A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

[quote="kima75"]B írta:kima75ogyra!
Én sem értem ezt a pontrendszert....Az úgy helyes, hogy pl egy 3100 méhszáj azt jelenti, hogy 3 ujjnyi "hosszú" a méhnyak és a külső méhszáj egy ujjnyira nyitott, a középső és a belső pedig teljesen zárt?

Én inkább azt mondanám, hogy a méhnyak hossza megtartott, a külső mély szám 1 cm-re nyitott a belső zárt, a konzisztencia megtartott. Ez valakinél aki már szült, vagy méhszáj műtétje volt teljesen normális.
Ha összeadod a számokat 3+1+0+0= 4
A szülés közeledte 9 körül van. :)
bogyra

mély szám????? Ha ha hol jár az eszem :D :D :D

Tehát külső méhszáj. :) :)
bogyra

Bogyra!
OK! Értem, te vagy a szaki :D :D :D Jó pihenést!

Icu!
Pihenj sokat! Azt hallottam ilyenkor az nagyon fontos. vigyázz magadra!

Kima
Kép
Kép
kima75

Icu!

Valóban egy hét pihire kéne ítéld magad! Az utazást is csak módjával, bár ha a szülőknél biztos teljes kényeztetésben lesz részed! :)
bogyra

Francesca: bár a leírásod igen szemléletes, én mégsem látom a "lényeget" :shock: Tudom, béna vagyok, ezzel együtt nagyon kíváncsi. MEgpróbálod kicsit másképp behatárolni, mit is kell nézni? :lol: köszi!

Túrórudi: nekem nincsenek görcseim, sajna nem tudok segíteni.

Hékás: végül nem jöttél tornázni (vagy jól álcáztad magad...) :D Remélem minden ok veletek.

Kép
szerencsemák

Francesca, nagyon cuki a babád a fotón:) Én sem nagyon látom a kukacot. Csatlakozom szcsm kéréséhez... :wink:
És nagy gratula a kisfiúhoz!!!

Már csak egy hét és megtudjuk talán mi is. Már nagyon elrohannék egy 4d uh-ra, alig bírom tartani magam. Csak a párom miatt tartok ki, hogy együtt tudjuk meg a baba nemét, úgy emlékezetes lesz. De addig elsorvadok a várakozástól... :roll:
Vendég

Twist: tőlem megy egy nagy vállveregetés, hogy kibírod és nem rohansz 4D-re! Nagyon ügyes vagy!!! :lol: Az 1 hét pedig úgy el fog repülni, hogy észre sem veszed...

Kép
szerencsemák

Francesca!
Látom a térdét és a pociját, de a kukacát nem....Béna vagyok :D :D Nem tudnád a "gyengébbek" (én) kedvéért bekarikázni, hogy mit kell nézni?

Lányok!
Nálatok a 18. héten van a genetikai uh? Nálunk csak a 20. héten.....

Kima
Kép
Kép
kima75

Francesca! igen, igen lécci karikázd be! Én sem látom :( De ha nost megmutatod, talán a sajátomon is felfedezem pénteken :)

Kima: én pénteken megyek genetikai UHra, akkor leszünk 18+5 hetesek. De ez a doki (nem magánhoz járok, hanem a Rókusba) minden össze viszza csinál: az AFP-hez az UH + vérvétel 17+1 hetesen volt, mert előtte ő nyaralt, és nem adta volna ide korábban a beutalókat, h rendesen a 16. héten tudjak menni.

twist: örülök, h visszatértél, régen hallottunk felőled :) én is alig várom, h mehessek 4Dre, nálunk apa tök feleslegesnek tartja, de mivel én annyira szeretném nem akadályoz meg benne. De nekem nagyon okosan kell kiválasztani, h mikor megyek el, mert szerintem csak 1 alkalom a megengedett:)
Szerintetek mikor érdemes menni?

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Mérnökasszony!

Ha csak egyszer szeretnél menni, szerintem a 25-30 hét között érdemes menni. 25 hét előtt még nagyon csontos a baba nem mutat túl jól, a 30. hét után pedig már kevés a helye és úgy nehezebben lehet befogni mindenét.

Én Leventével 35 hét környékén voltam, nem is láttunk túl sokat belőle, de még így is azt mondom megérte, mert tényleg egy élmény! :)
bogyra

Reunion, Boros Judit volt a dokim.
Szülésnél normális volt, de ajánlani senkinek nem tudnám szívből, mert állandóan órákat (minimum két órát) kellett várni rá a magánrendelésen, és örökké fáradtnak tűnt, meg nyúzottnak. Állítólag túl sok szülést vállal, de ezt nem tudom pontosan,csak hallottam.Mindenesetre az kifejezetten idegesített, hogyha már fizetek a rendelésen, miért volt mindig legalább két órás csúszás. :?

Az engem nem zavart, hogy sosem ismert meg, nekem sem túl jó az arcmemóriám...Gondolom aki napi x beteggel találkozik, nemigen tudja mindet észben tartani.

KépKépKépKépKép
uxi

Jo reggelt!

Orulok, hogy tetszik a kep :) (Kiegeszitett verzio alabb :lol: ) Doktorbacsi mondta, hogy a pirossal jelolt a kukac....mit mondjak anyai oszton ide vagy oda, kb otodszorre neztuk a felvetelt mire meglattuk. Nehez latni, mert szembe volt fordulva, de a doki magabiztosan mondta, hogy ez bizony az.
Doki: - Tudjak mar a nemet?
Mi:-Nem
Doki:-Kisfiu.
Apa:-Igen???!! (Kozben onelegult mosoly hagyta el az orcajat, na meg egy nagy ko a szivet.)
Doki:-Persze...latom azt szeretett volna. (Mosolygas.)
Apa:-Neeeeem, nem...csak egy egeszseges kisfiut :lol:

Twist: Le a kaplappal, hogy kibirod, foleg azert, mert szerintem most nalad lassabban mennek a napok emiatt :)

Mernokasszony:Ha oldalt fekszik a picurod penteken, konnyebben fogod latni. A 4D-n sokkal jobban latszik a kislany es kisfiui jellemzok is, de most nalunk nem volt.

Bogyra: nekunk is a 25-28 het kozott javasoltak a 4D-t...na en most arra varok, de meg 5 het :roll:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Húúú, mennyit írtatok, mióta nem voltam :shock:

Először is, Klári, boldog névnapot kívánok Neked!

Akire, szerintem kórház-függő, hogy keresgetik-e. Az Istvánban keresgették nekünk mindkétszer. Tornára nem tudtam elmenni. Naponta van kb 1 óra, amit a budin töltök, és tegnap pont 5 után költöztem be :twisted: Aztán már nem mertem elindulni, mert nem tudtam, hogy megnyugodtak-e a beleim :oops:

Nekem azt mondta a doki, hogy tökéletesen zárt a méhszájam, pedig már szültem :shock:

Kima, tessék világos felsőben fotózkodni :lol: :lol: aranyosan gömbölyödsz már :wink:

Icu, beszíneztelek a táblázatban, majd ha mégis nemet vált, átszínezzük

Bogaracska, nem semmi túrát csináltál végig... Nekem nem lett volna energiám hozzá. Gratulálok az eredményekhez! Ugye majd mutatsz képet, ha kész a festés?

Bogi, jó lehetett az UH :lol:

Nilszi, ha elő akarod idézni a mozgás, pár kocka csokit javaslok. Marcinál is bevált, de tegnap este is ettem pár kockát, és annyira elkezdett rugdosni, hogy apa kb 5 percig tartotta a hasamon a kezét, és folyamatosan kézen rúgta. :lol: Ennyire aktív még sosem volt (bár én amúgy nem is szoktam csokizni...) Ja, és nekem van háj bőven, mégis érzi apa is... nem hiszem, hogy lenne összefüggés

Francesca, a láb felpolcolása a segítség... és kevés dinnye állítólag...

Uxi, nekem sem volt fogadott szülésznőm az Istvánban, mégis velem rendesen bántak szerencsére. Bementem, és bár tele volt a folyosó, azonnal ráraktak CTG-re, utána pár percet kellett várnom, és megvizsgált a dokim is, és már repesztette is a burkot. Onnan meg azonnal mentem a szülőszobára. Sajnálom, hogy Neked ilyen rossz élményeid voltak

Bogi, Te területileg az Istvánba tartozol? Vagy fogadnak akkor is, ha dokid nincs, csak szülésznőd? Hogy működik ez? Én az otthonszülést nem merném bevállalni. Marci belekakilt a magzatvízbe, kicsit félek, hogy Mincsi is bele fog... Én nem kockáztatok majd

Icu, pihenj sokat, a család gondolom mindent meg fog tenni érte :wink:

Trudi, nekem szerencsére nincsenek görcsök

Twist, elismerésem, hogy kibírod, hogy nem rohansz el 4D-re. Mi is úgy terveztük, hogy együtt tudjuk meg, de a dokim csinált egy soron kívüli UH-t, és ott megmondta. Én meg nem bírtam ki, és rögtön felhívtam apát a nagy hírrel :lol:

Én a 28. hét után megyek csak 4D-re, már kinéztem, hogy okt. 23 után.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!

Én a szent imrébe tartozom elvileg, de természetesen mehetek az istvánba szülni. Viszont mivel nem területi így nem merek odamenni úgy hogy nincs fogadott szülésznőm. De ha meg már fogadok szülésznőt, akkor szülhetek itt a szent imrében is éppen... Szóval fogalmam sincs hogy hol fogok szülni. :D :D De még ráérek eldönteni.

Adataim a táblázatba:

Születtem 1980.12.15.
Lakhelyem: Budapest 11. ker
Poz teszt: 05.27.
Kórház: ?
Babanév: ? éppen kialakulban
Szülés várhat ideje: 01.25 és 02.14 között valamikor
Baba legyél: LÁNY
tesó: Gergő és Lány

És Brigi még miniig nem érzel semmit a baba nemmel kapcsolatban? :)
bogyra

Bogi, beírtalak. De gondolom, a tesó nem Gergő és Lány, hanem Gergő és Levente :lol:

Nem akarlak elkeseríteni, de én nagyon kisfiús anyukának érezlek. De vigasztaljon a tudat, hogy nem vagyok jövőbelátó :wink: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jajjj ne keseríts el, én nagyon jó lányos anyuka lennék. És olyan igazságtalan az élet, ha nekem nem lehet egy kislányom.... :( :( És hüpp hüpp

És most szégyelljem össze a pofámat és gondoljak arra, akinek saját gyermekük sem lehet tudom..., nah de az ember gyarló. :)

Igen Levente a tesó, de valamiért teljesen keverem a szavakat mostanában, de csak írásban... lehet agydaganatom van? :shock: :roll:
bogyra

áááá, csak a tudatalattid dolgozik gőzerővel :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nah de akkor a "mély szám" elírást mivel magyarázod? :shock: :oops: :oops: :lol: :o

Terhességi elmebaj?
bogyra

azért vannak megmagyarázhatatlan dolgok... :wink:

Lányok, nem tudja valaki, hogy a neten hol találom meg azon cukrászdák listáját, akik aug. 20-tól árulják az idei ország tortáját? MEG AKAROM KÓSTOLNI :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sztornó a kérdés. Felhívtam a közeli kedvenc cukrászdámat, és már reggel elkezdik árusítani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mi az a torta most?

Valamelyik évben a sztamári szilva volt az év tortája, itt a közeli cukiban olyan isteni... hogy csak nah! :)

De sajnos amióta terhes vagyok semmilyen édességet nem kívánok csak a jégkrémet, azt is hetente egyszer kétszer... Lecsúszik egy krémkönnyű! :)

Anyósom sütött nekem diós lekváros kosárkát, de nagyon nehezen fogy. Gergő ugye nincs itthon, Levi napi kettőt hármat fogyaszt én meg alig bírom leküzdeni a torkomon...
Náluk is olyan keveset ettem, hogy remélem nem sértettem meg szegényt, mert ő meg annyit főzött hogy csak nah! :)
bogyra

Most a pándi meggytorta. Én sem vagyok most túl édesszájú, de tegnap láttam a tévében, és hát hmmmmmmm. Muszáj enni belőle. A szatmári szilva is isteni volt, apu azt kapott a szülinapjára is :lol:

Most sós kaját ennék sóssal. Ma azt hiszem, juhtúrós-tejfölös tésztát fogok enni pirított szalonnakockával és kovászos uborkával :lol: nesze neked hasmenés :twisted: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nálunk paradicsom leves lesz betű tésztával és vadas spagettivel! :)

Jah és juttassátok eszembe, hogy amíg terhes vagyok nehogy adjak a pelenkás gyerekemnek többé kelkáposztát!!!!!!!! :mrgreen:
bogyra

Francesca: köszi a szemléltető képet. A tippem nekem is az volt, amit jelöltél, csak túl nagynak találtam kukacnak :lol: :lol:

Hékás: ez a wc-n ülés nekem is ismerős. Múltkor vitorlázás előtt vonultam el az étteremben egy röpke 35 percre (7 fős társasággal voltunk), úgy, hogy a férjem már benyitott utánam a női wc-be, hogy minden ok-e :oops:

Kép
szerencsemák

Köszi Brigi, nagyon kedves vagy :)

Ez a 90. oldal, fel tudod rakni a táblát :) Persze ezt nem azért írtam, hogy nyaggassalak :oops:

Klári

Kép
claracroft

Én is erre gondoltam, csak szintén túl nagynak találtam, hogy az legyen a kukac :P .
Drukkoljatok, hogy ma mi is meglássuk, mi van neki! Fél 6-ra megyünk.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Megérkeztünk a hajókázásból. Remek volt! Gyönyörű volt az időnk jó volt a társaság, baromi jókat kajáztunk, szóval el tudtam volna még tölteni néhány hetet az Adrián. A sok fincsi vacsi meg is látszik a mérlegen, az 5 nap plusz 2 kiló.... :shock:
Soma is jól megvolt a Mamáékkal, de már nagyon hiányzott. :)
Tegnap reggel voltam AFP-n, jövő szerdára lesz eredmény. Remélem JÓ eredmény....

Visszaolvasni igyekszem, fotóval meg nem szolgálhatok, mert utolsó nap bekrepált a gépben a kártya és az összes készített képünk törlődött... :cry:

Judit

Kép

Kép
somaanya

Szcsm, uxi: szerintem abban benne van a zacsi is...de most mar ertheto apa, miert olyan rettento buszke :lol: :lol: :lol:

Uxi: megy a drukk! :wink:

sutiiiii! megvennek egy egesz pultot, de nem ennek belole...az edesseget most csak a szemem kivanja :cry: :cry:

Bogyra: szerintem mindig vigyazni kell vele...nem csak a gyerekeknel :mrgreen: :roll:
Vendég

Somaanya Üdv ismét közöttünk. Ezekkel a fránya fényképezőgépekkel mindig csak a baj van. Klassz lehetett az Adrián.
Uxi Megy a drukk!
Brigi Ezek szerint még nem igazán sikerült a jobbulás! Bár látom az édességeket Te sem veted meg![/b]

Nóra

Kép
fikuszka

Akkor mindenki azt kondja hogy a 25 hét körül érdemes 4D-re menni?

Én menni fogok, mert most olyan történeteket mesélnek, hogy lányt állapítottak meg, aztán későbbi uh-n kiderült hogy fiucska.:)
kriszti1976

a múlt héten, mikor rossz idő volt, hosszú nadrágot akartam felvenni és azt kellett megállapítanom, h már nem nagyon tudom egyiket sem felvenni. aztán elkezdtem a neten jó kismamruhaboltot keresni, és eddig egyet sikerült találnom, ami megfelel a mi pénztárcánknak: szentendrén van egy mumonboard nevű kismama outlet, amit aztán szombaton meg is látogattunk
mindenkinek csak ajánlani tudom, árban is nagyon jó (vettem egy gagyó ami melóba meg akár kisebb alkalomra is tök ideális 3700 ftért, és pl egy felsőt 990 ft ért) Tényleg szuper a minősége mindennek. 2 negatívum: szentendre nekem eléggé kiesik, + nem lehet kártyával fizetni. De szentendre kirándulásnak is jó, szóval össze lehet kötni családi programmal és a bolt szombat-vas is nyitva van 10-19-ig. Ja és van webáruházuk is, bár én azon keresztül nem mertem így elsőre vásárolni, mert nem tudtam melyik márkából mekkora méret kell.
Azért örülnék, ha javasolnátok még jó kismamboltokat Pesten, akár használtruhásat is
Előre is köszi mindenkinek :)
Ja és a bolt honlapja:
http://www.kismamaruha.net/bolt/index.p ... &chapter=0

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

mérnökasszony: (mindig jókat mosolygok ezen a nick-en, nekem nagyon bejön!!!) én itt vettem gatyókat, 4-5ezer ft/db:

http://www.gportal.hu/gindex.php?prt=202327

egyetlen bajuk, hogy nincs zsebük, max hátul

Plusz az elmúlt 2 hétben végigjártam 4-5 C&A-t és ott leértékelve vettem szuper gatyókat 2790/3790 ft-ért, illetve rákérdeztem mikor lesz a következő leértékelés és azt mondták, hogy minden hónapban van valami.

Ezt a szentendrei boltot majd megnézem én is, mert most felsőket kell beszereznem.

Uxi: megy a drukk hogy lássátok amit szeretnétek :wink:

Kép
szerencsemák

mérnökasszony: még csak most kell gatyót venned?

Nekem már egy sincs amibe beleférnék:(((Szinte a 12. héttől kezdve nem tudom felhúzni a cipzárat rajtuk:(

kérdés: szénsavasat ihatunk??Anyira kívánom.Tudom hogy általában azt mondják nem, de módjával azért csak lehet nem???

Szeretnék meginni egy dobozos colát!!!!!!
kriszti1976

Na akkor a tábla :lol: Este meg mégegy, ha Uxinak is kerül, hogy kislány lakozik odabent :wink:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

GRATULA az újonnan kiderült nemekhez :) Azt hiszem én leszek az utolsó, akinél kiderül majd, szept. 2.-ai UH-val :) És ha mondjuk fiú, akkor apa kb. ugyanazt fogja produkálni, mint Franceascáék esetében:) Már nem emlékszem, hogy mit jósolt Hékás nekem... és nem találom, hogy melyik oldalon volt...

MI a baj a kelkáposztával??? Még sosem ettem...

Kismamagatyó: én is vettem 2-t a hétvégén, kb. 5600 és 3600 Ft-ért (Átszámoltam lejből), és 3 blúzot is (1700, 2000, 2600 Ft) + 1 blúzot kaptam anyóstól :)

Ma este megyek lánybúcsúra; merthogy hétvégén megint esküvő; bulizunk egy jó helyen :) Vagyis ezt az örömet meghagyom a lányoknak ;). Ha nagyon-nagyon jó zene lesz, akkor esetleg megtáncoltatom Babócát. (Még 4 esküvőre kell mennünk idén ezt is beleértve)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Somaanya, örülök, hogy jól sikerült a pihenés. Az meg, hogy plusz 2 kiló??? Na és? Legalább jó volt :wink:

Francesca, én sem vagyok nagy sütis, nekem is általában a szemem kívánja. Most épp sül egy adag süti, kíváncsi vagyok, hogy meg fogok-e enni 1 szeletnél többet :?

Mérnökasszony, én a kismama-cuccaimat a C&A-ban meg a 2in1-ban (II. Lövőház utca) vásároltam. Meg van pár darabom még Londonból, ott nagyon jók vannak nagyon olcsón. Bár azt hiszem, Szentendre közelebb van :lol:

Kriszti, lehet inni szénsavasat, csak készülj fel rá, hogy sokkal jobban puffaszt, mint egyébként.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nilszi: te jo eg meg negy eskuvo???? :lol:
A kelkaposzta es altalaban a kaposztas/babos/egyeb huvelyeses etelek felfujnak es szeleket kepeznek az emesztorendszerben... :mrgreen:
Egyebkent azt hallottam ezeket a szoptatas alatt is erdemes kerulni, mert a picurnak hasfajasa lesz, kiveve, ha szodabikarbonat teszel fozesnel a kajaba... :roll:

Brigi: jo a tabla...szepen kezd szinesedni :wink:
Vendég

Nilszi, nem ettél még kelkáposztát? :shock: Én imádom. Főzeléknek, levesnek, rakottasan... :)

Brigi

Kép

Kép
hékás

Rakott kel a legfinomabb kaja a világon :))))))))))

De bogyra azt írta, a gyerkőcnek nem ad. Biztos gyomorforgató a produktum utána, és nem bírja várandósan :D :D :D Ugye?

Klári

Kép
claracroft

kriszti: én nem tudtam, h nem szabadna, szóval heti kb 2 pohár kólát megszoktam inni, ha olyat ebédelek :oops:
na most szégyenlem magam. Tényleg nem szabad? Az első pár hétben, vagy úgy 8-12. hétig nem ittam, mert iszonyatosan puffadtam tőle, nagyon rossz volt. De mostanában semmi bajom. Lehet, h a chipset is újra megpróbálhatnám? :)

Ja és a rakottkel tényleg a legfinibb:)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Francesca: nagyon jó a kép! gratulálok :)
Twist: ügyes vagy, hogy kibírod! lehet, hogy most nem is mutatná meg milye van :)
(a lányom szobája is napsárga és az egyik oldalra van festve mesefal)
Trudi: remélem elmúltak a görcsök. nekem nem voltak
Uxi: olyan rossz olvasni a rossz szülésélményeidet :( majd most remélem jó lesz
Hékás: én is láttam tegnap reggel a tortát :) nyam nyam
Bogyra: parilevest betűtésztával tegnap csináltam :)
Mérnökasszony: ebben a szentendrei kismamaboltban volt múltkor a barátnőm és jó rucikat vett, jó áron
Kriszti: lehet inni :)
Somaanya: nagyon jól hangzott a hajókázás!

Mi jól vagyunk. A lányom nem emelgetem. Ma reggel néztünk neki bölcsit és nagyon tetszett neki. Szeptembertől heti 2 napot ott lesz.

Kép
Kép
alma26

ittamittamittamittamittamittam :D :D :D :D
kriszti1976

[quote="kriszti1976"]i írta:kriszti1976ttamittamittamittamittamittam :D :D :D :D

egészségedre :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Olyan sokat írtatok ez alatt a pár nap alatt, majd este visszaolvaslak benneteket.
Gratula azoknak akik mgtudták a nemét. Látom egyre többen vagyunk.
Brigi! Jó a táblácskánk!!! :))
Mi lehet Heydie-vel??? Már nagyon régen nem írt!!!

Klári! Boldog névnapot!

Kép

Kép
henya75

Nem tudom, mi lehet Heydie-vel. Én mailt is írtam neki, kommenteltem is a blogjában, de nem reagált semmire. :cry: Remélem megint csak csavarog vagy nem jó a netjük...

Tényleg, jut eszembe. Elérhetőség-tábla. Lassan félidősök vagyunk. Aki gondolja, küldje el nekem priviben a rendes név, e-mail cím, telefonszám, msn, skype, yahoo messenger adatok közül azokat, amiket szeretne, és beveszem abba a táblába is. tudjátok, hogy 20 hét múlva a kezünkben legyen a lista, hogy rábökjünk valakire, hogy na neki küldök sms-t, hogy a kezemben van a baba :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én ma voltam az aAFP vizsgálaton, meg hepatitis szürésen.
26-ára kaptam időpontot 18-heti gen.uh-ra.
Tegnapelőtt feleslegesem ültem végig egy fél napot a genetikai tanácsadóban. kaptam másik időpontot 27-ére. :x
szóval el volt cseszve az egész délutánom, este fél 7-re értem haza. Ráadásul még meg is büntettek a parlolás miatt, mert nem értem le időben meghosszabbítani a parloló jegyem3t... 10perc miat 2750ft. jó drága utam volt.
úgy döntöttem, ha az AFP-vel minden rendben lesz, meg az uh-n is, akkor tuti nem megyek vissza...
csak agyon idegeskedtem magam a sok várakozás miatt :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
henya75

Brigi!
Én el küldtem neked privibe az msn-címemet, meg asszem a telcsi számomat is. Megkaptad?
ez még a múlt hét elwején volt

Kép

Kép
henya75

Megyek vacsit főzni. majd este jövök!
addig írjatok sokat! Legyen mit olvasnom!!
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
henya75

Igen, Henya, megkaptam. Hétvégén körbeküldöm megint a listát, addig várok még, hátha valaki fel szeretne kerülni :wink:

Sajnos túl jól sikerült a sütim :cry: Marcival csak úgy zabáljuk :cry: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Francesca: nagyon jó a kép! Kb. fél órát töltöttem az elemzéssel, hogy mi hol van rajta, de csak akkor világosodtam meg, ahogy megláttam a rajzot... derültem is egyet a piros kukin :D

A szénsavasokról: hát én még soha nem hallottam, hogy nem lehet szénsavast inni (naja, én vagyok a legtudatlanabb köztetek), és én bevallom, szinte csak azt iszom... igaz, cukor nélkülit, de szénsavast. Semmi bajom nincs tőle.

A rakott kel emlegetése megint övön aluli volt... kedvenc kajám, azt hiszem, megint rendelnem kell anyukámtól :)

A szülésélmények olvasásától nem lett jobb kedvem (máshol is olvastam még borzalmakat), és most már nagyon parázok... Nem a fájdalomtól (najó, kicsit attól is), hanem hogy ott vagyok kiszolgáltatva vadidegen embereknek, és nem tudom kézben tartani a dolgokat. Szeretnék már túl lenni rajta!

Pironkodva olvasom a problémáitokat, hányás, görcsök, stb... Mindenkinek hatalmas drukk, hogy ezek eltűnjenek! Én már kezdem szégyelni magam, hogy semmi bajom nincs, és eddig sem volt. Szerintem nagyon szerencsés szervezetem van, ilyen öregen is :)

A babamozgásról: nálam sem volt buborék meg ilyenek, hanem 5 db gyors egymás utáni dörömbölés belülről. Kottázni 16-odokban tudnám a sebességét. Azota ilyet nem csinált, csak azt lehet érezni, amikor fickándozik. Főleg este és ébredéskor. Az meg olyan érzés, mintha valami mozogna bent :) Hülye hasonlat, de nekem az jutott eszembe, hogy ilyen lehetett a Csillagkapukban az élősködő :)

Ma megkaptam az integrált teszt eredményét... hát, aszem ennél jobb nem lehetne:
Down: kevesebb, mint 1 : 50.000
Edwards: 1 : 3.900
AFP: 2,26

AFP-t csináltak tegnap külön a kórházban is, 24-én lesz kész a lelet, és akkor megyek genetikai UH-ra is. Ha ott sem látnak semmi rosszat, akkor aszem végleg megnyugodok. Bár már e lelet birtokában egyáltalán nem vagyok ideges!
nicsak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: