Vica, gyönyörűek a keresztelős képek! Tök jó képeket készítettél a gyerekekről.
Katka, mit jelent a kiterjesztett láthatás? Ez lenne az, amikor nem kéthetente hétvégén találkoznak, hanem sűrűbben vagy hosszabb időre? Apukád:
Papillon, szegény Lizi. Azóta kitaláltad, milyen fehérjét ehetnél? Unokatesónál megvolt a kontrasztanyagos vizsgálat? Tényleg picike még, elég borzasztó lehet így ennie...
Pulcsi, de jó, hogy jelentkeztél.

Kehidakustányban még nem voltam.
Erpé, jobban vagy? És jobbulást az egész családnak!
Adryn, örülök, hogy jó volt a hazaút. Remélem, azóta kialudtad magad.

Majd mesélj, milyen volt az összrokonos banzáj. Nálunk egyébként Márti jól viselte, hogy most két napot nem otthon aludtunk, éjjel is jól aludt, semmi baj nem volt. Viszont nálunk is volt már olyan (máskor), hogy éreztem rajta, hogy már sok volt a program és kell egy kis pihenő. Tényleg hosszú volt a hazautatok, de azért remélem, ez a hétvégi program még nem lesz túl sok Niconak.
Banokla, hasgörcs elmúlt? Nekem múlt vasárnap jött meg. Megvárta, hogy Márti betöltse a 4 hónapot... remélem, nem lesz gyakori vendég egyelőre.

Hú, Adryn, látom, neked is...
Kukli, Katád gyönyörű szép abban a "hercegnői" ruciban.
Nem lehet, hogy most nyúlt, és azért nem hízott?
Tiétek az álomlakás? Juhhé!
Katka, jók lettek a képek! Majd mi is letöltjük, ami van és akkor teszek fel én is. Mártiapu már alszik.
Jól teszitek, hogy elmentek kikapcsolódni.

Hova mentetek végül?
És milyen az a futóbabakocsi? Teljesen másképp néz ki, mint a sima?
Banokla, tetszett Kriosztiánapu tanácsa
Tehuti, nálunk is van hajhúzogatás, állandóan ki kell csavargatnom Márti kezéből a hajamat. Egyelőre nem húzza túl erősen, de azért néha felszisszenek egy kicsit.
Mit néztetek moziban és hogy sikerült? Szonja jól elvolt a nagyival?
Vica, te képeid is nagyon jók lettek.

Jó volt látni titeket élőben is. Bocs, hogy kicsit elszeparálódtunk...
Zazzy, nálunk mostanában kezdődött (Márti 4 hós kora előtt egy héttel), hogy csak pár naponta kakil. És az állaga is más, sokkal homogénebb, barnább és olyan jobban emésztettnek tűnik. A pénteki tali után (talán a pár falatka barack hatására) mosni kellett a ruháját.
Moncsi, Livi nagyon kis huncut, ahpgy elnézem a képeket.
Bea, tényleg milyen nagynak néz ki Maja a babakocsiban.

Nagyon szép kislány.
Rszg-t rögtön megismertem, amikor közeledett, eltéveszteni sem lehetett.

Márti szemezett mindhárom sráccal, igaz, néha úgytett, mintha nem is érdekelnék a fiúk és totál másfelé nézett.

Végre megismertük személyesen Nimród és Rszg-Máté babát is.

Mi szombatig maradtunk a Blacsin (csütörtöktől), meghosszabbítottuk egy nappal a "szabinkat". Mindkét hely, ahol voltunk (a talin B.szemesen és Fonyódligeten) nagyon kultúrált, szép volt, igazán jól éreztük magunkat.