Visszatérve a szent imrére, közben eszembe jutott ez az. Amit a képeken látsz azok a szülőszobák. A vajúdóban 8-an voltunk, a négy szülőszoba üres volt.... Én voltam a második aki bement a kórterembe, akkor csak egy valaki volt már ott, utána egy órán belül úgy megtelt, hogy már inkább a folyosón folyattam a magzatvizem a férjem mellett, akit nem engedtek, hisz még nem voltam 3 ujjnyi. Csak hogy értsétek mit jelent a három ujjnyi, akik még nem szültek... Az kb az a határ amíg még a fájdalom elviselhető, a pároddal együtt rá lehetne hangolódni a szülésre, még talán beszélgetni is jut energiád... utána már mintha vízesésben zuhannál az egyre erősebb fájások felé, környezet kizárva, már csak te vagy és a fájdalom, meg a türelmetlenség. Én így éltem meg. Konkrétan leszartam, hogy ott van e a férjem vagy sem, és már ő sem tudott mit kezdeni, csak annyit látott, hogy az előbb sétáltam a folyosón, utána eltűntem egy órára,majd gyorsan kiszaladtak érte, és egy üvöltő, hisztiző, izzadt, kócos roncs fekszik az ágyon és eltorzult fejjel szidja az éjszakát, amikor elkezdődött ez az egész...

De utána minden szép ám!
Slussz poén 8 beöntött kismama 1 wc!!!

Nem akarják tudni mi volt ott.... Nah arra én sem szívesen emlékszem. Jól esne egy zuhany, de épp a harmadik kismamát engeded be magad előtt nagydolgozni.....
Most már biztos, hogy nem szülök ott!!! Eldöntöttem. Nem nem ,égegyszer nem vetetem magam hülyére!
+1 slussz poén: Gátvarrat szedés faszántos műanyag csipesszel és ollóval történik.... A négyből hármat kitépett a doki, de talán az fájt kevésbé, mert mire a negyediket elnyeszetelte azt hittem fejberúgom.
+1: A gátvarrásomnál összekeverték a fonalakat a nem felszívódott tették a mélyebb rétegbe, a felszívódót pedig kívülre.. ennek a következménye az lett, hoyg a szülés után kb hét hónappal (előtte is éreztem, hogy valami nem klappol), egy altatás műtét keretében távolították el a gátamból a fércet, egy diónyi genny kíséretében.... Ezzel nagyjából el is intézték a szoptatást, mert azt hiszem talán túl korán tettem cicire Levit (eltelt 24 óra) és úgy kiköpte, hogy azóta is csak ujjal mutogat rá, hogy fujj cici...
Más nincs azt hiszem, így végig gondolva nálam minden szempontból megbukott a kórház. és tápszerrel tömik a gyerekeket, ha beadod a csecsemősöknek!