A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat és dicséreteket :D Nagyon aranyosak vagytok :D Minden baba iszonyú édes egytől egyig :D És nagyon ügyesek is már a gyerkőcök!!!

Mi tegnap lementünk Velencei-tóra egy kicsit fürdeni nagyon jó volt :D Krisztián rácsodálkozott a vízre nagyon édes volt :D A vízben meg csak úgy pancsolt :D Képzeljétek még a vízbe is belefejelt annyira tetszett neki :lol: Persze meglepődött először aztán direkt megint belefejelt :lol: Kis cukorfalat volt.A nyűgös napjainknak még nincs sajnos vége.Szerintem amíg kinem bújik az összes foga addig ez így lessz :( Csajok ti,hogy altatjátok a gyerkőcöket éjszaka?Én bevallom őszintén,hogy homeós bogyóval altatok :oops:

Kincsőnek Nagyon Boldog névnapot kívánunk!!!!

Olvasom,hogy páran már nem adtok babakaját a gyerkőcnek.Én azért még néha szoktam,de én is úgy vagyok vele,hogy amit főzök abból kap ő is.Ti,hogy vagytok a tápszerrel?Van aki már nem adja a gyerkőcnek?Én még adom neki mert úgy tudom,hogy 1 éves korig szoktak adni még.Bár már több saját kaját kap mint tápszert.A sok tápszertől megy a hasa Krisznek.

És üdv a régi-újjaknak :D

Neharagudjatok,hogy nem reagálok mindenre,de eléggé szétvagyok esve mostanában olyan sok itthon a tenni való meg a stressz is sajnos :(

Mennem kell.Szép estét mindenkinek!

Reni és Krisz

Kép
Kép
reni_24

Boldog első névnapot kívánok Kincsőkének! :)

Kata, köszi a dicséretet! :) Olvastam múltkor,hogy Kevined milyen kis okos! :) A tapsikolással kapcsolatban.Marcell most kezdi talán a pá-pá-t :D

Reni :) Én cicin altatok, de nem sok kell neki.Valahogy beállt arra,hogy ha esti fürcsi van, akkor után amindjárt alvás következik.Meg szerintem marhára elfárad egész nap.Nappal nem sokat alszik :?

Én még adok tápit, jobban mondva most kezdtem neki adni.Reggel kap csak, nekem elég vizes már a tejem.Tizórai gyümi, ebéd valamilyen főzi, vagy amit mi eszünk, és ha olyan akkor turmix és kész, uzsira vagy felvágott+kenyér, vagy joghurt vagy gyümi és estére tejpép.Elalváshoz szopi.
Sajnálom a stresszt
:?
Vendég

Lányok, ki szoptat még közületek?És hányszor, hogyan?Igény szerint?
Vendég

Ma pl.elég sok tejem volt, ki kellett fejnem a semmibe, mert Marcellnek nem kellett.Csak elalváshoz igénylii már :?
Vendég

Dalma vagy valaki aki még használja SOS
hogy kell beadni, feloldania SEDATIF-et??? én ma bedobtam a törölközőt.Iszonyat éjszakáink vannak ketten nem győzzük őnagysága szepszóját. :oops: csak kézben ringatva hajlandó aludni éjjel, elalszik de amint leraknánk csak kapaszkodik belénk és üvölt, fél. a mi ágyunkban is csak rajtam vagy cicizve alszik néhány fél órát. ő is 5kor felkel és 8ig csak nyíg.

Reni
szépek voltatok! Te melyik bogyóval altatod?

Kata
nekünk van borostyánláncunk de Léna soha nem volt jó alvó (leszámítva pár napot) így már nem is hordja, mióta elkezdte rágcsálni ráadásul.

Kép
katica_75

andy, kata, reni, fürtöske, dreika
Nagyon szépen köszönjük!!! :)

kata
Nekünk sincs láncunk, Nekem személy szerint nem is tetszik, meg Én félnék, hogy beleakad valamibe és megfullad. :( Meg nem is igazán értem, hogy mire jó, de emlékszem, hogy itt volt valakinek, mert még kérdeztem is, hogy mire jó. :)

klarissza
Az igen! De jó Neked! És mi a feltétele, ha mondjuk Mi kiszeretnénk költözni?? Az egyszerű vagy nem annyira??
Mi az , hogy 1 éves korig ingyen van a tápszer? Hol van ilyen? Nekünk mindig is pénzbe került épp most fizettem 8ezret a patikában 4 csomagért. :( Szégyelhetik magukat, hogy kihasználják a kismamákat!!

dalmi
Nagyon édesek és ügyesek vagytok!! :) Alvás továbbra is megy?

fürtöske
Marci továbbra is nagyon helyes! És milyen nagyfiú már Ő is!! :)

katica
Én megértelek!! És mindenkit, akinél nincs alvás. :( Az Én férjem nem enged ilyeneket inkább szenved mindenki. :( Pedig babának is jobb ha kipiheni magát! Kívánok szebb éjjeleket!!!

dreika
Milyen volt a nyaralás?? Gyerekek élvezték?? Gyere, írj!!!

Kép
Kép
anya1118

Anya hidd el ingyé van! Mindenféle közgyógy ellátásra!!!
Kincsőnek boldog-boldog névnapot!!!!!!!!!!
Kell munka! Leginkábbis vállalkozás ahol legalább 5 thait alkalmazol vagy elmégy jól fizető alkalmazottnak (ami ugye lehetetlen szinte!) Nem európai agynak való! Viccet félretéve annyira olcsó ott minden, hogy kint kiskirály vagy a magyar kis pénzeddel, de ha kint találsz munkát és hazahozod éhenhalsz! Csak egy példa 10-en vacsoráztunk ki-ki magához mérten egy-két fogást + sör + üdítő és fizettünk átszámítva 8.000 Ft-ot. A thaiok hajbókoltak azért az 1400 Bath-ért! Szóval egyáltalán nem egyszerű! Még egy példa ha belefér :wink: A szoba legkondival 3.000 Ft/nap és ha elfértek benne 3-an akkor annyi főre nem személyre számolják és mindennap tiszta az ágynemű és a szobák! Ez persze nem közvetlen a parton van, de egy kis séta nem árt :wink:

Borostyánlánc: Hát én senkit nem akarok megsérteni, de amit én láttam az minden volt csak nem borostyán! Ez egy különleges kő valóban, de nem olcsó sőt! Kizártnak tartom, hogy valódi lenne. ennyi pénzért! (becsüs vonék vagy miféle :wink: ) Vagy pattintott törmelékdarabok lennének, de amit én fogtam az tutkó műanyag volt :roll:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kijött a 4. fogunk is :lol: :lol: :lol:

borostyánlánc: köszönöm a véleményeket :lol:

Fürtöske:igen Kevin már régóta pápázik és tasizik nagyon ügyes,ti is ügyesek vagytok :lol:

000kata

Fürtöske: ja szopi: én szoptatok igény szerint Kevin szinte még csak szopizik.

000kata

Hahó, hol van mindenki?

Kata, én kezdem a szopit kiiktatni, Marcell nem hizott szinte semmit egy hónap alatt,l mire rájöttünk,hogy a tejem már nem jó.Tiszta víz. :? Úgyhogy amióta tápizom reggel-este, azóta szépen kipofásodott,persze napközben, ha kedve van, szopizik, de főleg akkor amikor fáradt, elalvásokhoz.
Volt úgy tegnaprlőtt,hogy majd'szétdurrant a cicim, ki kellett fejjem, mert nem akart az Istenért sem szopizni :?
Vendég

Fürtöske: Hogy jöttél rá hogy nem jó a tejed?Kevin is egy hónap alatt csak 300g hizott de már lemozogják szerintem.

000kata

Sziasztok!

Fürtöske:De jó neked,hogy még tudsz szoptatni.Sajnos nekem már elég rég elment a tejem a sok stressz miatt :( Így mi már régóta tápizunk.Én általában vagy tápit vagy tejpépet adok neki reggelire,de kipróbálom én is a kenyeret felvágottal :D Az picit olcsóbb :oops: :D Bevallom Krisz az én kajámat jobban szereti :D :lol: Köszi az együtt érzést :(

Krisszel egyszerűen nem lehet bírni mostanában tegnap még a bogyó se segített neki elaludni.Szerintem a foga miatt,mert képzeljétek egyszerre jön neki felűl mind a 4 fog :( :shock: Így már összesen 6 fogunk van :D

Katica:A Belladonnával altatom.Nekünk eddig bevállt,de tegnap este sajna nem.Sajnálom,hogy ilyen rosszak az éjszakáitok :( Nem lehet,hogy a foga miatt nyűgös ő is?Örülök,hogy jó volt a nyaralásotok :D

És képzeljétek Krisz már puszit küld és ad persze annak akinek akar nekem mondjuk nem :( :lol: De már egyszer kaptam én is :D

Csajok!Krisznek valamitől herpesze lett :( Tudtok valamit ajánlani ami jó rá?Anyum a sertés zsírt ajánlotta.Bár vannak kétségeim,mert úgy tudom,hogy pont ilyet nem szabad rátenni.

Mennem kell,mert Krisz nyűglődik,de nagyon.

Krisz eszik :D Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
reni_24

Reni:nagyon édes Krisz,kis maszatos :lol: Sajnálom a herpeszt,mitől lehet? mi az a belladonna?

000kata

Sziasztok!

Kincsőnek, boldog névnapot :lol: :lol: :lol:

Szopi, mi még igény szerint szopizunk kb. 3 óránként, de napi egy gyümölcsevés van mindenképpen. Ha kedve van akkor kétszer is.
Mi még bébikaját eszünk főleg.

Borostyánlánc, nekünk sincs. Viszont van 7 fogunk.

Kata, gratulálok a 4. fogacskához.

Klarissza, Reni édesek a srácok :lol: :lol: :lol: :lol:

Altatás, Zsombi este cicin alszik el. napközben babakocsiban, vagy cicin :lol:

Kicsit ritkábban tudok jönni, mert mióta felállt, és már kapaszkodva totyog szinte mindig a sarkában kell legyek Zsombinak. Mindent pakol :lol: :lol: :lol: Mi is tapsizunk, pápázunk, a szomszéd néni csattogni is megtanította a nyelvével :lol: :lol: :lol: Iszonyú gyorsan elsajátít mindent, csak lesünk a férjemmel, hogy már ezt is tudja.

Kri

Kép
Kép
kri29

Reni
nagyon zsivány ez a Krisz! :lol: Száján van a herpesz?? Mitől vajon, kicsi még ehhez, sztem kérdezd meg holnap a dokit. Van rá homeós is, keress esetleg rá. Viszont sajna a ti éjszakáitokat. :x

Fürtöske
sajnálom a szopiztrájkot, ezek szerint bejön Marcellnek a tápi. én bármikor kínáltam neki öklendezik tőle. :shock: Abban h. már nem jó a tej én nem hiszek,de persze te érzed. :wink:

Kata
gratu a 4.-hez! Megnéztem az albumokat csoda édes Kevin! Olyan jó kis husi. :)

Anya
nem, nekem sem küldte , igaz még nem is írtam neki. :oops: Nem talizunk augban valamikor megint? Többiek?
Mi sem adtuk be végül a homeost neki, nem tudom h.kell, meg megvettem W. Sears könyvét az éjszakai gondoskodást és most abból okosodom...hátha.

Lénáról h. -ne csak mindig a szorongásról- : sztem. nagyon cuki ez a kor eleven még mindíg. Egyfolytában dumál meg sikongat.A konnektor a kedvenc,
:evil: miközben mászik felé visszafordulva mondja h. NEM aztán vigyorogva belenyúl.Még jó h. nem fér bele az ujjuk.de a vakdugók kora eljött. Ő is pápázik, tapsol, táncizik, meg mutatja hol az okos feje :) a puszi nála az h. a tátott száját nekünk nyomja, jó nyálas, de szeretjük.a NEMET rendeltetésszerűen használja, próbál elengedett kézzel állni, szóval kb ott tart ahol egy időre született 10hósnak kell, nagy öröm és megkönnyebbülés ez nekünk. Kép hajpánt-így már senki ne nézzen fiúnak! :) Kép Kép

Kép
katica_75

Kata:Hát attól van szerintem,hogy valamelyik nap adtam neki banánturmixot amit az apjának is adtam azzal a kanállal amivel Krisz evett.Amíg én ettem a kanalával ilyen nem volt.Apát is etettem meg őt is :) A belladonnát a dokink írta fel még amikor piros volt Krisz torka fájdalom meg láz csillapító és enyhe nyugtató hatása is van ami Kriszt elaltatja.Esténként szoktam beadni neki.Mert van,hogy 1ig is fent van este.Kevin is nagyon édes a képeken :D Hogy vagytok?Jó lenne megint talizni :D Beszélek majd apával ezügyben :D

Kri:Köszönjük szépen :) Pakolás ismerős :lol: Krisz is nagyon szeret pakolni :lol: Már őt se lehet egyedűl hagyni.Nagyon ügyi Zsombor is :D

Katica:Szerintem apától van :cry: Tuti az felismerem,mert sajna a családban már volt.Rákeresek mindenképp.Köszi a tippet :) Léna is egy kis huncut :D Nagyon édes!!!Nagyon ügyes,hogy már mondja,h nem :lol:

Hát Krisz is próbálkozik az egyedűl állással.Tegnap mérgében az ágyon lépett kettőt úgy,hogy elengedett :D

Most megyek,mert apa végre itthon van velünk :D

Pár kép :D Velencei tónál :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Így szopjuk a két újjunkat :lol:

Kép
Kép
reni_24

Katica: köszönjük :lol: Léna is nagyon szép és nagyon ügyes.Milyen kis csini :lol:

Reni:remélem hamar elmulik neki azért mond a dokinak.nagyon jok a képek.Bevitted a vizbe is?Jó lenne talizni :lol: :lol:

000kata

katica
Mennyire gyönyörű ez a lány!!! :) A huncut a kedvencem. Nagyon kis okos és értelmes, ez látszik!! De jó, hogy behozta a társait!! :) Dee talizhatunk, Én mondjuk arra gondoltam, hogy szeptemberre hozzunk össze valamit. Mit szóltok??

kata
Gratulálok a 4. foghoz. Nekünk még mindig be van dagadva felül a pici inye. :(

reni
Nagyon édes Krisz és milyen nagyfiús már!! Azok a szemek!! :) Sajnálom a herpeszt, ez tényleg kellemetlen. Doki mit mond???

kri
Köszönjük!! Épp ma ünnepeltük az enyémmel együtt. Voltak itt barátaink! :) Nagyon édes Zsomborod, hogy ennyi mindent tud már és milyen kis ügyes! :)

Puszi mindenkinek egy hétig Siófokon lesz a család. :)

Kép
Kép
anya1118

Anya,köszi :)
jó nyaralást!! :lol: -és sok boldog névnapot Nektek megkésve is. Jó a szept is csak olyan jó lenne a szabadban találkozni még, akkor meg necces már a jó idő.

azt előbb elfelejtettem h. az összes album nagyon jó, édesek a babák 1től 1ig.

Nati Fannidról keveseltem a képeket, de ez biztos szakmai ártalom! :wink:

Reni
:cry: igen akkor valószínű apától jött. Édes a fürdős Krisz.

Kép
katica_75

jujj most már megnézem a képeket, sőt összekapom magam és megcsinálom a saját albumunkat is :D

szopi: mi szopizunk, délben szopi után kap főzeléket (két napja inkább szétdobálja, mint megeszi), és délután behabszol egy kis gyümit (amióta a felső foga kinn van, azóta harapja ezerrel). A többi szopi, tehát az arány még mindig 90-10% a szopi és az egyebek között...

Katica, jujj de csudaszép Lénád van! És ügyes, hogy utolérte a 10 hósakat!!!

Reni, Krisz is nagyon édes! Miért idegeskedtél?

Én nagyon szeretném, hogy találkozzunk, mert múltkor nem tudtam elmenni!!!

Pussz

Kép
pipal

Katica, gyönyörű kislány Léna és nagyon ügyesen áll! Nekem csajos, volt aki fiúnak nézte :roll: :?: küldd el szemészetre!!!

Reni, Kriszről is nagyon jók a képek, olyan kis csibészes a fickó :lol:
Herpesz miatt beszélj a dokival szerintem.

Pipal, Te milyen ügyes vagy ja és persze Natasa is, hogy még ennyi szopi van!!! Húgod mikorra van kiírva? Jól emlékszem vagy keverem valakivel, hogy augusztus?

Anya, utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KINCSŐNEK!!! Már javában nyaralsz, jó időt és kikapcsolódást nektek !

Rólunk annyit a láz elmúlt, de nem az oltástól volt és az orra még folyik Lillának és rekedt is kicsit, de jól viseli ( én nem annyira )
Halkan jegyzem meg, éjszaka most kivételesen végig aludt, reggel meg is ijedtem, hogy nincs közöttünk :shock: de tudom ez nem végleges csak megtévedt egy kicsit :lol:

Nem tudom ki kérdezte a tápit, mi csak reggel és este iszunk tápszert - azaz Lilla én nem, nekem nem jön be - szerintem jó sokáig így is marad, mert este tutira elalszik a cumisüveggel de jajjjjjjjjjj később a fogaknak :twisted:

Kata, gratula a fogakhoz, mi még most is csak kettőnél tartunk !

Tali részemről O.K.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csajok tali részemről is ok csak nekem a hétköznapok jok.

Évi örülök,hogy már nincs láz.At én hugom is terhes novemberre
van kiirva :lol: :lol:

000kata

Hello!

Augusztus 14-23-ig nekünk nem jó, de egyébként okés :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Évi,Pipal
köszi :) Igen már 5en nézték fiúnak -tökig rózsaszínben :shock: :roll: multkor még egy kínai is. :lol: legközelebb azt mondom h. ja fiú csak rózsaszínben járatom.
Az állásból még nagy esések vannak ám, inkább csak vakmerő.

Évi
nálunk is többet van már köztünk mint a kiságyában.Olvasom Dr. Sears könyvét és szte ez a normális...nekem kicsit nyügös így az alvás :oops: Te szereted?

Pipal
de szépen hízik így is Natasád nem? Mert akkor ez a legjobb amit ehet sztem még mindíg. Én már leredukáltam csak reggel este, éjszakára, de Önagysága nem volt partner ebben így most engedem őt igény szerint újra.

Tali
akkor javaslom tűzzünk ki 1 dátumot ! :D Nekem mindegy h. 7köznap v. 7vége, H. Katáéknak is jó legyen akkor lehet esetleg egy péntek augban? És a Margitsziget akkor okés ugye?

Kép
katica_75

Katica, jujjjjjjjjjj én annyira szeretem ha köztünk alszik, olyan jó érzés mikor hozzám bújik, de inkább apa mellé helyezkedik :(
Nem találok ebben semmi kivetnivalót, ha ott van velünk anno én is mentem anyumék közé, vittem a kispárnámat is, még most is emlékszem rá olyan megnyugtató érzés volt közöttük lenni.
Ja és a fiacskám is sokáig ott aludt közöttünk - ma már csak nevet rajta mikor meséljük neki, már semmi pénzért nem jönne át :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, tesódnak is skorpió babája lesz? Kisfiú vagy kislány, lehet már tudni?

Tali nekem se jó 14.-től 2 hétig mert arbeit lesz, alkalmazott szabadságot kért :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Evi!
Az én hugom várja augusztusra a bébit! :D Szegénynek ma be kell feküdnie a kórházba, mert magas a vérnyomása, fehérje a vizeletben, szóval toxémia-gyanús.......de már a 37. héten van, ha megszül, se lesz baj!
Együttalvást én is imádom! Ez nálunk úgy van, hogy este az ágygában alszik el, de éjjel 3 körül szopizik, akkor odaveszem, és már ott ragad.......reggel viszont újra átrakom, mert nem merem az ágyon hagyni, amikor én kelek, mert félek, legurulna!

Katica!
Éjszakákat sajnálom........nagyon cuki kis csajos már Léna! :D
Madonnára mentek?? Végülis hol lesz??

Reni!
Hogy ez a Krisztián micsoda kék szemű!! :shock:

Klarissza!
Hát igen, az én hugom se bírt legalább a Maldív-szigetekre költözni! :lol: :lol: Skócia.........brrr...mindig esik, és max. 15 fok nyáron!

Kép

Kép
ditta76

Gyorsan küldtem egyet, nehogy elszálljon.......

Pipal!
Nálunk kb. 80-20 % az arány a szopi javára! :) De én cseppet sse bánom! Sőt minél tovább szeretném szopiztatni! Erről jut eszembe, neked megjött már?? Mert nekem még most sem! De ez gondolom a gyakori cicik miatt van! Nem mintha hiányozna, de 2008 januárja óta nem volt piri!

Fürtöske!
Tetszik az új neved! :) Nagyjából gondolom, kik miatt váltottál..... :roll: Marcell már kész férfi a képek alapján! :D

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Pipal, nálunk is 90-10 % a szopi és a hozzátápi. Zsombi így is szépen hízik, a dokinénink is mondta hogy meg van velünk elégedve, és nem baj hogy még inkább csak szopizik.

Katica, ismerős a vakmerőség Zsombi detto olyan mint Lénád :lol: :lol: Nagyon cuki a fejpánttal. Az emberek meg vakok annyira csajos Léna nem tudom hogy lehetett fiúnak nézni. :lol:

Tali nekünk is okés, bármikor jó. A kocsinkkal történtek miatt nyaralást lefújtuk így tényleg bármikor jó. Várom a dátumjavaslatot. Margitsziget is okés.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok :)

Reni :) Nagyon édes Kriszed!!! :) Nem volt koszos a Velencei-tó?Nekem nem jó élményeim vannak róla :?

Katica :) Nagyon édes csajos Léna, lehet, a rövid kis haja miatt nézték fiúnak.De hát a vonásai tiszta lágyak, meg a rózsaszín...úgyhogy tiszta hülyék az emberek.
Nálunk meg fordítva van, Marcellre is sokan rákérdeznek, talpig kékben, kisautós baseball-sapkában, hogy kisfiú vagy kislány :evil:

Igen, Ditta, jól gondolod a néváltást. :?

Kata :) Gratula a hugodnak :wink:

Nekem sem volt még piri :) akkor megnyugodtam.... :lol:

Ti mennyi időt hagytok két étkezés között?
Vendég

Piri
Nekem tegnap jött meg, tavaly február 14 óta. Még tudtam volna nélküle élni, de már ez is jó hosszú idő volt.

Fanninak kibújt az alsó két foga egyszerre! Most jön a felső kettő.

Találkozóban én is benne lennék. Jó lenne találkozni végre veletek személyesen is!

Kép
Kép
nati80

Fürtöske
Nálunk 4-5 óránként van evés napközben, de éjjel amikor ébred cicin van, hogy elaludjon hamar. Bár azokat nem kellene étkezésnek tekintenem szerintem. vagyis akkor:
reggeli 8 körül, edéd 12-13 között, uzsi 16-18 között és vacsi 20kor.

Kép
Kép
nati80

Nati :)

Akkor te tizórait nem adsz?
Lehet, nekem is ki kellene hagynom, azért nem eszik rendesen ebédet? :roll:
Vendég

Nati, és mi szokott lenni a menü?
És pl.ebédre mennyit adagot eszik?
Vendég

Sziasztok!!!

Taliban mi is benne vagyunk ha összetudjuk egyeztetni! :lol:

Tegnap voltunk dokinál kemény 2 órát kellett várnunk mire sorra kerültünk azt hittem megőszülök nem volt levegő sok síró nygös babóca :?
Méreteink 8410 gr 73 cm:) Fogunk sehol.... :shock:
Megkaptuk a 2. prevenart, szerencvsére most nem lázasodott be mint először :D
Képzeljétek vizsgálja a doki Domit majd közli h olyan mintha kancsal lenne :shock: az ütő megállt bennem mondta h majd 1 éves kora után vigyem szemészhez aztán nézi ja lehet h mégse de azért majd elküld orvoshoz!!!! Hát sztem az én gyerekem egyáltalán nem kancsal!!!!!!!! :evil:

Megvannak az uszis képeink párat feldobok ide :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Ha esetleg az összeset megnéznétek mi a 07.11-nél vagyunk a 2.sorozat:http://www.babamamauszas.hu/kepek.html

Bocsánat h most másra nem reagáltam de Domi felébredt...

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a dícséreteket.

Kata:Igen bevittem a vízbe.Nagyon élvezte :D Apa sajnos most sokat melózik,de amint ráér átmegyünk :D Hogy vagytok?

Tali:Abban mi is benne vagyunk,mert a múltkor kihagytuk :( Nekünk is jó bármikor.

Neharagudjatok,de most mennem kell Krisz felébredt jövök majd még :D

Kép
Kép
reni_24

Mammuci:nagyon jok az úszis képek.Nagyon édes Domi.ezt egy külön fotos csinálta?

Évi:november 1 re van kiirva kisfiú lesz.

Reni:jol vagyunk köszi,jo lenne talizni :lol:

Csajok nekem a tali bármikor jó csak hétköznap legyen persze ha neketek nem gond.Jó lenne már talizni veletek :lol:
Kevinnek megint fáj az innye :cry: most jött ki kettö fölül azt hittem nyugi lesz egy picit.Szegénykém

000kata

Tali
akkor én azt mondom ne húzzuk aug végéig (Klarissza és Évi jelezte ugye h.csak később lenne jó, Katának a 7köznap jó) Tehát aug 6.-13.-ig kellene egy 7köznapot belőnünk. 7.-ike PÉNTEK??

Mammuci
olyan édes Domi, hogy úszik!- apának is megmutattam,kész volt a haján. :lol: (én sem látom kancsalnak)

Évi
nem is értem a fiadat! 8) Én is mindíg apukámhoz mentem át,már most apás Lilla? :) (Nekem is csak annyi a bajom vele h. Léna egyész éjjel szopizna-nem éhes csak komfort-én meg úgy nem alszom.)

Ditta
igen megyünk, de h. hova?? nem tom, az egész miziériáról csak ma hallottam apától...jól meg vagyok itt magamnak :mrgreen: Hugodnak drukk! Mennyire magas a vérnyomija? és milyen értéktől kapott rá gyogyit? (Néha agyalok h. mi lett volna ha előbb ad nekem is a dokim...bár tudom már hülyeség ilyeneken rágódni.Csak kivi vagyok ott mi a szokás?)

Kry
sajnálom h. úszott a nyaralás is... akkor majd egymásnak támasztjuk őket a talin! :wink:

Fürtöske
az még mindíg jobb :) a szép kisfiúkat szokták lánynak látni. De tényleg hülyék/vakokaz emberek.

Kép
katica_75

Sziasztok!
nem voltam mostanában, mert itt voltak anyósomék, előtte meg barátaink hétvégére és elég sokat melóztam. Mármint főzés, pakolás utánuk, ilyesmi.
Magunkról röviden. Panna abszolut nem alszik, szombat éjjel semmit, tényleg semmit nem aludt. Peti persze sörözni volt, meg buliban a vendég apukával, én meg virrasztottam a minivel. Reggel 6-kor aludt el, és 9-ig aludt. Nappal sem pótolta a lemaradást... :roll: Egész éjjel üvöltött, vagy jött-ment a kiságyban, vagy mellettem a nagyágyban, én csukott szemmel fogtam a bokáját, hogy le ne másszon. kínomban bőgtem egy csomót. A foga kínozza, napok óta olyan a fogínye, mintha vízhólyag lenne rajta. de csak a foga dudorodik. Másnapra meg egy csomó kiütés jött ki rajta. Hétfőn voltunk dokinéninél, vírusfertőzés. Nagyon viszket neki, ezért is bőg sokat. :( :cry:
Szegényke...

Képek nagyon édesek! Marcell kész fiatalember, Krisznek gyönyörű kék szeme van, Domi pedig csuda kis pofa az uszis képeken!

Klarissza, tök jó lesz nektek. Thaiföld kb 24 órás repcsi, nem? Mini Matyi hogy fogja bírni? Bár ha megálltok egyet Duaiban... :wink: Hú, nagyon sajnállak...! :)

Kata, gratulálok a tesód babájához, egy év lesz az uncsitesók között? Tesómék kislánya 3 hónappal fiatalab Pannánál, de nagyobb méretre... :)

Kincsőanyu, Kincsőnek boldog névnapot! Panna is most volt vasárnap, de rejtetten tudott csak, mert Anna napkor van, Külön nincs Panna névnap.

Katica, nagyon szép LÉna!!! Szerintem is csajos, de a hajpánttal különösen. Fülcsin nem gondolkodtál? Kis kópé ahogy egyedül áll!

Valaki kérdezte a szopit. Panna még szopizik, 3x-4x egy nap, meg éjjel 2x. Nem tudom mennyit, de most egy napra kapok mérleget, lemérem (ha nem mászik le róla). Ha nem számottevő mennyiség, akkor ritkítunk egyet.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Dalma, annyira sajnállak titeket. :roll: :cry:
Néha mikor Zsombim nem akar este aludni, mindig eszembe juttok, hogy ti még annyit se alszotok mint mi. :cry: :cry:

Katica, nekünk jó az augusztus 7. :lol: :lol: :lol:

Mammuci, nagyon szupik a képek. Látszik, hogy csöppöd nagyon élvezi :lol: :lol: :lol:

Csajok, nekem píri még nem jött meg. Remélem nem is fog nagyon gyúrunk kis tesóra :oops: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok :)
Anikó :)
Nagyon jók a "vizes" képek! :wink:

Dalmi :) Sajnálom az éjszakát :? Az orvos nem ajánlott egyébként valami alaposabb kivizsgálást ez miatt az insomnia miatt?

Nálunk a szopi azt hiszem elfelejtve.Max. csak éjjel :? Úgyhogy lassan várom pirit.

Kri :) Már megy a kistesóproject?
Hú, én most úgy vagyok vele, hogy egy-két év jó lenne szünet, és akkor jöhetne a tesó.De ha esetleg összejön, annak is nagyon fogunk örülni :)
Vendég

Ja, és viszem Marcit pénteken szemorvoshoz a kancsisága miatt.Kiváncsi leszek mit mond majd, lehet takarni kell az egyik szemét.
Van valakinek kancsal gyerkőce?vagy akinek van, voltatok már dokinál vele?
Vendég

Anikó! Aztaaaaaaaaa ezek a képek csúcsszuperek!!! Kár, hogy én ilyen fosi vagyok és nem merem vinni uszira, ilyenkor nagyon sajnálom :cry:

Dalma, ez nem semmi Panna milyen kitartó nem alvás ügyben, DE szerintem a fogacskák okozzák ( már régen így gondolom ) ezt nála és most még ez a fránya vírus, jajjjjjj annyira sajnálom.
Kitartást és sok erőt Neked!

Fürtöske, mi úgy eszünk mint az ovisok :lol: reggeli 7-körül tápszer (ma 6 volt) délelőtt tízórai kb. fél 10 körül (joghurt, gyümölcs) ebéd 1-2 között, ez változó és főzelék a menü.
Délután ha felébred fél 5- 5 körül uzsonna (tejpép) és este fürdés után alváshoz tápszer.
Na és amit napközben összecsámcsog azt nem is merem leírni, mert ha mi eszünk neki is kell, mert visít és néha- néha, hogy anya is tudjon végezni a dolgával kap kenyérvéget vagy piskótát vagy kekszet és azon elnyammog egy jó ideig.
Szemészetre megy a drukk, de nem lesz semmi gond!!!!
Szomszéd kisfiú kancsal, koraszülött volt, takarták a szemét sokáig és most is szemüveges és durván kancsal, de Ő annyira kancsított, hogy nem lehetett nem észre venni és most is kancsal, majd ha nagyobb lesz megműtik.

Katica, augusztus 7. talira nekem oksi !!! De jó lenne ha összejönne, jó sokan ott tudnánk lenni , jó idő lenne és a dedek nem lennének nyűgösek :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hahó

mammuci hú ezek a képek! én nézni sem birom:) mi nem vittük babauszira, először akartam, de mivel beteg lett 4 hósan aztán már a széltől is féltettem nemh az uszitól :roll: meg van egy tesitanár ismerőse apumnak, nemrég végzett a TF-en és ő mondta h a sajátját se viszi mert azt tanitják nekik h nem használ inkább árt... nemtom. azt mondta h mivel ez a buvárreflex a méhen belüli emlékből fakad, a babauszi ezt eleveniti fel és nem előre hanem igy inkább visszafelé fejlődik az agyi akármicsoda (bocs nem értettem teljesen) és h nem ez a normális folyamat és h később emiatt lehet tanulási zavara meg mittomén. fura mert én meg aszittem h pont azért jó mert segiti az agyi akármiket és igy a tanulási képességeket is javitja.
na most légy okos domokos!
én max azért tartanám hasznosnak h ha pl beesik a vizbe akkor fel tudna jönni. de lehet ezt rosszul gondolom.

amugy ma megint megyünk bőrgyógyihoz mert jönnek vissza a foltjaink. megint a krumpli után kezdett előjönni lehet arra érzékeny? de pont a krumplira?? nemtom lehet amugy is pont visszajött volna mindenesetre most krumpli megint stop vissza az almához aztán majd próbálom jövő héten a sárgarépát.

az én ekcémám javul bár vannak uj pöttyeim is ma megmutizom bőrgyógyinak én is.

klarissza mi van az anyajegyeddel?

irigy vok a nyaralásokért bár én nem mernék olyan hosszu repcsiutat igaz kb semmilyet se félek tőle nagyon. na meg ott olyan fullasztó lehet a levegő thaiföldön :roll: de gondolom megszokja az ember pár nap után.

apa ma 30. éves ugyh sütök-főzök-vásárolok jó kis nap.

nálunk is csak szopi van szinte

fog nekünk sincs

dalma sajnálom az éjjeleket de akkor a virus miatt volt! fogra nurofent nem próbálsz néha?

na mennem kell sok a dolgom mindenkinek jó nyaralást aki megy

andy

Kép
andy30

ja dalma eccer taliztam egy anyukával egy év körüli volt a kisfia és mondta h még mindig nem alszik éjjel szinte semmit.... vannak ilyen gyerekek. amugy semmi baja nem volt.

mammuci én nme látom kancsalnak

Kép
andy30

Evi :)

Te mennyi tápit adsz reggel és mennyit este?
Ja, most vettem észre, kibújt az 5. fogacskánk :lol:
Vendég

Fürtöske
Nem kap tízórait, mert akkor nem ebédel normálisan. Ebédre valamit kotyvasztok neki. Pl husi-répa-krumpli-petrezselyem-hagyma (husilevesféle lett), borsó-répa-krumpli-hagyma-petrezselyem (borsólevesféle), tészta-paradicsom-cukkíni-bazsalikom (Hipp paradicsomos cukkíni tésztával koppintás). Ebből megeszik egy egész nagy adagot, ami kb egy 190g-os üvegnek felel meg, de lehet valamivel több is. Néha bepróbálkozok a mi kajánkkal is, ha olyan amit ehet.

Dalma
Nagyon sajnálom, hogy nem alszik Pannababa. Egyszerűen nem is értem mi lehet a baj, vagy lehet nincs is. De azért valahogy át kellene szoktatni hogy nappal ébren, játék, kis szunya, de éjjel alvás!
Én most azzal küzdök, hogy egyre korábban kel reggel Fannim. Mostanában 6-f7 körül már potyeszol, pedig régebben aludt f8ig is.

Kép
Kép
nati80

Nati :)

És ezeket összeturmixolod?
Én ha olyan van amit mi eszünk, és neki nem jó, akkor üvegezek.
Marcell is már 6-fél7 körül ébren van és nem tudom visszaaltatni.Viszont reggeli tápi után meg, -ami 8 körül van-elalszik.
Vendég

Akkor én sem adok neki tizórait, mert az lehet a bibi.
Vendég

Nekem a nővérem szül augusztusban :lol: Úgy izgulok már (jobban, mint a sajátomnál)

Nekem a múlt hónapban megjött. Bírtam volna még nélküle picit...

Látom nemcsak mi szopizunk még sokat. Szerencsére Natasa kedveli az egyéb kosztokat is, szóval kostolni azt szeret, csak nagyobb mennyiség nem csúszik még le. De nem féltem, majd eljön annak is az ideje...

Nekem jónak tűnik a 7-e találkozni!!!

Nemalvásokat sajnálom, Nat kel 1x, 2x a foga miatt, remélem ez később sem durvul el, bár altatni már nehezebb, mert állandóan mászna, felállna... (de most épp alszik, szóval nincs panasz :wink: )

Kép
pipal

Sziasztok!

Hát kicsit kivagyok már :cry: Nem bírok Krisztiánnal.Most épp alszik,de ha fent van nem tudok tőle semmit se csinálni.Ha berakom a kiságyba akkor elvan 5percet aztán addig sír meg mostmár visít is amig kinem veszem :cry: Tartom magam olyan 5percig aztán kiveszem,mert nem bírom hallgatni,hogy sír :cry: Férjuram dolgozik elég sokat így segíteni sem tud.Anyósék megbízhatatlanok anyukám meg dolgozik hugom kishugomra vigyáz így nuku segítség :cry: Bocsi,hogy ideírom le a bánatom,de kezdek depis lenni.És érzem nem bírom kikészülök :cry:

Már feliskelt az én rosszcsontom.És már sír is :cry: Ma még jövök és reagálok a dolgokra,de most kimegyek sétálni kicsit kiengedem a gőzt.

Kép
Kép
reni_24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: