Sziasztok!
Kriszti, hogy vagy? Ugye nem sokáig görcsöltél, és már minden oké? azért akármennyire bírod magad, azért pihengess, és inkább apával cipeltess dolgokat.
Henya, de jó neked, hogy tudsz varrni... Te szombat este is dolgozol még?
Szilvánusz, szerintem még van időtök kitalálni a neveket. Sőt, ha tudjátok a nemét, akkor már elég csak egyet kitalálni

Meddig maradtok a szüleidnél? Most kifejezetten jó, mert kicsit ki tudsz Te is kapcsolódni, nem kell folyton Marcira figyelned. A kilók meg...

Lassan én is az 5 kilónál tartok, pedig nem zabálok... Sőt, ha étkezések között megéhezem, akkor barack vagy joghurt, semmi nasi. Ilyenkor mindig az vigasztal, hogy még így is könnyebb vagyok, mint januárban voltam
Reunion, a Neoton fantasztikus volt. A sztori csapnivaló, de nem is az a lényeg. Aki szereti a Neoton, annak mindenképp ajánlom, mert tényleg nagyon jól kikapcsol és feldob.
Twist, én sajna nem ismerek fel semmit a képről
Kriszti, én csütörtökön megyek a genetikaira, akkor 18+3 leszek. Marcival ekkor tudtuk meg, hogy kisfiú. Emlékszem, akkor is nagyon kislányt szerettünk volna, és amikor azt mondták, tuti kisfiú, szinte ugráltunk örömünkben. Szóval nagy esély van rá, hogy most már kiderül a pici neme. Végülis van már választott dokid? Hol fogsz szülni?
Mariann, jó kikapcsolódást!
Akire, most mész a BBGo-ba? Én most nem megyek még, apa kedden 6-ig dolgozik, meg ettől a kánikulától nagyon szédülök... De remélem 1-2 héten belül már tuti jól leszek, és megyek
Szcsm, ugye milyen furcsa, hogy ilyenkor az ember nem győzi kinyomni a hasát? Egyébként meg nem győzi behúzni

Nekem már nem kell domborítani, bő ruhában is elég feltűnő. Ahogy álltunk sorba a színházban a vécénél, mindenki mondta, hogy jéééé, kismama. De egyik sem kérdezte meg, hogy bírok-e állni 10 percet, mire sorra kerülök, nem akarok-e előrébb furakodni

Mondjuk szerencsére jól voltam, ha nem éreztem volna jól magam, tuti előre mentem volna kérdés nélkül is
UH-kal én is úgy vagyok, hogy csak a kötelezők, plusz egy 4D. Most volt ugyan 2 soron kívüli, de olyan sok tragédia történt is a topicban, hogy féltem, és muszáj volt megnyugtatni magam.
Akire, szép a pocakod!
Clara, csak elhatározás kérdése. A kismama-tornán nem ostorral csapkodják a kismamákat, hogy márpedig csinálni kell, ha elfáradsz, pihensz. Ez természetes. És a torna javítja az állóképességedet is
Twist, én tök jól aludtam. Marci megint átaludta az éjszakát, így én fél 11-től 7-ig aludtam
Adrienn, nekem nem picit szokott fájogatni, szombaton baromi rosszul voltam. Már ott tartottam, hogy bemegyek a kórházba, pedig éreztem, hogy nem a baba az oka, hanem inkább kajától fáj. Végül egy Espumisan segített, hogy legalább el tudjak aludni. De ha nem múlik a fájás, akkor ha mész legközelebb dokihoz, kérdezz rá, hogy mi lehet ez.