Szívbol gratulálok!!!
Én holnap megyek haza 10 napra, lesz 3D ultra meg sok családozás. Remélem minden simán megy majd a repulon is.
Puszi mindenkinek,
Soraya
2004.06.23 07:43
Azt hittem soha nem érek haza. És közben rohangáltam a parkolodíjad fizetgetni két óránként. CTG rendben, uh is, néztek keringést is, méhlepény is jó és a méhszájam is zárva. Nem siet a leányzó kifele. Viszont az már biztos, hogy legkésőbb 3 hét múlva már babázhatok. Ha nem indul be a szülés júli 11-ig akkor 12-én befektet a doki és 13-án lesz a császár.
Ma késő délután mennek haza. Mindenkit puszil, majd jelentkezik. 2004.06.23 08:05
Viszont kezdek türelmetlen lenni.
De az legalább jó, hogy Noémivel minden rendben van!!!
Azért ne pakolj túl sokat, vigyázz magatokra!
2004.06.23 08:18
Apát sikerült becserkészni?
Mi csak munkalapot cseréltünk a konyhában és áthuzattuk az egyik ágyat de már az is szörnyű volt. Én megyek cseresznyézni. És várjuk a képeket a gyerekszobáról. Nagyon szépen alakul már a babás táblázat.
Főzni nekem nem lenne energiám azt hiszem.
2004.06.23 08:34
2004.06.23 08:54
Edina elaludt nagy nehezen este 1/2 9 körül. Én fürdettem meg Zsófit is, majd 10 után én is kidőltem. De hajnali 1 előtt jött az első kör kaja, ami ugye 1 órás virrasztást jelent, majd 1/2 5-kor megint kelt enni, és 6 után aludt csak vissza. Most is szunyál még, de már ébredezik. És tuti kajás lesz, de nagyon! Na sebaj, majd remélem ma többet alszik!
Ha nincs aki megcsinálja, nekem kell! Már takarítanom is kellett!
2004.06.23 08:55
...Egyebkent en is ugy erzem, hogy csigatempoban kuszom felfele a tablazatban. Nem baj, a donto utan mar szulehetek...Foleg, ha nem olyan lesz az eredmeny, ahogy szeretnem.
,Lino
2004.06.23 08:58
2004.06.23 09:33
2004.06.23 10:01
Nagyon meg vagyok elégedve magammal, meg a mosógéppel, ugyanis hosszas győzködés után -amit magam vívtam magammal- kimostam a nagymamámtól kapott gyapjútakarónkat és nagyon szép lett!
Sokáig féltem, hogy összemegy, vagy ilyesmi, de aztán úgy gondoltam hogy azért van a gépen gyapjúprogram is, hogy én kipróbáljam. S lám bátraké a szerencse! S ami a legjobb, vasalni sem kell!

De tényleg az a lényeg, hogy a kislányoddal minden okés!
Azt olvastam, hogy a sokkal kellemesebb szülésindító módszer már Lilinél sem jött be, de mondjuk ettől Gömböcnél még járhat sikerrel, nem gondolod?

Már nem dőlök be ezeknek, s inkább nyugisan kivárom a másodikát.
Hétfőig én is meg voltam győződve róla, hogy előbb szülök, de mostanra valahogy eltünt ez a türelmetlenség. na jó nem bánnám, ha már túl lennék rajta, de akkor is csak csütörtökön, vagy másodikán fogok szülni.

Azért ha elsejéig nem történik semmi, én megpróbálom a ricinust.

2004.06.23 11:50
2004.06.23 12:11
2004.06.23 12:28
2004.06.23 12:41
2004.06.23 12:56
Tegnap is fürödtünk, de én utána nagyon fáztam.
Ricinusra meg nem tudom rávenni magamat. Így is hasmenésem van, mi lenne velem akkor?
Az utcai részt azért meghagytam neki
De hát koraszülést már biztos nem fog okozni
Viszont jól elfáradtam és nem keltem fel az éjjel!
Remélem ma kicsit nyugisabb napotok lesz! Zsófi hogy van? Torkod? Takarítás
(Nem tartozik a jó emlékeim közé, amikor Nóra nem volt még 3 hetes, és az egész család úgy gondolta, hogy nálunk karácsonyozik
, segíteni persze anyun kívül senki nem akart. ) Azért próbálj pihenni!!!! Vérképed milyen lett?
2004.06.23 12:57
Sajnálom, hogy az eddigi praktikák eddig még nem segítettek, de hátha még holnapig beindul a dolog! A beindítást én sem értem, bár nálad akkor ez az időszámítás sem egyszerű dolog. De ha bízol a dokidban, akkor meg gondolj arra, hogy mégiscsak tudja mit csinál, s a lényeg, hogy egészséges legyen a baba, s veled is minden redben legyen! S hétvégén akkor meg már tutti a karodban tartod a lánykád, annál meg jobb nem kell!!! Ráadásul nem kell feleslegesen a kórházba feküdnöd sokáig!!! Nézd a dolgok jó oldalát és ne légy depis!!!
2004.06.23 13:45
2004.06.23 15:30
Az indított szülés tényleg az utolsó legyen!
2004.06.23 15:31
Addig vigyázz magadra.
2004.06.23 15:54
)
Meg fog lepodni, hihi.
2004.06.23 19:09
És végre megint köztetek is!
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat. 2004.06.23 20:26
és a kiságya is olyan szép. Ennyire be kell takarni a babócát? Már nem emlékszem, hogy Dórit mennyire takargattam, most sem készültem sok takaróval, igaz nálunk hálózsák van/lesz.
2004.06.23 20:45
Csak én nem?
2004.06.23 20:53
A baldachin engem is taszít, pláne itt a panelban, még azt a maradék kis levegőt is elfogná a bébitől ami amúgy jutna neki.
vagy guruljunk?
A vonatra segítettek felszállni és leszállni is! Továbbá a buszokon is maguktól ajánlkoztak a népek, sőt a helyet is átadták!! Teljesen meglepődtem, de nagyon jól esett. Bevallom rosszra számítottam. 2004.06.23 23:02
Swen!

Megmondom oszinten, eloszor azt hittem, hogy en senkinek nem is hianyzom, mert egy csomo ideig semmi, de aztan nektek eszetekbe jutottam
Ebed utan pedig elmentunk az IKEA-ba es megvettuk a nappaliba a Klippan-kanapet, az elsot, mert valoszinuleg meg egyet veszunk, de meg az is lehet, hogy kettot, attol fugg, hogy hogyan fer be. De most mar van hova leulni es ki is takaritottam, a parom bepakolta a dobozokat a hatso szobakba, ugyhogy mar kicsit pofasodtunk ma
2004.06.24 04:47
Nagyok hogy fogadták Rékát? Gyors felépülést neked!
Medencézés volt a doki után még, de alig bírtam kimászni
Tartok tőle, hogy nálunk is a nagyok „kezelése” nagyobb munka lesz, mint a picurt ellátni. Remélem jó éjszakátok volt!
Nagyon remélem, hogy azért valahogy meg tudjátok oldani az apás szülést!!! Örülök, hogy jól sikerült a napotok! És hogy ennyi segítőkész emberrel találkoztatok, az valami csoda!!!
2004.06.24 06:18

Tényleg süt a soraidból a boldogság, s ezt olyan jó olvasni!!! Te jó ég, most számolom, hogy Anna meg szombaton lesz egy hónapos!
Róla is várjuk ám a képeket!
A nyaralóval meg tökéletesen megértelek, érezzétek nagyon jól magatokat, úgyis olyan nehezen indult az eleje!Sok puszi nektek!

Ez azért sokkal de sokkal jobban áll neked! Örülök, hogy klassz volt a tegnapi napotok, anyósoddal meg ne foglalkozz, benne azt értékeld, hogy legalább Dani szereti és ez kölcsönös! Azért hátha megoldható, hogy odaérjen mire kell, vagy ti arra kanyarodjatok majd Danival! Drukkolok nektek!
Ma pedig tessék sokszor bejelentkezni, mert hiányzik a grafomániád!
Rékababáról is várjuk ám az új képeket!!
Milyen volt az első éjszaka? Tesók hogy fogadták az új jövevényt? Örülök, hogy a császár azért egész jó emléket hagyott!
Most már tényleg tessék többször bejelentkezni, ne csak ígérgess ám!
2004.06.24 06:36
.
KOzben imadkoztunk hangosan: "Balazs, csak ma nem, doktor bacsi vizsgazik, nincs itthon, holnaptol barmikor, csak ma nem, kerunk szepen..."
2004.06.24 06:42
Mar egy par napja mindig ebredezek 7 korul es azt hiszem, hogy kesobb van, de eddig mindig sikerult egy kicsit visszaszunyalni vagy meg egy oracskat. Most viszont felkeltem es milyen jo, hogy mar itt a korlatlan internet
Viszont lehet, hogy azert ebredek koran, mert vagy 3-4 napja nem kelek fel ejjel pisilni!!!
Koszi
Meccs tetszett, igaz en ugy szerettem volna, ha a horvatok nyernek! De nagyon jo volt! Es most mar itthon is tudom nezni
Ma Portugal-Angol!!!! Olyan izgi!
Elkepeszto!A babonarol irtal, hat arrol csak annyit, hogy en is tudom, hogy hulyeseg, megis bennem is allandoan elojon
Ugye milyen butasag? De az ember valamin allandoan aggodik. Es allitolag ez most mar mindig igy lesz a gyerekkel kapcsolatban.
Ha minden igaz ma a konyhaban bekotik a mosogatot is, ugyhogy mar nem kell majd a wc-ben mosogatni es lassan az also szekrenyekben is a helyukre kerulnek a fiokok, polcok, ugyhogy 1-2 dobozt megprobalok felszsamolni
Jo olvasni Teged
Puszi
Es tessek, itt vagyok mar ilyen reggel es meg igy is csak a dobogo 3. fokat tudom elcsipni
(de lehet, hogy mikozben irtam mar valaki beelozott
)
2004.06.24 06:49

Es akkor enyem az arany, nem?

Probalj pihenni, remelem jobban leszel! Puszi!
2004.06.24 07:31
2004.06.24 07:43
2004.06.24 08:48

2004.06.24 09:10
Ugyhogy utolag jon a Ti uzenetetek is
Puszi es jo nyaralozast!
Gratulalok hozzajuk
De azert megirnad, hogy hogyan festetted es honnan voltak meg a hozzavalok? Hatha elkapom a szerelmem egy jo pillanatat, megmutatom neki es ki tudja...?
De meg annyira messzinek erzem a gyerekszobat, hogy kesz legyen
Remelem mire Gergo megjon azert megcsinaljuk! 2004.06.24 09:10
2004.06.24 09:57
Én pedig arra ébredtem hajnali 1-kor, hogy a tejem folyik, a mellem durran,... Mentem fejni... még jó, mert várhattam volna, mikor kel fel őnagysága! Így van egy adag kaja plusszban mára
De nem akartunk lemondani rólatok!
Alakultok? Mi volt a baj éjjel? Fájdogáltál?
Én nem tudom, hízik-e rendesen, de gondolom azért nem éhezik.
Múgy éppen néztem tegnap, megint abbahagyják.
Szerintem még kell pár hónap, mire ez nekik való lesz! Tejcsi

2004.06.24 10:53
Baldachinunk nekünk sem lesz.
Ne legyél depis, hátha a kiscsaj meggondolja magát az utolsó pillanatban.
Azért legalább a bögyörészésbe engedhetnék a kispapát beszállni.
Remélem tegnap minden jól ment és hamarosan jöhet haza.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint