A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

moncsi, sok boldog isten éltesse sokáig Líviát fél szülinapja alkalmából!!! :D
Jesszus isten! 8)

banokla:
én nem reagáltam rá, de szinte éreztem a riadalmadat, borzasztó, mennyire ki vannak szolgáltatva ezek a kis pondrók nekünk és a világnak!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja tényleg máténak is :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

köszönjük :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,

Mamacsibe, jó hogy bejelentkeztél! Képzeld, tök ugyanilyen mintájú mei tai-t kértem én is a készítőjétől :) Ennek is sötétbarna a pántja? (Képen nem látom, h fekete-e vagy barna, enyim sötétbarna). Lányod nagyon szép! Éljen a harmadik baba!
Kukli, Gyöngyi, ezért a mei tai-ért én bizony beáldoztam a teszveszen vásárolt darabot. Nagyon beleszerettem ebbe, egy közelben lakó csajszi készíti és egy cselepes talin kipróbáltam. Ennek az lett a vége, h búcsút vettem a teszveszes darabtól :)

Nemlajos, sajnálom a lefele szakaszt :( Most hétvégén utaztok? Mennyi időre is mentek végül? A villamos babakocsi nem rossz ötlet, pláne hegyvidéken lakóknak :)

Csibb, jó lehetett a mai buli. Muszaka, nyam-nyam :) Ja, és képzled, már 2x is csináltam a spenótos-tonhalas tésztádat, nagyon fincsi.

Ma elmentünk Füredre, császkáltunk a borhetes pavilonok között(egyébként itt Almádiban is bornapok vannak, tegnap megkósoltam egy pici bort... nem bírtam ki :) ), etettük a hattyúkat, és elmentük sétahajózni - jó volt. Samu meg összehaverkodott délután a strandon egy vele egykorú kislánnyal, pillanatok alatt egy hullámhosszon voltak, csak lestem... :shock: Elég nyitott, de ennyire azért nem szokott gyorsan a szívébe zárni új ismerősöket. Sajnos a kislány szülei kb 1 óra játék után indultak, és Samu egész este a csajszit emlegette :)
Lépek, ma elfáradtam.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Szerintem azért mondják, mert úgy érzik, hogy mondaniuk KELL valamit a gyereknek és hát a saját szempontjukból beszélnek hozzá, azaz arról beszélnek, ami nekik természetes, meg szerintük jó (mármint maguknak) és ebben "akarják részesíteni" a babát is, de mivel tettlegesen nem lehet, így szóban az jön le, hogy ebből is kimaradsz, abból sem kapsz stb., holott az jaj de finom, ott meg milyen jó és a többi, és a többi. Kicsit zavarosan adom elő, de talán átmegy, mit akarok, hogy nem a baba szemszögéből beszélnek, hanem a sajátjukból.

Masut
masut

erpé, Mamacsibe, Ti kitől vettétek? :roll:

Mi a jövő héten megyünk nyaralni, és 4 éjszakára (mint anyósékhoz...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Moncsi, gratulálok a dupla ünnephez! :D

Masut
masut

lehet túl sok folyadékot inni?...
Én ma már 4 liter felett járok...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

helló éjszakai műszak! :D :D

Csibb: hmmmmmmmmmmm muszaka... Krétán rengeteget ettem. kedvenc kajám volt ott :P de én azt vallom hogy olyan jót én úgysem tudok mint a görögök szóval minek próbálkozni :P egyébként is macerás .. (jóvanna.. lusta dög vagyok és kész :lol: ) hol szoktál turizni? én már nagyon régen nem voltam... de megvan a varázsa az tuti.

Papillon:
kitartás. a temetés az a része az életnek amit túl kell élni, még ha iszonyat nehéz is... :roll:

Erpé: nahát.. még a végén kiderül ezen a nyaraláson Samu szerelmes lesz :shock: 8) :lol:

boldog hófordulókat, és szülinapokat!

Nemlajos: nekem csak anya egyik barátnője kérdezte folyton hogy még elég neki az anyatej és még főzeléket sem eszik az a szegény gyerek? meg hogy vannak a boltokban ilyen tejalapú grízek amit lehet adni 4 hós kortól és hogy az ő unokája már ette... hát én mikor ezt szajkózta második alkalommal mikor találkoztunk szépen felvilágosítottam (normális hangnemben nem bunkón )hogy az ő unokája bizony 3 hónapig evett csak anyatejet, és allergiás meg rengetegszer beteg, szóval én igenis csak anyatejet adok a gyerekemnek 6 hós koráig meg most már ebédje előtt egy kis almát vagy barackot. de ez csak egy kis nasi, nem a hozzátáplálásról szól. és fel a fejjel, te vagy a legkirályabb anya közülük, no depi!!! hmmm villanyos babakocsi... és ezt hogy gondoltad pontosan? egyedül sétáltatná a gyereket? :lol:

mi tegnap görkoriztunk... én toltam Nicot.. csak nézett hogy mi ez a száguldozás :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: neeeeeeeeeeeeem.
A babakocsit kombinálni a tolószékkel, gyakorlatilag.
Szóval az anyának lenne egy széke ott, ahol áll (persze kerekekkel), és egy max. 30-as km/h-s teljesítményű motor hajtaná, kerékpárúton lehetne használni.
Városon belül szerintem nem lenne rossz :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

adryn :lol: :lol: :lol:
[quote] írta:n toltam Nicot.. csak nézett hogy mi ez a száguldozás
[/quote]

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé, örülök, hogy megvagy, betegség biztos nem lehetett kellemes.
Mamacsibe jó olvasni téged is, naggyon szép baba!!
Gabka, szép fotók, szépek vagytok, akkor minden rendben apával is...

Mi voltunk ma strandon, mindjárt kicsinyitek le képet Maja első strandolásáról :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

én is dobok egyet :) ez egy perccel ezelőtti kép Kép naggyon kényelmesek vagyunk :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

már akartam kérdezni, szerintetek mennyire megy bele az anyatejbe az alkohol? néha egy-egy pohár bor belefér?

KépKép
KépKép
adryn

én úgy hallottam hogy az még jót is tesz :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

mármint nekem ezt mondták, mivel Lívia vashiányos volt és a bor sok vasat tartalmaz:)
ihatsz nyugodtan szerintem :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na akkor benyakalok egy üveggel :lol: :lol: :lol: (vicceltem, .. bár még jól is esne :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

:D:D:D :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én szívesen elborozgatnék veled dehát olyan messze vagy :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ketten egy üveggel :wink: :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adryn, engem lehet most szidni, de én elég sok Radlert iszom (1.4%-os), van, hogy egy nap 3 dobozzal is.
Úgyhogy szerintem nem gáz, de biztos van, aki szerint most csinálok sni-st a gyerekemből...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem szidunk !!:D nemlajos azt én is szeretem!!!!:P meg a másik kedvencem a citromos gösser az is valami 2% os

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép parkolóban...hova megyünk anya? Kép aszem jó lesz itt nekem:) Kép na akkor adjuk meg a módját.... Kép ...és strandoljunk Kép húha..
Kép jó, ezt csinálhatod, ez tetszik... Kép ezután jó lesz aludni egyet Kép Kép teljesen kidőltem :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú Moncsi jó kis ducinak tűnik, aranyos nagyon!

Bea, Maja

Kép
bea1978

naháááááááááááát... akkor alkoholizáljunk miután elaludtak :D :D :D
hmmm 1 jó üveg bor Moncsi.... tengerpart, zene, tánc? hmm? a kölkökre meg apu vigyáz míg mi hepajozunk :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

jaajjjj de édes :)

igen mindenki képről azt mondja hogy milyen kis duci pedig élőbe nem is :D:D

ezen talán látszik is hogy nem :D:D:D
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na, hát az bizony, hogy finom, csak sajna jóval drágább :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

húú adryn dejó lenne :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na akkor öltözzünk gyorsan aztán csináljuk hamar egy radleres boros partyt

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

igen itt tényleg nem ducis, de itt is aranyos :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

de szépek a lányok! :D

Bea
, láttuk mi már Maja haját? Bongyor? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja tényleg amúgy olyan vicces, mert Lívia nem úgy kel hogy üvölt, hanem én kelek arra hogy röhögcsél a kiságyban :D és olyan vicces mert csak annyit hallani hogy zörög össze vissza és ilyen hangokat ad ki hogy he :D:D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

majd egyszer felveszem videóra :D:D csak ha meglátja hogy ott vagyok akkor már nem röhögcsél hanem fülig ér a szája :lol: :lol: :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én úgy olvastam heti 1 pohár pezsgő nem ártalmas..egy másik cikkben meg azt olvastam teljesen mellőzni kell, mert felszívódik az anyatejbe, egy harmadik helyen én is azt hallottam, hogy a vörösbor jótékony hatással is lehet, főleg vérszegénységnél,persze nem egy üveggel :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

én most döntöm le az esti másfél lityi vizemet, már csak 2dl van belőle, úgyhogy ma már nem sörözöm 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

moncsi, Döme is így ébred többnyire, ilyenkor tudom, hogy jó napja van :D
Volt már, hogy 4-től fél hétig is így elvolt így!!! :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos bongyorodik, de csak közelről látszik még, majd kivágok egy kis részt a képből, de nem nagyon látszik, mert most hullik a haja...

Moncsi az aranyos lehet, szívesen megnézném. Maja is szokott mosolyogva ébredni, de nem nevet :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

hja, nem én hagytam ám addig étlen-szomjan, én fel sem ébredtem a csacsogására, a Zuram mondta, hogy 4 óta megy a buli 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én tegnap ittam egy fél pohár bort, és nagyon jól esett :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

ja és eddig ha hasra fordult mindig szenvedett mire hajlandó volt visszafordulni. végül tegnap a szomszédba felfedezte hogy hason milyen marha jó lenni :D:D

Kép

ott őriztem hogy le ne boruljon :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

azóta szeret így aludni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na.... radleres-boros partit akkor csinálni ám amikor én is otthon vagyok!!!!! nem ám kihagyni!!! :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Moncsi :) :)

Nemlajos
Kép

Kínai is... Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

nem tudom mennyi látszik, a feje tetején nő és göndörödik, oldalt, hátul hullik :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

nagyon édi :)

adryn nem hagyunk ki:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én azelőtt dohányoztam, nagyon nehéz volt lemondani róla, vagyis lemondani nem volt nehéz, mert természetesen jött az anyasággal...csak volt úgy, hogy azzal álmodtam, hiányzott... most már nem, vagy nem mindig... :roll: de nem kezdeném újra..

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, köszönöm szépen! :)
(bár a kínai azért leverte a lécet 8) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na persze ez függősség, ezt nem lehet összehasonlítani azzal, hogy néha kedvetek szottyan egy borpartyhoz :lol: :lol:

megyek , jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

hajaj, Bea, dohányoztam én is, a leszokásnak köszönhetem bálna testemet (és aki vitatkozni mer, azt megverem! :twisted: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos :lol: :lol: :lol: szereted te is?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: