A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

ez nem így van, és ezt ki is merem mondani, mert úgyse tudsz megverni, mivel , messze vagyok :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

na laptető, de mintha jóéjt is kívántam volna....hú mennyi az idő...erről a leszokásról tudnék mit mesélni, de inkább máskor.... :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

én is dohányoztam :oops: :oops: és nekem is marhára hiányzott ... de miután megtudtam hogy Lívia a pocakomban van, azonnal le tudtam tenni.azelőtt soha sem sikerült :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos nem is vagy bálna :oops: :oops: :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

de, moncsi, kisbálna vagyok!
Anyabálna :D :D :D

Bea, de-de, a hízásra hajlamosak igenis híznak a cigi lerakása után, még ha nem esznek többet, akkor is!

A kínait meg nem mondhatnám, hogy szeretem, mert a populáris kajákon kívül (édes-savanyú, illatos-omlós, stb) nem ismerek mást.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, jóccakát, majd holnap re :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos és neked sikerült véglegesen lerakni? vagy még nem döntötted el hogy később akarod-e?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Huh, látszik, hogy előkerült Nemlajos :) Éjszakaishift? :)

Rengeteget írtatok és azt sem tudom kinek mire akartam válaszolni.
Ja igen: Nemlajos Te kérdezted a babakocsit :) Ez egy 5500 ftos darab, amit annó Levinek vettem, mert nem fért be a kis autómba a nagy babakocsi. Nagyon szeretem, mert ha elalszik benne a gyerek hátra lehet dönteni, csak kicsit csálé a drágám, mert egy autós talin elütötték, szerencsére a gyerek nem volt benne :)

ErpÉ. Örülök a jó hírnek ( egycsoportba lesznek a fiúk) :wink: :lol:

Most más nem jut eszembe, de mennem kell az úrnőm értem kiált :)

Kép

Kép
gabka77

hűűű, éjszaka jobban pörög a topik, mint nappal.

moncsi: én 10 éve tettem le a cigit és még mindig szoktam róla álmodni :wink:

nemlajos: Te még szerencsés helyzetben vagy, én minden nap találkozom Anyóssal, aki szintén ilyenekkel traktál :evil: Pl. Lili fagyit eszik, Ő meg mondja az Esztinek,hogy jövőre már Te is eheted. Múltkor megkérdezte, hogy nem adunk-e neki egy kis barackot,mondtam, hogy nem (jó tudom sokan kostóltattok már, én kivárom türelemmel a 6 hót 8) )

Kép

Kép
pgyöngyi

hát anyóssal én szerencsére elég ritkán találkozom, mert eléggé elhanyagol minket de nem is baj. most volt itt, és már tök elegem van hogy úgy jön, hogy bejelenti előre hogy bocsi de ő nem hoz semmit senkinek és üres hassal jön!és ezt így kihangsúlyozza. na persze nem kell azt gondolni hogy ő milyen szar anyagi helyzetbe van, mert ha valakinek nincs péze, nem vesz digitális fényképezőt és plalzma tévét, na meg új szobabútort :twisted: :twisted:
és mindig valamibe bele tud kötni, még akkor is ha olyan tiszta minden hogy már szinte fénylik :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jó reggelt :)
Gabka, szerintem szuper a babakocsi! Könnyű is? Mi a neve/márkája, stb?

Moncsi
: ööö... nem szeretnék visszaszokni! Egyszer már letettem két és fél évre, egy pillanat alatt egy hülyeség miatt szoktam vissza, és mintha abba se hagytam volna!
Aztán tavaly februárban tettem le megint (sokat segített Carr: Végre nem dohányzom című könyve, vagyis nem sokat segített, hanem nélküle nem ment volna, én mindig hangsúlyoztam, hogy az én akaraterőm elfogyott az első letevéskor :? ), rám is ugrott olyan 7-8kg, így vágtam neki (70kg-ról) a terhességnek...
Most meg egy istennek nem tudok 79 alá menni (mondjuk nem is próbálkozom, amennyiben nem számít próbálkozásnak az, hogy majd minden reggel megmérem magam :roll: )
Szóval tudom, hogy ha most visszaszoknék, akkor ismét napi másfél doboz cigit szívnék (én kényszerdohányos voltam, 10 perc van indulásik, az még egy cigi, séta a buszig 1 cigi, várni a buszra mégegy, reklám a filmben - az összes!!! - gyorsan rágyújtani... :? ), és a kilók maradnának...

Anyósra meg nem panaszkodom, mert aranyasszony, a beszólások nem is tőle érkeztek, inkább nagynéni, nagybácsi, após...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, Pavlikatától, BORA meitai :)
http://www.borameitai.gportal.hu/
a többieknek is belinkelem, mert nagyon elégedett vagyok vele. nagyon szépen varr, és ahhoz képest olcsó :) nem a legolcsóbb, tudom, de szerintem a szép munkát és az örök garanciát meg kell fizetni :)

Liviának boldog félévfordulót, meg akinek még mostanában van!
Livia és Maja baba is gyönyörűek :) Bea te milyen profi fotókat csinálsz, benéztem a blogodra is!

alkohol: szerintem a vasat másképpen is lehet pótolni. hús, lencse, akár vitamin formátum... egy pohár bor valószinűleg persze nem árt meg, de én nem merném, nem is ittam mióta terhes vagyok és/vagy szoptatok, már több, mint 3 éve. amivel nagyon vigyázni kell, azok a tömények, azokat semmi esetre sem. régen ugye pálinkával bekenték a cumit, hogy aludjon a baba :shock: na azt nem, dehát ti ilyet nem csináltok :)

Nemlajos, öö szóval a Te üzenőfaladat még jó hogy nem olvasom, a sajátomat mindjárt hamarabb :)

Kép
Kép
mamacsibe

ja igen, Erpé, a pántja fekete. de barnával is biztos szép!

Kép
Kép
mamacsibe

Mamacsibe, de hát Te kérdeztél, én csak válaszoltam :wink:

Cumit meg csak mákteába mártogatunk :wink: :D :D :D

Én hajtkát rendeltem, csak sose kerülök sorra...
(viszont belin dolgaitól meg kész vagyok teljesen, ha hamarabb láttam volna meg... :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na igen, Belin cuccaira én is fenem a fogam, de több hordozót már nem veszek.....viszont egy táskát még beszerezhetek 8) :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Valaki elmondaná nekem, hogy műkszik a mamami? Én párszor jártam ott, de nem tudom magam kiismerni, és babadolgokat is lehet vásárolni??? Na ilyet sem találtam. :cry: :oops: :oops: :oops:

banokla

na, az ivós banda! :lol: :lol: :lol:
én alkoholmentes sörözöm, de pl. az esküvőn ittam 1 pohár vörösbort. nekem a szoptatási tanácsadó ismerősöm azt mondta, hogy este, ha tudod, hogy 2 órán belül nem szoptatsz, nyugodtan meg lehet inni egy pohár bort vagy sört!

én is cigiztem, de sajna Fanni után kb. 2, 5 éves korában visszaszoktam... de Máté érkezésekor megint letettem. és nem tudom, mi lesz.. :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

banokla: ugyanolyan fórum, mint ez, csak kevésbé átlátható:)
A fórumra ha rámész, ott vannak témák, azon belül meg topikok, nagyon-nagyon sok topik. Pont úgy, mint itt :wink:

Na, a sok bagós :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A piactér, cserebere részen (fórumra katt, lejjebb görget) vannak olyan témák, azon belül topikok, konkrétan én a mamami sk termékein belül.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: megtaláltam nagyon jóóóóóóóóóó! Azt hiszem engem is megfertőztetek!!!!!! :lol:

banokla

Sziasztok!
Időm nem sok (előlakberendezem pl. http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=709212044). 8)
Mamacsibe örülök, hogy jól vagytok, mei tai link a kötési útmutató szempontjából nekem is hasznos volt. Én rég cipeltem Katust, ma beleraktam, megint örült neki. Azt nem értem mi a különbség mei tai és mei tai közt, de mivel nem vagyok nagy hordozós, nekem megfelel ami van. Főleg a kenguru mellé amit szintén nem használunk(pedig mennyire örültem annak is). :roll:
A képek édesek! Nekem is gömbölydednek tűnik Lívia, Maja is gyöngyörűűűű! Fürcsizett is látom. Édeske, élvezte? Léna is csodaszép! Micsoda szemek! Vica képei pedig fantasztikusak! Sztem Panna klassz csaj és kész! :wink:
Alkohol: nekem Boti szülésénél rengeteg vér ment el (1 napig fel ülni is alig tudtam), azt javasolták szopi alatt minden nap 1-2 dl bort igyak. Hát én kötelességtudó voltam kérem. Most néha sörözök egyet,ha úgy alakul. :roll:
Ilda a túl sok foly. sem jó állítólag, mert híg lesz a tej, vagy mi a szösz. :idea:
Na ennyi voltam, mert nagysága értem kiált, én meg elköteleztem magam. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát ez az, Botimami ( :wink: ), én sose ittam ennyit, most meg folyamatosan...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én úgy vagyok vele, hogy este, ha elcsitul az aprónép, és hulla vagyok, és jólesik egy pohár sör, amitől ellazulok, akkor az mindenkinek jó. Nyugis mami=nyugis cici= sok finom tej. Mi kell más? :lol: Amúgy nem minden este és nem sok.
Amikor Botival az utccsó relaxon voltam, ott mondta a doki nekünk, ne kérdezgessünk senkit a szülésről, ha ilyen ingerünk van, tessék elmenni inkább sörözni. :lol:
Belendültem a hordozásba, ha Boti felkel elmegyünk mei tai-jal forgácsért az egérkéknek, akik gyanúsan összebújtak ma. S bár állítólag fiúk, nekem nagyon hiányzik vmi alkatrész az egyik aljáról, ami a másiknak van. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

hű kukli, heteken belül millióan lesztek, csaxólok!

Engem meg Döme ma megajándékozott egy extraprogrammal:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Remélem, senki nem ebédelt :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No, majd este jövök, most megpróbálok kicsit lejjebb kattani a netről...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bakker Ilda! Sokan csak álmodunk erről, a kis nemkakilós gyermekeinkkel! :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha vkinek kell táncoló egérke szóljon! :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Látom tegnap este-éjszaka jól belelendültetek a beszélgetésbe :D én is jöttem volna, de a net megint rosszalkodott :evil:
Köszi a képdícséreteket mindenkinek, de azt hiszem egy ilyen jó kis géppel már könnyebb szép képeket csinálni. Meg most nagyon tetszenek ezek a fekete fehér képek 8)

Mei-tai: Nekem is van már :D én is mamamin vettem csak én a Hajta félét (látom Nemlajos neked még nem készült el :? , nekem szerencsém volt megjött az anyag időben) szóval eddig nekem jobban bejön a kendő, úgy érzem még nagy a mei-tai Nimródnak, amúgy kényelmes lesz szerintem. Remélem a párom is szeretni fogja, úgy gondoltam majd ő is cipelhet benne, de ezt még csak halkan mondtam neki. :D Gyors be is vittem ma a bizományiba a régi hátihordónkat, sőt szerintem holnap meg viszem a kengurut. Én legalábbis már nem fogom abba beletenni Nimródot, a kendő azért kényelmesebb :)

Tegnap elmentem vásárolni Nimróddal a Tescoba és kendőbe raktam előre. Hát ha láttátok volna azt a sok megrökönyödött arckifejezést hogy mi az isten van rajtam :lol: A végén már hülyén éreztem magam, annyira megbámultak. De a kasszánál azért a mögöttem álló srác rendes volt, segített pakolni :D

Nemlajos durva ez a kép Döméről :lol:

Kukli most nézem a teszveszes linkedet. Nekünk is pont ugyanilyen a függönyünk a gyerekszobában 8)

Csibb tényleg egyformán nyügösek és nyugisak a gyerekek. Nimród tegnap szó nélkül bealudt, nem volt esti sírás sőt reggel 7-ig meg se szólalt :shock: És most simán ment az elalvás.

Tegnap megkóstoltuk mi is az almalét. Hát elsőre nem sokat kért belőle, most ebéd után egy kicsivel többet ivott, lassan megszokja.
Fura hogy a 3 gyerek közül a Nimródot kezdtem el a legkésőbb megismertetni új ízekkel. Kiváncsi vagyok meddig lesz tejem.
Mondjuk erősen érdeklődik a mi kajánk iránt :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Megjöttünk a temetésről, nagyon szép volt, született két gyönyörű vers is, azt felolvastuk, hát mindenki záporozott tőle :cry:

Én nem kóstoltatok semmit Lizivel, amíg van elég tej és szépen fejlődik, fog még eleget kajálni életében és ő is állandóan nézi, h mit eszünk, de ez csak érdeklődés, nem azért mert enni akar, sztem. Anyatejnél úgy sincs jobb :oops:

Nemlajos: Lizi engem is lepett már meg ilyen gatyóval :lol:

pia: sztem Lizi nem a tejfehérjére allergiás, hanem az alkoholmentes sörre, mióta napi 1-2őt megittam, azóta véreskakis. 2 napja ittam újra 1 pohárral és aznap volt is vér... áááááááááá nem tom. Lehet van benne vmi gagyi cucc, tesco sör vót, amúgy én is radleren éltem a nyár elején, volt hogy az egyik bulin 6-7 üveggel megittam, de az 14 óra alatt vót kb....
És a dobozos radlertől meg én lettem tiszta folt...ki érti ezt :shock:

hordozó: én egyenlőre tök elégedett vok az erszényemmel (sling), az is tezsvesz csináltatott, ha vkit érdekel, 4 rongy.

Jah és tegnap vettünk ágyat teszveszen :P és megrendeltem az új tűzhelyünket is :wink: hál'Istennek kaptunk 7végén egy kis muníciót.

Bakker, olyan lelkifurim van, a családunk nélkül sehol sem lennénk, mindig vki megsegít és így fogunk lassan 3 év után beköltözni. Nem tom hogy hálálhatnánk meg nekik. Ötletek? Andris hála falat akar állítani a házban. de azért az sztem hülyeség. Én arra gondoltam, h hála vacsi plusz ajcsi fényképek esküvő plusz gyerekről...

Boldog hófordulókat!!!! Lizi holnap lesz 5 hós és oltást is kap :x

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

én kb. 2 hete megkívántam a heinekent és a 3. korty után elkezdett lángolni a fejem tőle és komolyan mondom, hogy becsíptem :lol: Látszik, hogy sűrűn iszom alkoholt :D

nemlajos: ez brutál. :twisted: Én is várok egy ilyen adagot, lánykámmal a 4. napnál járunk kb.

kukli: de szép :) hajrá hordozás :)

Vica: és ha majd batyuba kötöd, akkor, hogy fognak nézni :twisted:

papillon:azért jó, hogy már túl vagytok rajta. Lizi hol volt?
Lehet, hogy valami maláta, árpa, komló (vagy mi a túró van a sőrben) allergiás

Kép

Kép
pgyöngyi

papillon: mire kapja az 5 hóssat? kimaradt nektek egy vagy prevenar?

Kép

Kép
pgyöngyi

sziasztok!

hát ma nagyon nagyon felidegesítettek !! :evil: :evil:
Először is a sofőr majdnem otthagyott a buszmegállóba, nem nyitotta ki az ajtót, mert nem vittem először oda a jegyemet, mert ezt nálunk általában felszállás után szokták.. ha a nővérem nincs a buszon és nem szól, akkor nem nyitja ki

Következő szitu pedig .. várjuk anyukámat a buszmegállóba. a Líviát fogta a nővérem, mellette meg ült egy faszi a padon.
Először nem értettem mit mond, aztán kezdtem érteni pár mondatát, hogy mi az hogy idegennek adom a gyerekemet, a nővérem hiába mondta hogy ő a nővérem stb... hogy milyen dolog az hogy nem az anyánál van a gyerek. meg hogy nézzen rám a nővérem látszik hogy én utálom a gyerekeket.
Aztán a végén benyögött egy ilyet hogy az ilyen csak szülő de nem anya!!
Na nem bírtam ki hogy szó nélkül jöjjek el onnan. amugy sztem részeg is volt, de legszivesebben lerugdostam volna a padról. de inkább csak a számat nyitottam ki, bár lehet hogy azt sem kellett volna, mert ilyen miatt nem érdemes. de akkor is szarul esik.....a sofőrt is lebunkóztam :oops: :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

igen, egy hónap csúszásban vagyunk a sok nátha miatt :? prevenárt a dokink 1 éves korban javallja, majd akkor kap...
Lizi végig ott volt, főként babakocsiban, szertartás kellős közepén elkezdett dumálni, gügyögni, szegény száját betömtem cumival, amíg a sírhoz értünk be is vágta a szunyát, ott felébredt, de csak mosolygott és a végén, amikor már mindenki elment megetettem a kocsiban :P irtó jó gyerek volt és mindenki azt mondta, h egyszerűen tökéletes!!! :oops: meg is akarták venni 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

moncsi: JÓL TETTED!!!!!! :twisted:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

így iszunk egyedül :):) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bakker Ilda! Ahányszor megnyitom az oldalt az jut eszembe, hogy szegény gyereket háton öntötték baracklekvárrral. :D:D
Hordozás szupi volt, végül kenguruba. Nagyot sétáltunk, Boti most, hogy elköltözünk Bartók éretté lett, és szépen jön. Bementem a bizsushoz, ritkán járok, ki tudja jövök e még erre, bankba, állatoshoz, könyvesboltba, s mintkét gyerek szupi ügyes volt.
Moncsi ne foglalkozz ilyenekkel. Lívi édes, ez a lényeg. ;)
Papillon nagyon ügyes Lizi. Nagyon sajnálom a nagyidat, tudom már írtam, de kijött most is. Mi is amúgy szuri csúszásban vagyunk bár nekünk pervenar elsők közt volt Katus tüdőgyuszija miatt, most az agyhártyát kapja, de csak szeptemberben. Azért sztem azt fontold meg, hogy 6 hó után adsz e mást is a hercegnőnek, én úgy tudom akkor már igényli a kis szervezetük a többi hammát is. Persze a te dolgod, nem akarok okoskodni. A vacsi sztem is elég a képpel.
Vica akkor még egy párhuzam a gyerkők között. :D Te szilárd gyümit mikorra tervezed, ha már kóstoltatsz? Nekem Kata nem hajlandó semmit sem meginni. Eljátszik az üveggel, fogja ő is, de nem iszik. Se teát, se vizet, se semmit. Kanálkattant.
Nálunk alszanak a skacok, holnap hosszú napunk lesz, menek mh-re, függönyért, és a kecóba. De leszek még.
Jah Erpé jó pihit továbbra is! Aztán katogtass!!!
Jóccakát!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli köszi :) csak sajnos olyan nehéz visszatartani ami olyankor bennem van de most hoyg már volt egy ilyen esetem és ha lesz következő lehet hogy már nem így reagálok rá.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

itt egy videó a tesókról:
http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... =tesok.flv

Fanni már megint lelépett a tesómékhoz... úgyhogy holnap anyuéknak csak Máté jut vigyázásilag. én meg túrok egy nagyot!
Adryn, a Rákóczi útra szoktam menni, ott van egy nagy angol gyerekruha túrkáló. a szoktam mondjuk erős túlzás, mert nem jutok el túl gyakran... sajnos. de miután az ember betér ide párszor, utána a ruhaboltokban vérzik a szíve a gyönyörű ruhákért, de nem ad ki érte annyit, mikor megkapja ugyanazt a minőséget a tizedéért... és most kell egy pár cucc az oviba is, meg Máténak is. úgyhogy az 50-60 ezres tételt mondjuk megúszom 10-ből. persze csak ha lesz miből válogatni...
persze cipőt is kell venni Fanninak. na azt nem úszom meg olcsón...
abból jót szoktam venni, mert igencsak befeléfordul a bokája.

Moncsi
hihetetlen, hogy mennyi bunkóval hoz össze téged a sors... :shock:

Papillon
ügyes Lizi!!! :D

én még semmi nem adtam Máténak... jó, kapja a gyógyszert, de azt is anyatejbe keverem. még vizet sem kapott... pedig Fannit már nagyban itattam vízzel ilyenkor.. :roll:

én is szeretnék egy ilyen mei tai-t vagy mit... mindjárt rákeresek...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb nagyon édesek :)

Hát igen én is csodálkozom rajta hogy milyen bunkókkal találkozok :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi :?
Annyi bunkó ember van :cry:

Lányok, az almalét hogy kell adni? Addig oké, hogy lereszelem az almát, kinyomom a levét, de jó így? Mert szűrtet magamtól nem tudok hogy csinálni...
Most csak ennyi, fennforgások vannak.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No, még van pár percem, most, hogy nem neteztem, gyerekszobát dekoráltam, sőt, még varrtam is, úgyhogy ezt szerintem be fogom vezetni :wink:

Holnap megyek a Kopaszira kollégákkal találkozni, szerintetek esni fog, vagy esni fog? :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos én is úgy szoktam almalét gyártani :d

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

írtam mélt mei tai ügyben... :D
az én gyümölcsprésem elég szürtet csinál.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kinek írtál? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon, nagyid már fentről vigyáz rátok! Sajnálom mégegyszer... :oops:

Nemlajos, üdv itthon ismét és hát sz@ros kép.... :lol: :lol: :lol:

Adryn, hány fokos a tenger nálatok???? nagyon szép hely, mennék én látogatóba! :wink:

Erpé, örülök, h jobban vagy.

Csibb, videó naggyon jó! Fanni, hogy játszik Mátéval. És még a lábai meg megmaradtak! :wink: :lol:

Moncsi, bunkók mindig voltak, vannak, lesznek. Én is kérek táblákat. priviben küldöm emil címem.

Egy kérdés: Szonja egész nap két ciciből eszik. Mert: elkezd enni, 5 perc után nyafogás, forgás stb stb. Megmértem, alig evett. Megnéztem van még benne tej, de nem kell neki. Átteszem másikra eszik tovább. Most este össze-vissza tettem egyikről-másikra. Már pózt is válltottam. Nem ettem semmi extrát. Mensim már elmúlt. Mééé csinálja ezt???????????????????????

Bort, radlert én is szoktam inni esténként néha. :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

jééééééé, tehuti, Döme is szintén.
Én már megint kezdem azt hinni, hogy fogytán a tejem, csak eddig nem akartam leírni, mert akkor olyan valóságos (annyi minden megfordul egy női agyban, minek mindent kimondani/leírni :twisted: ).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na mizu alkoholizálók :lol: :lol: :lol: ?

bocs, csak nagyjából olvastam vissza, ami megmaradt, Mamacsibe, köszi a fotókommentet, mindig jól esik, amikor mondják, hogy néztem a blogodat...
Nemlajos almának én kezdettól nem csak a levét adom(lehet rosszul csinálom) lereszelem és eszi, ugyanígy a barackot is.

Amúgy......ülök egy kis pohár bor mellett..... :roll: nagggyon csúnyát mondtam a telefonba :oops: :oops: :oops: összekaptam a gyerek apjával, két napja nem tudunk láthatásról beszélni, mert nem ér rá, de most este felhívom és üvölt körülötte a zene, megkérdeztem tőle a nagy nem ráérés előtt nem tudott volna elengedni egy telefont, mivel én mindig alkalmatlan időben hívtam :!: :?: , és mondta, hogy visszahív, és olyat mondtam utána, vagyis kiabáltam....szegény Maja, rám is nézett :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

jah megjelentem, mint az esti mese, bocs az off-ért :oops: éjszakai brigád :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: