mi eszünk, de ennyi. És persze mindez szopizás után. Legalább ez maradjon meg nekem :oops: :wink:

Basszus, kész rejtély ez a pasi :lol: :lol: :lol: :lol: De hát imádom.

Kép

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Merszi
Köszi!Vettem!

Panny
Már nagy levelezésben vagyunk Rózsaággal. :lol:


Annus
Nagyon nagy már Iza.Úgy megy az idő!Édi!

Wruska
Az tuti,hogy minden fejlődési szakasz előtt nagy változások mennek végbe egy kisgyerekben.Majd figyeld meg.
Szenzációóóóóóóós ez a kép!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Mára a reggeli szopit is elhagytuk :shock: Na ez gyorsan megy. Az éjszakai tuti, hogy megmarad 2 éves koráig :lol: :lol: :lol: :lol: Jellemző lenne - mégiscsak pasi a lelkem. :roll:

Köszi Alziza.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok csajok!!!!
Megszülettett Zsigmond 21-én!! Úgyhogy a küldött pocis kép tényleg az uccsó volt!!!
A szülés nagy élmény volt, nagyon sok segítséget kaptam: elsősorban a férjemtől, de a dokitól és főleg a szülésznőtől! Szóval a sok iszonyat után úgy érzem, kárpótolt az élet!!!
3650 g-mal, 58 cm-rel születtünk...

Zsigi jól van, eszik mint a cápa, sokat alszik (remélem, megőrzi ezt a jó szokását!!) :wink: :wink:

Gyönyörűek a gyerkőceitek, rengeteget változtak!!! teszek fel én is néhányat!


Kép

Kép

Kép

Kép

puszi mindenkinek, Zsigi és Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Jaj de nagyon szép ez a pici fiú!!!!Gratulálok!!!!Már épp azon filóztam h mi lehet veletek!Akkor ki is jön a sorban???!!
Jó egészséget nektek!!!soksoksok tejcit!!! :wink:

annus11
 
 


Madaran! Gyönyörű baba! Gratulálok!Minden szépet és jót nektek.

Kép
wruska
 
 


Mandran!
Gratulálok nektek és én is minden jót és sok boldogságot kívánok Nektek!

Wruska!
Lehet, hogy kisfiad a jövő szívtiprója!

Annus!
Iza is nagyon szép kislány.

tücsökbogár
 
 


Tücsi, hogy vagytok? Mikor mentek vizsgálatra, uh-ra legközelebb?

Panni: hogy telnek az első napok az iskolában a te drága nagyfiadnak?

Alziza: megvolt már a műtét? :oops: :oops: :oops: Nem emlékszem az időpontra. Sokat gondolok rátok, remélem minden rendben.

Kismamák, hogy vagytok?

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Madaran
Kép

Szép nagy baba! :lol:
Látom az álmát is őrzik :lol:

Wruska
nem még nem volt műtét.Időpontot sem tudok.Egyszer csak telefonálnak és menni kell. :?
Vendég
 


Azta, hát ettől nem lesz könnyebb a dolog. Miért nincs kitűzött időpont? Van ennek valami szakmai oka? Hát akkor kitartást addig is. Remélem mihamarabb túl lesztek rajta szerencsésen, gyorsan, könnyen.

Kép
wruska
 
 


Wruska

Ott a kardiológiai intézetben így van!
Nem tudom miért.Nem csak velünk,mindenkivel.
Valóban nem könnyíti meg a helyzetet,mert így aztán örök para,hogy na mikor telefonálnak.

Idegbeteg vagyok,pedig most szedem ezt a homeopátiás izét.

Valószínűleg az idegtől most 20 napra jött meg és már 6 napja tart.Király!!!!!!!!!!
Vendég
 


Madran! Gratulálok a gyönyörű babához!!! sok boldogságot hozzá!!!
Látom nagyon jó helyre született! Gyönyörű zöld környezetben levegőzhet!
merszi
 
 


Sziasztok

Néhányan úgy elvannak tűnve! :(

Hol vagytok csajok???????????

Ma voltunk marcipán múzeumban.


Képek:
Mind marcipán!

:wink: :lol: :lol: )

Kép Kép Kép Kép Kép

Itt pedig Zalán szerint a kacsa feje beszorult :lol: :lol:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.16 21:00-kor.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: