sziasztok!
egy kis bekukkra jöttem
sajt!
kezdem belátni, h a pozitivitás és az ember lelkének helyrerázása ennyit számít! és ha ez = a "szuperwomen" tabival, akkor igen, azt szedtem
a szúrható azt jelenti, h még nem voltak teljesen megérve a megtermékenyítéshez. így beléjük csak később tudtak spermát szúrni. ezért is tudtam "csak" 3-ról.
az inzulinod nem gyengén magas, bár az enyémet nem vered, mert az enyém 386 volt. (most nem tudom, h mennyi, de legutóbb már 25-re lement) erre az értékre simán rá lehet mondani, h IR.
nekem a pcos honlap, a mozgás és a diéta segített.
angyal!
"csak" sejthalmazokat látunk olyankor. pl. amilyen a blogomban is van, vagy a BMC falain. de dobok ide is egy képet

nem is a látvány, hanem az, h tudod, h ők belőled és a párodból lettek. a tudat, h belőlük ember lesz....
havri!
egyrészt én azt hittem, h mikroszkópon keresztül tudjuk megnézni őket, másrészt kameránk nincs is.
a férjem próbálta lefotózni a telefonjával őket, de annyira gyorsan váltogatta a képeket a biológusnő, h nem sikerált neki. de végülis a fejünkben és szívünkben itt vannak! amikor rájuk gondolok, mindig úgy látom őket (de persze tudom, h azóta már szépen fejlődnek)
rólunk:
ez az éjjelem már sokkal jobban telt. végre nem fájt a pockom annyira és tudtam pihizni. a babócák már azt is engedték, h hasra feküdjek (jobban mondva csak fél-hasra), mert csak úgy tudok igazán aludni.
pihizek és érdekes módon az izgalom, idegesség elkerül ezidáig. úgy érzem, h jó helyen vannak, hisz vigyázok rájuk. letöltöttem az álomszép babazenét és ha hiszitek, ha nem, még több pozitív gondolat kering a fejemben ezt hallgatva.
kívánok nektek szép hétvégét!, szép napot! és mindenkinek küldök pozitív enerdzsit, mert van még itt bőven nekem