A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dettyk :cry: ne már :cry:
menj innen a koncertekre :wink: :lol:
Bugyilehúzást gyakoroljátok :roll: Mi azt csinálgatjuk. Most már meg neki többé-kevésbé.
Mondjuk elég mókás volt mert mondta, hogy mi is csináljuk :lol: :lol: :lol:

Vindo mi történt 11 után???

A mai napunk nyilván nagyon kemény lesz :? Már túl van 1 extra hisztin és még csak 1/2 9 van :shock:

Regi jó fürdőzést. Töltődj fel sok-sok pozitív energiával :lol: :lol:

Alvás még mindig nem rendeződött. Próbáltam a szobájában altatni de feladta hajnali 3:15-kor. Lehoztam és itt ébredés nélkül aludt 7-ig. De miért????????????????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még 2 kép. Most ezek a kedvenceim:

Kép

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok talira akik visszajeleztek:

Heni
Viranka
Ágica

Más nem jön???????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Gréti igazi nagylány már!

Hűű, annyira fáj a gyomrom, teljesen készen vagyok :(

Pedig el kell mennünk bevásárolni, hétvégén vendégek jönnek. Áááá, legszívesebben visszafeküdnék aludni EGYEDÜL!

Na összekaparom magam és jövök majd.
Vendég

Lányok, nem történt semmi különös, ezt olyan viccesen írtam :roll:

Éjjel fennmaradtam tanulni, meg gondoltam, hajnalban is felkelek, amíg R. alszik az audio cd-t is tudom használni, ha G. már elment dolgozni.

Fel is keltem jó fáradtan, mire odaültem a géphez, R. fel is ébredt.

Ez azért vicces, mert ma háromtól lesz a nyelvvizsga labor része :roll:

Mivel R. nem alszik napközben, éjjel Gáboré a notebook, így nem is tudtam készülni. Arra gondoltam majd ma hajnalban :roll:

Heni, a rutin már megvan, most a legvégére várok. Elvileg több "tananyag" nincs. Csak gyakorolni pár órát, aztán vizsga. Péterke igazi nagyfiú akkor:)

Móni, Gréta nagyon csinos. A szeme az apjáé, ugye? MIntha a párodnak lenne ilyen :wink:

Dettyk, sajnálom, hogy nem jöttök erre :roll: Örülök, hogy ilyen örömet okozott a taxis kép. Párodnak +++++

Viranka, néztünk házat Ebesen is, mikor költözködés előtt álltunk :roll:

Panndi, jobbulást, és gyere.

Szép napot, majd ha túl leszek a laboron, bejelentkezek olyan este felé.
Megyünk a boltba, lógunk húsz forinttal, meg kell adni.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo!
no mesélj :) v ez lesz a trükköd ha olvasni akarsz :) tudod sok kíváncsi Fáncsi van a topikban :)
sa dió szerintem is gyönyörű :) inkább sötét,mint világos :)

Móni!
Mesiék is jönnek a tegnapi infóim alapján :)

Tegnap du. volt egy kis gyerekzsivaj nálunk :) Jött a Mesicsalád(Papa,Mama gyerekek :) ) és Panndiék :) gyerekeim hozták formájukat :) B. rögtön letámadta Gegét,vitte Neki a szilvát és minden egyebet etetni akarta...állandóan szedegettem el a kajákat :) Zsófikat kicsit edzette :oops: :evil: ezért még1* bocsánatot kérek :?
Fruzsi egy álombabab,olyan csendben elnézelődött,majd elaludt :)
Gyerekeim Gege és Zsófi Apára rákattantak,élvezték h. van akivel lehet hülyéskedni :) :)
Panndi Zsófijának a mosolya lenyűgöző :) édes kiscsaj :)
s a végén B és Zsozsi "összebarátkoztak" :) Gege bemutatta hogyan kell fotelt mászni és csak állni és állni szeretett volna :)

Dettyk!
add le a gyerekeket,gyere talizni aztán menj koncertre :)

:arrow: ennyi volt... már nem érdekes Noddy :) :)

KépKép
viranka

Móni lehet korai ez az időpont, lehet még sokan nyaralnak a családjaikkal, lehet inkább szeptember eleje volna a jobb :roll: nekem teljesen mindegy egyébként, de szeretném, ha megyünk, akkor sokan legyünk!
Gréti milyen szép!:-)
Egyébként még mindig nem raktál képeket a háztól, lehet :arrow:

Panndi vegyél be valamit, elrontottad? vagy mitől fáj????

Dettyk koncert 8) a férjed nem talál magának ott a közelben munkát??? arra sincs álláslehetőség?

Heni
KépKép
heni81

Házképek :oops: :oops: :oops: tényleg lógok vele
igyekszem pótolni :roll: :roll:

Köszönöm a Gréti dicséretet :lol:

Vindo igen, szerintem is apja szeme :lol:

Viranka jó lehetett a délután :lol:

Vindo nagy kalappal mára+++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni szeptembertől meg sokan mennek dolgozni. Gondolom akkor a hétvégék inkább a családé lesz nem pedig talira szeretnének jönni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni igen gondolom, de hát 3 emberrel nem lehet talit csinálni. :roll:

Vindo megy a drukk++++++++++++++

Viranka nem készültek fotók a titkos minitaliról???

Heni
KépKép
heni81

Na jó, ha elég éber leszek a vezetéshez Deák Bill után, talizhatunk :D . Ha visszamegyek szeptembertől, már úgysem nagyon lesz alkalmam, de egy-egy hétvégém mindig lesz Rátok :wink: .

Heni, semmi munka nincs a környéken, és rengeteg a munkanélküli :? . Mindenki a Merci gyártól várja a csodát, hááát, nem tudom, bizakodunk :roll: . Addig jó lenne bármi, akár Pesten is, mert most is itthon van 1,5 napja, és már felborította az életünket :oops: :twisted: ...
dettyk

Viranka, megint micsoda mimitali volt nálatok :shock: . Á, olyan biztosan nincs, hogy nálatok ne fotózzon valaki :wink: .

Móni, Gréti gyönyörű csajszi :D !

Vindo, valahogy éreztem én azt az idézőjelet :wink: :lol: .
dettyk

Kép Miss p... :oops: :lol:
dettyk

Heni!
az első "nagy " topiktalin nálunk is 4 anya +c csatolt részeik voltak összesen :) van előnye is :) többet lehet dumálni :) :)

no és képek :)
ugye kitaláljátok miért voltak nálunk Mesiék és Panndiék :)
Kép
Gege Apájával jó kekeckedni :)
Kép
zenei aláfestés is volt :) :) persze a szomsz. srác meg elkezdett gitározni :) Fruzsi olyan jót aludt alatta :)
Kép
olyan mintha mozogna a föld :) :)
Kép
Kép

KépKép
viranka

Hú, mennyi szőke ember :D :wink: Szépek vagytok. Szóval business is volt :wink:

Panka :lol:

Na, megjöttünk a boltból. Rugó megint kikente magát egy csokival, mindene barna volt. A fornettis segített ki minket végül egy vizes törlőkendővel :roll:
Aztán az új szobákban játszottunk, most ettünk éppen :roll: Megevett vagy négy csirkehúsos fornettit, nagy pocakja nőtt:)

Ha így megélénkülünk a topikban, hogy ha nem írom le, hogy mi minden történt velem éjszaka, akkor rendszeresen megteszem :D

Dettyk, én is igyekszem majd jönni szeptemberben is :roll: Ilyen könnyen nem ússzátok meg :roll:

Most már tényleg csak este felé jövök :arrow:

Kép
vindolanda

Viranka! :lol:

Csak gyorsan: Móni! Mi megyünk!

Pussz, Zsozsi a szekrényben, Gegi a pihiszéket tolja állva. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, az utolsó fotót Míra csinálta? Nincs rajta :roll: :D

Kép
vindolanda

Vindo!
nem :) :) vhol csatangolt :) azért Apja nem olyan bátor h. a kezébe adja anagygépet :) bár B. teljesen rá van kattanva :) múltkor nagyobival( a kályhacsőnek csúfolt mitomén milyen objektívvel) lazán megemelte és cipelte kattingatott játékból :) ha leejtette volna nem tőlem vált volna el :lol: :lol:

KépKép
viranka

Szerintem Míra épp furulyázott :wink:
Vendég

Azta! de jó képek:-)nagyon szép mindenki:-) Gegi mekkora nagy fiú már:-)

Vindo jó kis csel volt :wink:

Akartam már kérdezni, hogy van még olyan nagy kakaó fun gyerek a topicban mint P??? 3x250ml

Ma megmértem 16? A többi fiú hol tart?

Heni
KépKép
heni81

De jók a talis képek! Mindenki sugárzik rajta! :)

Móni!
A Gréta képek - igazi kis hölgy! :)

Sajnos nálunk gáz a helyzet hisztiügyileg. Tegnap este 1 órás ordítás után nyugodott le, majd ma reggel újabb okot talált a hisztire Gergő. :( Totál kivagyunk, bár az éjszaka szerencsére jó volt. Kínomban felhívtam a védőnénit, h mit tanácsol. Szerinte érdemes az 1 órás ordítás miatt ellátogatni a nevelési tanácsadóba, hátha tudnak valamit segíteni. Nem tudom. :( Sírni hagyi nem lehet, mert veri a fejét mindenhova, ha beszélünk hozzá nem foglalkozik vele. Én is összevissza érzek: hol sajnálom, hol dühös vagyok rá, hol már nem is érdekel, aztán újból jönnek az érzelmek előröl. Nekem ez borzasztó - és persze már rá is kiabáltam, persze nem segített, csak aztán megint én éreztem magam rosszul.

Bocs, h csak erről tudtam írni, de most csak azon jár az agyam, h mivel lehetne megelőzni és csírájában elfojtani a hisztit. Figyelemelterelés nem segít, már próbáltam, v nem volt jó az elterelés.

Pusz
Gica

Kép
gica1

Heni, kilóban hol tart a többi fiú?

Ha ezt kérdezted, akkor 10,5 kg :oops: :roll:

R. is meg van őrülve a f.gépért.

Ja, mostanában már néha sima tejet is iszik R., nem is kell bele kakaópor. De napi két-két és fél decinél nem iszik kakaóból sem többet.

Gica, nem tudom sajna. R. feladja olyan 5 perc után, ritkán tart tovább a hiszti :roll:
MIndenesetre az nem árthat, ha meghallgatsz egy pár tanácsot. Bár azt nem tudom, sok újat tudnak-e mondani :roll:

Kép
vindolanda

Halihó...

Anikó: Dávidka nagyon cuki..és látom nálatok ki a főnök :lol:

Vindo: :lol: Rugó képek :lol: :lol: :lol: ...meg ahogy kiváncsiságban tartottál mindenkit :lol: :lol: akkor délutánra: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ügyes vagy avezetéssel..ténylge ha neked is kell a kocsi akko rG hog jr dolgozni? kapsz eg kisautót vagy ti viszitek R-val dolgozni?

Panndi: papád :( ++++++++++++++++++++++++++

Heni: Péterkéd milyne ügyesen leszokott akkor a cumiról......a szobatisztasággal meg jól haladtok..fog az menni..jó a reggeli száraz pelus....nem ültetted ébredés után bilire?
Kakaó: Emma 2x próbálta..de nem volt nagy siker. marad a tejnél ( firsss )
jogsi: nekem már 14 éve van..és azóta minden nap vezetek ..meg sem birnék lenni az anyós ülésen. :lol: :lol: :lol: ..Emma is állandóan vezetne.. :lol: :lol:

Dettyk: na akkor ++++++ párodnak a munkához...Mi a jövőhéten megyünk a szülőire..kiváncsi leszek Emma mit fog hozzá szolni..
igen anyumnak van gőztisztítója.Imádom...Zepter-es azt hiszem..és azóta nem használok vegyszereket....pont tegnap láttam a Gordon R kitchen night mare showban hogy egy brutálisan koszos konyhát ők is "gőzborotvával" tettek rendbe..mondjuk az nagyobb volt :lol: :lol: ..szóval mindere jó..a vízkő, a bacik, a tükör, a bútorlap..minden felületre...Emma szörme állatait is azzal tisztítom....brutális koszt leszed és utánna csak vizes ruhával kell letörölni a koszt. :lol: :lol: mondjuk izmosodok( nem könnyű darab...vagyis nem is nehéz ..de mire a lakást végigtakarítom.... :(

Móni: Grétid nagyon édes a képeken..az elsőn könny csordul? Milyne kis szöszke??!!!

Viranka: nálatok mindig olyna jó kis buli kerekedik..:-) CSodás képek!

Dettyk: Panka... :lol: :lol: :lol:

Gica: :( sajnálom a hisztit...én ha rákezdené..a nyüglődést, sírást..akkor mondom neki hogy ha nem hagyja abba nem mehet Julcsi nénihez zenebölcsibe ( ez a kedvence..erről semmi pénzért nem mondana le) vagy vmi olyantól tiltom el ha nem hagyja abba amit nagyon szeretne vagy be volt ígérve....na ez eddig...kopp kopp...szinte azonnal abbahagyja....

KépKép
kaqk
Debrecen

Hisztire nálunk is megoldás, hogy nem mehet játszótérre, vagy nem kap bodzaszörpöt :) Hatásos :)
Vendég

Kaqk, a legoptimálisabb kimenet szerint a kocsi nálam lesz, én viszem Rugót. Gábor reggel nyolcra jár, mi meg csak tízre fogunk, ha minden jól megy. És végezni is hamarabb fogunk. De ez heti három nap, szóval neki is marad kettő.

De a buszokkal innen a Nagyállomás kb 20-25 perc, ha hozzáadjuk a sétát is a házunktól... G. munkahelye meg ott van a Nagyállomásnál. Szóval megoldja. Eddig én jártam mindig busszal :wink: Autóval sem sokkal gyorsabb.

Kép
vindolanda

Gica!
csikizd meg :) Míránál hatásos egy kicsit még őrjöng aztán elkezd röhögni :) B-nél is bevetem néha :) :)

Vindo!
++++++++++++++++++++++++ ha már ilyen sokan küldjük akkor csak sikerülni fog :)

csajok!
van egy ilyen képünk kirakva(Algír bombázása,3000db-os),felragasztva,bekeretezve(üveg nincs benne) nem tudjuk hova kirakni,kidobni kukába nem szeretném(Robié volt,van még1 csak az költözés óta szétszedve :) )
nem kell vkinek? max. a postaköltséget kellene kifizetni :)
http://www.jatek-makett.hu/aruhaz.puzzl ... bktipi8967

ps: B. 11 óta alszik :) a meleg totál kikészíti már megjártam ezt :) www.egzotikusaruk.hu Vegatoysba is voltam :) (megyünk holnap sógorékhoz, s egyszer ne csokit vigyünk már :) :) )

KépKép
viranka

Jöttem is 8)
Ez most jobban sikerült, úgy érzem 8) :D

G. meg R. közben a Baumaxban voltak. R. bealudt a kocsiban, és szegény G. úgy vásárolgatott, hogy a kezében aludt Rugó. Na persze, nem segített neki senki sem :roll: :?

Kép
vindolanda

Elkezdték bepakolni az ablakokat 8)

A notebook-zacsis játékot Rugó tovább fejlesztette, mert most egy poroló is van nála, és zacskóval a fején porol :shock:

Megpróbáltam lefotózni, de nem sikerült, lebuktam :roll:

Kép
vindolanda

Vindo szupi :lol: :lol:

Heni egy minitali is tud szuper lenni :lol: :lol:
én azokat is szeretem :lol:

Gica zökkentsd ki valamivel a hisztizésből.
A csikizés is jó amit Viranka mondott, de akár egy ritkán használhatott játék vagy könyv is segíthet.
Nálunk ma séta közben a jégkrém segített. Hazafelé kapott mert abbahagyta a hisztit és szépen jött mellettem. Mert persze Ő nem így akart jönni és a nemtetszését fejezte ki. Még a házakból is kijöttek, hogy mi ez a hiszti. Fagyit ritkán kap, megbecsüli az összes alkalmat. Az igéret után olyan volt mint egy kis angyal 8) Miután meg megette egy nagy csokis maszatka :lol: De múltkor azért hagyta abba mert azt mondtuk neki, hogy Enti nem szereti a hisztis, üvőltős lányokat és megy is keres magának új kisgazdit. Hüppögve futott Entihez és kérte: ne menj. Hisztit el is felejtette.

Viranka képek szuperek :lol:
vettél mei tait?

KépKép
Kép Kép
l.móni

A kreatív baba orron vágta magát egy walkie-talkie-val, lett egy kék kör az orrnyergén :shock:

MOst kii vagyunk, a felx-szel meg szögekkel játszik, járkál a csomagolt padlón stb. :shock:

Kis humán lélek :roll:

Szerintem ma már nem jövök többet. Kávét főzök apósomnak épp, belógtam csak :arrow:

Kép
vindolanda

kii=kinn
felx=flex

A többi rendben :roll:

Kép
vindolanda

Már rég vágytam egy ilyen profi oldalkezdésre :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Képek szuperek! :)
Élményfürdő jó volt, bár délelőtt felhős volt az ég, inkább délután fürödtünk! :)

Vera! Bölcsességfogam nekem is nagyon durván fájt pár évvel ezelőtt, 4 óránként Cataflam... Megkönnyebbülés volt, mikor felvágták az ínyem! :? Hogy vagy?
Nagyon ügyi vagy a varrással! Nem laknál olyan messze, megbíználak a hastáncruhámmal. Még mindig nem álltam neki... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! Oké! ;)
De azért inkább mindent olvasok, de nem reagálok mindenre, jó? ;) :)
Pedig tudnék... :lol:

Bili: Szeli továbbra sem pisil már pelenkába, az éjjeli becsurgás is ritkult. De a kaki csak abba jó neki... Szól, hogy kakilni kell, aztán vesszük fel a pelust, és már kakil is... wc-be nem akar, kiabál, hogy "nem kell"... :roll: :)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Nagypapádnak! ++++++

Vindo! Eredmény?

Gica! Kitartás... nekem sincs jobb ötletem... hátha hamar elmúlik...

Megyek, megfürödtek...

Kép

Kép
regcsiken14

A labornak három hét, míg meg van az eredménye. A szóbeli többi része gyorsabb lesz majd :roll: Az a jövő héten esedékes.

Kép
vindolanda

sziasztok!
nagyon lemaradtam, bocsánat.
visszaolvastam, de többnyire már túl vagytok a témákon, így fölösleges lenne reagálnom.
egyet viszont nem állhatok meg szó nélkül: nagyon régen nevettem annyira jót, mint most, amikor megláttam rugót a motoron azzal az izzével a fején. haláli! :lol: 8)

móni!
nem ígérem 100%-ra, de elképzelhető, h mi is megyünk.

bilizés:
napközben botond már csak bilibe vagy wc-be pisil. mindig időben szól, és tud is várni valameddig. nagyon ritkán pisil csak be. azt hiszem, csak akkor, ha nagyon fáradt.
a kakit viszont - ugyanúgy mint szeli - csak pelusba hajlandó intézni. pelus fel, 1 perc és ott a kaki. :roll: sokszor a déli alvásnál is száraz marad, éjszaka viszont teljesen telepisili a pelenekáját. mindjuk továbbra is megiszik 4-5 deci teát éjszakánként...

beszéd:
továbbra is kb 20 szó + mindenféle hangutánzók. egyébként egész nap beszél, de szerintem vagy kínaiul vagy japánul. :lol:

lotti:
tündérbogár, mosolygós királylány. :lol: eszméletlenül érdeklődik minden iránt. kúszik, pörög minden irányba, és ezzel nagy terleteket jár be. próbálkozik négykézlábra állni. egyet-kettőt hintázik, de még összeesik.
esti alvás már szuper. szopi után lefekszünk az ágyra. 10 percug régja a kendőjét rajtam, aztán leteszem magam mellé, és elalszik. nagy utat jártunk ám be, amíg ezt elértük. a csúcs 3 óra ólben cipelés volt. akkor megfogadtam, h változtatunk, és úgy néz ki, sikerül. a végcél persze a kiságyban elalvás. :oops:
eszik almát, barackot, meggyet és körtét. már nagyon lelkes. ma majdnem két egész barackot benyomott. :lol:

végül mégis megyünk nyaralni. azaz inkább őszülni, mert aug 30-án indulunk. 2 hér horvátország, ciovo szigeten. már nagyon várom...

még jövök pár képpel, és próbálok visszacsatlakozni.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

Vindo! Biztos, meglesz! :) +++++++++++++

Mi ma itthon, Apa dolgozik, Mami meg nemsokára jön. Én meg mosok, takarítok. Meg próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy mit kell elpakolni (a fél lakást... :lol:) jövő kedden, indulunk nyaralni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

CSODASZÉP!!!!,,Ez a video Belgiumban 2009. március 23-án reggel 8 órakor az Antwerpeni Központi Pályaudvaron készült.Az utastájékoztató hangosbeszélőn keresztül elkezdték lejátszani Julie Andrews dalát a "Do Ré Mi" (a Muzsika hangja című musicalből). Ahogy a mit sem sejtő utasok meglepődve észrevették, kb. 200 táncos lepte el a váró közepét (kilépve a sorban állók közül, ill. a bejáratokon át). Ezt a csodálatos táncot táncolták el, csak 2 próbával a hátuk mögött. A hatása önmagáért beszél! Talán még van remény és nem annyira elvetemült a világ, az emberek...
Klikkelj rá és éld át a felhőtlen örömöt!

http://www.youtube.com/watch?v=7EYAUazLI9k

Kép
Kép
Kép
gremese

MEsi: jó kis reggeli ébresztő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hűűű, Mesi, nekem ez nagyon tetszett... :)
Vendég

Felébredtünk 8)

Szia Sense :D Lotti kis ügyes akkor :D

Mesi, :D :idea:

Regina, jó takarítást!

Na, most ennyire futotta :shock:

Kép
vindolanda

Jó a videó, csak kár, hogy nem jó a hangkártyám... :evil:
Tegnap óta hiába van bekapcsolva a hangszóró... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj de jó kis reggeli ébresztő:-)

Heni
KépKép
heni81

Vindo: na akkor most biztos sikerül!!!!!, Alvó gyerekkel vásárolni és senki nem segít??? :evil:

Sense: de jó h végre jelentkeztél...már nagyon hiányoztál! :-) Lotti nagyon ügyes és szuper az esti alvás! 3 óra ?????? azta. Boti is nagyon ügyes a szobatisztasággal..majd megy a kaki is..talán egyszer ha majd pisilés közben "véletlen oda bilibe siekrül..hátha kedvet kap ahhoz is. :-)

Mi anyósomnál vagyunk ma...végre apa lemosta a kocsit ( szégyen de mióta megvan nem mostuk le..féléve ) de ezüst színű, nem is látszott annyira koszosnak..:-) De most ragyog!!!:-) elvégre jövőhéten esküvőre is megyünk..illik tiszta autóval menni...:-)

Tegnap a kis "ikertesó, lelki társ"-nál voltunk..annyira édesen eljátszottak..majd hozok képet csak nem a mi gépünkkel fotóztam..majd ha átküldik....és ami nagyon tetszett hogy együtt játszottak, figyeltek egymásra..annyira cukik.!!!

Remélem a bölcsi bejön emmának..amennyire szereti a gyerekeket...csak ha mondom h bölcsi rögtön mondja h Julcsi néni ( a zenebölcsis néni ) hát lehet azzal azonosítja a bölcsit..és örül h minden nap ott lesz ???...bár már mutattam hol a bölcsije.....( máshol ) na mindegyí majd szerdán a szülőire visszük és akkor kiderül valamelyest mit szól hozzá. Kiváncsi vagyok nagyon

:arrow: hív a gyermekem..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Én nem tudom hogyan csinálom, de mostanában leginkább csak olvasgatni tudok. Mi lesz velem, ha dolgozni is fogok????
Még mindig pakolgatok, lassan meg már rendezgetnem kell a Bercó dolgait, illetve a tanszereket is be kell majd szerezni a fiúknak. Mondjuk a nagy pakolásban kiderült, hogy Gergőnek annyi füzete van, hogy még talán kétévig is elég lesz. :oops:

Azért Vindo, gondoltam ám Rád! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön minden! A házzal meg tényleg nagyon jól haladtok. Rugó meg... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem lesz semmi ám egyből ilyen utakat megtenned a gyerekkel. Le a kalappal előtted.

Gremese, ez nagyon jó volt. Ráadásul ezt a dalt nagyon szeretem. Na, ugye, hogy ugye. Mondtam én, valamit nagyon tudsz. Nagyon szépek vagytok a képeken!!!!
Ahogyan Panndiék és Virankáék is. :lol:

Sense, tényleg nagyon jó volt olvasni rólatok. Jó pihizést akkor nektek! Irigykedem ám nagyon, én is visszamennék egyből. Majd tőled is kérek elérhetőséget. Mostanában ezeket is gyűjtögetjük. Hogy Boti is milyen ügyes! :roll: :roll: Lotti alváshoz is nagy-nagy gratula. Nem vagytok semmik, az már biztos.

Kaqk, biztosan rendben lesz minden a bölcsiben. Bár én is parázok kissé, nem is kissé. Annyira anyás Bercó, de majd az elején nagyon sietek érte, úgyis legtöbbször délig van órám.
Kocsimosás már csak ilyen. Az enyémet is ki kellene takarítani, lemosni. Bár még mindig sokkal tisztább, mint az apáé.

Regi, Te is mindig pörögsz ezerrel. :lol:
Jó munkát!
dmaggie

Sziasztok,

Hú ismést lemaradva, szóval Móni remélem tudunk menni a talira, még jelentkezem.

Képek szuperek

Sense, de jó, hogy jól vagytok

Panndi, +++++++++++

No, voltunk kombinált teszten, illetve Uh-n, minden a legnagyobb rendben a picivel, négy hét múlva AFP, illetve már csak majdnem három.
Robesz édes volt, mondta folyton az Uh alatt, hogy Anya ágyon doktorbácsi, tesó, Apa leül, csitt-csatt
megzabáltam, kicsit nehéz lehetett a dokinak az Uh-ra figyelni, de azért megoldotta.
Hiába mondta az Apja, hogy ő itt nem ülhet le a földre, Robesz csak autózni akart.

Amúgy jövünk-megyünk egész nap, már kicsit jobban vagyok, de vannak napok, mikor egész nap émelygek, most már kicsi unom.

Jövő héten ki megyek a Szigetre kíváncsi leszek, hogy bírom majd, de csak egy fél napra.

No megyünk, kész az ebéd, puszi nektek és remélem szombaton megyünk

Kép
Kép
nektarin

Most csak pár fotó :)

Kép Ne zavarj, olvasok!

Kép Na mi újság?

Kép :)

Kép Zsófi játszik Fruzsival :)

Kép Aztán picit megpihen :)

Kép Vigyor :)

Kép Na megnézem, mennyit is ettem...
Vendég

Nektarin, neveitek vannak már? :D
Örülök, hogy jók az eredmények.

Panndi, aranyos képek :D

Rólunk: de. voltunk az angolos lánynál, kifizettem neki a múlt heti órákat (nem volt nálam pénztárca akkor) meg visszaadtam a cd-jét. Aztán elmentünk egy boltba meg a kínaiba.
Délben fúrni kellett az egy szem szobánkban egy kb. 2 méteres részt, Rugó elég rosszul viselte. Nem tudom, miért, de nyűgött két órán keresztül.
MOst már kész van (az áram bevezetése miatt kellett), R. is nyugodtabb :roll:

Az alvásról, sajna, úgy néz ki, nap közben végleg leszokott. Másfél hete kizárólag az autóban tud már elaludni, ha utazunk éppen, én már kevés vagyok a szobában hozzá :roll: Tegnap is ott üldögélt, mikor elszenderedett.

De reménykedek abban, hogy nyolc után kidől. Csak eléggé le vagyok strapálva estére, aztán meg gyorsan kezdjek tanulni :roll:

Van mostanában egy új szava is, az, hogy "kés" :shock:

Ezzel kb. nyolc darab szóra emelkedett a gigantikus szókincse :shock:

Ha már nem lesz olyan meleg, kimegyünk majd. Meg el kellene nézni az Aldiba pelenkáért is :roll:
Apósom már nagyon kérdezgeti, mikor is megyünk, szerintem a kocsmába akar átlógni. Ilyenkor szokott. Amíg tegnap nyelvvizsgáztam, teljesen elszállt, mire hazajöttünk.

Hétfőn viszont ő visz majd engem a szóbelire, mert G. Nyíregyházán lesz :roll: Hát, majd meglátjuk :wink:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

halihó :)

reggel elkezdetem írni,de aztán indulni kellett sógorékhoz,így bezártam mindent gyorsan :evil:

Mesi!
olyan jó volt :) még esti tentezenének is elmenne :)

Bálinttól kedvenc két szavam:
opika=helikopter
brümzsüm(v vmi hasonló) =méhecske

jah és tegnap ósanban összefutottunk Merykéékkel :)

:arrow: lepihenni
(amúgy az M5 M0 közös szakasza milyen egy szemét rész...bakker annyira gázul van kitáblázva az M0-ra vezető szakasz

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: