Sziasztok!
Hipergyors bekukk...
A tesós képek szupercukik! Annyira jó látni, hogy így szeretik egymást!
Hűű, Levi de ügyes! És nagyon szép!! Viola is állandóan állni akar, ülni egyáltalán nem akar, de az még nem jutott eszébe, hogy hogy lehet felállni egyedül (szerinte, és azt hiszem, ez mély meggyőződése, hogy a mi feladatunk őt felállítani, és ez így van jól)
Ágnes nagyon-nagyon tanulmányozza azt a tükröt
Csajok, köszi a szekrényzárós tippeket!
Mostanra már leeresztettük az összes ágyat- a konektorok eltüntetése a következő harci feladat. Pár napja már ki kellett szednem egy elektromos vezetéket Vió szájából- persze nem harapta volna át, de inkább ne is próbálkozzon.
Manocskák: állítólag az a babacsomagos cumi még nem is az olcsóbbak közül való- naná, hogy azt pakolják a csomagba, hogy a babó arra szokjon rá...
Enikő: nagyon-nagyon szépek vagytok! Látszik, hogy kiegyensúlyozott, jól fejlődő srácok! A ház ügyekhez kitartás! (mi 2 éve költöztünk, még mindig tart a küzdelem az új házzal)
Mágnes: a vőlegényünk nagyon-nagyon helyes pasi

, a jövendő sógornőnk pedig nagyon szép- kicsit hasonlít Anna szeme Violáéra, mindig úgy képzelem, hogy talán hamarosan nekem is kis copfosom lesz

Persze most még hajunk se sok van
Hozzátápi: próbálom magam nem idegesíteni rajta- minden táblázatban más adatok

. Én meg teljesen más elvek szerint ettem anno... Mi rendületlenül próbálkozunk, főleg üvegesekkel, de néha a nagyik varázsolnak egy-egy turmixot. Viszont ma megkóstoltunk egy alma-málna ivólevet (4 hósnak írták), és úgy tűnt, ez az első ivólé, ami tetszik Viónak. Akkor ez most gáz? Ne adjam neki?
Hathós adatok: félek, hogy én nem fogok tudni hozni

Csak augusztus 19-én lesz mérésünk, csak tippelni tudok. RÁálltam a mérlegünkre Vióval, és pont 6kg-t mutatott 6 hónaposan, és talán 63 cm-t mértünk, de ezek mind amatőr mérések eredményei. Ruhából 56-ostól 74-esig minden van még a szekrényben (furcsa módon a pulóverekből az egész kicsi is jó még

)
Ja, mit tudunk: forgunk minden irányba, kúszunk hátrafelé, és előre is, de csak úgy, hogy a fejünk a földön van, és a bal nagyujjunk a szánkban lóg. Fogacska nincs egy darab se. Négykézlábra állunk, hintázunk, de tovább nem próbálkozunk- azt hiszem, felesleges mozgásformának tartjuk, hisz lehetetlen úgy haladni, hogy a pocakunk nincs a földön, nem?! Ülni kényelmetlen, így azt se igen próbálgatjuk (de picit megtartjuk magunkat, ha anya leültet). Állva megtartjuk magunkat, de anya ezt nem hagyja. A cuccokat pakolgatjuk, felszedjük, néha eldobjuk. Szeretünk kukucska játékot játszani, meg tudjuk mutatni a könyvecskében a sünit és a fekete pókot. Imádjuk a csirkéket és a pulykákat, és a mozgó fákat, virágokat. Kedvenc dalunk a "Messzi olasz tájon egy víg legényke élt... kezdetű sláger
Evés: a 4 hós kajákat esszük, husi még nem volt, kedvencünk a vaníliás pép, a cici már nem az isten, de még hasznos nyugtató...