Sziasztok,
Mamacsibe, jó hogy bejelentkeztél! Képzeld, tök ugyanilyen mintájú mei tai-t kértem én is a készítőjétől

Ennek is sötétbarna a pántja? (Képen nem látom, h fekete-e vagy barna, enyim sötétbarna). Lányod nagyon szép! Éljen a harmadik baba!
Kukli, Gyöngyi, ezért a mei tai-ért én bizony beáldoztam a teszveszen vásárolt darabot. Nagyon beleszerettem ebbe, egy közelben lakó csajszi készíti és egy cselepes talin kipróbáltam. Ennek az lett a vége, h búcsút vettem a teszveszes darabtól
Nemlajos, sajnálom a lefele szakaszt

Most hétvégén utaztok? Mennyi időre is mentek végül? A villamos babakocsi nem rossz ötlet, pláne hegyvidéken lakóknak
Csibb, jó lehetett a mai buli. Muszaka, nyam-nyam

Ja, és képzled, már 2x is csináltam a spenótos-tonhalas tésztádat, nagyon fincsi.
Ma elmentünk Füredre, császkáltunk a borhetes pavilonok között(egyébként itt Almádiban is bornapok vannak, tegnap megkósoltam egy pici bort... nem bírtam ki

), etettük a hattyúkat, és elmentük sétahajózni - jó volt. Samu meg összehaverkodott délután a strandon egy vele egykorú kislánnyal, pillanatok alatt egy hullámhosszon voltak, csak lestem...

Elég nyitott, de ennyire azért nem szokott gyorsan a szívébe zárni új ismerősöket. Sajnos a kislány szülei kb 1 óra játék után indultak, és Samu egész este a csajszit emlegette
Lépek, ma elfáradtam.
É