Sziasztok!
natasa: abban igazad van, hogy nem nádszál vékony kismamáknak kell lennünk, ezt én is utálom. De én pl simán nem vagyok nádszál vékony, így jobbára örülnék, ha csak max 15 kg jönne rám terhesség alatt az ikrekkel. Hála Istennek nincs nagy étvágyam, és nagyon válogatós kívánós kismama vagyok. Viszont azét is szeretnék nagyon odafigyelni, mert előző terhességem után én pont úgy jártam, hogy nem zabáltam, de híztam szoptatás alatt.
Egyébként egy nevük lesz az ikreknek, de így is kettőt kell kiválasztani, ami nehéz nekem legalábbis. Remélem holnap többet tudunk, és könnyebb lesz a választás!
lemonsong: most találkoztam egy cukorbeteg kismamával. Mondjuk ő sem az a nádszál vékony típus, és csak terhességi diabétesze van. Szóval vigyáznia kellett, így sokat fogyott az elején, és most egy kilót hízott, és letolták érte. Nem tudom, te mennyiről indulsz. Én is még csak +2kg-nál tartok. Épp mint te, hogy ha azt nézzük, én babánként híztam meg a te 1kg-odat
nóna: nálunk a végére egy név választódott ki. Már hetekkel a szülés előtt egyetértésben rábólintottunk egy névre. Azért hogy most félidőben még nem jött szembe egy név sem, nem hinném hogy gond lenne. Remélem van még sok sok idő, hogy kiválasszuk azt, amit Isten is nekik szánt. Őszintén Johanna (Isten kegyelmes) nekem egy olyan műsor gyanánt tetszett meg, amikor egy házaspár az Isten szerinti párválasztásról beszélt. Mindemellett nagyon nehezen barátkoztam meg a terhességgel, mert első gyermekünk 1 éves próba után jött össze. Aztán a Johanna csak úgy sitty-sutty. Nem igazán gondoltam még bele, hogy ez így lesz. Egyszer végig futott rajtam, hogy mi lenne, ha elveszíteném, és akkor éreztem magamat - még a terhesség elején - igazán a helyemen, és értettem meg, hogy ne legyek már elégedetlen hogy rögtön jött a baba. Isten kegyelmes volt, és így adta. Örüljek, hogy nem kellett megint egy évet várnunk. Szóval ez, igazán személyes megszólítás volt!
Egyébként én épp azon filóztam a múltkor, hogy szemétség lenne a gyerekeket érkezési sorrendben elnevezni, és egy barátnőm adta a legjobb ötletet: majd ha megszületnek a babák, megnézzük őket, és úgy adjuk nekik a neveket.
nóna: nem minden terhesség egyforma, de a lányoké nekem is hasonló volt. Mégis a szülés teljesen másképp indult be. Veronikával szinte rögtön erős 3 perces fájásaim voltak, Johannánál meg 5 percesek, amik nem igazán fájtak. Ebben is sok különbség volt, és a felépülésben is. Majd szerintem utólag látja át az ember, hogy mi volt más igazán!
A horoszkópban én egyáltalán nem hiszek!