Sziasztok lányok!
Én annyira megszívtam a tegnapi napot...
Mentem a táppénzes lapomért.... odaértünk a férjemmel 10, 30-ra. . vártunk... előttem már mindenki bement, még az is aki utánam érkezett, aztán ujra megtelt a váró és még azok is bementek. . holott az aszisztensnő tudta, hogy ottvagyok, és hogy csak azért a papírért.
Délben kidugta az orrát és kijelentette, hogy mivel nem telefonáltam neki 2 héttel korábban, hogy jövök, várni kell, mert ő nem ér rá kitölteni a lapomat. Persze mindezt fennhangon... Oké, vártunk még, bár a férjem már sík ideg volt.
1 órakkor még mindig ott ültünk, mikor a férjem már aztmondta, ha kinéz az ajtón a nő kirángatja. .
Fél kettőkor megint szólított valakit, mire a férjem odaszólt neki, hogy ez már tűrhetetlen amit csinál. . itt várunk már órák óta, aki most érkezett az is bement, és tuti direkt csinálja. . .
Na erre csak hápogott a szipirtyó, és aztmondta, h ő próbálja csinálni a táppénzes lapomat. . . pfffff
Fél óra múlva behívott, a lapomon még egy sor se volt, sőt akkor vette ki a fiókból. . !!
Újabb 20 percbe került mire megcsinálta, de akkor is úgy hogy már diktáltam a nevemet, címemet, taj számomat. . . És ez a nő itt dolgozik évek óta. . . Szerintem a vérnyomásom 200 felett volt, a férjeméről nem is beszélve, azthittem felrobbanunk mindketten a méregtől. .
Családdal kapcsolatban... nálunk is vannak problémák,amióta az anyukám meghalt

májusban volt 10 éve... ez volt a tegnapi második sokk,megint felb..ták az agyamat,hajnal 2ig nem is tudtam aludni... A drága volt férjemről nem is beszélve... ő a másik fele az én "csodálatos" családomnak...
Mellszívó: nekem Ádival nem volt,de mióta erről irtok gondolkodtam rajta,lehet,h beszerzünk mi is egyet...
Üdv. a régi-újaknak akikkel még nem "találkoztam"...
És persze drukkolok mindenkinek aki mostanában fogja megtudni ki lakik a pocijában
Pimipumi hol van? Rég olvastam...
Mit főztök ma? Én csirkepörit, makaróni tésztával..
Tudja valaki hogy kell főzni palóc levest? Egyszer ettem,és nagyon ízlett,most megpróbálnám megfőzni...