Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni, meg nézegettem képeket is. Hát csuda szép babák vannak itt
Köszi Milán féléves köszöntéseit, és az újabb dícséreteket, hízok rendesen, hogy milyen szép fiam van
Kriszti: amikor volt a medencés baleset kápmegyeren, akkor voltunk Balcsin. Apa nem ment volna amúgy, mert ő a Belvárosban van, így ők leginkább az V., VI., VII. kerületekben vonulnak, de előfordul a VIII. és XIII. is, illetve ha nagyobb balhé van, akkor mennek máshova is, vagy helyettesítenek, vagy kölcsön vannak. Na ilyenkor mehetnek teljesen más kerültbe is. Van pszichológus, őket is szűrik 3 évente, és amikor volt a műegyetemi tűz, ahol hárman meghaltak, akkor járt is ki hozzájuk. Halottakat bírják, mert felfokozott állapotban vannak olyankor, így nem hat rájuk annyira (elmondása szerint pl.: egy boncolást nem bírna végignézi, de nincsenek rémálmai egy metro vagy villamos gázolásos halottól).
Gyerek az biztosan más... Még nem találkozott, remélem nem is fog. Amikor babás voltam, volt egy baleset az Andrássyn apuka és két gyerek, semmi nagy bajuk nem lett, de az úttesten ott hevert az egyik gyerkőc kiscipője. Apát megérintette, mondta hogy eszébe jutott, ahogy reggel ráadhatta az apukája...
Amióta van Milán sokkal felelősségteljesebb, megfontoltabb (na, nem mintha előtte hú, de rosszabb lett volna), de sokkal jobban figyel, amikor vezet. Azt tudom, hogy az a rémálma, hogy balesetezünk, Milán a gyerekülésben sír kétségbeesetten, és mi nem tudjuk megvigasztalni, mert nem élünk

Amikor ezt elmondta el is pityeredett, persze én is...
Tgyás: xania akkor anyud biztos képben van, hogy jár-e a kajajegy akkor, mert én kaptam, de pl.: Csöre, és Magdolna nem...
Tetyk: az össetört szívű lányokat majd megvígasztalja az anyukájuk, én meg elbeszélgetek a fiammal... Na, de komolyra fordítva, nem akarom, hogy Milán alfa hím legyen, úgy igyekszem nevelni apájával együtt, hogy tisztelje a nőket, az embereket, ne gázoljon át másokon... Lehet, hogy szegény lesz, de becsületes, mint mi. Milliós kocsit, lakást nem tudok majd a feneke alá adni, de erényesnek, becsületesnek, tisztelettudónak nevelni igen. Az biztos, ha ok nélkül csúnyán bánik valakivel, velünk is szembe találja magát.
Amúgy is kiakadok a sok hülye gyerektől, és a még hülyébb szülőktől, akiknek semmi sem szent
pl: a Balcsin volt két kölyök az egyik nap, akiknek az volt a poén, hogy egy hattyú családot (szülő + egy fióka) dobálták iszappal. Hát kaptak egy jó adag fejmosást, tőlem, és apumtól is. Kár, hogy nem csípte meg a hattyú papa, csak sajnálom, mert mire oda eljut, hogy megcsípje, addigra a hattyúnak már biztos fáj, a kölyök, meg elrohan
Iszonyatosan gyenge jelleműnek tarom az olyanokat, akik gyerekeket és állatokat bántanak.
Jó kis OFF volt, bocsi.
Jut eszembe, tegnap voltak anyuék a Corában, és azt mondják nagy leárazások vannak babaruha fronton. Vettek is Milánnak bodykat, meg "pizsit" (hosszúujjú felső, és nadrág simán jó szabadidőnek is). 200 Ft galléros body, meg 400 valahány 3 db-os, 500 körüli a hosszúujjú 2 db-os stb... Ja és van méret! Azt mondták sok a lányos cucc, de a fiúknak is akad

A fóti Corában voltak egyébként.
Láttam volt még a kistesó téma is pár hete, hát én is kíváncsi vagyok, kinek jön össze legközelebb

Izgi
peni: hová mentek uraddal, mert azt még nem írtad, ha jól rémlik

Nagyi jól "vizsgázott", már nyugodtabb vagy?
sziszi: zöld szem simán jó, mert anyumé pl: türkiszes, apumé barna, az enyém meg tök zöld, és le se tagadhatna egyik sem
Csöre: aranyos vagy, ahogy lázba hoznak a szemszínek, nagyon kellene egy barna szemű negyedik

Apus mit gondol?

Én támogatom a javaslatod, bár semmi közöm hozzá...

Ha reményeim szerint összejön a 3 gyerkőc nálunk, akkor tuti itána nálunk is ez lesz, hogy apa nem igazán akarná a negyediket, én meg igen
Kriszti: minden oké otthon?
Pici off: nem maradt nálad véletlenül a mei tai használatija? Múltkor adtuk kölcsön az egyiket apa kollégáinak, de a használatit nem találtam.
Most ennyi, így is sok voltam, pedig tuti akartam még reagálni másra is, de elfelejtettem...