Sziasztok!
Délután menyegzőn voltam, egyedül képviseltem a családot, mert közben itt volt a sógorom is. Lehet nem kellett volna tokányt ennem vacsorára, mert most itt ólálkodik a rókakoma

. Pedig alig ettem valamit, de nem vagyok hozzászokva a meleg vacsihoz.
István kórház: már leírtam véleményemet,ami inkább egyszeri tapasztalat volt. Az viszont vitathatatlan pozitívuma, hogy segítenek a szoptatásban, és hamar haza lehet jönni. És ezek tényleg fontos dolgok.
Ott is van közös vajúdó, de ha felszabadul szülőszoba, ott lehet folytatni a vajúdást.
Vitaminok: Emivel Elevitet szedtem, gyakorlatilag végig, az első harmadban naponként, utána minden másnap. A súlyára nem volt hatással, 3100 g lett a 41. héten. Viszont nagyon szenvedtem a székrekedéstől.
Benivel Gravidát, csak az első harmadban, azt sem minden nap, utána nagy ritkán valamit, még vasat sem kellett, mert nem voltam vérszegény. Ő 3810 g lett, szintén 41.héten.
A Femibiont nem ismerem, de a Gravida sokkal jobban bevált, attól sosem kínlódtam (székrekedés) s nem pisiltem lehetetlenül sárgát, mint az Elevittől.(bocs):roll:
Bogyra, a nyers hús nem okozhat toxoplazmát? Mármint nem a hús, hanem a benne élő baci.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára uxi 2009.08.15 20:58-kor.