sziasztok!
nagyon lemaradtam, bocsánat.
visszaolvastam, de többnyire már túl vagytok a témákon, így fölösleges lenne reagálnom.
egyet viszont nem állhatok meg szó nélkül: nagyon régen nevettem annyira jót, mint most, amikor megláttam
rugót a motoron azzal az izzével a fején. haláli!
móni!
nem ígérem 100%-ra, de elképzelhető, h mi is megyünk.
bilizés:
napközben botond már csak bilibe vagy wc-be pisil. mindig időben szól, és tud is várni valameddig. nagyon ritkán pisil csak be. azt hiszem, csak akkor, ha nagyon fáradt.
a kakit viszont - ugyanúgy mint szeli - csak pelusba hajlandó intézni. pelus fel, 1 perc és ott a kaki.

sokszor a déli alvásnál is száraz marad, éjszaka viszont teljesen telepisili a pelenekáját. mindjuk továbbra is megiszik 4-5 deci teát éjszakánként...
beszéd:
továbbra is kb 20 szó + mindenféle hangutánzók. egyébként egész nap beszél, de szerintem vagy kínaiul vagy japánul.
lotti:
tündérbogár, mosolygós királylány.

eszméletlenül érdeklődik minden iránt. kúszik, pörög minden irányba, és ezzel nagy terleteket jár be. próbálkozik négykézlábra állni. egyet-kettőt hintázik, de még összeesik.
esti alvás már szuper. szopi után lefekszünk az ágyra. 10 percug régja a kendőjét rajtam, aztán leteszem magam mellé, és elalszik. nagy utat jártunk ám be, amíg ezt elértük. a csúcs 3 óra ólben cipelés volt. akkor megfogadtam, h változtatunk, és úgy néz ki, sikerül. a végcél persze a kiságyban elalvás.
eszik almát, barackot, meggyet és körtét. már nagyon lelkes. ma majdnem két egész barackot benyomott.
végül mégis megyünk nyaralni. azaz inkább őszülni, mert aug 30-án indulunk. 2 hér horvátország, ciovo szigeten. már nagyon várom...
még jövök pár képpel, és próbálok visszacsatlakozni.