Lorca!
Csak Boo miatt hagytam így a vonalzót, szolidaritásból...

.
Na jó, megcsinálom

!
Ancsurti!
Szegénykém, rendesen túráztat téged ez a bébi

! De ezek után tuti könnyű kamaszkora lesz

.
Kitartás, a csaszis fájdalmak napról napra rohamosan javulnak majd, és a cicid is napok kérdése! Nálam is volt sírva szoptatás, sőt hol anyukezét szorongattam közben, hol a Ricsiét

. De sokat hagytam szabadon, és folyamatosan kenegettem a tejcsivel, és most már kutya baja, kb. 2-3 nap volt

. Az alvásproblémáratényleg csak annyit tudok mondani, hogy aludj amikor ő!!! Bármikor! Most minden más másodlagos! Ha nem pihensz, nem lesz tejed, vagy "gyengébb" lesz, ami újabb problémákhoz vezet! Hidd el, idővel kialakul a napirendetek (erre még én is várok) és könnyebb lesz minden

! Csak pozitívan

!
Boo!
Menjél aludni! Egy óra múlva hívlak, és jöhet a víz (Ancsurti után szabadon

)
Nyuszi!
Üdv itthon

! Az alváspótlás rád, isvonatkozik, amit Ancsurtinak írtam

. A babáknak sajnos nincs különbség éjszaka és nappal között, ezért lehet próbálkozni éjszaka a szórt fénnyel (vagy sötéttel), teljes csenddel, egészen lassú mozdulatokkal, szemben a nappali fénnyel, háttérzajokkal, beszélgetéssel, és nappali vehemenciával. Nálunk (ha nincs front) beválik, csak kitartónak kell lenni

! És tényleg pihenj, amennyit csak lehet, mert az én fiam "jó" baba, mégis hulla vagyok, mert nem alszom vele

. Szóval ez rám is vonatkozik!
Lilisgabi!
Szopi alapból nálunk is 25-30 perc büfivel, de pl. múlt éjszaka fél óra után is cici kelett neki, aztán tele lett a pelus, utána megint cici kellett.....etc. Szóval ne úgy képzeld, hogy 4 órán át folyamatosan cicin lóg, csak bármit csinálok, visszakéri. Próbálkoztam a cumival is, de az nem volt jó! Pedig tuti, hogy csak cumizni akart, mert rendre kiköpte, amit a normál szopin felül megevett, de nem tudom elzárni a tejet

. Délután óta visszaállt a rend, és anyósom azt mondta, elment a front, szóval reménykedem a nyugodt éjszkában

. Amúgy én nem vagyok híve a 1,5 órás szoptatásnak, de most már elhiszem, hogy vannak babák, akik igénylik néha!
Ja, a bimbóknak kutya baja, mert az tényleg igaz,hogy nem "felázik" a mellbimbó, mikor kisebesedik, hanem az a rossz szoptatás következménye, vagy mint nálam, a két mellről szoptatásé.