A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="t-pk"] írta:t-pkn is megjöttem ctg-ről:

a dokim megnézte a papírt és közölte, hogy ezek már bizony fájások, akkor jöjjön csak megvizsgálom, hogy hazaengedhetem-e még vagy már marad...

Hát rögtön rosszul lettem.

A baba feje teljesen lent van, ráfeszülve a méhszájra - ha jól vettem ki a szavaiból, akkor teljesen megrövidülve- de teljesen zárt!

Jövő pénteken kell mennem legközelebb, ha addig nem szülök - ezt mondta a doki.

Sajna uh-t nem tudott csinálni, mert futni kellett a műtőbe, de megígérte, hogy jövő héten csinál.

Úgyhogy most teljes pihire ítéltem magam, mert jó lenne még 1-2 hetet egyben kihúzni.

Bocs, de most nem tudok visszaolvasni....

Húúú, ez már tényleg izgi ... gondolom a pulzusod az egekben lett rögtön :) .... drukkolunk, hgy mg egy picit bent maradjanak a kis drágák !!! :) (vannak már neveitek ??? )

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"]J írta:v.andió ebédhez szóljon a nóta!!!!

Tényleg ne csináljunk ovit,semmi értelme.Már olyan pici idő van hátra,na.Irgumburgum,mindenki ide hozzám:
Kép

Floranan,én is megnéztelek,és olyan cukik vagytok,gratulálok.Jól áll neked a kamera :wink:

Móka,köszönöm :oops: Én is így kaptam az időpontot,hogy megüresedett egy hely.Már épp kezdtem letenni róla,hogy szegény Hajninak nagyon sok lett a munkája,és egyszercsak kaptam egy sms-t.Nagyon örültem.Drukkolok,hogy nektek is összejöjjön,mert tényleg felejthetetlen élmény.

Pancsi,szuperek vagytok,örülök,hogy minden okés.Nagy kő remélem leesett!!!

Petra,gyönyörű lett a lakás.Nagyon ügyesek vagytok,le a kalappal.Igazi otthonos családi fészek.Pocakilag pedig nagyon jól nézel ki.

T-pk,és most visszamenetek Veszprémbe?

az egyik főbűnös jelentkezik: én itt vagyok !!! :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Igen, itt vagyunk Veszprémben.

Nevek: a Flóra biztos (egyenlőre :lol: ), a másik Manó Valószínű Jázmin (mint eredetileg), de a Bíborka név is nagyon tetszik a férjemnek...

t-pk

Hahóó!!!

Megjöttem, idáig aludtam, nem volt túl kismamibarát volt a kelés!! Köszi, aki nézett és tetszettünk neki, édesek vagytok!!! Én most néztem meg, nem is lett annyira gáz :D csak sajna arányosan sokkal kevesebb időt tudtunk beszélgetni a fordítás miatt, de a bemutató is jó lett szerintem :D na, szóval ezek vagyunk mi ;)
Aki még megnézné, itt vagyunk: http://webcast.tv2.hu/mokka/index.php?m ... _id=400507

Kata, nagyon szép poci és kismami!!
Andi, de szépek vagytok!!!! És milyen szép pocikád van neked is!!! :D
Lili, Petra, megleslek titeket később, egyszerűen leállt a Picasa, és sehogy nem tudtam visszahozni :(

Pancsika, üdv köztünk!! Egy napra vagyunk kiírva :D Minden oké lesz nálad, tudom!

Manó, vigyázzatok magatokra! Picit azért pozitív irigy… ;)

Lina, 13 sztem sem gáz… én is kb annyinál tartok, de semmit nem mondott se a doki, se a védőnő!

Madar, de jó, h a lánykád táborba jár!! Én anno úszótáborba jártam így hosszú nyarakon át, imádtam!

Rita, de jó, h Andris hagy aludni!

Tegnap éjjel Márk Ébano annyira mozgott, olyan édes volt, Apa rátette a kezét a pocimra és folyamatosan hullámzott alatta, egyszer annyira kirúgott, hogy feldobta a kezét jó magasra :D

Móka, én vagyok a béna, de nem találtalak meg elsőre a képen… haha :D :D a másodikon könnyebben megvoltál ;) csini vagy!!!

Mabe, tényleg, nehogy eltűnj :(

Petra, csokievés teljesen normális :lol:

T-pk!! Drukk, biztosan egyben maradsz még, amíg kell!!!

Peppino, a lényeget érintetted akaratlanul is :lol: : én alapból spanyolul beszélek, a párom portugálul, na ebből kevertem ki egy keverék nyelvet, amit rajtunk kívül nem sokan értenek haha, ma reggel persze sok minden nem is jutott eszembe, szóval én is azon röhögtem, hogyha valaki, aki portugálul tud, nézte az adást, biztosan fogta a fejét :D :D :D De jól álcázom általában a bábeli káoszt ;)

Scooper, te döntsél, ahogy te jónak látod, és anyósnak el kel fogadnia!!! És veled értek egyet!!

Na, bepróbálkozom Picasán újra!

floranan

T-pk: Két kisvirágszál :lol: :lol: :lol: ... egypetéjüek?

Kép

Kép
bibiesbrumi

Lili, én is máshogy képzeltelek!! :D Csini vagy és nagyon tetszik Fruzsi-lak!! A kocsink kinézetre hasonló lesz!! :)

Petra, szép a pocid!! A házatokat imádom, nagyon jó lett!!!!! 8)

floranan

[quote="scooper"]S írta:scooperziasztok!

Nem jövök egy napig olvasni, és miket látok... :cry: Én pont ezért nem reagáltam a homeós-témára, mert meg van róla a véleményem, és nem akartam megbántani vele senkit. Ezért nem foglalok állást vallási dolgokban sem, mert mindenkinek joga van hinni dolgokban, és van, akinek ezek a dolgok pozitív élményt adnak, pl bevállik a homeó vagy csoda történik vele, stb- de van, akinek ezek a dolgok csak negatív élményt nyújtanak. Szóval szerintem kár lenne ezen veszekedni vagy megsértődni, meg visszavonulni.

Mi jól vagyunk, bár már nagyon nyűglődünk :cry: Még 29 nap! :lol: :lol: Ez vígasztal egy kicsit, hogy Madart idézzem: már látjuk a végét!

Anyám végre ideért a kisággyal, állhatok neki lecsutakolni, meg összerakni. Végre! Legalább már ez is meg lesz.
Táppénz meg még mindig a levegőben, könyvelőt nem lehet elérni, se telefonon, se személyesen, se sehogy :evil: :evil: :evil: Pedig meg lett ígérve, hogy intézi. Kb 100 000 forint táppénzem gyűlt össze április közepe óta ( kb. 12 000 ft kéthetente ), ami külön-külön nem sok, de egybe most nagyon jól jönne! Babó miatt is, meg apának le kellene már rakni a jogsit, már csak azért is, mert jogsival több munkalehetősége lenne, meg jobban is fizetnének neki. Remélem azért valamikor megkapom.
Le vagyok jelentve OEP-nél, de nem tudom, mit kell írni a rózsaszín tp-papírra? Nem tudjátok véletlenül? Mert céges bélyegzőt tudunk rányomni, csak nemtom, mit kell még ráírni, és akkor én is el tudnám küldeni.
Kedden megyünk első ctg-re! :lol: Remélem minden okés. Hüvelyem pár napja nyilal, meg néha feljebb is érzem a méhszáj felé, ez normális?

Visszatérve anyám-kiságy: Anyám ismerősének van egy ügyvéd ismerőse. Van egy kisfiúk, de nem akarnak több gyereket, így felajánlották, hogy mindent ideadnak ingyen, mert nekik nem kell. (Babakocsi, kiságy, járóka, ruhák, meg még ezek minden más) Én ennek nagyon örülök, nagyon rendes tőlük, de most nem is erre akarok kilyukadni, hanem:

Nekünk ugye most van egy kiságy, ami egyértelműen mi szobánkban lesz. Aztán lesz még egy kiságy anyámnál ( hál istennek, ő pesten lakik ). Anyósom meg kitalálta, hogy a járókát meg az ő szobájába tegyük ( együtt élünk párom anyukájával, akit nagyon szeretek, mert nagyon aranyos). Ezzel ügyebár azt hozták tudomásomra, hogy majd a lányom itt is, meg ott is fog aludni, mert hát ugye a nagymamák :shock: De! Én ezt nem akarom! Az én gyerekem, van neki ágyikója, van neki saját sarka a szobában (idővel, majd lesz szobája), szóval nem fogom hagyni, hogy ide-oda hurcibálják. Alszik majd a saját ágyában, mindig, és kizárólag ott, szokja csak meg azt az egy helyet, nem kell összezavarni! Persze ha el kell intéznem valamit, és kénytelen vagyok lepasszolni anyámnak, az más, de anyósom velünk él, nem igaz, hogy egy szobányi távolságból ne tudjon rá vigyázni, ha arról van szó!
Szerintetek mit csináljak? :shock: Nem akarok megbántani senkit sem, de nekem fontos az, hogy Noncsim ne legyen ide-oda pakolgatva, csak mert nagymama azt akarja, hogy az ő szobájában legyen. Nektek mi a véleményetek erről? Túl reagálom? Ne csináljak ebből problémát? Vagy mondjam meg nekik, hogy mi van? Elvégre én vagyok az anyja...

Ágy-téma: tökéletesen értelek, és én is azon az elven vagyok, hogy eleinte jobb neki, ha a megszokott környezetében, viszonylagos napirendben telnek a napok ... DE: majd úgy 8 hós kora körül lehet, hogy örülni fogsz, ha időnként nagyinál is lesz :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"]T írta:bibiesbrumi-pk: Két kisvirágszál :lol: :lol: :lol: ... egypetéjüek?

Nem, kétpetéjüek....Két különböző kis Csoda

t-pk

T-pk: Gratulálok a lánykákhoz! Nagyon szép neveken gondolkodtok. És drukkolok én is, hogy még tartsanak ki odabent, 1-2 hétig. :!:

Scooper: Remélem hamarosan rendeződtök anyagilag. Ágy-ügyben egyetértek az előttem szólókkal, azaz ne hagyd magad. A babának az első jónéhány hónapban nagyon fontos az állandóság. És igazad van, idővel egy szoba távolságból is lehet vigyázni rá. Anyukádéknál nem baj, ha van egy ágyikó, hátha majd jól jön. Feljöttök Pestre és ha el akartok ugrani valahova baba nélkül, oda legalább biztonsággal leteheted. Anyósnál meg játszhat a járókában, ha ébren van, de aludni csakis a saját ágyában, vagy köztetek. :wink:

Petra: Nekem is nagyon tetszik a házatok és a lényeg, hogy a tiétek. :lol:

Nagyon csinos pocakokat látni errefelé! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Móka: Nálatok hogy áll (vagy halad) a költözés? :wink: Azt még régebben kérdeztem (de nem válaszoltál :wink: ), hogy merrefelé költöztök a XI.kerületben? Melyik utca? Persze ha nem titok. :wink: De jó, babaváró buli!

Kép

Kép
hgrita

Petra, szupi lett a kisLakotok:):):)
Szeretem a natur dolgokat, és a mennyezet, gerenda mániás vagyok, nekünk is van:):)

Ágy: szerintem is jó, h van mindenhol, legalább be tudod tenni, ha aludna éppen... de a baba a Tiéd, s Neked kell a szabályokat meghozni!!!:)

Floranan, szupik voltatok:)
Nekem nem tűnt fel, h nem "jól" fordítottál :P

tettem fel én is képeket, de most sziasztok, elzizzentünk a Balcsira, remélem már nincs dugóóóó!

Szép hétvégét Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
móka:)

Hgrita, sorry, lehet h akkor kérdezted, amikor nem tudtam mindent visszaolvasni :oops:
Egy hüle engedélyre várunk:( úgyh nem kezdődött még el az építkezés, de van egy kis lakás, ahol szerintem elleszünk még az elkövetkezendő hónapokban...:D
és egy nagyon pici előnye van, h maradunk...
itt most a 4.ig jön a lift, csak egy emeletet kell majd a Babóval megtennem, ott meg magasföldszint plusz 3dikig gyalogosan, s a lakásban is két szint lesz...
szóval icipici előny, babának és anyának:)):) addig gyúrúnk az állóképességre:D:D
Zsombolyai utca a kiszemelt áldozat

Ti merre vagytok??

Kép

Kép
móka:)

Mi a Magyari Istvánban, az a Fehérvári-Bocskai sarkától, a piactól 1perc. Viszont Anyuék a Dávid Ferencben laknak, ott nőttem fel, szóval a szomszédban. :wink:

Mikorra tudtok majd költözni? Ez használt lakás és arra húztok rá egy szintet, jól értettem?

Anyuék az elsőn vannak, náluk sincs lift, tudom milyen nehéz lehet anélkül közlekedni, főleg a harmadikra. :roll:

Kép

Kép
hgrita

Megint bealudtam, ez egy ilyen nap...

Lányok, kérdeztem, csak sztem nem volt feltünö (vagy akkora butaság), hogy van vmi jele, ha a méhszáj nyitva?
Mert kb másfél hónapja nem nézte a doki, de úgy bemennék vmi vízbe, meg néha jól esne a kádba beülni...
Jövő héten megyek tápénzes papírért, lehet, h megkérem, nézze meg, csak úgy érdeklődök előtte...

Teleettem magam almás pitével meg rétessel, anyu csinálta, huh, kidurranok, és tegnap teljesen rosszul voltam, ugyanis nekiálltam egy zacsi savanyú kápinak, zsíros deszkával... ooooooooolyan jól esett, csak megvolt éjjel a böjtje

floranan

A méhszáj nyíláshoz nem tudok hozzászólni, mivel 2000-es értékkel ment el Andrisnál a magzatvizem. :wink: Vagyis pontosítsunk, az utolsó érték, amit tudtam 2000 volt, utána két hetet szigorúan feküdtem, és elment a magzatvíz ennek ellenére.

Semmit nem érzékeltem, nem fájt és 1 db keményedésem volt össz. Így nem vagyok szakértő. :wink:

Azt hiszem Anna írta régen, hogy ő éri mikor nyílik, de akkor nem részletezte, miből lehet erre következtetni.

Kép

Kép
hgrita

Ja, és Floranan, a nyálam is kicsorgott. Milyen jó is, ha házias nagyi a szomszédban leledzik. :lol:

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"]A írta:hgrita méhszáj nyíláshoz nem tudok hozzászólni, mivel 2000-es értékkel ment el Andrisnál a magzatvizem. :wink: Vagyis pontosítsunk, az utolsó érték, amit tudtam 2000 volt, utána két hetet szigorúan feküdtem, és elment a magzatvíz ennek ellenére.

Semmit nem érzékeltem, nem fájt és 1 db keményedésem volt össz. Így nem vagyok szakértő. :wink:

Azt hiszem Anna írta régen, hogy ő éri mikor nyílik, de akkor nem részletezte, miből lehet erre következtetni.

Pontosítok, nem "éri" Anna, hanem "érzi". :wink:

Kép

Kép
hgrita

Látom, nemcsak én vagyok ezen a véleményen, akkor nem én reagálom túl :) Táppénzes papírral kapcsolatban tud valaki segíteni?

KépKép
Kép
scooper

[quote="floranan"]M írta:florananegint bealudtam, ez egy ilyen nap...

Lányok, kérdeztem, csak sztem nem volt feltünö (vagy akkora butaság), hogy van vmi jele, ha a méhszáj nyitva?
Mert kb másfél hónapja nem nézte a doki, de úgy bemennék vmi vízbe, meg néha jól esne a kádba beülni...
Jövő héten megyek tápénzes papírért, lehet, h megkérem, nézze meg, csak úgy érdeklődök előtte...

Teleettem magam almás pitével meg rétessel, anyu csinálta, huh, kidurranok, és tegnap teljesen rosszul voltam, ugyanis nekiálltam egy zacsi savanyú kápinak, zsíros deszkával... ooooooooolyan jól esett, csak megvolt éjjel a böjtje

Flora: én nem tudom, korábban itt vki írta, hogy talán nincs jele, nem érezzük, s ezért veszélyes ... én a kezdetektől együtt fürdök Bibikével, de jövő héten megyünk nőgyógyihoz, és én is rákérdezek majd ...

AAAAAAAAAAAAAh: almás pite, zsíros deszka .... na ,neeeeeee: ez egy kínzás !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti, merre vagy ???? ....

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="móka:)"]K írta:móka:)öszi Petra, én nem mindig érzem így!! :(
No, jöhet a kép!!! jó kutatást!! (nálam is mindig kutatni kell, annyira utálom... pedig mi több mint egy éve lakunk már itt :shock: )

Bibi, mostanság írtál cípőcskékről... be tudod linkelni az oldalt?! csak mert nem találom a korábbi hsz-ok között?! Kösziii

Megkaptad az üzimet ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Anyám mennyit írtatok,holnap reagálok,és Mabe szeretnék egy képeslapot látni reggel!!!!!

sutimano76

Derűs estét!

Sütikére én is pont most gondoltam,nem járt erre ma még. :?: :?: :?:

Floranan,én azt gondolom kádba talán beleülhetsz,de a vizet inkább ne.Nekem minden alkalommal nézi a doki,így nyugodtan fürcsizem vagy medencézem.Persze az elmúlt egy hétben érzett fájdalmak,keményedések után én is kíváncsi leszek,hogy kedden zárva leszek e még.
Ja ,és hozd Te is az ellenőrződet.Diétázó kismamiknak ilyet nem írunk le:
almás pitével meg rétessel, anyu csinálta, huh, kidurranok, és tegnap teljesen rosszul voltam, ugyanis nekiálltam egy zacsi savanyú kápinak, zsíros deszkával. Kép Kép Kép

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76nyám mennyit írtatok,holnap reagálok,és Mabe szeretnék egy képeslapot látni reggel!!!!!

Én is ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76nyám mennyit írtatok,holnap reagálok,és Mabe szeretnék egy képeslapot látni reggel!!!!!

Én is ;)

Én is!!!Nem szeretnék korán kelni Kép

Kép
v.andi

Bibi, Andi, és a többiek... boooocsi, megyek is sarokba térdepelni (lehet, h utána segíteni kell felállni :wink: )
:oops: :D :D

Én sem nagyon akartam már strandra menni, de a védőnéni mondta, hogy ha zárva vagyok, és mondjuk bekenem Canestennel megelőzés céljából, menjek nyugodtan egy picit... de fogalmam sincs, h zárva vagyok-e...

floranan

[quote="floranan"]B írta:florananibi, Andi, és a többiek... boooocsi, megyek is sarokba térdepelni (lehet, h utána segíteni kell felállni :wink: )
:oops: :D :D

Én sem nagyon akartam már strandra menni, de a védőnéni mondta, hogy ha zárva vagyok, és mondjuk bekenem Canestennel megelőzés céljából, menjek nyugodtan egy picit... de fogalmam sincs, h zárva vagyok-e...

Én ma már kitérdepeltem magam, még meleg a helyem, mehetsz is ... :)

(őszintén szólva: nagyon rosszul érint(ett) Imola reakciója: mégis csak "benne" vagyunk egymás életében X hónapja, és ez nem egy olyan parázs vita volt, amiért valakinek ki kellene innen vonulnia ... már Erika is, én is bocsánatot kértünk, én többször is azért, mert megbántottam ( a véleményemet továbbra is fenntartom :) ... mi kell még ??? )

Kép

Kép
bibiesbrumi

JA, Flora: én strandra semmiképpen nem mennék! ... nekem akkor inkább természetes víz, de Domonyvölgyben is csak térdig merészkedtem be ... én parázok ... :shock: :shock: :shock: ... Sütike bátrabb volt :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!!!
Ez a topik aztán tényleg pörgős,nem győzök visszaolvasni!!!!
bibiesbrumi: köszönöm szépen!!!!!!!!!!!
v.andi:köszike neked is............a nagy szikla lezuhant.........kicsit jobban is érzem magam,nincs az a feszültség!!!
floranan:szia neked is!!! Jaj de jó.............akkor mindenért egy időben fogunk izgulni!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj én holnap jó sokáig alszom....ma korán keltem! A fáradtság nálam megint beütött!!!! Aludnék állandóan!!! Ez ugye természetes ilyenkor????????

Kérdezte csajok valamelyikőtök hogy hol fogok szülni...........bocsi hogy csak most reagálok,de kicsit szerte szét szórt vagyok!!! :lol:
Szóval mi a dél pestiben fogunk szülni..........tudom sok a rossz vélemény róla,nekem nagyon is megfelel...........és nem a korház a lényeg,hanem az orvosom,aki egy angyal........és a szülésznőm,aki szintén angyal!!!
A szülőszobák meseszépek..........a gyermekágyas részleg,hát az hagy kivetni valót.............de olyan korház nincs szerintem ahol minden tökéletes!!!

Ó bocsika a szófosásért............ilyen vagyok mikor jó a kedvem!!!
Puszika nektek![/b]

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

[quote="pancsika20"]S írta:pancsika20ziasztok!!!
Ez a topik aztán tényleg pörgős,nem győzök visszaolvasni!!!!
bibiesbrumi: köszönöm szépen!!!!!!!!!!!
v.andi:köszike neked is............a nagy szikla lezuhant.........kicsit jobban is érzem magam,nincs az a feszültség!!!
floranan:szia neked is!!! Jaj de jó.............akkor mindenért egy időben fogunk izgulni!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj én holnap jó sokáig alszom....ma korán keltem! A fáradtság nálam megint beütött!!!! Aludnék állandóan!!! Ez ugye természetes ilyenkor????????

Kérdezte csajok valamelyikőtök hogy hol fogok szülni...........bocsi hogy csak most reagálok,de kicsit szerte szét szórt vagyok!!! :lol:
Szóval mi a dél pestiben fogunk szülni..........tudom sok a rossz vélemény róla,nekem nagyon is megfelel...........és nem a korház a lényeg,hanem az orvosom,aki egy angyal........és a szülésznőm,aki szintén angyal!!!
A szülőszobák meseszépek..........a gyermekágyas részleg,hát az hagy kivetni valót.............de olyan korház nincs szerintem ahol minden tökéletes!!!

Ó bocsika a szófosásért............ilyen vagyok mikor jó a kedvem!!!
Puszika nektek![/b]

Pancsi: bizny-bizony: nagyon igazad van !!!! ... én a híres - neves Istvánban, de ott is car a gyerekágyas részleg :( ... a lényeg: angyalok vigyáznak majd rátpk !!! :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

De jóóóóó most Dorkának és Manónak ... :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Szia Pancsika, üdv nálunk :)

Megérkeztünk épségben, egészségesen Miskolcra. Visszaolvasni csak hellyel, közzel tudtam, bírtam.

Most önző disznó/bálna leszek, akit untatok attól bocsi.
Szóval elérkeztem antiszociális korszakomba, frankón mindenen fel tudom magam húzni/ s ez nem a karizmaimnak köszönhető :twisted: :twisted:
Napi 2-4 jóslóm van, úgyhogy a magneb-t megint szedegetem. Frankón szédülök és hányingeres, léghiányos időszakba léptem, gyanítom a vas, mint olyan már nincs is bennem, szóval tőlem nem megszokott módon lelkiismeretesen szedem a vasat...

Méhszáj nyílás: a hüvelyi szurkálásos érzések, mikor mintha tűt szúrnának bele, vagy tűket, az lehet a méhszáj nyílásának "jele"

Mára ennyi, majd holnap ...

jóccakát :)

vicger

[quote="vicger"]S írta:vicgerziasztok!

Szia Pancsika, üdv nálunk :)

Megérkeztünk épségben, egészségesen Miskolcra. Visszaolvasni csak hellyel, közzel tudtam, bírtam.

Most önző disznó/bálna leszek, akit untatok attól bocsi.
Szóval elérkeztem antiszociális korszakomba, frankón mindenen fel tudom magam húzni/ s ez nem a karizmaimnak köszönhető :twisted: :twisted:
Napi 2-4 jóslóm van, úgyhogy a magneb-t megint szedegetem. Frankón szédülök és hányingeres, léghiányos időszakba léptem, gyanítom a vas, mint olyan már nincs is bennem, szóval tőlem nem megszokott módon lelkiismeretesen szedem a vasat...

Méhszáj nyílás: a hüvelyi szurkálásos érzések, mikor mintha tűt szúrnának bele, vagy tűket, az lehet a méhszáj nyílásának "jele"

Mára ennyi, majd holnap ...

jóccakát :)

HIÁNYOZTÁL!!! .... talán kicsit helyre tettél volna itt mindenkit még időben, mielőtt ideáig fajul a helyzet ... :shock: ... többen (köztük én is) antiszociális viselkedés jeleit mutatjuk, nyugi, nem csak te vagy így !!! ... gyerekekkel minden rendben? ... begyűjtötted a sisere-hadat? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Ő,mégis ma írok.De mit is olvastam már megint.

Móka szép poci.Te sem hízhattál sokat,mert a képen tök sovinak látszol.

Floranan,én láttalak ám reggel,apa nagyon szép fiú,te meg ragyogtál mellette,kicsit irigy vagyok!!!!poci szép nagy már!!!!

Pancsika hurrá,reméltem hogy egy hsz után azért nem jössz ,mert befektetnek.

Hát csajok kész vagyok magamtól,most lvastam el ezt az oldalt és már !!!!!nem emlékszem hogy mit is.

Szóval leegyszerűsítem:mindenkinek gratula bármihez!!!!!
És mindenkinek drukk mindenhez,és mindenki érezze jól magát.

Kicsit rólunk!!!
9.15 reggel elindultunk,
9.45 IKEA-függönykarnis,
10.30 obi-viaszvászon a pelenkázóra,kicsi virágos fogantyú a szekrényajtóra Berninek,
10.55 Mayo-nővérem elhozta a munkát,
11.30 cérna vásárlás,
12.10 hazaérkezés,gyors zuhany,
12.40 indulás nődokihoz,
13.30 érkezés nődokihoz,
14.00 Végeztünk minde3n okés velem,méhszáj megrövidült,márcsak 2000,de nincs nyitva,szóval még starndolhatok,csak nem ücsöröghetek órákat a vízben.Berni pont produkálta magát,így kitapogatta a doki( :cry: uh nme volt),Még mindig jobbra lent a feje és sréhen fekszik.
:cry: Viszont dokika szept 6-9 ig finno.-ban egy kongresszuson ,így próbálom majd addig akár fejenállva ,de bent tartani Bernit,ha nem megy akkor megyek a kistarcsaiba.
15.00 irány a nővéremékkel az auchan,aztán
17.00 hazaérkezés.
Mozgalmas és sok pénzköltős nap után,kicsi pihenés után jöttek barátok,és végig hallgathattam a nővéremék horváto-i nyaralását,és a barátok zalacsányi nyaralását,fényképekkel illusztrálva,szóval kinyaraltam magam este,aztán repültem hozzátok,és köszönöm a hiányolást.
Azta de hosszú lett,de megérdemlitek,mert ti is sokat írtatok!!!!!

sutimano76

Jaaaaaaaa,Vicger újra otthon,édes otthon!!!Így legalább te is sűrűbben jössz.

Babcika,hát persze hogy hiányzol,de néha olan sokáig nem jössz...hogyhát ezért ........izé szóval .........ezért fel sem.......... tűnik,.............ne hari!!!!!!!!Na meghát annyira sokan vagyunk és mind terhesen,megrövidült emlékezettel és sorvadó aggyal,így kérlek bocsi meg nekünk,MINDENKI HIÁNYZIK NEMTŐL,KORTÓL ÉS HOVATARTOZÁSTÓL FÜGGETLENÜL MINDIG,ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ.

Pancsika ha jól láttam újpesti vagy ezért gondoltam hátha uzsokis leszel,azzzzé a délpesti k...va messze van.Nehogy nekem a kocsiba szülj meg!!!!!!!!!!(nekem ez a félszem-kocsiba szülni--)

Mabe,ezt csak neked Kép
És különben is ne csináld má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Ja,és jövőhét kedden(11-én) meglesz az első ctg-m,úgy izgulok,ja és akkor vesszük le a strepto kenetet is.

sutimano76

Petra,képeket megnéztem,szépek letettek,minden elismerésem mindezt tehesen,nekem alap állapotba, nem saját kezi munkával se volt egyszerű az építkezés,és belegondolva hogy mindezt ekkora pocakkal,kalapom le emelem előtted!!!!!!!!!
Sötét padló nem hálás,folyton porosnak és szöszösnek látszik!!! :cry: Uramnak már pedzegetem a szőnyeget,de válaszként a te akartál sötétbarnát kapom,én hüle!!!!!!!!

sutimano76

Nos kellett ez nektek??????????????ezért hiányoltatok????????????most meg teleírom az oldaltKép

Ja és doki engedélyével még 1 kg hízhatok!!!!!!!!!!!

sutimano76

Jó reggelt! (bár fáj a fejem)

Suti, jó sűrű progitok volt!! Én is jövő kedden megyek az első nst-re! :wink: Lehet egy napon is szülünk??

T-pk nagyon izgi, nemsokára szülsz, dehát 2 babád van! Pihizz azért!

Floranan, almás pitét emlegetni?! Nagyon megkívántam... Méhszájnyílásról fogalmam nincs van aki meg sem érzi. Anyám 4 újjnyira tágult úgy ki h egy fájása sem volt, semmi.

Pancsika, én palotai vagyok, szóval jó közel hozzád is! :D Dél-pesti az a Jahn Ferenc?Örülök h minden oké!

Vicger, üdv itthon! Gyere mesélni!

Doki: Babuckám fejlődik szépen. Éssss fejvégű, mondtam neki most már meg ne merjen moccani, mert attól fogok rettegni h a köldökzsinór a nyakán lesz. Magzatvíz leheletnyivel több, azt mondta a doki minél előrehaladottabb a terhesség annnál kevesebb lesz a magzatvíz, így nekem akkor lesz normális.
Tara, neked üzenem Bpd: 94 mm.

Kép
kata05

Akit már zavar, ugorjon, de nekem még lenne egy utolsó hozzászólásom a témához:

Bibi!

Bocs, hogy nem reagáltam eddig, engem nem sértettél meg, és szerintem én sem voltam "nagyon terhes" (nem is érzem most se annak magamat), nem írtam semmi bántót, nem szóltam le a homeopátiát, csak más okból másképp gondoljuk. Ha mégis úgy érezted, és megbántódtál, akkor bocs.

Erre az egyre azért reagálnék:

"ezért sérelmes számomra, ha valaki így leszólja, kvázi naiv népi butaságként állítja be ... ez egy elvi kérdés nekem, olyan, mint másnak pl az Istenhit ... ha valaki hívő ember, hogy esik neki, ha mondjuk én (aki nem hiszek istenben) azt mondanám, hogy figyelj XY: ez egy humbug ... nos: ilyen előzményekkel nehezen tudtam jobban csomagolni a véleményem Imola felé ... "

Erre én csak azt tudom mondani, hogy hívő emberként engem egyáltalán nem zavar, ha valaki nem hiszi ugyanazt és leszólja. A hitem attól hit, hogy bennem van (a Biblia szerint a hit: " a nem látott dolgokról való meggyőződés"), és nem kell hozzá külső megerősítés, nem kell mások támogató véleménye és nem bánt az, ha leszólják. Főleg azért nem, mert ez ma itt a földön egy eldönthetetlne vita lenne, hitem szerint az embereket nem emberek győzik meg, és az régen rossz, ha emberek erőszakkal próbálják egymást meggyőzni bármiről vagy annak az ellenkezőjéről (kereszténység esetében ez először a keresztények oroszlánok elé vetését, majd a másik oldalról inkvizíciót jelentett, de ugyanerről szól az iszlám terrorizmus is).
Talán éppen ezért nem tudok azonosulni, együtttérezni azzal sem, ha valakinek más témában van személyes meggyőződése, és elképzelhető, hogy tapintatlannak tűnik a hozzászólásom, de én is saját magamból indulok ki, és azt gondolom, ha neki valamiben hite van (mint neked a homeopátiában), akkor neki is mindegy, hogy ki mit mond róla, a másik véleménye úgysem változtat semmit... Lehet, hogy időnként bizonyos témákban nekem rosszul esik (pl. én azt gondolom, a gyerekeimnek jó, ha 3 évig itthon lehetek velük (sőt, ha főállású anyaként a legkisebb 8 éves koráig, az még jobb), és azért nem esett jól, amikor az Index egyik cikkének a címe, ami a GYES kérdést is érintette úgy szólt "Akik nem dolgoznak eleget"), de magán a tényen, amit gondolok, nem változtat. Nem kell azért azt gondolni, hogy taníthatatlan, meggyőzhetetlen vagyok, de vannak olyan témák, ami olyan, hogy (időnként pont a hitem miatt) nem vagyok meggyőzhető...
Szóval bocs még egyszer és ha lehet, ne maradjon tüske emiatt benned! :):)

Süti!

A sréhen az a keresztben? Azaz harántfekvéses?

Más: két nap alatt kétszer sikerült egy-egy boltban becsipogtatni magamat a kijáratnál. Az első inkább a fiatal biztonsági őr srácnak volt ciki, látszott rajta (egy babanadrág hátsó zsebében hagytak benne áruvédőt a C&A-ban). Másodszor viszont nekem. 2 csokit (:D:D) és 1 üveg szörpöt vettünk, és hát olyan kis összeg volt, hogy nem figyeltem a blokkra, ráadásul nem volt nálunk szatyor, így a táskámba tettem mindent. Hát nem becsipogott az egyik csoki! Táska ki, csokik ki. A szörpöt bent hagytam, erre rákérdez a biztonsági őr, hogy a borral mi van (persze, 37 hetes kismamaként kinézte belőlem, hogy bort rejtegetek a táskámban :D:D, cseppet sem volt megalázó), úgyhogy azt is kivettem. Még jó, hogy tovább nem pakoltattak, mert vehettem volna ki a váltás bugyit is... :D:D Végül a pénztáros igazolt minket, de elég szar volt az egész, mert míg a C&A-ban a srác nem úgy állt hozzánk, hogy lopós banda (pedig vettem jópár dolgot), itt tisztára úgy éreztem magamat (a 2 csokimmal és 1 szörpömmel), pusztán a biztonsági őr reakciója miatt. Látszik, mennyit számít a hozzáállás (ott a "ilyen előfordul, hogy valamit benthagynak a pénztárosok, keressük meg mit és hol" (blokkot meg se nézte), itt meg "na mit loptál és hol a blokkod". Na ezeket a szituációkat azért nehezen viselem, főleg azért, mert még azért is szoktam szólni, ha úgy ad rosszul vissza a pénztáros, hogy nekem kedvező lenne. Tudom, a biztonsági őröknek az a dolga, hogy megakadályozzák a lopásokat...).

Ja, voltunk CTG-n is, teljesen jó lett, rendes kislányként Dóri mozgott is, így nem volt gond a görbével.
Lemértük a kórházba az utat egy másféle útvonallal (ha az első dugulna, ami nem lehetetlen, mert BAH csomópont és Alkotás út is benne van az útirányban), hát ez is 1 óra, ráaádsul elég kacifántos, így fájások között még esetleg navigálnom is kellene... :D:D
Süti: mi már ezért említettük a dokinőnek a kocsban szülés lehetőségét (a dugó miatt), mondta, hogy neki már volt ilyen kismamája, akihez ki kellett mennie, max. megtenné velünk is... :D Azért első szülésnél nem aggónék emiatt (igaziból a mienk miatt sem, bár legutóbb sikerült úgy elindulni, hogy indulás után 1,5 órával babáztunk, de nem a fájások kezdeténél indultunk, most lehet, hogy korábban fogunk, max. nem megyünk be a kórházba, csak a környéken leszünk).

Bocs, másra nem reagáltam (Szia Kriszti! :D:D), de ezt is egy órája írom, közben meg vasalnom kellene, amíg nincs elviselhetetlen meleg.

Astrid

Kép
astrid

Jó reggelt mindenkinek!

Ma megyek fodrászhoz, de még nem tudom, milyen hajam legyen. Most hát középig ér (hosszú). Legyen rövid? Nem tudom. Lehet, hogy beülök, és csináljon amit akar. (ha meri). Volt már, aki nem merte. Úgy gondolom, ha jó fodrász, nagyon el nem ronthatja.

spickey

Jó eggelt!

Spickey: http://www.taaz.com/index.html
Majd dobj egy előtte utána fotót :wink:

Kép
v.andi

[quote="astrid"]A írta:astridkit már zavar, ugorjon, de nekem még lenne egy utolsó hozzászólásom a témához:

Bibi!

Bocs, hogy nem reagáltam eddig, engem nem sértettél meg, és szerintem én sem voltam "nagyon terhes" (nem is érzem most se annak magamat), nem írtam semmi bántót, nem szóltam le a homeopátiát, csak más okból másképp gondoljuk. Ha mégis úgy érezted, és megbántódtál, akkor bocs.

Erre az egyre azért reagálnék:

"ezért sérelmes számomra, ha valaki így leszólja, kvázi naiv népi butaságként állítja be ... ez egy elvi kérdés nekem, olyan, mint másnak pl az Istenhit ... ha valaki hívő ember, hogy esik neki, ha mondjuk én (aki nem hiszek istenben) azt mondanám, hogy figyelj XY: ez egy humbug ... nos: ilyen előzményekkel nehezen tudtam jobban csomagolni a véleményem Imola felé ... "

Erre én csak azt tudom mondani, hogy hívő emberként engem egyáltalán nem zavar, ha valaki nem hiszi ugyanazt és leszólja. A hitem attól hit, hogy bennem van (a Biblia szerint a hit: " a nem látott dolgokról való meggyőződés"), és nem kell hozzá külső megerősítés, nem kell mások támogató véleménye és nem bánt az, ha leszólják. Főleg azért nem, mert ez ma itt a földön egy eldönthetetlne vita lenne, hitem szerint az embereket nem emberek győzik meg, és az régen rossz, ha emberek erőszakkal próbálják egymást meggyőzni bármiről vagy annak az ellenkezőjéről (kereszténység esetében ez először a keresztények oroszlánok elé vetését, majd a másik oldalról inkvizíciót jelentett, de ugyanerről szól az iszlám terrorizmus is).
Talán éppen ezért nem tudok azonosulni, együtttérezni azzal sem, ha valakinek más témában van személyes meggyőződése, és elképzelhető, hogy tapintatlannak tűnik a hozzászólásom, de én is saját magamból indulok ki, és azt gondolom, ha neki valamiben hite van (mint neked a homeopátiában), akkor neki is mindegy, hogy ki mit mond róla, a másik véleménye úgysem változtat semmit... Lehet, hogy időnként bizonyos témákban nekem rosszul esik (pl. én azt gondolom, a gyerekeimnek jó, ha 3 évig itthon lehetek velük (sőt, ha főállású anyaként a legkisebb 8 éves koráig, az még jobb), és azért nem esett jól, amikor az Index egyik cikkének a címe, ami a GYES kérdést is érintette úgy szólt "Akik nem dolgoznak eleget"), de magán a tényen, amit gondolok, nem változtat. Nem kell azért azt gondolni, hogy taníthatatlan, meggyőzhetetlen vagyok, de vannak olyan témák, ami olyan, hogy (időnként pont a hitem miatt) nem vagyok meggyőzhető...
Szóval bocs még egyszer és ha lehet, ne maradjon tüske emiatt benned! :):)

Süti!

A sréhen az a keresztben? Azaz harántfekvéses?

Más: két nap alatt kétszer sikerült egy-egy boltban becsipogtatni magamat a kijáratnál. Az első inkább a fiatal biztonsági őr srácnak volt ciki, látszott rajta (egy babanadrág hátsó zsebében hagytak benne áruvédőt a C&A-ban). Másodszor viszont nekem. 2 csokit (:D:D) és 1 üveg szörpöt vettünk, és hát olyan kis összeg volt, hogy nem figyeltem a blokkra, ráadásul nem volt nálunk szatyor, így a táskámba tettem mindent. Hát nem becsipogott az egyik csoki! Táska ki, csokik ki. A szörpöt bent hagytam, erre rákérdez a biztonsági őr, hogy a borral mi van (persze, 37 hetes kismamaként kinézte belőlem, hogy bort rejtegetek a táskámban :D:D, cseppet sem volt megalázó), úgyhogy azt is kivettem. Még jó, hogy tovább nem pakoltattak, mert vehettem volna ki a váltás bugyit is... :D:D Végül a pénztáros igazolt minket, de elég szar volt az egész, mert míg a C&A-ban a srác nem úgy állt hozzánk, hogy lopós banda (pedig vettem jópár dolgot), itt tisztára úgy éreztem magamat (a 2 csokimmal és 1 szörpömmel), pusztán a biztonsági őr reakciója miatt. Látszik, mennyit számít a hozzáállás (ott a "ilyen előfordul, hogy valamit benthagynak a pénztárosok, keressük meg mit és hol" (blokkot meg se nézte), itt meg "na mit loptál és hol a blokkod". Na ezeket a szituációkat azért nehezen viselem, főleg azért, mert még azért is szoktam szólni, ha úgy ad rosszul vissza a pénztáros, hogy nekem kedvező lenne. Tudom, a biztonsági őröknek az a dolga, hogy megakadályozzák a lopásokat...).

Ja, voltunk CTG-n is, teljesen jó lett, rendes kislányként Dóri mozgott is, így nem volt gond a görbével.
Lemértük a kórházba az utat egy másféle útvonallal (ha az első dugulna, ami nem lehetetlen, mert BAH csomópont és Alkotás út is benne van az útirányban), hát ez is 1 óra, ráaádsul elég kacifántos, így fájások között még esetleg navigálnom is kellene... :D:D
Süti: mi már ezért említettük a dokinőnek a kocsban szülés lehetőségét (a dugó miatt), mondta, hogy neki már volt ilyen kismamája, akihez ki kellett mennie, max. megtenné velünk is... :D Azért első szülésnél nem aggónék emiatt (igaziból a mienk miatt sem, bár legutóbb sikerült úgy elindulni, hogy indulás után 1,5 órával babáztunk, de nem a fájások kezdeténél indultunk, most lehet, hogy korábban fogunk, max. nem megyünk be a kórházba, csak a környéken leszünk).

Bocs, másra nem reagáltam (Szia Kriszti! :D:D), de ezt is egy órája írom, közben meg vasalnom kellene, amíg nincs elviselhetetlen meleg.

Sziasztok!

Süti tényleg jó kis "termést" produkáltál ide :)

Astrid: ha időnként nem is értünk egyet bizonyos témákban, nem érzem / éreztem sértőnek SOHA a hozzászólásodat :):):) ... most sem, nincs miért elnézést kérned:) ... pontosan ez a jó ebben a topicban, hogy különböző vélemények "ütköznek" .... azután pedig ki-ki csemegézhet belőle: mivel ért egyet, és mivel nem :) ... CSAK AZ NEM MINDEGY, hogyan csomagoljuk a véleményünket: és, ha ezzel (akaratlanul megbántunk másokat), akkor ezt a helyzetet hogyan kezeljük ...

Nem hiszem, hogy ennyire nehéz egy bocsánatkérést elfogadni, és túllépni egy ilyen témán, de egyetértek Erikával: aki menni akar, az menni fog, hiába sajnálja itt mindenki, hogy reggelente nem jönnek a jó-reggelt üzenetek tőle
:cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="spickey"]J írta:spickeyó reggelt mindenkinek!

Ma megyek fodrászhoz, de még nem tudom, milyen hajam legyen. Most hát középig ér (hosszú). Legyen rövid? Nem tudom. Lehet, hogy beülök, és csináljon amit akar. (ha meri). Volt már, aki nem merte. Úgy gondolom, ha jó fodrász, nagyon el nem ronthatja.

Húúúúúú, erre nagyon kiváncsi leszek !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti,végre itthon.
Magnéziumot a 36. héten abba "kell" hagyni,ha jól tudom,de a doki gondolom mondja,mi van.

Sütikém,látom nem bírtál magaddal este Kép Nem sok ez egy kicsit egy napra :shock: :shock: Bár,ahogy elnézem a topik lakóit,szerencsére mind ilyen örökmozgók vagyunk.Pont ezt szeretem a társaságban,hogy azért időnként panaszkodunk,de alaphelyzetből senki nem nyavalyog.Nem fogsz kocsiban szülni,ne aggódj.Nem kell Kistarcsára menned.

Sötét padlót én is "megbántam",de ez van.Majd keresek egy bejárónőt Kép

Kata,Lőrinc tudja a dolgát,örülök,hogy már ő is arccal a kassza felé. :lol: :lol: :lol:

Én fél 11 re kimegyek dolgozni,mert sajna alkalmazottam nincs,és ma forgatunk egy reklámot.Szerencsére nem kell sokáig maradnom ott.Nem ártana,ha végre engem is elkapna valami takarítási láz féle,de ahogy elnézem,esélyem sincs,pedig párom dolgozik.Muszáj lesz összeszednem magam,mert szegénykém reggel jön,vélhetően a holnapi napot átalussza,és akkor nem szerencsés takarítani.Ablakoknak sem ártana egy kis puceva,na,meglátom.Azt lehet férjecske alvása közben is.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Imola a szülőszobán van... este 11 körül mentek be, elég erős görcsei voltak....
Vendég

Sziasztok!

Süti, köszi a dicséretet :D

Imola szülőszobán? Jaaj, remélem, minden oké vele és a babócával!! Ennyire felizgatta volna magát :oops: :oops:
Megy az energy++++++++++++ és az SMS!!

floranan

Nem tudok sms-t küldeni, nincs ott a szám a doksiban!! :(

floranan

Imolának: Reméljük a kicsi Imola még bentlakásos, ha mégsem ,akkor a legnagyobb rendben van minden!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: