Sziasztok!
nem voltam mostanában, mert itt voltak anyósomék, előtte meg barátaink hétvégére és elég sokat melóztam. Mármint főzés, pakolás utánuk, ilyesmi.
Magunkról röviden. Panna abszolut nem alszik, szombat éjjel semmit, tényleg semmit nem aludt. Peti persze sörözni volt, meg buliban a vendég apukával, én meg virrasztottam a minivel. Reggel 6-kor aludt el, és 9-ig aludt. Nappal sem pótolta a lemaradást...

Egész éjjel üvöltött, vagy jött-ment a kiságyban, vagy mellettem a nagyágyban, én csukott szemmel fogtam a bokáját, hogy le ne másszon. kínomban bőgtem egy csomót. A foga kínozza, napok óta olyan a fogínye, mintha vízhólyag lenne rajta. de csak a foga dudorodik. Másnapra meg egy csomó kiütés jött ki rajta. Hétfőn voltunk dokinéninél, vírusfertőzés. Nagyon viszket neki, ezért is bőg sokat.
Szegényke...
Képek nagyon édesek! Marcell kész fiatalember, Krisznek gyönyörű kék szeme van, Domi pedig csuda kis pofa az uszis képeken!
Klarissza, tök jó lesz nektek. Thaiföld kb 24 órás repcsi, nem? Mini Matyi hogy fogja bírni? Bár ha megálltok egyet Duaiban...

Hú, nagyon sajnállak...!
Kata, gratulálok a tesód babájához, egy év lesz az uncsitesók között? Tesómék kislánya 3 hónappal fiatalab Pannánál, de nagyobb méretre...
Kincsőanyu, Kincsőnek boldog névnapot! Panna is most volt vasárnap, de rejtetten tudott csak, mert Anna napkor van, Külön nincs Panna névnap.
Katica, nagyon szép LÉna!!! Szerintem is csajos, de a hajpánttal különösen. Fülcsin nem gondolkodtál? Kis kópé ahogy egyedül áll!
Valaki kérdezte a szopit. Panna még szopizik, 3x-4x egy nap, meg éjjel 2x. Nem tudom mennyit, de most egy napra kapok mérleget, lemérem (ha nem mászik le róla). Ha nem számottevő mennyiség, akkor ritkítunk egyet.