Sziasztok!
Köszi a hiányolást, kicsit korán keltünk az utóbbi két napban, ráadásul kettő egyszerre, ami nem túl könnyű, tegnap pluszban egész nap bandáztunk, de vagyok, vagyunk.
Hát először is Nico vmi csodapofi! Tényleg gyönyörű szeme van! És nem csak a fotós volt jó.
Peti nekem továbbra is az egyik legkarakteresebb arcocska!Nagyon husi! Katka ha nem laknál messze, befizetnék hozzád baba úszásra.

:D:D Édesek a csajok is öcsivel. Látom jól telnek a napok otthon.
Páros civódásokat sajnálom. Engem most csak hal mivoltja tesz tropává, de taktikát váltottam, nem érdekel, nem idegeskedem. Szept. 1-ig kéne legyen aláírt szerződésünk,d e szte ráérünk nézelődni. Ugye van kiszemelt lakás, de ő akar még megnézni vagy 10-et, és erre van egy hete, ha az utazásunkat, és a szerződéskötést is figyelembe vesszük. Viszont kiárulok mindent ami fölös. Katus bekerült az „Aria tökéletes” kocsiba, és a tesófellépő is felesleges lett, mert Boti megtanult szépen jönni mellettünk. A kiságyat is visszavisszük ami kölcsön volt és ebbe sajna a péntek is belecsúszik, így legnagyobb bánatomra mi itthon kell maradjunk. Mosta legfontosabb, hogy költözésre minden a legegyszerűbb legyen.
Tegnap gondoltam rátok, mert hazafelé volt kis időnk, és gátaztunk egyet. Bakker szinte csak mi voltunk, Boti is szépen mocizott a játsziig, szuper volt! Lehet a kora délutánok még nyugisabbak étközben arrafelé.
Nemalvásokat sajnálom, nálunk am éjjel voltak bulik. Kisasszony minden ébredésénél rögtön fordul, és ha már fent van belekezd egy kis dumcsizós játékba. Hangos, jókedvű, és fitt. Hm vártam az átfordulást mi? Mellesleg nekem továbbra sem mutizza meg, akkor csinálja ha nem látom, erősen gondolkozom, hogy kamerát szerelek köré. Apjának forog mint a grillpipi. Jah és nem fogad vizet semmit, csak tejci, na meg a barack, de azt csak „ünnepnapokon” kap.

:D: Ahogy anyum mondaná, cicigép a csaj. Imád szopizni.
Katka mindig elfelejtem, találtál sittert vagy kerestél már? Nyakadon a szeptember. Remélem könnyen találsz megfelelőt.
BetegBulcsúnak jobbulást!
Szurisoknak kitartás (nekünk még nem volt hőemelkedés sem, duplánál sem)!
Utazóknak jó utat!
Elmosogatok azt gyüvök.

pár képpel…