Boo!
Nálunk is Botond vezette be, nem volt tudatos

. Ma is pontosan követte a menetrendet: 5-kor kelt, evett, barátnőztük, sétáltunk, háromnegy 7-kor megint evett, aztán 8-kor fürcsizett, utána megint kaja és 9-től szundizik

. Kíváncsi leszek ma hányórát fog aludni a kis Szundi

.
Ruha: ha öltöztetésnél már erővel paszírozod a végtagjait a ruciba, miközben ő fennhagon visít, hogy sürgessen, akkor érdemes nagyobbra váltani

.
Én amúgy a hosszán érzem, mert egy kicsit össze kell nyomni a pelust, hogy be tudjam patentolni, meg ha kinyújtja a lábát, akkor pont végigéri.
Teapa:

Szegééény. Én már anyumat is tökre sajnáltam, mikor elment, úgy bele van esve Botondba (még egy ruciját is elvitte hogy érezze az illatát

), nemhogy egy édesapa

. Ricsi csak reggel ment el (és mindjárt hazaér), mégis már napközben mondta, hogy alig várja, hogy hazérjen és megcsókolgassa

.
Hogy lehet a munkáltatója ilyen tirpák?!

Ráadásul így, derült égből...
Én ezért is mondtam neked korábban, hogy nagyon becsüllek, és nálam "kizáró ok" a hasonló munkakör, mert én tudom, hogy nem bírnám elviselni!
Na haragudj Boo, de nem én leszek az, aki leleket önt beléd....

. Bár tudom, hogy te sokkal erősebb vagy nálam

! Meg az tény, hogy a babával repül az idő, és baromi hamar elmúlik az a 3 hét!
Arról nem is beszélve, hogy anyósod biztos szívesen besegít neked apa helyett

!
Tejcsi:
Na, én úgy csináltam, hogy nagyon sokszor tettem cicire, de nem folyamatosan volt rajta. Eleve nem vagyok híve a maratoni szopiknak, meg úgy vettem észre, hogy nagyon lelohad a lelkesedés

. Szóval mikor már kiköpte, vagy úgy láttam kiürült, áttettem másik cicire(kb 20 perc). Ha ott detto, akkor letettem hogy töltődjön. Mármint a gyerek aksija

. Addig én továbbra is nyúztam a cicit fejőgéppel úgy 10 percig, de mindig csak azt amelyikből előbb evett. Akkor is, ha nem jött semmi!!! (Amúgy hullámszerűen mindig jött egy kicsi, mert eljutott az igény az agyamhoz

). Aztán amint a baba felkelt, vagy erőre kapott, megint kedtem előlről (szívesen rácuppan akkor is, ha amúgy nem éhes

). Aztán másnap már nem erőltettem, csak szopi után továbbra is fejtem a kezdő ciciből. Nekem két nap elég is volt, megint fullon vagyok
Hajrá!