Sziasztok!
Húúú, mennyit írtatok, mióta nem voltam
Először is,
Klári, boldog névnapot kívánok Neked!
Akire, szerintem kórház-függő, hogy keresgetik-e. Az Istvánban keresgették nekünk mindkétszer. Tornára nem tudtam elmenni. Naponta van kb 1 óra, amit a budin töltök, és tegnap pont 5 után költöztem be

Aztán már nem mertem elindulni, mert nem tudtam, hogy megnyugodtak-e a beleim
Nekem azt mondta a doki, hogy tökéletesen zárt a méhszájam, pedig már szültem
Kima, tessék világos felsőben fotózkodni

aranyosan gömbölyödsz már
Icu, beszíneztelek a táblázatban, majd ha mégis nemet vált, átszínezzük
Bogaracska, nem semmi túrát csináltál végig... Nekem nem lett volna energiám hozzá. Gratulálok az eredményekhez! Ugye majd mutatsz képet, ha kész a festés?
Bogi, jó lehetett az UH
Nilszi, ha elő akarod idézni a mozgás, pár kocka csokit javaslok. Marcinál is bevált, de tegnap este is ettem pár kockát, és annyira elkezdett rugdosni, hogy apa kb 5 percig tartotta a hasamon a kezét, és folyamatosan kézen rúgta.

Ennyire aktív még sosem volt (bár én amúgy nem is szoktam csokizni...) Ja, és nekem van háj bőven, mégis érzi apa is... nem hiszem, hogy lenne összefüggés
Francesca, a láb felpolcolása a segítség... és kevés dinnye állítólag...
Uxi, nekem sem volt fogadott szülésznőm az Istvánban, mégis velem rendesen bántak szerencsére. Bementem, és bár tele volt a folyosó, azonnal ráraktak CTG-re, utána pár percet kellett várnom, és megvizsgált a dokim is, és már repesztette is a burkot. Onnan meg azonnal mentem a szülőszobára. Sajnálom, hogy Neked ilyen rossz élményeid voltak
Bogi, Te területileg az Istvánba tartozol? Vagy fogadnak akkor is, ha dokid nincs, csak szülésznőd? Hogy működik ez? Én az otthonszülést nem merném bevállalni. Marci belekakilt a magzatvízbe, kicsit félek, hogy Mincsi is bele fog... Én nem kockáztatok majd
Icu, pihenj sokat, a család gondolom mindent meg fog tenni érte
Trudi, nekem szerencsére nincsenek görcsök
Twist, elismerésem, hogy kibírod, hogy nem rohansz el 4D-re. Mi is úgy terveztük, hogy együtt tudjuk meg, de a dokim csinált egy soron kívüli UH-t, és ott megmondta. Én meg nem bírtam ki, és rögtön felhívtam apát a nagy hírrel
Én a 28. hét után megyek csak 4D-re, már kinéztem, hogy okt. 23 után.