Sziasztok!
Végre van egy szusszanasnyi idöm, reggeliztem is mar és Andraska szépen alszik (kopp-kopp).
Zita!
köszi a születéstörténetet, végre elolvastam. Örülök, hogy a kishugi is jol fogadta a kisbabadat és gyere, mesélj Te is, hogy mi, friss mamik is tudjunk infot cserélni!!
Lino!
Nagyon szép volt a Te történeted is, mar teljesen masképp olvasom, mint szülés elött.
Még egyszer gratula!
Köszönöm a vigasztalast, mar egész jol vagyok.
Bellana!
Megnéztem a szülinapos fotokat, Dani nagyon-nagyon édes rajtuk! Es mennyi ajandékot kapott! Boldog szülinapot neki!
Bori!
Majd ugye Te is leirod a születéstörténetet?
Az én cicim is sebes volt és bazira fajt, mikor Andraska bekapta, mindig probaltam nagy levegöket venni azokban a pillanatokban. A cicibimbom ugyan mar nem sebes, de az a pillanta, mikor racuppan, még mindig faj, olyan erövel sziv. Aztan egy par pillanat mulva enyhül az egész. Nekem sokat hasznalt egy hideg, zselészerü anyagbol készült betét, amit minden szopizas utan, miutan megszaradtak a bimbok, hideg vizzel lemostam és a melltartoba tettem. Ez finoman hüt.
A neve angolul: Mother Mates (Hydrogel breast feeding pads).
Hogy van a lelked?
Swen,
nagyon szurkolok Neked, hogy magatol beinduljon a szülés!
Zsuzsa,
jeggyürü
Bizony, a sok tejcsihez pihi is kell, Te meg Tescoba jarkalsz? Mondjuk biztosan jol esett kimozdulni! Remélem a mai éjszakad jobban sikerült, de ezek a picik még annyira kiszamithatalanok!
Szöszi,
ne legyen lelkiismeretfurdalasod, a végén mar mindenki türelmetlen! Jo meggymagvalast

Legalabb addig is megy az idö...
Ildiko,
Apa mit szolt a tehénkéhez?
Akkor nalatok jo nagy nyelvkavalkad lehet!
Mi mindketten magyarul beszélünk Andraskaval, a svajci dialektust majd megtanulja az "élet"-ben, németül meg talan majd csak a suliban fog megtanulni rendesen (jobb ha nem az én akcentusomat sajatitja majd el!
Mindenkinek köszi a vigaszt, mar kihevertem, hogy anyuék elmentek és egyébként is jobb a hangulatom.
Aposom péntekig marad, igazan nem zavar, csak hat a kajat mindig elé kell tenni, sajnos kajarendelés itt nincsen (pizza vagy kinai kivételével).
Tegnap voltunk a férjem irodajaban babat mutogatni, de nem tartott sokaig, mert Andraska pont éhes lett és kiabalt nagyokat.
En a gatsebemet mar szinte nem is érzem, nagyon gyorsan meggyogyult, pedig féltem töle, mert nekem altalaban nagyon rossz a sebgyogyulasom. Ugy latszik ezen a tajékon gyorsabb a gyogyulas.
Tegnap volt utoljara a védönö, ezutan az anyasagi tanacsadoba fogok jarni, ami kb 15 perc a hazunktol, szépen el tudunk majd menni babakocsival vagy hordozokendövel. Mindig csütörtökön kell menni, jo, mert talalkozom mas anyukakkal és ott megmérik a babat, valaszolnak a kérdésekre.
En egyébként nem fejtem még 1szer sem. Igy is rengeteg tejem van, félek, ha fejnék, csak növelném a mennyiséget. Mindig megtapogatom a cicimet, hogy esetleg van-e benne gyanus csomo, de eddig rendben volt. Talan késöbb fogok még probalkozni, de egyelöre nem volt ra szükség.
A védönö szerint a méhem mar szinte teljesen visszahuzodott, azt mondja, el sem hiszi, hogy én hordtam ki Andraskat, a hasam is tök lapos, csak a "barna vonal" emlékeztet még arra, hogy valaha terhes voltam. Azért a böröm még egy kicsit lazabb a pocakomon és a köldököm sem olyan még, mint rég, de tényleg én is meglepödtem, hogy volt-nincs pocak. Kb 2-3 kilo van még rajtam, nem csoda, egy ilyen kis torkosboci mellett! A kis szexi nyari topjaimrol viszont lemondtam, a melleim ugyanis hatalmasak lettek és minden kicsi ram
Andriska mar egyre többet nézelödik, csodalja a vilagot maga körül, nagyon aranyoska, szeretnivalo és kész
Nalunk az éjszakai program:
11-kor vagy éjfélkor elalszik, kettökor ébred, de ilyenkor csak egy picit eszik és mar alszik is tovabb (almom, hogy lassan ezt az evést kihagyja), aztan 5 felé eszik ujra.
Most kiabal, mennem kell,
mindenkinek sok-sok pusszantas
Süncsi