Látom tegnap este-éjszaka jól belelendültetek a beszélgetésbe

én is jöttem volna, de a net megint rosszalkodott
Köszi a képdícséreteket mindenkinek, de azt hiszem egy ilyen jó kis géppel már könnyebb szép képeket csinálni. Meg most nagyon tetszenek ezek a fekete fehér képek
Mei-tai: Nekem is van már

én is mamamin vettem csak én a Hajta félét (látom Nemlajos neked még nem készült el

, nekem szerencsém volt megjött az anyag időben) szóval eddig nekem jobban bejön a kendő, úgy érzem még nagy a mei-tai Nimródnak, amúgy kényelmes lesz szerintem. Remélem a párom is szeretni fogja, úgy gondoltam majd ő is cipelhet benne, de ezt még csak halkan mondtam neki.

Gyors be is vittem ma a bizományiba a régi hátihordónkat, sőt szerintem holnap meg viszem a kengurut. Én legalábbis már nem fogom abba beletenni Nimródot, a kendő azért kényelmesebb
Tegnap elmentem vásárolni Nimróddal a Tescoba és kendőbe raktam előre. Hát ha láttátok volna azt a sok megrökönyödött arckifejezést hogy mi az isten van rajtam

A végén már hülyén éreztem magam, annyira megbámultak. De a kasszánál azért a mögöttem álló srác rendes volt, segített pakolni
Nemlajos durva ez a kép Döméről
Kukli most nézem a teszveszes linkedet. Nekünk is pont ugyanilyen a függönyünk a gyerekszobában
Csibb tényleg egyformán nyügösek és nyugisak a gyerekek. Nimród tegnap szó nélkül bealudt, nem volt esti sírás sőt reggel 7-ig meg se szólalt

És most simán ment az elalvás.
Tegnap megkóstoltuk mi is az almalét. Hát elsőre nem sokat kért belőle, most ebéd után egy kicsivel többet ivott, lassan megszokja.
Fura hogy a 3 gyerek közül a Nimródot kezdtem el a legkésőbb megismertetni új ízekkel. Kiváncsi vagyok meddig lesz tejem.
Mondjuk erősen érdeklődik a mi kajánk iránt