A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Máténak és Bulcsúnak is jobbulást, remélem más nem beteg!
gabka77

Csibb Máté is ennél a dupla oltásnál lázasodott be. A többinél még hőemelkedése sem volt. Másnapra semmi baja nem volt. Ne aggódj!

Kép

Kép
rszg

csibb, csatlakozom, Döme is egyedül a 4hós kettős oltásnál lett lázas.

És átcseszés a lehűlés, most is meleg van :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos:talán holnap jobb lesz :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Adryn
de éjszaka levitte a kúp, de reggelre megint meleg lett...
nurofent adtam most neki reggel, már csak hőemelkedése van. remélem, estére vége.

köszi csajok, megnyugtattatok. én úgy utálom ezt a hülye lázat... ennél mindig beparázom... :oops:

igen, az eddigi oltások Máténak sem okoztak még csak hőemelkedést sem.

Bulcsúnak is jobbulást!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

itt is megvolt a vihar.. de nem lett kellemesebb az idő, inkább még füllettebb :?

Nico is megkapja az 5 hós oltást jövő héten... ott alapból kettőt kap, mint a 3 hónaposnál.. állítólag az 5 hósnál be szoktak jobban lázasodni... hát majd kúpolok én is :?

jah.. és Bea: mi már 5 hónaposak múltunk! :D

KépKép
KépKép
adryn

Na akkor aggódhatok én is :( mi holnap kapjuk a 4 hóst prevenarral.Nekem azt mondta a védőnő,hogy a 15 hós a nagyon "ütős",mert eleve valami 3 durva dolog ellen van a vakcina+a prevenar-alig várom :?
Nekünk eddig nem kellett kúp, Mexalen van itthon, azt adtak még annó a gyógyszertárban.Nurofen jobb???

Adryn!
Gyönyörűek ezek a képek!Én is úgy szeretnék ilyeneket a gyönyörű lányomról.
Olyan szívesen mutogatnám nektek is,de nem merek ide fotókat rakni :oops: :(

Katka!
Peti nagyon ügyes!

Kis betegeknek jobbulást!

A Hippnek van kimondottan hasmenésre valami sárgarépa-rizs itala :shock: 4 hótól adható, azt mondják nagyon tuti!Még felnőtteknek is!

DM bababónuszt megéri kiváltani?Olyan régóta halogatom.
És a rossmannos Hippes csomag milyen,amit 4 hótól ajándékba adnak?

Kép
Kép
zazzy

Kár Zazzy, kíváncsi lennék a fotókra, már 1X volt róla szó, hogy záródunk... talán majd akkor... :roll:

Adryn, tényleg!!! ti már öt hósak vagytok, én meg itt fiatalítom a fiadat :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kezdek félni ettől a holnapi kettős oltástól :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, nagyon jók lettek a fotók! télleg olyan mandulás nico szeme. :wink:

Katka, gyerekek tündériek! búvárpeti kis helyes!

Nemlajos, figyeld a zurad minen rezdülését!

Lilla, szonja is ált. fél órákat alszik napközben.

Zazzy, dm bababónuszt kiváltottam, kaptam tampont :shock: , termékmintákat, és kuponfüzetet. voltak benne ingyééé is cuccok. meg küldtek azóta 10 % kedvezményes kupont. hippes csomagban, volt 1 üveges ital, egy főzelék, 1 kiskanál, póló, meg prospektusok. más asszem nem.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Zazzy, amúgy te iwiw-en vagy, mert el lehetne küldeni priviben esetleg a neved, és meg tudjuk nézni a kiscsajt :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

vagy küldd el nekünk priviben a képeket!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti Dm-es bababónuszt is kaptál?
Én is most váltottam ki a 2-es Felicitas és Hipp-es csomagot, tökre örültem. :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zazzy: Azt a hippet szerintem ember nem issza meg olyan rossz az íze....
Tényleg Zazzy! Priviben küldjél képet! Légysziii!

Csibb: Az oltást követő nap még normális láz, utána már nem. Petinek is volt másnap is a 4 hós oltástól....

Vica: Bulcsúnak jobbulást. Én smectát itattam velük ennyi idősen, ha ment a hasuk, plusz normaflore. Biztos túl lesz rajta 1-2 nap alatt! :?

Adryn: Jó utat neketek és sok kitartást hozzá! Remélem Nico jól fogja viselni.... :? Szorítunk, hogy rendben menjen és csütörtökön várjuk a bejelentkezésed!

Kemse: Jó nyaralást Nektek! Ausztria nagyon szép! Majd kérünk fotókat!

Ja és senkinek ne jusson eszébe víz alá vinni a gyereket babaúszáson kívül rutin nélkül.... nem azért tettem fel, hogy utánozzatok.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Bea, igen, kaptam Bababónuszt! Amúgy sztem érdemes ebbe a törzsvásárlóiba belépni és gyűjteni a pontokat. 50 pont után kilehet váltani egy kuponfüzit, amiben van egy olyan kupon, hogy 25%-al occsóbb egy kiválasztott cucc. én így veszem a pelust. Nem mindegy.... :wink:

Adryn, télleg, elfelejtettem jó utat kívánni! Jó utat! És ne veszekedjetek!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos: Döme tejcsiszájú képe nagggggggyon jóóóóóóó!!!
Katka: édes Peti ahogyan merül, nagyon cuki!!
Adryn: tényleg profi képek, nekem a 11-es teccik a legjobban, de a többi is fantasztikus!!!
Gabka: édes Lili ahogy eszi a lábát :D:D. Bálint ilyet még nem csinál, de egyszer biztos eljön az ideje :wink: !

Tehuti: köszi a kérdést, holnap reggel megyünk a vizsgálatra. ha megjöttünk megírom mi volt.

balcsis képek csak a parton készültek, de mivel az az asztalin van és az éppen szét van szedve (most notiról írok), ezért majd ha kész a szoba felrakom őket.

Szép napot!
Vica
wicca

Bea!
iwiwről a már korábban említett ok miatt szedtem le magam :cry:

Kép
Kép
zazzy

Adryn, jó utat nektek! Remélem, sima utatok lesz...

Na, átszerveztem a menetrendünket, Fonyódra csütörtökön megyünk, Szemes-Lelle közé meg pénteken. :)

Masut
masut

Masut: Szuper, hogy sikerült átszervezned! 8)

Katka

katka22

Lányok, én búcsúzom, holnaptól anyóséknál leszünk, majd próbálok néha benézni.
Még csak annyit végszóként, hogy a Zuram olyan kiszámíthatatlanul robban, hogy nem térek észhez :shock:
Le sem írom, mert egyrészt tényleg el sem hiszem, másrészt meg bocsánatot kért (a tegnapiért és a maiért is... :? ), és én megbocsájtottam, szóban legalábbis...
Csak az ember azt gondolná, hogy ha egyik nap hirtelen felindulásból ilyen csúnyán viselkedik (nem, nem ütött meg), hogy utána nem győz bocsánatot kérni, akkor hogy viselkedhet ilyen fölényesen másnap? :cry:
Remélem, jót tesz neki a pár nap pihenés.
Most rendelt nekem kaját, de a modorán még mindig van mit csiszolni (hiába, a "tenyerén hordoz szégyenében" csak amolyan hálivúdi szófordulat...).
No, jók legyetek!
Hiányozni fogtok :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos az urad akkor ilyen Dolce Vita, legalább jó kaját rendelt? Jó pihit, kívánom a legjobbakat uradnak változás tekintetében :D

Zazzy, tényleg... mintha már mesélted volna ezt az iwiw-et, meg valami zakkant exet... :roll:
azért priviben jöhet, ha van kedved :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn neked is jó utat! Vigyázzatok magatokra, bizti hosszú lesz... :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok! Gyors bekukk. A tali ezek szerint penteken lesz? Majd kuldjetek egy sms, legyszi. Mi jol vagyunk, a nyaralas sajnos nem indult fenyesen, de most mar minden 'hawaii'. Jok a felmerult temak ( mint mindig), majd otthonrol reagalok is. Szep nyarat mindenkinek! RE

erpé

Szép Reggelt! :P (Kukli hiányoznak a reggeli köszöntőid)
Erpére reagálva, akkor a tali Pénteken 10 órakor van az RSZG által megadott címen.

Nemlajos: Jó utat és érezzétek jól magatokat!

Katka

katka22

én is indulok a balcsira! Máté már jól van!
mindenkinek további szép napokat! és jobb időt...
pénteket próbálom én is úgy intézni... de még attól is függ, hogy Máté mennyire készül ki most a két napban.

Adryn
vigyázzatok magatokra!

Nemlajos
nektek is jó pihenést!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, viszont 10-re tutira nem fogok leérni... lásd mai indulás... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos Csak kényeztesd magad! Amennyit csak lehet!

Mindenkinek, aki most nyaral, jó pihenést és szép napokat!

Zazzy Nekem is légyszi küldjél priviben képet!

Csibb Remélem át tudtok jönni pénteken!

Erpé Jössz?

Masut Neked is örülök.

Csak kár, hogy nem lesz olyan meleg a víz, hogy fürödni is tudjunk :( Azt ki tudja.

Kép

Kép
rszg

Akkor ki jön pénteken? És férjek? Gyerekek?

Katka
Erpé
Vica
Masut
Csibb?
Kukli?
Én helyben :)

Kép

Kép
rszg

Rszg: Nem ám valami nagy vendégséget csapsz! :shock: Nem azért megyünk....
Mi Részünkről viszünk kaját magunkkal. Ja és nincs olyan hideg Balaton, hogy Zsófi bele ne menjen. Ágica is belemegy, csak ő 2 perc múlva kint didereg.
Részemről én 3 gyerekkel érkezem. Párom dolgozik.

Katka

katka22

Sziasztok!
Köszi a hiányolást, kicsit korán keltünk az utóbbi két napban, ráadásul kettő egyszerre, ami nem túl könnyű, tegnap pluszban egész nap bandáztunk, de vagyok, vagyunk.
Hát először is Nico vmi csodapofi! Tényleg gyönyörű szeme van! És nem csak a fotós volt jó.
Peti nekem továbbra is az egyik legkarakteresebb arcocska!Nagyon husi! Katka ha nem laknál messze, befizetnék hozzád baba úszásra. :D:D:D Édesek a csajok is öcsivel. Látom jól telnek a napok otthon.
Páros civódásokat sajnálom. Engem most csak hal mivoltja tesz tropává, de taktikát váltottam, nem érdekel, nem idegeskedem. Szept. 1-ig kéne legyen aláírt szerződésünk,d e szte ráérünk nézelődni. Ugye van kiszemelt lakás, de ő akar még megnézni vagy 10-et, és erre van egy hete, ha az utazásunkat, és a szerződéskötést is figyelembe vesszük. Viszont kiárulok mindent ami fölös. Katus bekerült az „Aria tökéletes” kocsiba, és a tesófellépő is felesleges lett, mert Boti megtanult szépen jönni mellettünk. A kiságyat is visszavisszük ami kölcsön volt és ebbe sajna a péntek is belecsúszik, így legnagyobb bánatomra mi itthon kell maradjunk. Mosta legfontosabb, hogy költözésre minden a legegyszerűbb legyen.
Tegnap gondoltam rátok, mert hazafelé volt kis időnk, és gátaztunk egyet. Bakker szinte csak mi voltunk, Boti is szépen mocizott a játsziig, szuper volt! Lehet a kora délutánok még nyugisabbak étközben arrafelé.
Nemalvásokat sajnálom, nálunk am éjjel voltak bulik. Kisasszony minden ébredésénél rögtön fordul, és ha már fent van belekezd egy kis dumcsizós játékba. Hangos, jókedvű, és fitt. Hm vártam az átfordulást mi? Mellesleg nekem továbbra sem mutizza meg, akkor csinálja ha nem látom, erősen gondolkozom, hogy kamerát szerelek köré. Apjának forog mint a grillpipi. Jah és nem fogad vizet semmit, csak tejci, na meg a barack, de azt csak „ünnepnapokon” kap. :D:D: Ahogy anyum mondaná, cicigép a csaj. Imád szopizni.
Katka mindig elfelejtem, találtál sittert vagy kerestél már? Nyakadon a szeptember. Remélem könnyen találsz megfelelőt.
BetegBulcsúnak jobbulást!
Szurisoknak kitartás (nekünk még nem volt hőemelkedés sem, duplánál sem)!
Utazóknak jó utat!
Elmosogatok azt gyüvök. ;) pár képpel…
kuklika
Budapest VIII. kerület

Fodros bodyban
Kép
Hintakép
Kép
Elvannak a skacok
Kép
Mint akiket rajtakaptak vmi csínytevésen
Kép
Na most megyek inkább mosogatni 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.08.05 15:46-kor.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Így a képeket megnézve (is) eccerűen IMÁDOM őket! Bocsi :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli: hát ez az utolsó kép valami csúcs :D

katka: tényleg, én szitterkedek neked és még tejet sem kell fagyasztani, itt van készen :lol: Viccet félre téve, tényleg, mit döntöttél, hogy lesz?

nyaralóknak jó pihenést és szép időt, de azért ne dög meleget :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Kuklika!
Utolsó kép tényleg haláli! :D

Megvolt az oltás,a 3 hósnál még a szája sem görbült le,de tényleg,mostmeg úúúúúúúúúúúúúúúúgy sírt :cry: De viszonylag hamar megnyugodott,és már békésen alszik. :D Remélem nem lesz láz.
66,5 centi és 7650 gramm :P

Kép
Kép
zazzy

Kuklika tényleg imádnivalók, és hát Kata, az valami meseszép. Katka Petijében igazat adok neked, nagyon szép arc, én is mindig gyönyörködöm benne, még nem tud beszélni, de az arca beszél helyette, olyan imádni való

Rövid leszek, mert el vagyok havazva, megvolt a 4 hós kettős oltás, 4 hós adatok : 6300 gramm(ide az előbb kg volt írva :lol: :lol: :lol: ), 63 cm

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú Zazzy mekkora :o az enyim jó kicsi hozzá képest, mondjuk nyúlni nyúlik rendesen, pont olvastam, hogy 2 centi elég havonta, és 48-ról indult, most meg már 63 centi, ne megyek én is dolgomra...

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Mi is voltunk tegnap a 4 hós oltáson. Anna be is lázasodott estére. :(
Pedig ő se volt még sose lázas...
4 hós adatok: 7500 gramm és 69 cm.
Vendég

Mi az eddigiek szerint úgy mennénk Pénteken hogy én, Panna, Nimród és a férjem. Bulcsút nem vállalalom be egyrészt akkor rohangálnék és nem nagyon tudnék veletek beszélgetni, másrészt a betegség miatt, bár ma eddig még nem volt láza és a hasmenése is alábbhagyott kicsit.
Remélem hogy addig nem kapja el más tőle a hasmenést és tudunk menni.

Kukli nagyon aranyosak a Kata és Boti :D

Ja kiváncsi leszek Panna hogy fog viselkedni majd a balcsin, ugyanis ma megint kikészített minket :? Ha itthon van nem lehet vele bírni, mondtam hogy én előbb utóbb a diliházban kötök ki :evil: Bezzeg anyuéknál egy angyal volt a hétvégén, úgy látszik ezt csak velünk csinálja. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!
Adatokat lécci priviben, mert most másik gépen vagyok, és félek visszaolvasásnál kimarad vmi, hol jártam, hol nem stb..... :oops: köccike!
Annának puszika,és a többi kisszuris combra is. Reméljük többiek megússzák a hőemelkedést, lázat.
ÖRülök, hogy Bulcsú jobban van.
Bea nekem nem nőtt 10 cm-t Katus. Szval jól álltok. :wink:
Nemsokára megérkezik hozzánk Pik és Pak a két táncolóegérke, hogy családunk részesei legyenek. Boti már tudja, neki Pakk kell. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Pik és Pak
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mi teljes családdal megyünk, azaz hárman. :)

Vica, Pannának valahol ki kell pihennie a hétvégi jóságát, és hát hol tegye ezt, ha nem otthon? :)

Kukli, aranyosak a gyerkők együtt. :)

Masut
masut

Jesszom...Kukli, egerek? :lol: :lol: :lol:

Küldöm a privit...

Bea, Maja

Kép
bea1978

kukli: és ezek ugróegerek? A tesómnek van sivatagi ugróegere és csak fedővel a terrárium tetején maradnak a helyükön :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Biza csajok egerek, sima táncolók, nem a szökkenős fajtából. De nem biztos hogy maradnak, apa behúzta a féket. :lol: Remélem jól fognak viselkedni, akkor leveszik a lábáról.
Vettem be ma is 3 db more milk plus-t kíváncsiságból. Menek fejni. :o
Ja és egyedül lerakatm mindenkit, fél 8-kor csend volt. :P Hosszú a nap ha reggeltől egyedül nyomja az ember. Zsolti még csak most fog jönni.
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, Bea: Köszönöm a dicséreteket Petimanó nevében. Bezsebeltem. Sejtettem, hogy jóképű gyerek lesz, mert a prototípus (Dani) nagyon jóképű.... :lol:

Kukli: Érthető, hogy a lakás élvez elsőbbséget, de azért hiányozni fogtok! És figyelem ám, hogy csúszik a puszi téma... :oops:
Egerek? Én frászt kapok tőlük.... :oops: Egyik télen a padláson keresztül bejutottak a házba és arra ébredtem a 8 hónapos Ágica mellett, hogy kezemet rágja! :shock: :shock: :shock: Azóta frászban vagyok tőlük.... Persze már nem tudnak bejutni, de azóta valami tömény undor van bennem.... :evil:

Gyöngyi: Nagyon köszönöm a felajánlást. Nagyon kedves tőled. A tejcit külön értékeltem. Amilyen kis zavagép a Peti, szerintem simán elfogadná más cickóját. 8)
Komolyra fordítva a szót, van egy etyeki jelölt, akiben megbízom és Peti is ismeri... Még nem dőlt el, hogy el tudja-e vállalni... Ha nem, akkor még nem tudom.... :roll:

Anyukák! Minden baba súlya tök jó! Meg a hossza is. Nem ám nekem bárki is hasonlítgatás miatt beparázik.... :?

Vica: Örülök, hogy Bulcsú javul és remélem, hogy tudtok jönni. Pannáról. A gyerekek mindig a saját szüleiket szívatják a legjobban. Ez alap. Másoknál nem olyan érdekes a határokat feszegetni....

Katka

katka22

Az elmúlt napokban rengeteget gondolkodtam én is. Suliba kellene jelentkeznem. Technika tanár szakot kellene elvégeznem, mert mikor visszamegyek dolgozni, pont nyugdíjba megy a technika tanár, és hát... lehetőség. Szombathelyen indul képzés szeptembertől. Először egy 50 kredites részképzést kell megcsinálni (2 félév), majd a mesterképzés (2 félév). Csak hát még pici a Máté. Sokat beszéltünk róla, és Géza támogat mindenben. Úgy döntöttünk, elkezdem. Az első félévben csak 6 napot kell ott tölteni (3X péntek és szombat), + a vizsgák. Géza és Máté is jönnek velem, kiveszünk valami panziót, és csak annyit megyek be, amennyit nagyon kötelező. Így a szoptatás is megoldódik. Aztán majd meglátjuk. A következő év már gázosabb lesz.

Kép

Kép
rszg

Rszg, bátor vagy, biztos nehéz lesz, de meg tudod csinálni, és sajnos meg is kell ragadnunk minden lehetőséget ebben a nehéz világban, de mindenképp gondolj magadra is, ha úgy érzed majd erőn felül vállalsz, még mindig ott a halasztás.

Hát Majának 38 -nál megállt a kettős oltás után, egy fél kúp, most alszik, remélem nem megy tovább... :roll:

Katka igazad van, furán is nézne ki, ha minden gyerek egyforma súlyú meg méretű lenne :lol:

Ma tanácsadáson két kismama: egyik 6 hónapos ülő gyerekkel, mondja a másik az enyém már 7, de nem tud ülni, hiába erőltetem... :shock: erre én...azt olvastam nem szabad erőletni, csak amit magától csinál, minden gyereknek más a tempója...
Én meglepődtem valamelyik nap, mert betettem a babakocsiba, és visszaült, lehet csak reflexből, utána meg csak erőlködött, de nem ment újra, én meg gondoltam, csinálj amit akarsz, de én innentől kezdve bekötlek, nem fogsz nekem előre bukni :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rzsg, huuuuu, ez izgisen hangzik!!! Mindig csodáltam, azokat akik gyerek mellett bevállalják a sulit! Nekem volt olyan csop.társam, aki a 4 év alatt kétszer is szült, úgyh meg lehet csinálni! Biztos menni fog! Az meg tök jó, h Géza így melletted van és mennek veled! :wink:

Kukli, egerek jó fejek így kép alapján! Biztos gyagyásak, nem??? Táncolnak össze-vissza??? 8) :lol:

Szuri lázasoknak jobbulást!!!! Meg , aki beteg annak is.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rszg szerintem jól teszed hogy elkezded ezt a sulit és az tök jó hogy Géza támogat. Nekem is lassan gondolkodnom kellene valami nyelvtanfolyamon :roll:

Igen Katka erre már én is rájöttem hogy otthon érdekesebb hisztit csinálni, csak annyira sajnálom hogy elrontja a kedvünket meg persze a sajátját is.

Csibb barátnőjének képein felbuzdulva szerkesztettem egy-két képet :D Na persze nem tudom vele felvenni a versenyt, csak a férjem most töltött le egy programot a netről amivel majd tudunk képeket szerkeszteni, meg hát most akarunk egy komolyabb fényképezőt venni.
Na és egy-két kép a keresztelőről. Bár a szertartás képei még mindig nincsenek sajna nálam.

Bulcsú és unokatesója, Bence nagy találkozása és puszija :D
Kép
Panna ünnepi ruhában az újonnan kapott csini sapijában
Kép
Közben vita támadt Bulcsú és Bence között a motort illetően :D Amúgy ezt hallani kellett volna ahogy Bence szépen kéri Bulcsútól hogy adja vissza neki a motorját, Bulcsú pedig néz értetlenül :lol:
Kép
És akkor egy-két kép a gyerekekről: 8)
Kép
Kép
Kép
Kép
Nimród az egyik első kendős hordozásunk után :D a kendő alatta van
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Szép reggelt!

Peti ma 1/2 6-os ébresztőt fújt, pedig csak 10-kor aludt el este.... Éjszaka nálunk is jó nagy balhé volt.... :? És nem jutottam semmire.... A konklúzió:
- Petiapunak ötlete sincs, hogy milyen lehet 3 gyerekkel egész nap egyedül, de az biztos, hogy többet nem tud segíteni.
- Az apám hol jobban van, hol rosszabbul, nem kell a dráma. (Az apám lassan és könyörtelenül haldoklik.... :cry: és sem ember, sem Isten, sem senki nem segíthet rajta, szóval nem is értem, hogy lehet azt mondani, hogy hol jobban van, hol rosszabul :shock: )
- Újabb 3 órát beszélgettünk Daniról, meg az exéről és hogy lebeg az elész életünk (mert nem tudjuk, hogy mi lesz a Danival és nem tudjuk mihez kell igazodni), de nem hajlandó lemondani a közös felügyeletről, meg hogy kevesebbet lássa a fiát. Ugyan nem tudja megoldani a kierjesztett láthatást (ha véletlenül megkapná), de az neki jár! :twisted: És persze ki szív 3 gyerekkel, amíg ő a Dani után rohangál? :roll:

Hajnal 3-ig beszélgettünk.... Most mint a mosott ..... . :(

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: