A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

HÚúúú, de nyúlik a száááám! Asszem libbenek az ágyikóba! Jójcakkát szépségeim! :lol: Kép

Pá Drágáim!
sajt@

El se hiszem, hogy laptetűm van, még sosem volt csak kölcsön!
Bespájzolom, bár még nincs bládi, de nem gondolok semmire, az a nega, elég nega volt....na mindegy, örülök a laptetűnek!

Sajt, akkor én is úgy időzítek, csak délre kell beérnem a dolgozóba.
Szerintem kockás gatyeszba leszek, szigorúan hosszúba, ebbe a dögmelegbe.

Kpn, igen pihi, jó ideig, végre megkóstolom a férjem mojitoját...
Meg ha úgy sem lesz babaproject, akkor erősen rákéne gyúrnom a fogyásra, szószerint.
lugi

sziasztok

biztos hogy az utrótól volt a haspuffadásom meg a keményedés mert kimentünk a kertbe és persze hogy itthon maradt az utro kimaradt egy esti meg egy reggeli és semmi bajom nem volt tegnap , persze a délit már használtam eddig minden oké.
tegnap azért nem irtam mert szilvát főztem be , meg egy kis szilva-alma lekvárt vegyesen raktam el. estére meg eléggé kipurcantam már.
napközben lefeküdtem két órára amit végig is aludtam, szerencsére a kisfiam szépen eljátszott a szobájában és hagyott pihenni, aranyos volt.
jó 7végét nektek mert megint megyünk a kertbe és ma csak pihenek végre.......

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Sajti, írtam neked privit!

Puszi mindenkinek, kitartást!!!

Babszi, ezek tök jó hírek, sikergyanúsak!!!! ++++++++++++++

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sziasztok!

egy kis bekukkra jöttem
Kép

sajt!
kezdem belátni, h a pozitivitás és az ember lelkének helyrerázása ennyit számít! és ha ez = a "szuperwomen" tabival, akkor igen, azt szedtem :lol:
a szúrható azt jelenti, h még nem voltak teljesen megérve a megtermékenyítéshez. így beléjük csak később tudtak spermát szúrni. ezért is tudtam "csak" 3-ról.
az inzulinod nem gyengén magas, bár az enyémet nem vered, mert az enyém 386 volt. (most nem tudom, h mennyi, de legutóbb már 25-re lement) erre az értékre simán rá lehet mondani, h IR.
nekem a pcos honlap, a mozgás és a diéta segített.

angyal!
"csak" sejthalmazokat látunk olyankor. pl. amilyen a blogomban is van, vagy a BMC falain. de dobok ide is egy képet
Kép nem is a látvány, hanem az, h tudod, h ők belőled és a párodból lettek. a tudat, h belőlük ember lesz....

havri!
egyrészt én azt hittem, h mikroszkópon keresztül tudjuk megnézni őket, másrészt kameránk nincs is.
a férjem próbálta lefotózni a telefonjával őket, de annyira gyorsan váltogatta a képeket a biológusnő, h nem sikerált neki. de végülis a fejünkben és szívünkben itt vannak! amikor rájuk gondolok, mindig úgy látom őket (de persze tudom, h azóta már szépen fejlődnek) :roll:

rólunk:
ez az éjjelem már sokkal jobban telt. végre nem fájt a pockom annyira és tudtam pihizni. a babócák már azt is engedték, h hasra feküdjek (jobban mondva csak fél-hasra), mert csak úgy tudok igazán aludni.
pihizek és érdekes módon az izgalom, idegesség elkerül ezidáig. úgy érzem, h jó helyen vannak, hisz vigyázok rájuk. letöltöttem az álomszép babazenét és ha hiszitek, ha nem, még több pozitív gondolat kering a fejemben ezt hallgatva.
kívánok nektek szép hétvégét!, szép napot! és mindenkinek küldök pozitív enerdzsit, mert van még itt bőven nekem :wink:

babszika

Babszika:

Tudom, mit éreztetek amikor megláttátok a kis utód kezdeményeket :wink:
fantasztikus érzés :lol: :lol: :lol:
Vigyázz is a picikre, pihenjetek sokat!!!
havri1

sajt: Én elég sokáig szedtem, bár lehetett volna pörgetni rajta egy másik gyógyszerrel, ha ez nem válik be annyira. De a másik mellett nem lehet teherbe esni. Van, aki áttér arra három hónapra és utána megint a mercforminra, de én nem variáltam. És érdekes, de a rossz inzulin eredményeim ellenére én nem nagyon bírtam a 3x850-t. Én sokáig 2-szer szedtem, ha jól emlékszem a 3. inszem után emeltem 3-szorra. Utána ezek szerint mégis jó lett, bár a délutánjaim nem voltak a legjobbak. Most megint 2-t szedek, de lassan csökkentenem kell és abbahagynom.

babszika: Ez a fél-hason alvás jön be nálam azóta is. Drukkok mennek.
vicky79
Budapest III. kerület

Lugi! Sajt!
Én is kedden megyek.

Lugi! Sajnálom, hogy nega lett a teszted. Tudom, hogy nem vigasztal, de az enyém is. 15. napon teszteltem, reggeli első-ből és Gabriellel. Az enyém nem hinném, hogy téved. Próbáltam nem beleélni magam és mégis sikerült egy jókorát csalódnom. Mindig megtréfál a szervezetem.

Babszika!

Pihenj sokat! Nagyon jó a hozzáállásod, úgyhogy sikerülnie kell!

Én is mindenkinek szép hétvégét kívánok!
szöszi1977

sziasztok

ti 10-es vagy 25-ös érzékenységű tesztet használtok?
most találtam itt a fórumon egy lányt aki árul ilyeneket olcsón.
A 10-es mennyivel jobb??? tudja valaki?

nekem semmi érzésem nincs ..... hasam sem fáj már nem puffadok, szóval most jól vagyok és alig várom hogy tesztelhessek már.

30-án leszek 14.napon akkor szeretnék először.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia!

Én először 10-es érzékenységűt csináltam (én is az interneten vettem). Ha jól tudom ez olyan, mint amit a BMC-ben is használnak. Rá egy nappal a 25-ös is kimutatta, de sajna megint nem én leszek a mérvadó, hiszen nekem 3-an csinálják a hormont. :-)
A hormon naponta 1,5-2 szer nagyobb lesz. Szerintem ha 25-öst veszel akkor az a 14. napon már kimutatja. Ha hamarabb akarsz tesztelni akkor jöhet jól a 10-es. De ezek csak általánosítások, sok olyat hallottam, hogy 9-10 héten mutatta ki a teszt a babót (bár ez ritka). Nagyon szorítok, hogy kétcsíkos legyél.

Szöszi! Sajnálom, legközelebb sikerülni fog.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Lukácsné! Én Gabriellt vettem, ami 20-as érzékenységű, de van egy ismerősöm aki One Step tesztet vett (az is 20-as) és a 15. napon negatív lett neki, a BMC-ben pedig 17. napon pozitív lett a tesztje.

Én már nem tudom, hogy mit gondoljak, már nem tudom, hogy mit figyeljek magamon. Teljesen elvesztettem a fonalat. A teszt nega., a hőm 37.5 a mellem feszül. Na erre varrjatok gombot.
szöszi1977

Szöszi:mikor méred a hődet?reggel?mert azért szerintem még nincs veszve minden :D várd meg a keddet akkor mész te is a Bmc-be?addig ne idegesítsd magad!!!még lehet pozitív teszted ezekkel a paraméterekkel amit írtál :D szorítok neked :D
kiss angyal

Kiss Angyal!
Reggel, ébredés után mértem. Igen én is kedden megyek vissza. Holnap kellene, de szóltam a dokinak, hogy csak kedden tudok.
szöszi1977

woody

mi újság veled? hogy vagy? meddig bírod teszt nélkül? én csütörtök reggelre gondoltam egy tesztre az 14.nap lenne.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!
Haza értünk el vagyok fáradva.Nagyon jó volt a Balcsin.Majd jövök késöbb.
Sajt!
Nagyon örülök hogy taliztunk!!Majd irod mit mondanak kedden.Majd vissza olvasok.Augusztus 10én kell vissza mennem és bizom a pozi tesztbe!!Puszikálak beneteket!!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mivel pénteken elég stresszes napom volt. Több embert elküldtek nálunk a munkahelyen, vagy a fizetését csökkentették nem volt egy kellemes. Nekem, ha mondhatom szerencsém volt. Én maradtam, de a kolleganőmet elküldték. Így most 2-en maradtunk az osztályon főnököm és én. Én eddig nem beszéltem velük a dologról, tehát nem azért maradtam, csak annyit tudnak, hogy nőgyógyászati problémám van. Arra gondoltam, ha majd nagyon gáz lesz a helyzet, akkor mondom el. Még mindig így gondolom.

Más velem minden ok, néha érzek valamit bal oldalt, de szerintem ez már nem azok a jelek, hanem, hogy meg fog jönni. Sajnos… :cry: :cry:

Lukácsné,
Reggel már nem bírtam ki a 10. napon teszteltem egyet 10-es érzékenységűvel. Na és peresze, hogy negatív lett. :cry: :cry: :cry: Tudom még kicsit korai volt, de ez az első inszem és már nagyon kíváncsi voltam, na és a párom is. Nem baj még nem adom fel, de már lelkileg készülök sajnos a következőre, ha meg véletlen pozitív lesz valamikor, akkor nagyon fogok neki örülni. Gondoltam tesztelek még 2 naponta, hátha. :D :D :D
woody

Szöszi:küldtem privit.
kiss angyal

Kiss Angyal!
Köszi, hogy szóltál, mert soha nem nézem a privát üziket.
Írtam vissza!
szöszi1977

Sziasztok!

Én 3 éve szeretnék babás lenni, de eddig semmi. a petevezetők , bal nehezen átjárható, jobb elvan zárodva.
Szeretnék érdeklödni, hogy milyen a Centrum, és mennyit és miért kell fizetni :?:

Köszi előre is :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

Szöszi:ment még 1 privi :D csak szólok :D
kiss angyal

Szia Surmi,ha a BMC-t választod a gyógyszereken kívül nem kell fizetni...jók a dokik,de fel kell készülni,hogy sokat kell várni,mert sokan járunk ide...mindenki (recepció,növérkék,dokik)nagyon kedves :D
kiss angyal

Hsg, labor vizsgálatokért sem kell fizetni :?: Hozott leletet fogadnak :?:
Mit jelent az, hogy sokat kell várni? Ídőpontot adnak sokára, vagy amikor már ott vagy és akkor :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok Lányok!
Vickykém!
Te hogy vagy??Akkor otthon vagy???

Surmi!
Az elsö idöpont mikor kértem 1hónapot kellet várni.De amugy is ha mész vizsgálatra akkor is sokat kell várni,de ez változó.A HSG eredményt nekem is elfogadták mert nem telt le az 1év.Semilyen vizsgálatért nem kell fizetni csak a gyogyszereket.

Csézem!
Veled Mizus?

Drága Böbém!
Te hogy vagy?Mikor is kell vissza mened??

Sajtocskám!
Olyan gyorsan elszaladtál hogy még azt sem érkeztem mondani hogy nagyon örülök hogy le szolitotál és hogy beszéltünk egy pár szót!Ne idegeskedjél nem lesz semmi baj!!!!

Kakti!
Te gogy viseled a kismamaságot?

Velem meg az a helyzet hogy kébzeljétek el pénteken az inszem napján annyira fájt a hasam az elsönél nem.Kérdezte Szücs hogy vagyok és mondtam neki és azt mondta dolgozik a tüszörepesztő.
És nem tudom valamelyikötök járt-e igy hogy a beavatkozás után egy picit vérezet mert én igen.Most márb nem érzek semmit csak egy picit a cicimet de hasfájás mint az elsönél olyan nincs.Röviden ennyit!Nagyon jó volt a Balcsin majd a jövöhónapba is lemegyünk meg Badacsonyba meg Szombathelyre is.Puszilok mindenkit!!

Kép
rózsa11

rózsa: Köszönöm kérdésedet, jól vagyok. Holnap megyünk uh-ra, apa úgy döntött, hogy eljön velem. Nagyon örülök neki, mert eddig úgy tünt, hogy még nem fogta fel teljesen hogy ennyi év után tényleg apuka lesz. Ha meg valami mégsem stimmelne, akkor kell valaki, aki felkapar az asztalról. De! Ilyen nem lesz, most már nyugodtabb vagyok, bár holnap biztos fogok pánikolni rendesen. A héten egyébként táppénzen vagyok, de majd megyek vissza dolgozni, csak sok mindent időzítettem a hétre és a meleget is el akartam kerülni. Örülök, hogy jól megrepedtek azok a tüszők, drukkolok a babához. Én valamelyik inszemnél véreztem, de azt mondták, hogy nem gond, biztos egy kicsit megrángatták a méhszájat.
vicky79
Budapest III. kerület

Surmi!

Semmilyen vizsgálatért nem kell fizetni. A korábbi leleteidet vidd magaddal, és majd az orvos eldönti, mit fogad el belőle. (Nekem pl. anno elfogadták a HSG-t - fél éves lelet volt -, és a párom andrológiai leletét is.
Fizetni tényleg csak a gyógyszerekért kell.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Rózsám:köszi szépen jól vagyok!minden rendben velem miki még sehol pedig szombaton lett volna a napja!
de néha vannak de csak rövid pár mp görcseim de ennyi!
bizti az utro tolja ki a ciklust!

sebaj ha most nem sikerül akkor majd 2.alkalommal sikerül a kis manó!

örülök ha pihentél!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

bakker böbe, teszt nélkül bírod? :shock: :lol:
én a spontán ciklusunkban ma vagy holnap kezdem az LH tesztelést, csak hogy ne unatkozzunk :wink:
kpn

KPN:már teszteltem mint első inszemes 10.napon és 12.napon !
akkor negatív lett!

úgyhogy nem sok a remény! :shock: :shock: :shock:

legközelebb sikerül!

veled mizus? :lol: :lol:
sting1982

Kakti:veled mizus?

vICKY:MI gond lehetne??????de hogy lesz!!!!!!!!!!!!!!!

nyugodj meg!vigyázz magadra nagyon!!!!!!!!
puszika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Babszika:nagyon szépek a kis sejtek!!!!!!!!!!!!

ténleg nagyon drukkolok neked!megérdemled már te is nagyon a kis manót(manókat) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszika neked is!

Woody:még nagyon az elején vagy, még nem ér feladni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kiss Angyal:halóóóóóóó!veled mizus????????
sting1982

sting: Természetesen semmi gond nem lehet, de most már lesz genetikai vizsgálat is, szóval....de persze nem lesz gond.
vicky79
Budapest III. kerület

Ezt a genetikai vizsgálatot vérvételből nézik vagy hogyan?
sting1982

Szia Böbe!

Az első genetikai vizsgálat az a 12. héten UH. Ezután lehet csináltatni a 13. hét 6. napjáig a kombinált tesztet - vérvétellel. Ez fizetős, de sok helyen megcsináltatható ingyen. Majd erről írok privit.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ok! :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting: Holnap az ultrahang lesz és utána én megcsináltatom a kombinált tesztet ingyenesen. A mi kórházunkban is ingyen van egy reklámanyag fejében.
vicky79
Budapest III. kerület

Áhój!

Lugi, Szöszi:
Szerintem rózsaszín szoknyába megyek holnap és grafitszínű válltáskával :)

Lukácsné:
Bizony az utrótól puffadsz, az már tuti! Nagyon izgi, mindjárt 30-a!!! Drukkolok nagyon! :)

Heni:
:) ment a válasz!

Babszika:
Na ugye, hogy jó a babazene! :wink: Köszi a részletes felhomályt, én is erre gondoltam, de szeretem konkrétan tudni, nehogy v.mit félreértsek :)

Vicky:
Minden rendben lesz azon a mumus-vizsgálaton, majd meglátod! :)És szülés után folytatnod kell majd v.mikot a Met-szedést?

Woody:
A fránya leépítések miatt is izgulnod kellett, ez olyan dögség! Szerencsére megvan az állásod, az egycsíkosból pedig még mindíg lehet 2csíkos! :)

Rózsa:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:wink:

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Hát be kell vallanom, hogy még mindig szedem. Majd a cukortól függ, de azt hiszem, hogy csökkentem a 12. héttől. Most 2x850-t szedek. Szülés után majd megkérdezem a dokit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Sajtocskám!
Köszönöm a pozitiv jeleket!!!Hogy áll a lakás?Holnap majd irod mi a helyzet!
Vicky!
Minden rendben lesz azon a vizsgálaton!Ne idegeskedjél!!
Böbém!
Még megsem irtam hogy a kisnagy németh juhász kutyusunk majd nem be törte az orrom.Tiszta kék szinü lett.Azt mondja a drágám nehogy azt higyék hogy ö vert be nekem.Kicsit szurkál bal oldalt de nem vészes.
Sztyopane!
Veled mi ujság?
Kis Angyal! És te hogy vagy?
Megyek mert szedjük össze a barackot a cefrébe.Ja és kébzeljétek le lopták a kocsiról az egyik vak ablakot!Most rendeltük meg!
Puszi mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Figyeljetek már!Nekem nem mondtak semmit a cukorterhelési vizsgálaton.Én nem tudom az eredményemet!
És mondanom kell a házi dokinak hogy nagyon alacsony a vérnyomásom.Tudtok valamit erre ajánlani? Pusz

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Sajt!
Én még nem tudom, hogy mibe megyek valószínű fehér ruha (szürkésbarna mintával) pántos.

Holnap minden kiderül, vagy beborul. Már nagyon nem bírom cérnával. Azért még mindig reménykedem.
szöszi1977

Sziasztok

Már régóta olvaslak benneteket. Én is a BMC-be járok.
Ha érdekel benneteket, majd írok az előéletemről is, de most segítségre lenne szükségem.
Valahol már olvastam, de nem találom, hogy a háziorvos betegállományba tarhat két lombik közti időben is. Ha valaki emlékszik, hogy ez hol volt vagy mi ennek a forrása akor légysz segítsetek.
köszi
Erika
vnbeni

Sziasztok! Csütörtökön lesz a 4. inszemi. Drukkoljatok, lécccccciii
Kép
emeske

Sajt, Szöszi, lehet, hogy nagyon koránra megyünk, mert holnap indul a konyhabútor project még a meló előtt.
De a rózsaszín szoknyát és a fehér ruhát majd lesem, nekem meg tuti lesz egy fekete táskám kék kockákkal, mert ma kaptam :lol:

Kitartást babás és babásodni vágyó csajok!++++++++++++++++
A triplababás csajszinak is pusssz!!!!!!!!!!!!!:)
lugi

emeske: Drukk a negyedikhez, nekem ez sikerült! :)

rózsa: A cukor biztos jó volt, ha nem mondott a doki semmit. Legfeljebb majd kérdezz rá, ha mész. Sajnos az alacsony vérnyomásra nem tudok mit mondani, nekem általában magas.
vicky79
Budapest III. kerület

Böbe!
ment a privi, amit ígértem! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lugi! Sajt! Jó lenne holnap talizni! Szerintem én is korán odaérek kb. 1/2 8 ra ott szoktam lenni.

Emeske! Mennek a pozitív energiák! Már rád is rád férne a siker.
szöszi1977

Sziasztok,

Rózsa: ha szeded az aspirint akkor lehet,hogy attól kékültél be...én is bevágtam valahova a lábam,észre sem vettem,hogy mikor történt csak a nagy kék folt éktelenkedik rajta :? az aspirintől lehetünk vérzékenyebbek..bár nem tudom mekkorát fejelt a kutyus..az alacsony vérnyomásra nekem ezt szokták mondani "Drága,ettől ne ijedjen meg,ez a hosszú élet titka"...kávé,cola amit szoktak ajánlani rá..

Sting:velem semmi extra nincs,nem érzek semmit...bár hétvégén bekajáltam és ki is jött minden..na,az egész család boldogan hallgatta,hogy az "életemért küzdök",mert amikor végre el tudtam hagyni a mosdót átszellemülten közölték:kislányom terhes vagy :lol: csírájában elfojtottam a felemelkedő érzést,alátámasztva a neten található bitonyítékokkal,hogy még ha terhes is lennék ennyi idő elteltével még semmit nem lehet érzékelni :shock:

Vicky: semmi baj nem lesz :!: nem lehet :!: :!: :!:

Viszont az oldalamat kifúrja a kíváncsiság az e heti BMC-s tesztelők miatt :wink: mindenki azonnal értesítsen nehogy kinőjön az oldalamon egy felesleges szem :D
kiss angyal

és még annyi,hogy ma kipróbáltam (azt hiszem Rózsa említette már) a lávaköves masszázs-ágyat.ahol én voltam már 4 baba született elvileg a masszázsnak köszönhetően :roll: nem tudom mennyi a valóság alapja,de megpróbálom ezt is..
kiss angyal

Sztyopane:merre vagy? Apa?
kiss angyal

Erre a laptetőre várom a jeletkezőt,akinek átadhatom,mert ez nekem már a 2....Rózsa esetleg???Babszika???kinek nincs a múltheti beavatkozásosok közül?
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: