A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Regina: :lol: :lol: Nagyon édes Kitti, ügyesen 4kézlábazik :) zöld a szeme?

Csöre
csöre74

Regina de édes Kitti baba ,mindig igy képzeltem el,hogy ilyen szinü szeme van Scarlett O'Haranak.

Tetyk& a fiúk
tetyk

Tetyk: bocsi, én passzolom a kérdést.

Regina: tudtommal gyógyszertárban, és receptre talán olcsóbb, de nem állítom biztosan.

Csöre
csöre74

Köszi csajok,most kezd zöldűlni,képzeljétek,pár hete,még teljesen kék volt.
Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Na ez a kép Kittiről végleg kiverte Saci szeméből az álmot. Közölte vigyorogva, hogy "cica" (bocs, Kitti), és itt vigyorog :D Jó lenne, ha végre aludna :roll:

Ja, ma sikerült bezsákmányolnia a wc-kefét... fürdőt takarítottam, persze széken állva csempe-sika, Saci láb alatt... a következő kép, hogy a wc-kefe Saci kezében :? :? szerencse, hopgy nem a szájában. Most pihen a takarítás, amíg el nem alszik.

Csöre
csöre74

Regina: csodaszép Kitti!
magdolnasz

Kép Bence mint mezőgazdász

Tetyk& a fiúk
tetyk

Kitti nagyon aranyos, és milyen ügyes már ő is :)
Bence meg milyen komoly, jól be van öltöztetve, ennyire lehűlt ott az idő?
Spirálhoz nem tudok hozzászólni, de sok jót nem hallottam róla...
Sinlacot lehet kapni gyógyszertárban recept nélkül 3000-ért :shock: , receptre kb.1400-ért, és egy ötlet:én vaterán veszem azt is, legutóbb pl.800-ért :D -még postával is olcsóbb volt, mintha felirattam volna, meg én már nem is kérem a dokinőnktől, miután egyszer kifejtette, hogy miért nem jó a gyereknek :evil:

benci

Mi is itt, kicsit zugban, mert porolnom kellene... :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Magdi, MT: a feneke alatt keresztezd, ekkora súlynál már nem tart a a háta mögött. Lilla 4 hós kora óta a feneke alatt kell, különben lecsúszik az egész hordozó.

Csöre: vécékefe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy Lilla is tudományos kiutatásokat végez, úgymint minél több víz fürdőkádon kívül helyezése, kábelek rángatása, meddig bírja, ledobál dolgokat és nézi, hogy repül :? Ezért van az, hogy nem akar enni, mert nézelődik és kutat :? :wink: :wink: :wink:

Mikorra alakul ki a babák szem-színe? Lillácskáé most zöld és barna. Hm. Enyém barna, Ádié kék. Hm :shock:

Áááááááááááááááá, mit felejtettem el????

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Benci tényleg nincs nagy meleg azt hiszem itt az ősz de nem annyira felvan öltöztetve mint a hogy kinéz egy bő nadrág és egy bluz van rajta.:D Milyen nem jót... ?Már mint a spirálról .

Tetyk& a fiúk
tetyk

tetyk,
hát vérzést, gyulladást, fájdalmat...de ezek biztos csak a szokásos statisztikai mellékhatások, ilyen is lehet...én biztos nagyon idegenkednék tőle, de gondolom nők százezrei meg esküsznek rá :roll:

benci

Benci,köszönöm az infót.
Én is megnézem a vaterán :wink:

Csöre,saci nem semmi! :shock: :lol:
Mesi,és Zaza is ilyen mozgékonyak voltak?
Hihetetlen a kiscsaj Kép
Kitti cica :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Tetyk,Bence-gazda :lol: :lol: :lol:
Jól husis,nagyon aranyos!
Már 9kg fölött van,ugye??
Ha jól emlékszem :idea:

Kép
Kép
Kép
regina74

Sinlac:
én vényre kapom, de basszus, Benci, eszembe sem jutott, hogy megnézzem teszveszen! Adtál egy jó tippet, majd jól rád licitálok :wink: :lol:

Spirál:
nincs tapasztalatom benne, én egyszerűen képtelen lennék spirállal élni. Ez csak az én hülyeségem, de pl. a tampont sem viselem el, mert a tudat, hogy valami idegen anyag van bennem, végig idegesít, és stresszelem magam rajta. A spirállal ugyanígy vagyok. A gyerek más téma volt, valahogy az nem zavart, hogy a pocakomban hordom :wink:

Regi:
Hát ez az utolsó kép.. Gyönyörű szeme van kittinek!

Tetyk:
Micsoda traktor!!! :lol: Honnan van????

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,Köszi!
Vényre tényleg 1400körűl van?
Megnéztem,van a vaterán,és a teszveszen is.
Jó a 3. vonalzód Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Szilvi: akár 4-5 éves korukig is változhat a szemük :wink:

Tetyk: király kép :D Tényleg jó husiban van Bence :D

Mági: Zazának is volt ilyen trakija, sok helyen lehet kapni.

Regina: "cica, cici", és ezek sz-el kombinálva azt jelentik, hogy Saci nagyon örül valaminek :D Ebbe persze belefér a cica és a cici is :D
Mesi és Zaza nem volt ilyen mozgékony. Korán kezdtek ők is nyomulni, de nem ennyire korán, és ilyen elevenek tuti nem voltak. Saci jól elvan egyedül is sokszor, csak találjon valami izgalmasat... kuka, vécékefe, irodabútor (persze belülről), konyhaszekrény, stb... Persze "rendesen" is eljátszik a játékaival, ha olyan kedve van.

Megyek, mert most éppen cicizős kedve van, háááátha elalszik :D

Csöre
csöre74

Benci ,Mágnes köszi,hogy válaszoltatok, nem tudom mi is lenne jobb a gyógyszert nekem nem irjak fel a hormonjaim miatt és ezt ajánloták de nem tudom... :cry:
A traktor az Svájcból van.

Tetyk& a fiúk
tetyk

Igen a ,,kicsi'' fiam 9kg

Tetyk& a fiúk
tetyk

Regina,
igen, én már vettem vényre is, meg anélkül is gyógyszertárban...

Mági, teszveszen biztos nem, mert én oda nem járok, csak vaterázom:)
Ott most is van 1000-ért, Regina, átengedem Neked :wink: , mert én éppen tegnap kaptam egy másik vaterástól 3 dobozzal, és szerintem én többet már nem veszek...valahogy nem jön már be annyira Borónak, mindennap kiöntöm a felét...Lehet, áttérünk valami HA-s tejpépre...
Amúgy van vagy 2-3 csajszi a vaterán, akik folyamatosan teszik fel a sinlacot-gondolom, leesik nekik az autóról :wink: -úgyhogy majdnem mindig lehet venni...

benci

Benci: ezek a HA-s tejpépek miből készülnek?

Csöre
csöre74

Regina:
1300 vénnyel.
Ja a vonalzó... Apának tegnap mutatom, hogy gyere nézd, csináltam új vonalzót. Erre látom, hogy leveri a víz . Azt hitte már megint terhes vagyok :lol:

tetyk:
hát, ha gyógyszert nem szedhetsz, akkor nem igazán van más megoldás, ami hatásos is... :roll:
Úgy látszik Bencék ilyen jó húsban vannak, mi vagyunk a topic legsúlyosabb egyéniségei :wink:

Na felnézek teszveszre fiamnak élelemért..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csőre,
most megfogtál, mert utóljára 4 éve láttam-ettem ilyet( a Milupa vaniliás tejpépét pl. én is imádtam :lol: ), az biztos, hogy gluténmentes, tehát gondolom, valami rizsalapú kell legyen, de nem esküszöm meg rá, és ugye a HA-ból adódóan módosított, kevésbé allergizáló tejfehérje mollekulákat tartalmaz, én tápiból is HA-sat fogok adni neki 2 éves koráig, így ebből is...Ez is kapható vény nélkül is, néhány száz forinttal olcsóbban, mintha feliratnád...

benci

Ja, és a HA-sból csak sima és vaniliás van, a nem HA-sból mindenféle gyümölcsös is...

benci

Lányok, Ti még vedelitek a vizet?
Én teljesen leszoktam róla, mióta hozzátápi is van, és nem a világvége, ha nincs elég tejem...van olyan nap, hogy fél litert sem iszom :oops:

benci

Milupa Ha-s tejpépből van gabonás is

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági,

ráadásul Te apa azt hihette a vonalzóból, hogy ikreket vártok :lol:
Milupa HA gabonással mi nem találkoztunk, de akkor biztos van olyan is...azt tudom, hogy a fiamnak a régi dokinénink már 5 hónaposan ezt írta fel a tápszer helyett, amikor kevesebb lett a tejem, és 2 éves koráig ette...

benci

nekünk is felírta mindkettőt, a vaníliásat és a gabonásat, de Bencének nem jött be egyik sem.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

OK, Benci, köszi, megnézem :) A gabonás nekünk még 1-2 hónapig nem játszik, aztán jöhet :wink:

Mági: :lol: :lol: :lol: :lol: vonalzó

Ivás: én iszom rendesen... na jó, én eddig sem ittam 2 liter vizeket (a fél liter tej mellé), de olyan 1/2-1 liter minden nap megvan vízből. + a tej (tejeskávé, meg este). Ja, és a kis mentes söröm, na jó, az alkalmanként :wink: :lol:

Csajok, elegem van a gyümölcsfákból :evil: tudom, nem vagyok nagy gyümölcsész, nem is vegyszerezünk, sem bio védekezés, semmi, ne várjak csodát, de hogy MINDEN termésünkkel volt idén valami, az túlzás :evil: cseresznye: nap helyett esett, eső helyett sütött, ezért jól megrepedeztek a szemek, amit a darazsak jól megdézsmáltak, barack: pont, amikor érett, jött az eső, potyogott, rohadt..., szilva: penészedik, mint állat, már a fán, és egyre több, meg potyog le alá :evil: és még nem is teljesen érett. Komolyan, miéééééééééééééééééééééééééééééért?????

Csöre
csöre74

Csöre, csak Neked gyorsan, mert nem érek rá: Milupa HA pép: rizspép hypoallergén tejfehérjével. 37% rizslis% hidrolizált tejsavófehérje. Tegnap óta eszi Bálint, egészen bejön neki, igaz, én anyatejjel csinálom, nem vízzel. a legújabb dilije viszont, hogy nem hajlandó az etetőszékben enni, csakis az én ölemben. Ja, és mint a kismalac :evil: Ma azt hittem etetés közben, felrobbanok.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

na még 1x: 37% rizsliszt, 31% hidrolizált tejsavó fehérje. Na, most már tényleg megyek, úszik a lakás :cry:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Egyszerre alszanak! :shock:
Remélem nem túl sokáig, mert megyün ka Deichmannba Annának őszi cipőt venni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszi Edit :D

Mági: ne is mondd az őszi cipőt :roll: Mesinek ugye tavaly óta 2 számot nőtt a lába :?

Csöre
csöre74

Nah vettünk cipőt, hihetetlen, hogy 24-es a lányom lába.. .így már nem csodálkozom, hogy azt mondta, hogy nyomja a cipő a lábát... :oops:
Vettünk neki egy kis Adidas cipőt, annyira jól áll a lábán :lol:

Csöre:
A Deichmann még tele van cipőkkel, alig bírtam választani :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tetyk: pont a napokban olvastam, hogy van vmi új gátló. Hasonlóan helyezik fel, mint a spirált (de nem az!) és 5 évig nyújt védelmet. Nem hormont juttat a szervezetbe, hanem sárgatestet (?). Megpróbálom visszakeresni, hol láttam, de talán Erika ismeri, vagy tud róla.

Csöre: Sziszi: köszi!
magdolnasz

Tetyk: Mirena nevű spirál nem a szó klasszikus értelmében vett spirál. Ez alapján talán utána tudsz nézni, vagy doki tud bővebbet mondani.
magdolnasz

Akkor elég jól emlékeztem a tejpép összetételére :wink:
Csőre, és Neked ezzel az 1 lityi vízzel volt/van elég tejed?
Én az első 3-4 hónapban napi 3 litert ittam, már haltam bele, mert amúgy sose iszom fél liternél többet...bár nem vagyok biztos benne ma sem, hogy annyira egyenes az összefüggés a kettő között...tény, hogy most nem iszom, tejem sincs, de hát szopizni is alig szopizik...
Tetyk, amiről Magdi ír, asszem valami hüvelygyűrű, erről viszont csak jót hallottam..viszont azt nem tudom, hogy arrafelé mennyire elterjedt már, itt is nemrég-néhány éve-jött divatba...bár, biztos meg tudnád oldani-ha emellett döntesz-hogy itt rakasd fel...
Cipők :evil:
Benedek lába 2 számot nőtt tavasz óta, most 27es :shock:
Nekem sikerül néha a cipőket is beszereznem a Hadából-vadiújakat-bár most nem tudom, lesz-e alkalmam elmenni még ősz előtt...és már ott is 2-3 ezer egy pár...

benci

Mági: ok, benézünk :wink: (Mesié 37-es :roll: :? mint az enyém)

Benci: sztem sincs közvetlen összefüggés a tej és az elfogyasztott víz között... valamennyi biztos van, de nekem egyik gyereknél sem volt gondom a tejjel, és nem változtattam a szokásaimon :wink: :wink:

Hüvelygyűrű: az megint más

Csöre
csöre74

Tetyk: nekem spirálom van. A 6 hetes kontrollon tetettem fel. Nekünk Zétényke "meglepi" baba és bár imádom őt is meg a tesóját is de mostanában több meglepetés nem fér bele az életünkbe :wink: .
Nem tudom róla mit mondani....a típusa MIRENA. 5 év múlva kell levetetni. Nem érzem hogy ott van...semmit sem érzek. Időre menstruálok, nagyon enyhén...szinte észre sem veszem. Szóval nekem beválik, nem is veszem észre, hogy ott van........
De ha konkrétan érdekel valami kérdezz nyugodtan!

KépKép
peni

benci:
27-es láb?? Aztaaa! Bár lehet, ha Anna ilyen tempóban halad, akkor eléri 4 éves korára a 27-et...

Háda:
Olyan tuti kocsicipők is vannak!!! Csak a mostaniak közül egy sem jó a fiamra... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Magdi: inkább azt vettem észre, hogy mióta hűvösebb van, azóta alszik rosszabbul. De már tényleg nem tudom.

Tetyk: tényleg ez a fura, hogy nappal olyan jókat alszik, meg se moccan éjszaka meg ficereg.. ma mondtak egy tippet a munkahelyemen, hogy lehet hogy fél egyedül, lehet benne valami, mert ha megy a tévé, nyugodtabban alszik. a fene se érti. Jól látom hogy van ékezet???

Mági: én holnap készülök Deichmannba. Lehet én is elcsábulok... Magamnak se tudok soha dönteni, így mindig két pár cipő lesz belőle. :oops:

Nekem is vennem kellett Sinlacot, 3000-ért, mert ugye a dokinő szabin van, a fiam meg imádja. Tényleg Mági, de cumiból adod, vagy pépnek?

Szilvi
Kép
xania9

Én ma megyek a patikába sinlacot venni 3 ezerért....a doki a héten nyaral...a helyettese meg rém fura egy nő. AZt mondta a telefonba, hogy "csak úgy" ő nem ír fel sinlacot...vigyem oda a gyereket a rendelésre majd előbb megnézi.......
Eszemben sincsen odavinni...még elkap valami kórságot...úgyhogy ez van....

KépKép
peni

Magdi, én csak a hüvelygyűrűröl tudok. (nuvaring a neve) Ugyan úgy fogamzásgátló, és 28 naponként kell cserélni. (egyébként 40 napi hormon van bene, nem baj, ha elfelejted) Az előnye, hogy nem kell bevenni, és nem a májon keresztül szívódik fel. Interneten utána lehet nézni ennek is.

Kép
Kép
cs_erika

kiakaszt a gyerekem.

Egyszerűen nem lehet tisztába tenni, felöltözni, mert mindig siet.
Pont akkor kell megnézni a baromi érdekes popsitörlő dobozt, a krémet, a falat, hasrafordulni stb. :roll:
Egy hete még át lehetett verni azzal, ha valamit a kezébe adtam, de ma már nem segít. :x

Kép
Kép
cs_erika

ezt találtam ma:

Kismamák, anyukák, apukák, nagymamik, nagypapik figyelem!!!

Augusztus 14-én reggel 9 órától 13 óráig baba és gyermekruha börzét, kiárusítást szervez a TV2 Napló című műsorának stábja.

70% kedvezmény, termelői ár alatt gyártótól!!

Helyszín: Bp. V. Váci Utcai Ének-Zenei Ált. Isk., fszt. 6-os terem, Váci u. 43.

Minden kisgyermekes családot nagy szeretettel várnak!

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Sokszor olvasom ezt a fórumot, az én kislányom is januárban született. 1-2 embert 'ismerek' már az uzsokis topicból. Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Jó olvasni hasonló korú gyerekeről, szülőkről. Meg a környezetemben nincs sok olyan ember, akivel erről lehetne, mindenki el van foglalva a karrierrel, a munkával... kicsit egyedül vagyok... és néha a felnőtt beszélgetés hiányzik.

Szonja nálunk kúszik, főleg hátra, de néha előre is. Próbálgatja a térdre állást, de egyenlőre csak rugdossa felfelé a popsiját, édes nagyon. Enni nemrég kezdtünk el zöldséget gyülölcsöt, nem nagy adagokat, de már szépen eszik. Bébiételből nagyon bejött neki a sütőtök-alma-sárgabarack, a sajár készítésűből a céklát imádja. Mondjuk az tényleg ízletes.
ti hogy csináltátok a hozzátáplálást az elején? én még csak egyszer adok neki, mert még cicizik, és nem tudom mikor lehetne többször pépeset, vagy hogy fogjuk kiváltani az egyik evést cici nélkül. azt mindig kéri.

és pár kép rólunk:
Kép

Kép

Kép
czzsofia

Sziasztok!

Igyekeztem visszaolvasni, meg nézegettem képeket is. Hát csuda szép babák vannak itt ;)

Köszi Milán féléves köszöntéseit, és az újabb dícséreteket, hízok rendesen, hogy milyen szép fiam van :lol:

Kriszti: amikor volt a medencés baleset kápmegyeren, akkor voltunk Balcsin. Apa nem ment volna amúgy, mert ő a Belvárosban van, így ők leginkább az V., VI., VII. kerületekben vonulnak, de előfordul a VIII. és XIII. is, illetve ha nagyobb balhé van, akkor mennek máshova is, vagy helyettesítenek, vagy kölcsön vannak. Na ilyenkor mehetnek teljesen más kerültbe is. Van pszichológus, őket is szűrik 3 évente, és amikor volt a műegyetemi tűz, ahol hárman meghaltak, akkor járt is ki hozzájuk. Halottakat bírják, mert felfokozott állapotban vannak olyankor, így nem hat rájuk annyira (elmondása szerint pl.: egy boncolást nem bírna végignézi, de nincsenek rémálmai egy metro vagy villamos gázolásos halottól).
Gyerek az biztosan más... Még nem találkozott, remélem nem is fog. Amikor babás voltam, volt egy baleset az Andrássyn apuka és két gyerek, semmi nagy bajuk nem lett, de az úttesten ott hevert az egyik gyerkőc kiscipője. Apát megérintette, mondta hogy eszébe jutott, ahogy reggel ráadhatta az apukája... :(
Amióta van Milán sokkal felelősségteljesebb, megfontoltabb (na, nem mintha előtte hú, de rosszabb lett volna), de sokkal jobban figyel, amikor vezet. Azt tudom, hogy az a rémálma, hogy balesetezünk, Milán a gyerekülésben sír kétségbeesetten, és mi nem tudjuk megvigasztalni, mert nem élünk :cry: Amikor ezt elmondta el is pityeredett, persze én is... :cry:

Tgyás: xania akkor anyud biztos képben van, hogy jár-e a kajajegy akkor, mert én kaptam, de pl.: Csöre, és Magdolna nem...

Tetyk: az össetört szívű lányokat majd megvígasztalja az anyukájuk, én meg elbeszélgetek a fiammal... Na, de komolyra fordítva, nem akarom, hogy Milán alfa hím legyen, úgy igyekszem nevelni apájával együtt, hogy tisztelje a nőket, az embereket, ne gázoljon át másokon... Lehet, hogy szegény lesz, de becsületes, mint mi. Milliós kocsit, lakást nem tudok majd a feneke alá adni, de erényesnek, becsületesnek, tisztelettudónak nevelni igen. Az biztos, ha ok nélkül csúnyán bánik valakivel, velünk is szembe találja magát.
Amúgy is kiakadok a sok hülye gyerektől, és a még hülyébb szülőktől, akiknek semmi sem szent :evil:
pl: a Balcsin volt két kölyök az egyik nap, akiknek az volt a poén, hogy egy hattyú családot (szülő + egy fióka) dobálták iszappal. Hát kaptak egy jó adag fejmosást, tőlem, és apumtól is. Kár, hogy nem csípte meg a hattyú papa, csak sajnálom, mert mire oda eljut, hogy megcsípje, addigra a hattyúnak már biztos fáj, a kölyök, meg elrohan :evil:
Iszonyatosan gyenge jelleműnek tarom az olyanokat, akik gyerekeket és állatokat bántanak.
Jó kis OFF volt, bocsi.

Jut eszembe, tegnap voltak anyuék a Corában, és azt mondják nagy leárazások vannak babaruha fronton. Vettek is Milánnak bodykat, meg "pizsit" (hosszúujjú felső, és nadrág simán jó szabadidőnek is). 200 Ft galléros body, meg 400 valahány 3 db-os, 500 körüli a hosszúujjú 2 db-os stb... Ja és van méret! Azt mondták sok a lányos cucc, de a fiúknak is akad :) A fóti Corában voltak egyébként.

Láttam volt még a kistesó téma is pár hete, hát én is kíváncsi vagyok, kinek jön össze legközelebb :D Izgi :lol:

peni: hová mentek uraddal, mert azt még nem írtad, ha jól rémlik :roll: Nagyi jól "vizsgázott", már nyugodtabb vagy?

sziszi: zöld szem simán jó, mert anyumé pl: türkiszes, apumé barna, az enyém meg tök zöld, és le se tagadhatna egyik sem :lol:

Csöre: aranyos vagy, ahogy lázba hoznak a szemszínek, nagyon kellene egy barna szemű negyedik ;) Apus mit gondol? :roll: Én támogatom a javaslatod, bár semmi közöm hozzá... :oops: Ha reményeim szerint összejön a 3 gyerkőc nálunk, akkor tuti itána nálunk is ez lesz, hogy apa nem igazán akarná a negyediket, én meg igen :roll:

Kriszti: minden oké otthon?
Pici off: nem maradt nálad véletlenül a mei tai használatija? Múltkor adtuk kölcsön az egyiket apa kollégáinak, de a használatit nem találtam.

Most ennyi, így is sok voltam, pedig tuti akartam még reagálni másra is, de elfelejtettem... :oops:

biga.csiga

Szia Zsófia!

Üdv köztünk ;)

Nagyon szép Szonja!!!

Hozzátápihoz anniyra nem tudok hozzászólni, mert nekünk már inkább a tápszert kellett kiváltani a gyümikkel, zöldséggel, és az zökkenőmentes volt. Bekajált ezekből, és nem kellett neki a tápszer.
Miután Szonja eszik bébiételt, után szív is a ciciből, vagy csak nyugizik? Lehet csak szomjas, nem? Elvileg mi is iszunk kaja után vagy közben... :roll: Nálunk Milán imádja a vizet inni, így ő kajlásnál kap is, mert igényli.

biga.csiga

Szia Zsófi, üdv itt.

A kislányom is Zsófi. :wink:

Szonja baba nagyon szép. Egy dologra vigyázz a fényképfeltöltésekkel kapcsolatban. A punit satírozd ki, mert ez nyilvános oldal, és visszaélhetnk a képekkel. Sajnos vannak beteg emberek.

Nekünk is ilyen medencénk van. (gombás ha jól látom)

Kép
Kép
cs_erika

Gezdem úgy érezni magam, mint a topik erénycsősze. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!

Zsófi: üdv köztünk! Nagyon szép Szonja, akárcsak a neve :)
Hozzátápi: nálunk a kóstoltatás maradt el egy kicsit. Úgy voltam vele, ha megkóstol valamit és ízlik, miért ne ehetne annyit, amennyit szeretne? Lehet, hogy nem jó ez így, de baja nincs, már két hónapja eszik. És az én lányomtól nem lehet elvenni a kaját :D Az elején mindig készültem táppal is, ha valami nem ízlett neki (nem sok ilyen volt), akkor kapta rögtön. Én a tízórai kiváltásával kezdtem, gyümölccsel. majd jött az ebéd és utána az uzsonna. Gyorsan ment, de van akinél ez hónapokig eltart.

Biga.csiga: az off-nál szívemből szóltál! És évről évre egyre rosszabbak, neveletlenebbek, agresszívebbek a gyerkőcök! (na, ezért sem akarok a suliba visszamenni)

Erika: én nem ismerem ezeket a gátlókat. Valahogy idegenkedem ezektől. Mágneshez csatlakozva, még a tampont se szeretem. Csak ahogy Tety kérdezett a spirálról, bevillant, hogy a napokban olvastam valami ilyenről. Édes lehet Zsófi a pelenkázásnál :D Nórának aludni nincs ideje a sok élmény miatt :)
magdolnasz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: